Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

"ZENÉLŐ SIVATAGOK TIGRISE" - NYIRKAI JÓSLAT

2014.11.13. 14:46 :: Evamaria

Tigris.jpg

Magyarország jövőjével kapcsolatosan több jóslat is íródott, azonban most csak két – talán a legismertebb – prófécia néhány sorára hívom fel az Olvasó figyelmét.
Egyik ilyen jövendölés a Nyirkai Jóslat, amelyben a „zenélő sivatagok tigrisének” kiléte és eljövetele egyre inkább foglalkoztatja a spirituális úton járó, „másként gondolkodó” embereket.



A másik, Nostradamus Magyarországról szóló próféciája, amelyre egy korábbi írásomban már igyekeztem felhívni az Olvasóim figyelmét. Ebben a jóslatban is jelezve van egy férfi, aki Magyarország vezéregyénisége lesz, ám egyelőre még szintén titok övezi az ő személyiségét is.
(Róla bővebben: ITT)

Számomra nem kétséges sem a „tigris” sem a „szultán/császár” eljövetele és biztosan tudom, hogy néhány éven belül meg is érkezik, s felfedi kilétét a nyilvánosság előtt.
A Nyirkai Jóslatról a legtöbb magyar ember hallott már, ezért most mellőzöm a részletek ismertetését, mert akit ez a téma komolyan érdekel, az ismeri a keletkezésének történetét valamint a tartalmát.
Figyelmen kívül hagyom az ateista és szkeptikus meggyőződéseket, melyek megkérdőjelezik mind a két jóslat hitelességét és beteljesedését. Az idő néhány (5-6) éven belül igazolást nyújt a hívőknek és a kételkedőknek egyaránt.

Az alábbiakat csak azoknak ajánlom, akiknek van szemük a látáshoz és fülük a halláshoz, valamint képesek a sorok mögött is olvasni!
Csupán néhány nagyon érdekes azonosságra szeretném felhívni a gondolkodó Olvasó figyelmét, a következtetések levonását pedig mindenkinek a lelkiségére bízom!

A fent említett férfiról Nostradamus többek közt így ír:

„Jön majd egy ember a második
millennium után, ki felette áll
minden torzsalkodásnak: Ő lesz az itt,
ki Pannon földről Istenhez kiált
és Isten meghallgatja imádságait.
Ő lészen az, kinek uralkodása folytán
Pannónia ismét erős lesz és gazdag,
nagyobb lesz, mint akármely szultán,
az ő szavára minden országban adnak,
s önként kezére bíznak minden hatalmat.”

„A második ezredév után
Pannónia váratlan erőre kap,
királyok gyűlése lesz Budán,
de császáruk magyar marad.”

Az idézett szövegben „Magyarország Megmentője és Irányítója” szultán és császárként van megnevezve.
Én, az ősi magyar hagyományra való tekintettel „csak FEJEDELEMNEK” szólítom. A fej az élet, a szellem, a bölcsesség és az uralkodás szimbóluma. Az elem (vagy élem) a felsoroltaknak a mindenséggel való egységét jelenti.

NYIRKAI JÓSLATBÓL:

„A szomszédok megmozdulnak,
de ugrásra kész a zenélő sivatagok tigrise is.”

„Ekkor a Magyarok Istene őrül állítja
a zenélő sivatagok tigrisét,
és böcsületes alkuval,
visszakerül, ami visszajár.”

nyirkai_joslat_2018.jpg

„ZENÉLŐ SIVATAGOK”
A „zenélő sivatag” többek szerint a Góbi sivatagot jelenti, amely Kína és Dél-Mongólia területén fekszik. A sivatagot kettészeli a mongol-kínai határ.
Szemügyre vettem a két nép zászlaját, hiszen egy nemzeti lobogó sokat elárul népének feladatáról és az ÉLEThez való hozzáállásáról:

Mongólia-zászlaja.pngMONGÓLIA
Nagy része vörös színű és különböző szimbólumok díszítik.
A zászlóban lévő sárga színű jelképek magukért beszélnek.

Jelen van benne a Szellem, a Nap, a Hold, a lefelé irányuló háromszög (anyag), a függőleges oszlopszerű négyszög (akarat, erő) és a Jin Jang – a dualitás egyensúlyának szimbóluma.
A lobogó tehát tartalmazza a tűz, víz, szellem, lélek, anyag (test) és a hatalom szimbólumait.
Mongólia fővárosa: Ulánbátor (Ulan Bator, Ulaan Baatar), jelentése: „vörös harcos/vitéz”.

