Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

VÉDŐOLTÁS MANIPULÁCIÓ MAGYARORSZÁGON

2021.03.28. 14:56 :: Evamaria

covid_vakcina.jpg

Egy éve már, hogy a koronavírus megfertőzte tudatunkat és sokak fejében nemcsak az elmebaj , hanem a COVID is hullámzik.
A minden szempontból tönkretett és kizsákmányolt magyar nép számára úgy tűnik, eljött a végső csapás időszaka. Most aztán kiderül, hogy tényleg az isteni mag népe-e a magyar, vagy megérett ez a nemzet is a pusztulásra!
Változó világban élünk, a háborút ma már nem tankokkal, hanem egyebek mellett bankokkal, a népirtást pedig nem atombombával, hanem mesterségesen előállított tömegpusztító vírussal és „védőoltással” vívják.
Hazánkat elárasztották lélegeztető gépekkel és többféle COVID elleni oltóanyaggal, biztos, ami biztos, ha a kórházakban (kór házaiban) nem tesznek elég embert el láb alól, akkor majd a védőoltásnak nevezett bűbájvegyület megteszi a magáét.
A 2021-es esztendőt nevezhetjük az oltás évének is, hiszen most egyéb témája és dilemmája sincs az embereknek csak a COVID oltás.

Hónapok óta látom, hallom az emberek oltás mellett és ellen szóló érveit, ellenérveit, melyekkel csupán az a probléma, hogy nem saját meggyőződésből fakadnak. 
Számomra már az is döbbenet, hogy a COVID vírus jelenlétének egy éve alatt még mindig sokaknak nem világos eme ál-világjárvány lényege. 
A vakcina kotyvalék felvétele pedig nem értem, hogy miért kérdés a normális ember esetében.
Ez a parányi kis COVID víruska mára nemcsak tömeg, hanem rendszer és betegség gyilkossá is vált, hiszen a mutánsaival együtt nem kegyelmez senkinek és semminek, kivéve az illuminátusoknak, szabadkőműveseknek, politikusoknak, (pedofil és meleg) papoknak, bankároknak, a Fidesz-nyalóknak és strómanoknak, rendőröknek, közterület felügyelőknek, katonáknak stb.
Láthatjuk, hogy a COVID elpusztította a konkurens betegségeket is, s könyörtelenül leszámolt az olyan komoly versenytársakkal, mint az influenzajárvány, H1N1, AIDS, rák, szívinfarktus, agyvérzés stb. 
Nem hiába nevezik koronavírusnak, tényleg király, sőt egyenesen egy Isten! 
Nem érdekes, hogy e vérszomjas, pusztító és mindenható COVID ellen az ember – aki mellesleg a rákot és nagyon sok egyéb „egyszerű” betegséget a mai napig nem képes gyógyítani – néhány hónap alatt feltalált nem is egy, hanem több vakcinát, amivel ha nem pumpáltatjuk tele a testünket, akkor megfertőznek azok, akik nem hajlandók oltatni magukat?
Ember! Te tényleg ennyire hülye vagy? Mert ha igen, és még mindig nem látsz, akkor feltétlenül oltakozz, és tudd, hogy szívességet teszel a társadalomnak azzal, ha elpusztulsz, legalább nem hátráltatod a fejlődésre képes egyéneket.
A némi értelemmel rendelkező ember egy év alatt képes valamelyest rálátni a COVID-hazugság okára, céljára és tudja, hogy ez a régi rendszer teljes felszámolásáról, és egy új világrend létrehozásáról szól. 
Tehát, aki a régi életét szeretné visszakapni, az ne habozzon, feltétlenül oltasson!

