Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

Címkék

kommentek

Naptár

február 2023
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Utolsó kommentek:

kék lámpás 2022.07.27. 17:19:02

Kedves Éva!

Sajnos megint nagyon igaz és fájdalmas amit írsz. Megakadt a szemem azokon a sorokon, miszerint legalább létezik valaki, aki képes lenne kivezetni az országot ebből a helyzetből. Tudhatunk róla valamit? Ismerhetjük esetleg valamilyen formában a nyilvánosságon keresztül, vagy egyelőre teljesen elrejtőzik és a háttérben várja, hogy eljöjjön az idő?
Nehéz már mibe kapaszkodni, látva, hogy egyre gyorsabban haladunk a csőd felé. De hátha lesz egy forró őszünk, majd ha megjönnek a rezsiszámlák...

Bejegyzés: AZ ENERGIA ÁREMELÉS ÉS A KATA TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁS MARGÓJÁRA

kék lámpás 2022.07.27. 17:18:10

Kedves Éva!

Sajnos megint nagyon igaz és egyben fájdalmas, amit írsz. Megakadt a szemem azokon a sorokon, miszerint egy ember legalább létezik, aki segíthet kivezetni az országot ebből a posványból. Tudhatunk róla valamit? Ismerhetjük valamilyen formában a nyilvánosságon keresztül, vagy egyelőre úgymond rejtőzködik és semmilyen formában nem mutatja magát? Persze előbb bennünk kell megszületnie a változás igényének, tömegesen. Hátha lesz egy forró őszünk, majd ha megjönnek a rezsiszámlák...

Bejegyzés: AZ ENERGIA ÁREMELÉS ÉS A KATA TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁS MARGÓJÁRA

Evamaria 2022.04.02. 05:17:40

@Guardian.: Őszintén szólva nem néztem meg a Tarot kártyában, hogy milyen esélye van az Orbán-bandának a nyerésre. Az biztos, hogy nem az emberek (nép) döntenek... A kérdés csak az, hogy kit akar a háttérhatalom (ami már régen nemcsak a háttérből irányít).

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2022 - AZAZ VÁLASZTÁSNAK ÁLCÁZOTT SZAVAZÁS MAGYAR MÓDRA

Guardian. 2022.04.02. 05:10:05

Szerintem zseniális,főleg a szójáték része...
Nekem lenne egy kérdésem mivel régebben láttam az oldalon tarot kártyavetésből vett információt,talán most is sikerült közelebb jutni az eredményhez amit szívesen megosztanál velünk..
Illetve a beharangozott EBESZ ellenőrök látogatása mellett mekkora esélye van,hogy ő marad a kormányon?

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2022 - AZAZ VÁLASZTÁSNAK ÁLCÁZOTT SZAVAZÁS MAGYAR MÓDRA

Evamaria 2022.03.06. 15:41:34

@kék lámpás: Már pusztítják egymást az emberek, csak nézz szét hazánkban és a nagyvilágban...
Az eszmecserét szívesen folytatnám veled privátban, ha van kedved hozzá.
evamariashv@gmail.com

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2022 - AZAZ VÁLASZTÁSNAK ÁLCÁZOTT SZAVAZÁS MAGYAR MÓDRA

kék lámpás 2022.03.06. 15:34:59

@Evamaria: Arra gondolsz, hogy valamilyen módon egymást fogjuk elpusztítani? Bevallom, ezt a gyakorlatban azért nehéz elképzelnem. Ugyanakkor sokat gondolkozom azon, vajon ez a megosztottság, utálkozás és széthúzás belénk van kódolva valamilyen módon? A magyarság arra ítéltetett, hogy soha ne élhessen másokkal és önmagával békében? Ez valami karmikus dolog ránk nézve? Másfelől viszont nagyon hiszek abban, hogy a sorsunkat mi irányíthatjuk, tehát a mi felelősségünk az, hogy most ott tartunk, ahol, talán ezt érdemeljük.

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2022 - AZAZ VÁLASZTÁSNAK ÁLCÁZOTT SZAVAZÁS MAGYAR MÓDRA

Evamaria 2022.03.06. 08:52:24

@kék lámpás:
Kedves Kék Lámpás!
Sajnálom, hogy nem tudok pozitív információkat írni hazánkkal kapcsolatban.
Sajnos azt sem tudom megmondani, hogy mi adhat reményt a jövőre vonatkozóan egyénileg és társadalmilag. Az emberek többségének, mint látjuk szét van mosva az agya, nem képesek kiállni sem magukért, sem a gyermekeikért (ezt most jól példázta a kötelező oltás-cirkusz). Siralmas, hogy mindenhol azt látom és hallom, hogy a többség még mindig azt hiszi, hogy - a jelenlegi politikusi kínálatból - a kormányváltás lehet csak a megoldás. Egyszerűen nem képes a mai ember önállóan gondolkodni.
Valóban nincsen már ki tudja, hányszor 4 évünk, feltételezem, hogy hamarosan eldől Magyarország és a nép sorsa, s bízom benne, hogy a túlélők képesek lesznek az új magyar nemzet létrehozására.

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2022 - AZAZ VÁLASZTÁSNAK ÁLCÁZOTT SZAVAZÁS MAGYAR MÓDRA

kék lámpás 2022.03.06. 08:16:09

Kedves Evamaria!

Őszintén szólva nagyon lesújtó volt ezt a bejegyzést olvasni, de mindenképp gondolatébresztő. Személy szerint engem elkeserít, hogy olyan világban élünk, ahol a népeknek, embereknek közvetlenül már alig van beleszólása a világ dolgainak alakulásába, miközben néhány korrupt és romlott politikus dönt milliárdok életéről. Még ha van is az emberben egy alapvető optimizmus és életszeretet, mi adhatna reményt a jövőre vonatkozóan, egyénileg és társadalmilag? És hogyan fordulhatna vissza Magyarország ebből a lassú haldoklásból? Mi lenne az alternatíva és mikor? Attól tartok, nincs még ki tudja hányszor 4 évünk, ahogy a politikusok szokták mondani. Fáj, ami velünk és körülöttünk zajlik, mert nagyon szeretem ezt az országot, akármilyen is, és nem tudnék innen elmenni. Csak az egyes ember önmagában mindig tehetetlen, és ez rendkívül frusztráló. Mindenesetre imádkozom, hogy képesek legyünk a saját kezünkbe venni a sorsunkat és összefogni, világosodjunk meg és és ne maradjunk már örökre lenézett nép.

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2022 - AZAZ VÁLASZTÁSNAK ÁLCÁZOTT SZAVAZÁS MAGYAR MÓDRA

kék lámpás 2021.12.08. 19:13:12

Köszönöm a válaszod. Szerintem azt gondolják, hogy az emberekkel lépésről lépésre bármit meg lehet tenni, és akkor fel sem tűnik nekik, hogy miben élnek. Ha a békát bedobják a forró vízbe, rögtön kiugrik belőle, de ha fokozatosan melegítik a vizet, először még jól is érzi magát benne, aztán amikor észbe kap, már túl késő a meneküléshez. Magyarországon eddig sem lett semmilyen következménye az aljasságoknak, amiket elkövettek, mert az emberek nem képesek együttműködni sem a saját, sem más társadalmi csoportok érdekében. Nem tudom, minek kellene ahhoz történnie, hogy ez megváltozzon. Szomorú, de tulajdonképpen megérdemeljük a sorsunkat, azt ahol most tartunk, mert nem egyik napról a másikra jutottunk idáig. Talán tényleg arra van szükség, hogy eljussunk a végsőkig, és akkor ha már felégettek vagy felégettünk magunk körül mindent, elindulhat valamiféle tisztulási folyamat, erkölcsi megújulás, ebben bízom. De az biztos mindenkinek fájdalmakkal és veszteségekkel járna.

Bejegyzés: 2022 A CSALÓDÁSOK ÉS A MEGPRÓBÁLTATÁSOK ÉVE

kék lámpás 2021.12.08. 15:17:03

Köszönöm a válaszod. Szerintem azt gondolják, hogy lépésről lépésre, fokozatosan adagolva bármit meg lehet tenni az emberekkel, anélkül hogy azok észrevennék, mi történik velük. Ha a békát bedobják a forró vízbe, rögtön kiugrik belőle, de ha fokozatosan melegítjük alatta a vizet, az elején még jól is érzi magát, és addig marad benne, míg végül már túl késő lesz a meneküléshez és megfő. Magyarországon semmilyen aljasságnak nem lett még következménye, amit elkövettek, mert az emberek képtelenek együttműködni és kiállni a saját és más csoportok érdekeiért. Nem tudom, minek kellene ahhoz történnie, hogy ez megváltozzon. Talán ha eljutunk a végsőkig és már felégettek vagy mi magunk felégettünk magunk körül mindent, és már nincs hova hátrálni, nem tudunk többet tűrni, akkor elindulhat valamilyen tisztulási folyamat és helyet adhatunk az újnak, ebben bízom. De valószínűleg az mindenkinek fájdalmas lesz.

Bejegyzés: 2022 A CSALÓDÁSOK ÉS A MEGPRÓBÁLTATÁSOK ÉVE

Evamaria 2021.12.07. 13:53:11

@kék lámpás: Kedves Kék Lámpás!
Én úgy látom, hogy Magyarország helyzete most már csak a polgárháborúval rendezhető. A COVID áljárvánnyal kapcsolatos törvények és korlátozó intézkedések azért lettek kitalálva, hogy provokálják az embereket. Nézd meg, hogy havonta tesznek egy lapáttal arra tűzre, ami még mindig nem eléggé ég...
A háttérből irányítók a nép(ek) által akarja elpusztítani a "nemzeti" kormányt. Elvégre, amikor már több lesz kettőnél és betelik az a bizonyos pohár, akkor az emberek nem a háttérben lévő hatalomnak fognak neki menni, hanem azoknak, akik végrehajtják a parancsaikat. Így a bábozók mossák kezeiket, a bábok pedig tetszik, nem tetszik, vállalják tetteik következményeit. Csak azt nem értem, hogy miben reménykednek ezek a hazaárulók?
Úgy vélem, hogy minden tekintetben, így az emberek megosztása területén is, a végsőkig el fognak menni.
Teljesen mindegy, hogy 2022-ben bukik Orbán vagy nem. A jelen politikusai kivétel nélkül egy urat szolgálnak minden országban.

Bejegyzés: 2022 A CSALÓDÁSOK ÉS A MEGPRÓBÁLTATÁSOK ÉVE

kék lámpás 2021.12.07. 11:58:01

Kedves Evamaria!

Köszönet az előrejelzésért, nagy segítséget nyújt a következő évre való felkészüléshez.

Én is úgy látom, hogy nagyon sokan kezdenek rájönni, miről szól ez az egész mesterségesen gerjesztett covid járvány. Hát nem az egészségünk védelméről. Személy szerint én bizakodó vagyok, látva, hogy mekkora tüntetések zajlanak Európa szerte a korlátozások és a kötelező oltás ellen, de vannak kétségeim, kitartanak-e a társadalmak az ellenállásban, és csak reménykedem, hogy nem sikerül az embereket végleg megtörni. Ami látszik, hogy csak közös erővel lehet fellépni a média, politika és a gyógyszergyárak hazugságai ellen.

Ami a magyarországi helyzetet illeti, sokat gondolkodom a jövő évi választások lehetséges következményeiről, és talán elképzelni sem tudom, mi várhat ránk. Kíváncsi lennék, mit gondolsz, elmozdulhat az ország ebből a túlfeszített polgárháborús állapotból egy békésebb irányba, vagy még ennél is kiélezettebb lesz a megosztottság? Szerintem sokáig nem tartható fenn a mostani állapot. Hosszú idő óta most érzek először némi reális esélyt a kormány leváltására, megbuktatására, de valahogy nem látom, a gyakorlatban miként valósulhatna meg. Ha buknak, óriási, talán helyrehozhatatlan károkat hagynak maguk mögött, ha maradnak, számomra teljes újragondolásra lesz szükség, hogy egyáltalán mit érdemes ebben az országban kezdeni az élettel...

Bejegyzés: 2022 A CSALÓDÁSOK ÉS A MEGPRÓBÁLTATÁSOK ÉVE

Evamaria 2021.03.20. 12:34:05

@H3rold: Ha nem csaltak volna a választáson, akkor simán bukott volna az Orbán-banda.

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

HelloKitty666111666 2021.02.28. 08:59:43

Szent Istvánt bináris kódban koronázták 1001.01.01-én.

Bejegyzés: "ZENÉLŐ SIVATAGOK TIGRISE" - NYIRKAI JÓSLAT

HelloKitty666111666 2021.02.28. 08:58:17

@Azumi: Jó. A zenélő sivatagot Egyiptomban kell keresni. Az oroszlán neve II.Ramszesz, TwoRamszesz, Turámszesz.

Bejegyzés: "ZENÉLŐ SIVATAGOK TIGRISE" - NYIRKAI JÓSLAT

Evamaria 2020.12.11. 19:44:59

@Gaben N: Köszönöm szépen Gaben N! Biztosan tudom, hogy most már meg vannak számlálva Orbán napjai. A mellékelt ábra szerint mindent elkövet azért, hogy a sors (magyar nép) keze minél hamarabb utolérje.

Bejegyzés: A VÍRUS VALÓDI NEVE: ORBÁN-KORMÁNY

Gaben N 2020.12.11. 19:39:49

Hát igen, a "politikai vezetők" (Hazaáruló kazár maffia) mindent elkövetnek, hogy tönkretegyék és kipusztítsák a magyarokat.
Ez az Orbán Viktor nevű 3/3-as tégla már bizonyította, hogy a hazaárulás és hazugság amihez ért ( 2015: EBERD megállapodás a devizások ellen, 2016: CETA, 2011: Alaptörvény, 2020: intézkedések ). Viszont a tettei következményei alól nem lesz menekülés mert az arcára nézni elég, hogy észrevegye bárki, hogy bizony bekattant/elmebeteg lett.
A többi politikus is hazudik alapból a színházban (parlament)!
Nekünk népnek,egyszerű embereknek, a "senkiknek" össze kell fogni, hogy túlélje a magyarság ezt a poklot. Mert egy olyan hajón vagyunk (rendszer), ami a vízeséshez közeledik és időben kell annyi mentőcsónakot találni amennyi lehetséges. Nem fog az az említett kizsigerelő rendszer hiányozni többé.

Örülök, hogy rátaláltam erre a blogra, ami foglalkozik még az igazsággal! Isten áldja és védelmezze kedves Kovács Éva Mária és a többi rendes igaz magyar embert is !

Bejegyzés: A VÍRUS VALÓDI NEVE: ORBÁN-KORMÁNY

isabella24 2020.11.26. 08:47:30

...jelenleg a túlélésre kell összpontosítani(éveken keresztül nem így gondoltam...mentem...tüntettem..harcoltam...bírósàgon..bírósàgon kívűl ,minden téren!)De felesleges mert az emberek többsége leszarja mi van..és a többség utàna sem néz annak,hogy mi a jelenlegi jogi helyzet az orszàgban ezért nem is értik azt a megoldàst amiről beszélünk jópàran évek óta! ☝️

Bejegyzés: VÁSÁRLÁSI IDŐSÁV: 9-11... A 9-11 NEM MOND SEMMIT?
süti beállítások módosítása