Kína zászlaja.pngKÍNA zászlaja szintén vörös, melyben érdekes módon úgyszintén sárga színű jelképek vannak.
Látható benne egy nagyobb ötágú csillag, amely mellett félhold alakzatot alkotva  4 db kisebb csillag helyezkedik el.

E nép zászlaja szintén sokatmondó a megfigyelő számára, hiszen itt is láthatók a Napot és a Szellemet (sárga szín), a tűzet (vörös szín), a vizet (Hold), valamint az anyagot (ötágú csillag = ember) jelképező szimbólumok.

Mindkét nép zászlajában közös a Szellem-Lélek-Anyag/test-re, és az Isten és ember közötti kapcsolatra való utalás, valamint az, hogy a jelképek baloldalon találhatók.

A CSÁSZÁR a legmagasabb világi uralkodói rang, azaz a világi FEJEDELMEK legjelesebb tiszteletneve, mely a királyi cím fölött áll. Ő a királyok, királya, a feljebbvalója pedig Isten.
A FEJEDELEM egyeduralkodó, vagyis egy ország egyszemélyes vezetője, törzs vezére, nemzettség vagy ezek szövetségének feje. (Magyarországra István hozta a királyságot, előtte fejedelemség volt.)

A kínai történelemben nem ismeretlen a császári titulus. Éppen ezért miért ne adhatna ez az ország mindaddig otthont és segítséget annak az embernek (fejedelemnek), aki Európát, de főleg Magyarországot a posványból kiemeli?!

„…TIGRISE”
Az ősi távol-keleti tudományok egyike a kínai asztrológia, melyben megtalálható a Tigris állatövi jegy.
A Nyirkai Jóslatban használt „tigris” megnevezés jelenthet olyan szülöttet, akinek köze van a tigris jegyhez (év, hó, nap), vagy csupán szimbólumkénti utalást.

A Tigris állatövi jegy jellemzői:
Más kultúrákkal ellentétben a kínaiak nem az oroszlánt, hanem a tigrist tartják az állatok királyának.
Született uralkodó, vezető, magabiztos, erős egyéniség. Alapvetően harcos típus, forradalmár, vállalva a kockázatot és a veszélyt. A nehézségek nem ijesztik el, sőt élvezi, hiszen veszély, harc nélkül az élet számára nem igazán vonzó. Küzd az elveiért és a céljaiért. Környezete hamar a befolyása alá kerül, irányítókészsége, határozottsága megszelídíti a legagresszívabb embert is. A tigrist soha nem törik össze a kudarcok vagy a nehezebb, lehetetlennek tűnő feladatok. Szívóssága mérhetetlen, ereje nem engedi, hogy padlóra kerüljön, és ott maradjon.
Az állatövi tigrist az erővel, a téllel, a kelettel és a villámmal társítják.
A tigris férfi:
Az élet minden területén vakmerő és bátor, féktelensége és szívóssága csodálatot vált ki.

A tigris, mint szimbólum:
A keleti kultúrában a tigris rendkívüli jelképes erővel bír. A hatalom, a vadság, az uralkodói méltóság és a védelmezés megtestesítőjét szimbolizálja.
Kínában a vadászat – később a földművelés – védnöke volt.
Mivel a sötétben is jól lát, ezért a megvilágosodás és az újhold jelképe is.
Öt fajta mitikus tigris véd a káosztól és mindegyik mást jelképez:
Vörös tigris – a nyarat és a tüzet
Fekete tigris – a telet és a vizet
Kék tigris – a tavaszt és a növényzetet
Fehér tigris – az őszt és a fémeket
Sárga tigris – a legmagasztosabb, ugyanis a Nap, a központ és a császár jelképe.

A tigris tehát a bátorságot, a lelkesedést, a nagylelkűséget, ugyanakkor a lázadást, nyughatatlanságot és a kiszámíthatatlanságot szimbolizálja.

ZENÉLŐ SIVATAG(OK) TIGRISE
Magyar ember lévén a kozmikus ősnyelvet, azaz a magyar ny-elvet beszélem, ezért fontosnak tartom a szavakban más szavak észrevételét és értelmezését is. Nézzük, milyen kifejezéseket rejt magában a „zenélő sivatagok tigrise”!

ZENÉLŐ:
Zenél – Ő; Zen – Élő; Zen – Él – Ő; Zene
Zen:
Kínai eredetű elmélyedési meditációs gyakorlat, melynek célja a megvilágosodás. A tudatosság és az intuíció kifejlesztésének módszere.
Zene:
Egymással összhangban lévő hangok összessége. A zene tükrözi az ember és Isten legfelsőbb képességeit és hangnemekben fejezi ki az akaratát.

SIVATAG(OK):
Siva – Tag(ok); Tag (tág); Tavi (tó)
Siva (Shiva):
Nem keresztény hagyományból származó Istenség, a hindu vallás Szentháromság első személye. A feloszlatás és az újrateremtés Istene. Félelmetes romboló Istenség, de egyben jóságos is, hiszen az új lehetőségeket teremti meg.

TIGRISE:
Ti; Ré; Risi
Ré:
Ókori egyiptomi Napisten, a Napteremtő ősistene. Ré kultuszának a kereszténység elterjedése vetett véget. Az egyiptomi szóhasználatban Ré ideje az istenek világkorszakát, a béke, a boldogság, szentség és a halhatatlanság által vezérelt Aranykor esztendőit jelenti.
Risi (Rishi):
Szellemi tanító, kozmikus bölcs, általa magasabb intelligenciák nagy igazságokat közölnek az emberiséggel.

Magyarország ősi.gifS AMI VISSZAJÁR…
Mitől lett megfosztva a magyar nép az elmúlt 2000 év során?
A szabadságától; ősiségének vallásától, múltjától, hagyományaitól, Istennel való egységtudatától; földjeitől; ősi és nemzeti kincseitől…
Mindezeket figyelembe véve egyesek legfőbb célja a magyarság kiirtása, vagyis az élettől való megfosztása. Ebbe a törekvésbe azonban már sokaknak beletört a bicskája, és ezután sem fog menni!

„Az erdőn túl él az ország jobbja,
de számában kisebbik része,
földjét az erősebb elrabolja,
ezeregyszázból nyolcvan évre.
Már csupán nyelvében él, de él még,
s gyarapszik, míg Erdőn innen fogynak,
az ő küzdelmük hozza el a békét
és egységet minden magyaroknak.”

Az „erdőn túl…” Erdély, az „ezeregyszázból nyolcvan évre” pedig egy évszám: 2020.
(István koronázása 1000-ben; 1100-80=1020; 1000+1020=2020)
Magyarország 2020-ra visszakapja az ellopott földterületeit.

Nemcsak Nostradamus, hanem a Nyirkai Jóslat is egyértelműen jelzi, hogy országunkhoz visszakerül minden, ami a miénk:

„Ekkor a Magyarok Istene őrül állítja
a zenélő sivatagok tigriség,
és böcsületes alkuval
visszakerül, ami visszajár.”

ÖSSZEGEZVE
A Nostadamus prófécia „szultánja és császára” minden bizonnyal ugyanaz a férfi, aki a Nyirkai Jóslatban a „zenélő sivatagok tigrise”.
A Nyirkai Jóslat alapján arra lehet következtetni, hogy a „tigris” nem tartózkodik jelenleg életvitelszerűen Magyarországon, ami nem jelenti azt, hogy nem magyar nemzetiségű.
Ha figyelmesen tanulmányozzuk a két jóslatot, akkor az sem marad titok, hogy mindkét próféciában szinte egy időre esik Magyarország területeinek és szabadságának visszaszerzése.
Bizonyára sokak számára újat és hihetetlent mondok, de a Bibliában is olvashatunk erről a férfiról, és nem kevesebb, mint Jézus beszél róla.
És ha már a Biblia…
Ebben az agyonkanonizált könyvben szó van egyfajta „sárga veszedelemről”, amelyet egyre gyakrabban emlegetünk mi magyarok is.
Egyesek szerint ez a veszedelem a sárga csekkeket szimbolizálja, amelyeknek fizetése napjainkban komoly terheket ró az emberekre.
Mások szerint a kínaiak jelentik ezt a veszedelmet a világuralomra való törekvésükkel.
Mielőtt elkezdenénk köpködni a kínai népet, előtte gondolkodjunk el azon, hogy eredetileg kinek a könyve a Biblia?!
Az igaz, hogy a keresztény egyháznak nevezett szervezet ollózta össze ezt a gyűjteményt, ám a zsidó Tóra, más néven a Mózesi könyvek, képezi az alapját.
Tehát a „sárga veszedelemtől” – már ha van ilyen – nem nekünk magyaroknak kell félni, hanem azoknak, akiknek a könyvében ez le van írva jövendölésként (ahogy elnézem, eléggé rettegnek is tőle az érintettek).

A „zenélő sivatagok tigrise” hamarosan „elzenéli” azoknak a nótáját, akik méltatlanul bánnak az országunkkal…
Az elkövetkezendő 4-5 év nem lesz könnyű népünk számára, de ami utána jön, az feledteti velünk a szenvedéseket és megpróbáltatásokat.

A matériából ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!!!!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

11 komment

Címkék: jóslat gondolatébresztő nyirkai jóslat Magyarország Nostradamus próféciái

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr896893623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kela-bá 2014.11.13. 17:31:02

Érdekes elgondolkodtató kitűnő írás !

Horvath Ernone 2015.10.29. 08:42:42

A magyarság újra egész és szép lesz, méltó régi nagy híréhez, csak ki kell brusztolni......lehet hogyén már
nem érem meg.....ezért drukkolok azoknak akik megérhetik.

Judit Kohaupt 2016.10.22. 11:13:31

Nagyon szép, érthető megfogalmazás !!!
Köszönöm szépen !!!
Jöjjön el az Aranykor !!!

címzetes docens 2018.01.04. 06:22:37

Az írás sok igazságot tartalmaz, de ugyanennyi benne a "mellé találat". De... ez így van jól, ennek így is kell lenni. A "zenei sivatagi tigris" ma élő személy, szerintem elég magas intelligenciával rendelkezik, legalábbis ahogy én mezei főiskolai docensként meg tudom ítélni. Jelenleg kevesen ismerik és mégis sokan (vagyis akik akarják, ismerhetik).
Az eljövetele még odébb van. Akkor nem lesz már fiatal ember, de még idős sem. Nem sokáig lesz "hatalmon", de megteremti a magyar jövőt. Magától fog távozni a hatalomból, ha úgy érzi, hogy már megtette feladatát. A pénz sohasem érdekelte, nem érdekli még a mai világunkban sem. Jelenleg nincs Magyarországon, ugyanakkor mégis itt van. Igen határozott elképzelései vannak a jövőnket illetően. Politikusainkhoz képest ez áll a szerintem legközelebb a magyar emberek életéhez, de ez nem csoda, hiszen ő mindig a szegény emberek között élt.
Engem igazából két dolog aggaszt:
Képes lesz ez a szétzilált nép összefogni?
Tud-e majd élni a magyarság az általa létrehozottakkal, vagy veszni hagyja?

Evamaria 2018.01.04. 06:38:27

@címzetes docens: Egyszer minden pohár betelik!És, ahogy nézem a jelen helyzetet, igencsak tele van már ez a pohár, csupán az a bizonyos utolsó csepp hiányzik belőle.
Egy jó vezetővel az élen a magyarság csodákra képes és bizonyára meg is tudja a nép tartani a "létrehozottakat".
Nekem csupán egyetlen kérdésem van a Tigrissel kapcsolatosan: Mikor jön már??????

címzetes docens 2018.01.16. 16:10:33

Amikor eljön az ideje. Most még a kiskanász ideje van. :-)

Azumi 2018.02.10. 17:14:59

Nem tudom, miért kellene máshol keresni a Zenélő Sivatagok tigrisét, mint itt a Kárpát, Karapát-medencében. Ez a név egy oroszlán neve. A másik neve az oroszlánnak a Turáni Sivatag tigrise. Egyiptomban Szfinknek is mondják most, és az is értelmes magyarul. Ha a Turáni sivatag tigrisével találkozol, és ezt a találkozást nevezik Turáni átoknak, átkozod magad, hogy olyat tettél, hogy találkoznod kellett az oroszlánnal. A zsidók néhány évig járták a sivatagot, mikor találkoztak az oroszlánnal. O a kört jelenti, a rosz, a szer fordítottja, a lán egyenest jelent (lin-ea). Tehát az oroszlán jelentése, Jóbról Bálra: az egyenesből eljutsz, ha nem megfelelően csinálod a szert a körbe, tehát körbe körbe járhatsz. Aki körbe körbe jár, az olyan mintha sivatagban járna. Az oroszlán jelentése Bálról Jóbra: a körből eljutsz az egyenesbe, egyenesbe jössz, ha a szert jól viszed végig. A szer teljes neve:"Páros víz szer" A szer lépései a szerelem lépései, amit ha végig viszel rendesen, akkor fiúból (férfi, férj) ember lesz, míg a lán(y)ból az egyenesből, a gerincesből, (nő, né, feleség) asszonnyá lesz. Az aki nem járt a magban, másként a mennyországban, az egységben, abból nem lesz ember, és asszony.

Evamaria 2018.02.10. 17:18:40

@Azumi: Köszönöm a megfontolásra érdemes hozzászólásodat!

HelloKitty666111666 2021.02.28. 08:58:17

@Azumi: Jó. A zenélő sivatagot Egyiptomban kell keresni. Az oroszlán neve II.Ramszesz, TwoRamszesz, Turámszesz.

HelloKitty666111666 2021.02.28. 08:59:01

@címzetes docens: Jó. Annyit tévedett, hogy Magyarországon él.

HelloKitty666111666 2021.02.28. 08:59:43

Szent Istvánt bináris kódban koronázták 1001.01.01-én.
süti beállítások módosítása