Azt már többen látjuk, hogy a COVID-19-re és mutánsaira hivatkozva korlátozásra került az ember szabadsága és az élethez való joga. Mivel nagyon sokan megkérdőjelezik e vírus veszélyességét és hatékonyságát, így a kamujárvány fenntartása érdekében egyre aljasabb megszorító intézkedéseket vezetnek be.
A korlátozó alapintézkedéseket (kijárási tilalom, maszkhasználat, intézmények és szórakozóhelyek bezárása stb.) valójában nem az országok miniszterelnökei és operatív törzsei hozzák (ők csak kiszínezik a saját idiotizmusukkal), hanem az a háttérhatalom, aki irányítja és markában tartja ezeket a hazaáruló élőlényképződményeket. 
Akinek van szeme a látásra és agya a gondolkodásra, annak nincs kétsége afelől, hogy a covidista intézkedések bevezetése és fenntartása egy előre megtervezett séma szerint történik. Annak érdekében, hogy minden tervszerűen történjen, sem a háttérhatalom férgei, sem pedig az őket kiszolgáló politikai söpredék nem riad vissza semmilyen aljas eszköz alkalmazásától.
A legnagyobb probléma azonban mégsem a hatalmi elit és a politikai garnitúra, hanem maga az ember. 
Mutogathatunk kifelé a Sátánra, Rothschild-ra, Orbánra, Gyurcsányra, szabadkőművesekre, és sokakra ezen a világon, ám a legnagyobb gondot az ember gondolkodása és az élethez való hozzáállása jelenti. 
A saját bölcsességgel, tiszta gondolkodással és önálló hittel rendelkező embert képtelenség lenne manipulálni és gyűlöletre, haragra valamint megosztottságra, széthúzásra sarkallni. Csak a buta, alacsonyrendű, primitív-tudatú személyiséget lehet az orránál fogva vezetni és különböző pszichológiai technikákkal érzelmileg befolyásolni. 
Ne feledjük, hogy mindennek oka van, így annak is, hogy szabadságunkat és az élethez való jogunkat korlátozzák (megvonják), maszkot hordunk, és a gazdasági válság posványában dagonyázunk. 
Az ok pedig az egység-, és nemzettudat, valamint az emberi elme sötétsége.

Az átláthatóság és a rálátás kedvéért az alábbiakban néhány oltásra inspiráló manipulációs technikára kívánok rámutatni. Senkit nem akarok az oltásra rá vagy lebeszélni, az életéről mindenki maga dönt!

covid_vagy_halal.png

Fogalmam sincs, hogy mi lehet a különböző vakcinákban, de, hogy nem véd semmitől – főleg a COVID vírustól – abban biztos vagyok. Ismerve a mai magyar, beteg egészségügy és a gyógyszergyárak háttérpolitikáját, nincs kétségem afelől, hogy ez esetben egyrészt pénzről, másrészt pedig népünk kiirtási folyamatáról van szó.
Látva azt a hatalmas reklámkampányt, ami a COVID-oltást övezi, s hallva azokat a zsaroló feltételeket, melyeket a kormány szab a szabadságunk korlátozásának feloldása érdekében, feltételezem, hogy nem lehet valami kelendő a vakcina-lötty. Sokan nem hiszik már el a „senkit sem hagyunk az útszélén” hazug dumát, az elmúlt 30 évben pedig rájöhettünk arra is, hogy egyik kormánymaffia sem különb a másiktól.  
Hazánkban az emberek okosabb része nem akarja beoltatni magát, ugyanis ők érzik, hogy ez a hullámzó vírushelyzet eltúlzott és igencsak ellentmondásos. A gondolkodó ember az értelmetlen és mára szinte nevetséges kormányintézkedések bevezetése során egyértelműen arra következtet, hogy itt már régen nem az egészségmegőrzés és gyógyítás a cél, hanem a pusztítás.
„Magyarországon minden karonülő csecsemő tudja már”, hogy a védőoltások kifejlesztési és tesztelési ideje több évet vesz igénybe, ennek értelmében tehát a COVID elleni vakcina összetétele és jótékony hatása nagymértékben megkérdőjelezhető.
Az is tény, hogy még a „szakemberek” véleménye sem egyezik meg a vakcinákkal kapcsolatosan.
A józan paraszti ésszel gondolkodók számára minden bizonnyal felvetődik a kérdés, hogy vajon miért szeretné az orbánista kormány ennyire rávenni a magyar lakosságot az oltásra?
Azért, mert Orbánéknak „minden élet számít” és „senkit sem hagynak az út szélén”?
Ugyan már! Soha az életben nem számított nekik senki és semmi, mindig a saját boldogulásuk volt a legfőbb céljuk!
Vírus ide, vagy oda, a lényeg, hogy minél többen kapják meg az oltóanyagot. Kényszeroltást egyelőre még nem mernek elrendelni, így érzelmi manipulációval és hazugságokkal igyekeznek rávenni az embereket az oltakozásra.
Az érzelmi ráhatásokat több területen alkalmazzák, melyben intenzíven részt vesz a fősodratú média és az internetes közösségi oldalak.

PROPAGANDA
Már Hitler propagandaminisztere a náci Goebbels is megmondta, hogy nem az a lényeg, hogy mit mondasz, hanem az, hogy hányszor… Tehát teljesen mindegy, hogy mit hazudozik a média és a kormány, a lényeg az, hogy sokszor mondják el, mert így a hallottak bevésődnek az emberek tudatába. Erre találták ki a TV-t, rádiót s bennük a híradókat, reklámokat és számtalan olyan műsort, amivel az emberek tudatára és érzelmeire hatást gyakorolhatnak.
Ha csak a napi fertőzöttek és elhalálozottak statisztikáját nézzük, akkor a médiában közreadott számok alapján már lassan minden embernek covidosnak kellene lenni és az ország kb. egyharmada a temetőben lenne.
Nem kell agyon erőltetni az agyunkat ahhoz, hogy rájöjjünk, a COVID vakcina kelendőségének és az emberek oltáshajlandóságának növelése érdekében a kormány és kiszolgáló személyzete, meghamisítja a fertőzöttek állománystatisztikáját és a médián keresztül folyamatosan emelkedő beteglétszámról, valamint egyre súlyosabb esetekről ad hírt.
A híradásokon és a reklámokon keresztül naponta sulykolják a lakosság agyába, hogy a saját és mások biztonsága érdekében mindenki jelentkezzen oltásra. 
Láttam már olyan cikket, melyben az oltópontokon készült tömegnyomort ábrázoló fotókkal próbálják demonstrálni a magyar emberek oltásigényét. Az oltópontokon összegyűlt tömeg csupán a szervezetlenség eredménye, nem pedig a tömeges jelentkezőké.
Ez a többség pszichológiája, azaz a csordaszellemre való ráhatás, mely arra az emberi tévhitre alapoz, hogyha valamit sokan csinálnak, az csak jó és hasznos lehet.
Ne feledjük, hogy már Jézus is megmondta, hogy „tágas az a kapu, és széles az az út, amely a kárhozatba visz, és sokan vannak, akik azon járnak.”

„SZAKÉRTŐK”
A másik nagy manipuláció a „szakértők” (szaktekintélyek), orvosok és a beteg egészségügyben dolgozók által történik. 
Ezek olyan jól fizetett és más módon függésben tartott (pl. vezető beosztású) emberek, akik az anyjukat is eladják és leoltják pénzért és a hatalmi pozícióért. 
Ennek a befolyásoló technikának a tekintélyelvűség képezi az alapját, ami arra a sajnálatos gondolkodásmódra épül, miszerint ha Dr. Fehérköpeny mondja, akkor annak az igazsága megkérdőjelezhetetlen. Elvégre ma egy orvosi diplomával rendelkező személy mindent tud, tévedhetetlen és a szava szent – csupán arról az apróságról feledkezünk meg, hogy az emberség és a becsület kiveszett a mai doktorságból... 
Sajnos figyelmen kívül hagyjuk, hogy korunk orvosai és az egészségügyet képviselők nem a gyógyítás hívei, hanem az anyagi javaké. A politikusoktól kezdve az orvos és szakértő társaik, valamint az egészségügyben dolgozó emberekig mindenki a gyógyszeripar markából eszik, ezért Dr. Bubóék képesek a hamis diagnózisra és mindenféle hazugságra, melyet gazdájuk parancsol nekik. 
Mindemellett én erősen megkérdőjelezem ezen „szakértők” hozzáértését és valós tudását is! 
Az egyszerű ember is láthatja, hogy e fizetett szakértőknek a legtöbb esetben gőzük sincs a COVID vírus tulajdonságiról, az oltóanyagok összetételéről és teszteredményeiről. 
Azt mondják, hogy ezeknek a vakcináknak nincsen teszteredményük, ami bizonyára így is lenne, ha tényleg tavaly kotyvasztották volna össze. Én viszont azt mondom, hogy nagyon is van teszteredmény és teljes mértékben tisztában van a vakcina előállítását megrendelő (pl. Bill Gates és tettestársai) és gyártó azzal, hogy milyen mellékhatásai lesznek a készítményeknek.
Nem tudom feltűnt-e, hogy minél többen kapják meg a „védőoltást”, annál több a mutánsvírus és a fertőzött beteg. Már magyar mutánsvírus is van! Na vajon miért?
Nekem úgy tűnik, hogy ez az oltás leginkább arról szól, hogy a gazdatestekbe bejuttatnak valami vírusos szert, amire minden alanynak másként reagál a szervezete. A gyengébb, törékenyebb típusú testet ekként a COVID-ra hivatkozva feltűnés nélkül el lehet pusztítani, míg az erősebb szervezet kifejleszt egy mutáns, sokkal pusztítóbb vírusfajtát, melyet a vakcinázott gazdatestek fognak terjeszteni.
A chemtrail „okospor”-ral és az 5G-vel pedig Isten tudja, hogy milyen csodákra lesz még képes a COVID vakcina…
Azért kíváncsi vagyok rá, hogy tudnak majd azok az orvosok és asszisztensek a tükörbe nézni, akik hazug érvekkel meggyőzik és rábeszélik az embereket az oltásra, majd nyugodt szívvel be is adják? Bizonyára minden lelkiismeret-furdalás nélkül!
Szinte hallom, ahogy majd mentegetőznek az egészségügyi dolgozók és megpróbálják a felelősséget a kormányra hárítani mondván, hogy ők nem tehetnek semmiről, elvégre csak a (közalkalmazotti) munkájukat végezték. 
A politikusok pedig tovább mutogatnak a gyógyszergyárakra, VAGY a tömeges megbetegedések és halálozások miatt kitalálják, hogy újabb vírus támadta meg az emberiséget. Persze a COVID oltásnak semmihez nem lesz köze és nem lesznek mellékhatásai sem…

JOGVESZTÉS, DISZKRIMINÁCIÓ, ZSAROLÁS, BŰNTUDATKELTÉS
A két talán legaljasabb manipuláció, a korlátozott jogokkal való fenyegetőzés és a nem oltakozó emberek felelőtlenség érzésének keltése.
A média félelemkeltései által eljutottunk oda, hogy az oltatlanok jogvesztéséről már sokan úgy beszélnek, mintha az tény lenne. Többen elhitték azt a fenyegetést, hogy az, aki nem oltatja be magát, többé nem utazhat, nem mehet étterembe és egyéb szórakozóhelyekre, sőt még a munkáját is el fogja veszíteni. 
Ezzel arra az embertömegre hatnak, akik önálló gondolkodásra egyáltalán nem képesek, tudatuk ugyancsak beszűkült állapotban van és kompromisszumra hajlandók azért, hogy visszakapják a régi életüket. Az effajta oltakozók sajnos nem képesek fölfogni, hogy kár kockáztatni az életüket, ugyanis a régi életüket így sem-úgy sem kapják vissza.
A régi életről álmodozóknak nem ártana elgondolkodni azon, hogy az a bizonyos régi életük élet volt-e egyáltalán?! 
Az oltásból nem kérők jogainak korlátozását rebesgetik ugyan, de jelenleg ezzel kapcsolatosan még semmiféle törvény, határozat vagy konkrét döntés nincs!
Egyébként úgy tudom, hogy az Európa Tanács 2021. január 27-én többek között két határozatot is hozott ezzel kapcsolatban, melynek egyik lényege az, hogy a tagállamok nem tehetnek semmilyen különbséget oltott és nem oltott polgárok között. A másik érdemi rész pedig arról szól, hogy az oltásigazolvány nem használható oltott és nem oltott emberek megkülönböztetésére, csak kizárólag oltással kapcsolatos utókövetésre.
Az emberek felelőtlenség érzésének keltése szintén egy pszichikai trükk, ami nemcsak alantas szándékú, de tele van hazugságokkal is. Ezzel a manipulációval azt az érzést akarják kelteni az emberekben, hogy aki nem oltatja be magát, az veszélyes a társadalomra, mert felelőtlenül lefertőzi embertársait. Ezek egyszerű és átlátszó manipulatív hazugságok, melyek az egyén embertársai iránti empátiáját és felelősségérzetét célozzák meg.
Akik nem vették még észre a kormány s a jól fizetett „szakértők” logikátlan és gyakran ellentmondásos nyilatkozatait és intézkedéseit, azok tegyék már fel maguknak a kérdést, hogy van az, hogy egy éve kézzel-lábbal (bezárásokkal, kijárási tilalommal, maszkhasználattal, 9/11-es vásárlási idősávval és egyéb idióta, dilettáns korlátozásokkal) védekezünk a COVID-19 ellen és állítólag jobban fertőz, mint valaha?

A néphülyítő hazugságok alapján, a COVID egy olyan határtalanul intelligens vírus, melynek láttán megkérdőjelezem azt, hogy az ember lenne a teremtés koronája!
Az elmúlt egy év alapján úgy tűnik, hogy a COVID-19 levette a koronát az ember fejéről, alkotói nem a semmiért nevezték el koronavírusnak.
Ez a vírus lenyűgöző, egyszerűen zseniális! Egyetlenegy hibája van csupán: nagyon válogatós! 
Különös, hogy nem fertőz például a Parlamentben, templomokban, a politikusok homokos tivornyáin, a multi áruházakban, sporteseményeken, és a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban sem. 
Néha konzultál a söpredékkel és előre egyeztet időpontokat a fidióta bábkormánnyal. 
Tavaly karácsonykor például az éjféli misére való tekintettel szabadnapot vett ki, az idén pedig nőnapon, a virágboltokban nem fertőzött…
Orbán nyilatkozataiból egyértelműen kitűnik, hogy a dilinyóssal már az év elején megbeszélte az éves munkatervet (hullámzást) és egyeztették a nyári szabadság időpontját is…

Kedves oltásdilemmában szenvedő polgártárs! Ha magadtól nem jöttél még rá, hogy ez a világjárványnak nevezett bohóckodás csupán fikció és egy szó sem igaz azokból az állításokból és híradásokból, amivel nap, mint nap mossák az agyadat a médián keresztül, akkor azt javaslom, hogy ne töprengj tovább és feltétlenül írd alá a halálos ítéletedet, s oltakozz!
Az se zavarjon a döntésben, hogy a covidista Müller Cecília is nyíltan megmondta: „A súlyos, szövődményes, halálos megbetegedést már az első vakcina beadása is elősegíti és ebben áll ennek a stratégiának a módosítási elve is.”
Szóval ne erőltesd a gondolkodást, hiszen úgy sincs hozzá eszközöd – önként, szájkosárral az arcodon és Fidesz pórázzal a nyakadon vegyél részt ebben a Milgram-programban, melynek irányítói már nemcsak szociálpszichológiailag vizsgálják az engedelmességedet és a primitív tudatállapotod mértékét, hanem teljes mértékben kihasználják a butaságodat és uralkodnak feletted.

Látván a világban az agyhalott, sötét embereket úgy vélem, hogy nem kár azokért, akik nem élik túl az oltás mellékhatásait. Ezek a személyek „tudatosan” választják a halált, hiszen aláírják a nyilatkozatot, hogy „saját felelősségükre” halnak meg. 
Mindenkinek lehetősége van a mélyálomból való felébredésre és az elmével való gondolkodásra. 
Akik nem képesek az egész részeként látni, s nem tudják rábízni magukat az ÉLET áramlására, mert kényelmesebb hazugságok által vezetettnek lenni, azok a jövő új világában életképtelenek, ennélfogva nincs helyük benne. 
Az új geopolitikus szuper-mega tervezet drasztikus szabálya: „aki nem illik bele a tervbe, az kilökődik belőle…” 
Minden gondolkodásra képes embernek azt javaslom, hogy a józan magyar paraszti eszét használva gondolja át az oltással kapcsolatos lépéseit, és maradjon ember – ne verődjön a csordába!

A végső pusztulás elkerülése végett a kormány és a fizetett „szakértők”, valamint a média oltáshazugságaiból ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: halál betegség hazugság egészség háború félelem egészségügy gondolatébresztő vakcina gyógyszeripar védőoltás doktor népírtás új világrend háttérhatalom világjárvány nemzettudat pandémia 2021 fertőző betegség egységtudat szájmaszk Fidesz Magyarország HAARP CHEMTRAIL tágas kapu széles út koronavírus covid19 kijárási korlátozás covidizmus kötelező oltás covid elleni oltás covidoltás kamujárvány

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr5416481894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása