Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A KORONAVÍRUS SZIMBOLIKÁJA

2020.04.18. 15:36 :: Evamaria

koronavirus_magyarorszag1.jpgNem is kezdődhetett volna ütősebben a négyes energiájú 2020-as esztendő, mint egy olyan vírushazugsággal, amely képes megfertőzni a Föld lakosságának tudatát.
A semmiből és a hazugságból sikerült tömeghisztériát csinálni,  csak a vak nem látja, hogy a média mételyezi az emberiséget a valótlan és félelemkeltő híreivel.
Az új világrend hívei úgy tűnik, hogy az utolsó simításokat végzik az ördögi tervük megvalósításában.
Az államok feletti magánhatalom szervezetei és lakájai lelkiismeret-furdalás nélkül hajtják végre azt a precízen kidolgozott munkatervet, amely egyrészt az emberiség szelektálásáról és pusztításáról, másrészt a világhatalomról szól. A projekt része, olyan zombi, agymosott generációk létrehozása, akikkel mindent el lehet hitetni és bármit meg lehet tenni. Ez sikerült is, hiszen jelenleg az emberek nagy része képtelen az önálló gondolkodásra, a felelősségteljes cselekvésre s mondhatni mindenre, ami emberi.
Az új világrend szándékát, erejét és hatalmasságát tökéletesen demonstrálja az a világjárvány, ami koronavírus vagy covid-19 néven pillanatok alatt globálisan megfertőzte az emberiség tudatát és érzelemvilágát.
Természetesen Magyarország sem marad ki a koronás fertőzésből s nem lesz mentes annak következményeitől sem.

A lényeg a színfalak mögött van!
Ahhoz, hogy némi rálátásunk legyen a koronavírus-fertőzésre, érdemes elgondolkodni a kifejezés jelentésén és szimbolikus mondanivalóján, azaz nézzünk a vírus koronája és „védőruházata” mögé!
Az alábbiak megértéséhez mindössze analógiás gondolkodás, józan paraszti ész, saját hit és némi értelem szükséges, valamint további előnyöket jelent a numerológia (számmisztika) és a szimbólumok iránti nyitottság is.

KORONA
korona_gyozelmi_koszoru_kiralyi.pngA korona az uralkodó méltóság, a nemesség valamint a siker legfontosabb jelképe. Mivel a test „legnemesebb” részén, a fejen hordják, nyomatékosítja viselőjének világi, illetve szellemi emelkedettségét és felelősségét. Szimbóluma a koszorúnak és a győzelemnek, tehát a korona győzelmi koszorú.
Kör alakja a végtelenséget és a tökéletességet testesíti meg. Ha a koronát ágakkal díszítik, utalhat szoláris erőre, fényre és megvilágosodásra is.
Mindent összevetve, a korona jelképe a vezető uralkodásának, reprezentálja a király személyét és hatalmát valamint jelzi, hogy kinek kell engedelmeskedni.

Tarot kártya
A 2020-as évet a négyes szám energiája hatja át. A négyes szám a Tarot kártyában az Uralkodó/Császár jelképe, akinek KORONA van a fején.
A kártyán a király a trónján ül, magabiztosságot, hatalmat, anyag feletti uralmat és isteni erőt sugároz. Elvárja, hogy tiszteljék és felnézzenek rá.
Az Uralkodó a földi, legfőképpen az anyagi, illetve minden kézzelfoghatóval kapcsolatos dolgok királya.
A kártya akaraterőt is jelent, s mint ilyen azt sugalmazza, hogy semmi sem állhat ellen a szilárd isteni akaratnak.
A lap azt üzeni, hogy az elszántság és az öntudat konkretizálják a terveket és a saját magunkba vetett hit nagyon fontos céljaink elérésben. Ez az energiaminőség képes felszabadítani az emberben lévő teremtő erőt, melynek felhasználásával elérkezik a lehetőségek kapujához, s átérezheti az alkotás élményét.
Azok, akik a világra szabadították ezt a vírust pontosan tudják, hogy mi a küldetésük, melyet hatalmuk felhasználásával teljesíteni is fognak.
Napjainkban rengetegféle Tarot kártya létezik. A sokféleség ellenére az Uralkodót ábrázoló lapokon gyakran találkozhatunk a sas szimbólummal is, mely szintén a hatalmat jelképezi. (A sas jelképről később még szó lesz.)

tarot_kartya_uralkodo_lapok.jpgTarot Uralkodót ábrázoló kártyalapok

Numerológia, számmisztika
A névválasztás – koronavírus, COVID-19 – több okból sem véletlen!
Hatalmas (tév)hitet sugalmaz az emberiség felé. Az emberek szinte mindent elhisznek, ami vele kapcsolatos.
A tömegtájékoztatási csatornák világszerte róla beszélnek, nagyon népszerű, a médiában és az üzleti életben jó ideig garantált a hírneve, sikere és vezető pozíciója.
Nem természetes, hanem mesterséges vírus, ennélfogva tulajdonságai is mesterkéltek. Elsődleges feladata az emberi érzelmek befolyásolása (félelem és pánikkeltés). Az emberek sokkal többre tartják, mint amire valójában képes.
Speciális, kiszámíthatatlan és „nehéz természetű” vírus, mely az emberi idegrendszerre van leginkább hatással. Küldetése a szellemi fertőzés, a pánikkeltés, és a rettegésben tartás, melynek végrehajtásában a média jelentősen támogatja.
A manipulációtól az áldozatig mindenféle energiát képes sugalmazni. Idegessé, labilissá és rendkívül befolyásolhatóvá teszi a lakosságot.
Ahol megjelenik „viselkedése” parancsoló jellegű (lásd: karantén, közhelyek bezárása, korlátozások).
Ez a vírusnév magában foglalja az agresszivitást, a hatalom iránti vágyat, pénzt (anyagiakat), sikert, a befejezést és az új kezdetet, az átalakulást és a szellemi fejlődés lehetőségét egyaránt.
A tudatlan, egoista és személyiségközpontú emberekre van a legnagyobb hatása.
Kiszámíthatatlan, ezért benne van a siker, de ugyanakkor a veszteség lehetősége is. Ez az energia lesz, akinek anyagi sikert hoz, amiért a későbbiekben drága árat kell majd fizetni, a többségnek azonban inkább a veszteségekkel kell számolni (munkanélküliség, pénzügyi és gazdasági összeomlás, nélkülözés).
A média hazugságai miatt szellemi fertőzőhatása irányíthatatlanná válik, melyből az következik, hogy e mentális világjárványt nem lehet könnyen megfékezni.
A koronavírus szellemi és fizikai alkotói nagyon hisznek önmagukban és ötletük zsenialitásában. Fontos számukra a pénz, de még fontosabb az emberiség fölötti hatalom gyakorlása.
A szellemi és a laboratóriumban előállított vírus létrehozóinak ez csak üzlet és hatalomfitogtatás, cselekedeteikért a felelősséget nem vállalják, ezért sokszorosan bebiztosították magukat mind a felelősségre vonás, mind pedig a tényleges fertőzés veszélye alól.
A valódi pusztító koronavírusnak bizonyára többféle "ellenszere" is van, melyek piacra dobásából nagy profit és valószínűleg még több elhalálozás várható.
Bármennyire is hihetetlen, de van ennek a vírusnak pozitív oldala is!
Sokat segíthet az együttműködési és az elfogadási készség javításában, hiszen a krízishelyzet összekovácsolhatja a széthullóban lévő társadalmat, családokat, és egyéb közösségeket, valamint lehetőséget kínál többek közt arra is, hogy az emberekben egy másfajta, az eddigiektől lényegesen eltérő gondolkodásmód és értékrend bontakozzon ki.

A koronavírus nem a kinézetéről kapta a nevét, hanem annak az új világnak az esszenciájáról, amit a háttérhatalom mentálisan és fizikailag tudat s érzékeltet ezzel a járvánnyal az emberiséggel: „Én vagyok a király, hatalmamban áll bármit megtenni veled, pusztuljon a gyenge és haszontalan.”
A koronavírus világjárvány mérföldkő az emberiség életében, ugyanis benne foglaltatik a befejezés, valamint az újnak a kezdete is.

ÉLETFA, KETHER, KORONA
eletfa_kether.gifMivel Izraelnek jelentős köze van a globális fertőzöttséghez, és úgy általában igen aktívan támogatja a szellemi vírusok terjesztését valamint a nemzetek leigázását és irtását, ezért érdemes belekukkantani a zsidó misztikába is, mely szintén közelebb vihet a megértéshez.
A zsidó hagyomány titkos tanítása a Kabbala, a jelek és a lezárt titkok könyve.
A Kabbalát gyakran azonosítják (HELYTELENÜL!), az Életfával.
Az Életfa nemcsak szimbólum, hanem egy úgynevezett térkép is, amely a Fény útját ábrázolja és segítséget nyújt a Szellem-, Lélek-, és az Anyag (test) világában való tájékozódáshoz.
Olyan rendszert mutat be, mely a világon mindenre és mindenkire alkalmazható, azaz ismerteti az ember szerepét és a világegyetem szerkezetét.  Az analógia törvényére (hasonlóság elve – a világon minden él, még a látszólagosan holt anyag is) épít, fő célja pedig az, hogy az embert elvezesse a Teremtővel való egyesüléshez. Ehhez az egyesüléshez nyújt segítséget az Életfa, mint a teremtés térképe.
Az Életfa jelképekre alapozott nyelv (elv), melynek megértéséhez elvekben való gondolkozás szükséges.
E szimbólum jelképeinek megértéséhez elengedhetetlen az analógiák magasabb szintű ismerete, mely komoly spirituális előtanulmányokat igényel.
Az Életfa az egyensúlyban lévő rendszert szimbolizálja, csúcsán a Kether, azaz a Korona az első számú gömb (hatáskör) foglal helyet.
A Kether tulajdonképpen maga az isteni fény, vagyis az ősakarat. A Korona a bölcsesség forrása, a legfennköltebb egység, ami egyedülálló, hiszen a Világegyetem Ura.
A Kether jelképe a Sas vagy Turul.
A Korona és az őt jelképező sas szimbólum a mentális energiákat képviseli, s az egyén tudatára való ráhangolódásban van nagy szerepe.
Az ember évezredek óta alkalmazza a sas szimbólumot.
Napjainkban több ország (nálunk megye, város) címerében is megtaláljuk a sas vagy turulmadarat. Ez nyilvánvaló jelzése annak, hogy a sas szimbólumot alkalmazó országok, megyék, városok, testületek, cégek stb. kit szolgálnak – azt az EGY uralkodót, aki mindenekfelett áll.
A zsidó vallás szerint a világ ura Jahve, a keresztény vallás ezt a fajta istenminőséget Sátánnak nevezi. A két tudat nem egy, abban viszont azonosak, hogy mindketten a sötét oldalon állnak.


sas_az_uralkodo_szimbolum.jpg
                   Sas szimbólum               

Az alábbiakban tekintsük át, hogy szimbolikusan mit fejeznek ki a vírus elleni „védőruházatok”, és mit jelent a „maradj otthon” felszólítás valamint a kijárási korlátozás!

SZÁJMASZK
Tényleg elhisszük, hogy a szájmaszk megakadályoz egy erőteljes vírust abban, hogy ne lélegezzük be, vagy másoknak ne adjuk át?
Szerintem egy komoly világjárvány esetén a szájmaszk csak a tiszta és szabad levegővételt és kommunikációt akadályozhatja, a fertőzés terjedését nem.
A szájmaszk jelentősen eltakarja az ember arcfelületét, olyan, mintha álarcot viselne. Ami pedig olyan mintha, az olyan is!
Teljesen mindegy, hogy maszknak vagy álarcnak nevezzük, a szimbolikus jelentése mindkettőnek ugyanaz: viselőjét új azonossággal ruházza fel az eredeti személyiség elfojtásával.
Az arc eltakarása során fennáll annak a veszélye, hogy az egyén túlságosan azonosul azzal a maszkkal, melyet visel, s ezáltal elveszíti valódi személyiségét.
Most pedig fel lehet jajdulni, hogy ez mekkora hülyeség…
De mielőtt megbotránkozna a szájmaszkot viselő ember, tegye már fel magának a kérdést, hogy mennyiben változtatta meg ez a ruhadarab s a hozzákapcsolódó esemény a gondolkodását, érzelmeit, életvitelét, mindennapjait?
A szeretteit mennyire engedte magához közel és hányszor adott szeretetteljes puszit vagy netán szenvedélyes csókot annak, akit állítólag szeret?
Ne tartsa magát hazugságban! A szájmaszkot viselő ember nem azért kerüli a testi érintkezést és tartja másokkal a két méter távolságot, mert Győrfi Pál a TV-ben megkérte rá, sőt nem is azért, mert annyira óvja szeretteit vagy embertársait, hanem egyszerűen csak félti a saját életét.
A szájmaszk kötelezővé tétele pedig egyértelmű szimbóluma annak, hogy a jelenleg regnáló kormány igyekszik bekötni (befogni) az emberek száját azért, hogy a véleményüket és az elégedetlenségüket ne tudják nyíltan kifejezésre juttatni.
Na és az álszent spirituális segítők? Hogy van az, hogy az önjelölt spirituális gyógyítók, tanítók, léleklátók, s különböző tanácsadók, akik eddig azt papolták az embereknek, hogy minden betegségnek lelki oka van, továbbá semmi sem történik ok nélkül, most maszkot és kesztyűt viselnek, nehogy betegek legyenek?
No lám, mivé lesz ilyenkor a mindentudás és hová tűnik a HITelesség és a példamutatás!?

KESZTYŰ
A kéz az ember cselekvő testrésze. Kezeink uralják a mindennapok élethelyzeteit, állapotuk pedig megmutatja, hogy mennyire ragadjuk meg a valóságot és hogyan fejezzük ki az érzelmeinket.
Kezünk megjeleníti személyiségünk nyitottságát, zárkózottságát és szívélyességét is.
A kesztyű a szabadkőműves szimbólumok egyike.
A kesztyűvel elzárt kéz azt jelenti, hogy az egyén ne akarja kibontakoztatni s megmutatni az egyedülállóságát a világnak, hiszen túl félénk és bizonytalan, azaz alkalmatlan az isteni cselekvés megnyilvánítására.
A kesztyű tehát jelképesen a rejtett szándékok visszafogására szolgál.
Lényünk a kezünkben van. A kéz lezárása isteni ÉN-ünk megnyilvánulásának és az életre való nyitottságunk korlátozását jelképezi.
A kesztyű jogi szimbólum is. Egykor a dolgok feletti hatalmat testesítette meg, elhajítása a tulajdonjoggal összekapcsolódott hatalmi jogok átadását jelképezte.

KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS
Ez a pszichológiai terror egyik megjelenített formája.
A „maradj otthon” és a „vigyázzunk egymásra” csak tartalmatlan, üres reklámszöveg! Ez nem az egészségmegőrzésről, de nem is a szeretetről és gondoskodásról szól, hanem az emberek feletti hatalomgyakorlásról.
Egy gondolatébresztő kérdés: A hajléktalan embereknek és azoknak a családoknak, akiket az elmúlt években a devizahitel-csalás miatt kilakoltatott a bank és tettestársa a magyar kormány, azoknak hol van az otthon?
Jah, de miről is beszélek, hiszen, ilyen nincs is a mi országunkban, elvégre a kormány senkit sem hagyott az útszélén… a nehéz helyzetben lévőket lelkiismeret-furdalás nélkül rugdosta bele az árokba vagy a sírgödörbe.
Mindannyian másként éljük meg ugyanazt az élethelyzetet, így a kijárási korlátozást is. Egyesek bezártságként vagy házi rabságként fogják fel, mások a szabadságuk korlátozásaként tekintenek erre a rendeletre.
Szabadság… nagyon szeretjük használni ezt a kifejezést! De tudjuk, hogy mit jelent s milyen szabadnak lenni? Aligha!
Az ember nem a kijárási korlátozás megszüntetése során válik szabaddá, és nem is a minden tettre, szóra vagy érzésre vonatkozó megengedettséggel lesz független. 
Az igazán szabad ember mentes a negatív gondolatoktól, érzésektől (harag, düh, aggódás stb.) és az aljas tettektől, vagyis szabad a tudatlanságtól és a félelemtől.

Van még néhány koronavírussal kapcsolatos szimbólum, ami sokat mond a „világjárvány” hátteréről, de még többet a mai ember tudatáról.
Ott van például a kézfertőtlenítő őrület, amiről Pilátus kézmosása és a felelősség elhárítása jut eszembe.
A WC-papír felvásárlási láz pedig tökéletes szimbóluma az emberiség kollektív tudatának.
Mit szimbolizál a WC-papír? Akárhogy is nézem a szart, hiszen leginkább popsi törlésre használjuk.
Azt mondják, hogy ahol a figyelem, ott van az energia. Nos, akkor a toalettpapír felvásárlással mire is irányul az emberiség figyelme?
Komolyan azt hisszük, hogy azt a ganét, amit az elmúlt évtizedekben összehordtunk társadalmilag és egyénileg, az néhány csomag WC-papírral el vagy kitörölhető?
És, ha világjárvány, akkor a világon mindenütt egységes „védőöltözet”, mely fehér overál benne azúrkék csík.
Csak úgy mondom, hogy az azúrkék szín szintén szabadkőműves szimbólum, ami a főmestert s annak uralkodását jelképezi.

A koronavírussal egy korszak zárul le s új lét kezdődik az emberiség életében.
A háttérhatalom az „új világrendjük” bevezetésére készül, melyben a magyarságnak nincsen helye és szerepe.
Nagyon nehéz és viharos időszaknak nézünk elébe, melyet úgy élhetünk túl, ha merünk magyarnak lenni s végre megértjük és elfogadjuk, hogy az összefogás mindenkitől komoly áldozatot és lemondást követel.
A túlélés érdekében ÉBREDJ, ALKOSS EGYSÉGET ÉS KELJ FEL MAGYARORSZÁG!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: numerológia betegség egészség apokalipszis egészségügy gondolatébresztő szabadkőműves számmisztika összefogás okkult 2020 korona betegek népírtás misztikus háttérhatalom egészségügyi ellátás világjárvány okkultizmus fertőző betegség egységtudat holisztikus filozófia egészségügyi szolgáltatás Magyarország Tarot kártya Végítélet Turul madár 4-es szám koronavírus covid19 kijárási korlátozás Kether sas szimbólum kesztyű szimbólum szájmaszk szimbólum

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr9315621904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása