Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

NE FÉLJ A HALÁLTÓL!

2018.10.28. 15:03 :: Evamaria

A mai sötét és lebutított ám mégis felvilágosultnak és demokratikusnak nevezett világban még mindig tabunak számít a halál témája.
Bátor és tiszteletreméltó ember az, aki nyíltan szembe mer nézni a halállal, s ha eljön az idő, emberi méltóságát megőrizve minden vonakodás nélkül képes átlépni egy másik létsíkra. 
Tulajdonképpen nem csodálkozom a haláltól való kollektív félelmen, hiszen évszázadok óta az egyház és az éppen hatalmon lévő királyság/kormány mindent megtesz azért, hogy az emberek állandó stresszben és halálfélelemben éljenek.
Az egyház kitalált egy horrorisztikus mesét a pokolról, Luciferről és a Sátánról, melynek lényege az, hogyha nem a kanonizált Biblia és a zsidó keresztényegyház tanításai szerint él az ember, akkor a halála után csakis a pokolba kerülhet a lelke, ahol aztán még azért is megbüntetik, amiért a földre született.
Mindez – mint, ahogy szinte minden az egyház tanításaiban – hazugság!
A pokol, mint helyszín és Lucifer, mint ördög nem létezik ez csak a Sátánt szolgáló egyház megfélemlítésre kitalált hazugsága, mellyel a tudatlan embereket tökéletesen lehet manipulálni.
A mai ember olyan szinten buta és gyáva, hogy beszélni sem mer a halálról, pedig a gondolatai gyakran e körül forognak úgy, hogy észre sem veszi.
Ott van például az éhhaláltól való félelem egyik legismertebb gondolata a „ha nem lesz mit enni…” de a fagyhaláltól való félelem is gyakran jelen van az ember életében a „ha nem fizetek, kilakoltatnak” elmélettel.
A legnépszerűbb azonban a betegség által eltávozás félelme, mely a köztudat szerint általában fájdalommal és hosszan tartó szenvedéssel jár.
Nos, mivel ebben a világban a félelem nagyúr, ezért akár meg is valósulhat rettegésünk tárgya főleg akkor, ha e témával kapcsolatos hazugságokat elhisszük s ezek szerint éljük életünket.

Az egyre több daganatos és egyéb súlyos betegségben valamint az időskori ágyhoz kötöttségben szenvedők látványa arra késztetett, hogy másokkal is megosszam a halállal kapcsolatos tudnivalókat bízva abban, hogy akikhez eljut ez az írás, azoknak saját és szeretteik javára válik.

A HALÁL
halal_kapujaban.jpgEbben a világban csak egyetlen dolog biztos: a halál – tartja a közmondás.
Tetszik, nem tetszik, ahogy megszületünk, azonnal elindulunk a koporsó vagy az urna felé. 
Amit ma az átlagember halálnak nevez, az az elmúlás, a befejezés, valaminek a megszűnése.

A materialista ember szerint a halál egyenlő a végső megsemmisüléssel, ezért igyekszik mindenáron elkerülni, vagy a végsőkig halogatni.
A halál azonban nem az egyén teljes megszűnését jelenti, hanem a léleknek egy másik állapotba való átlépését. 
A halál tulajdonképpen a levetkőzés és a kihúzódás folyamatából áll. 
Levetkőzés: a lélek leveti fizikai testét. 
Kihúzódás: az életfonál/ezüstfonál (erőáramlat) elszakad, azaz a lélek már nem lelkesíti meg a testet, mert végleg elhagyja azt.
A fizikai test végleges elhagyása fájdalommentes.
Az ember földi élete az életfilm áttekintésével zárul. Ekkor a legapróbb részletekben látja az egész életét maga előtt s megérti azoknak az életeseményeknek az okait, melyek megtörténtek vele. 
Az elhunyt az életfilmjének áttekintését követően kb. 36-48 órán keresztül még öntudatlan, ez az időszak egyénenként változó.
Mindezek után a tudat néhány napra (egyesek szerint 40 nap) visszahúzódik a sűrű fizikai testből az éterikus testmásba, majd átlép az asztrális testbe.
Fontos tudnivaló, hogy a halott lelke nem ugrik át hirtelen semmilyen fényességes mennyországba, és nem zuhan a kínokkal és szenvedésekkel teli pokolba sem!
Nincsen mennyországnak és pokolnak nevezett hely, csupán pszichológiai állapotok léteznek, amelyek így írhatók le. 
Örök pokol nem létezik! Ez a rettenetes gondolat akkor társult a kereszténységhez, amikor elveszett a hit abban, hogy a lélek körforgásszerűen visszatér a Földre. Ezért az ember egy logikátlan következtetéssel állt elő: örökkévaló okozatot állapított meg, mulandó és végleges okok alapján. 
 A mennyország és a pokol tehát nem helyszín, hanem tudatállapot.
A fizikai test elvesztése sem a jellemben, sem az értelemben nem okoz semmilyen változást. A halott ugyanaz az ember marad a halálát követő napon, mint a halála előttin volt.
Ha az embert, mint a szellem-lélek-test egységét jelképesen ruházattal ábrázolnánk, akkor a szellemi testre, mint alsóneműre, a lélekre, mint felső ruházatra, a sűrű fizikai testre pedig, mint kabátra tekinthetnénk. Amikor levetjük a kabátunkat az előszobában, nem tűnünk el hirtelen valami távoli hegycsúcsra, hanem éppen ott állunk, ahol előzőleg voltunk, még ha más is a külső megjelenésünk. 
Igaz, hogy többé már nem látjuk az elhunytat, de ennek oka nem az, hogy eltávozott, hanem hogy a test, amelyet most visel, fizikai szemünkkel nem látható. Tehát az ember, akire eltávozottként gondolunk, valójában még néhány napig velünk van. 
Szerettünk eltávozása során legyünk tekintettel az elszenderülőre! 
Az ember fizikai testét levetve sokkal érzékenyebb, ezért igyekezzünk uralkodni a bánatunkon és az önsajnálatunkon, ne kínozzuk ezekkel az érzésekkel az eltávozót.
Gyakran különböző tévhitekkel áltatják magukat az emberek, szeretteik eltávozásakor. Van, aki szentül hiszi, hogy az elhunytból angyal, szellemi vezető vagy valami őrző-védő teremtmény lett. 
Az eltávozott emberből soha nem lesz angyal – még ha gyermek volt, akkor sem – vagy egyéb segítő lény, aki egyengeti az itt maradt rokonainak útját!
Azt a lelket, aki nem tud az anyagi világtól elszakadni röghöz kötött léleknek nevezik és az emberek energiájából él, azaz energiavámpír...
Életünk során sokszor zárunk le kapcsolatokat, ciklusokat, életmódokat azonban ezeket nem vesszük olyan tragikusan, mint, amikor egy szerettünk lelke távozik el egy másik létsíkra. Ha jól megnézzük, szinte állandóan gyászolunk, és a veszteségeinken sajnálkozunk, azaz a halál árnyékába húzódva rettegünk az ismeretlentől.

A halálról összefoglalt okkult nézeteim, mely tartalmazza a mennyország-pokol, az „életfilm”, élet a halál után, tiztítótűz, gyermekhalál és az öngyilkossággal kapcsolatos információkat itt olvasható: http://www.logoszvilag.hu/halal.html

ITT AZ IDŐ…
A mai ember tudatlansága miatt képtelen elfogadni azt a tényt, hogy elérkezett ezen inkarnációjának végéhez, ennélfogva nehezére esik elhagyni fizikai testét. 
Sokan a halál szelét megérezve a KÓR házaiban kínoztatják magukat különböző kivizsgálásokkal és kezelésekkel valamint a gyógyszeripar mérgeit marékszámra fogyasztják, hátha nyernek néhány hónapot/évet, melyet gyógyszerfüggőségben, gyakran elviselhetetlen testi fájdalomban és folyamatos érzelmi konfliktusokban élnek meg. Daganatos betegek kemóztaják és műttetik testüket a gyógyulás reményében, miközben a szívük mélyén tudják, hogy lelkük hamarosan végleg elhagyja az anyagi világot. 
Döbbenet számomra, hogy az elmúlás idején miért nem tudunk elszakadni a fizikai világtól? 
Annyira jó az embernek ebben a materialista posványban dagonyázni, hogy amikor kinyílik az „aranykapu” és mehet haza mégis a fizikai világ mocskát és a szenvedést választja?
Mondja már meg nekem valaki, hogy mit vár az élettől az a beteg ember, akibe már csak hálni jár a lélek? 
Miben reménykedik például egy magatehetetlen személy, aki fizikailag és érzelmileg is már csupán teher a családja számára? 
És miben reménykednek azok a daganatos betegek, akik képtelenek az élethez való hozzáállásukon és az életmódjukon változtatni?
A tudatlanságra nincsen gyógyszer! Egyetlen orvos vagy spirituális „gyógyító” sem képes egészséget vagy életet adni a tudatlan és vakhitű embernek. Nincs az a teakeverék, kenőcs, tabletta vagy egyéb „csodaszer” a világon, ami végleges gyógyulást hozna az érzelmi konfliktusok feloldása nélkül.
Ha eljön az idő, akkor menni kell és mivel a halál is a sorsunk része ezért ne feledjük, hogy a „készségest vezeti, a vonakodót pedig magával vonszolja.”

A HALÁL ARKANGYALA
azrael_arkangyal.jpgA köztudatban igen mélyen el van ültetve az a hiedelem, hogy a halál órájában megjelenik egy fekete csuklyás, halálfejes, kezében kaszát tartó lény, aki magával ragadja a lelket, majd Isten vagy valami ítélőszék elé állítja, ahol élete cselekedetei alapján eldöntik, hogy a pokolban vagy a mennyországban van az elhunyt helye. Nos, ha ez így lenne, akkor kivétel nélkül mindenki a pokol fenekére kerülne, ugyanis az egyház tanítása szerint mindenki bűnben született, így esélye sincs a mennyországba való bejutásra.

Úgy vélem, hogy aki hirdeti és elhiszi ezt a marhaságot, az tényleg megérdemli, hogy a pokol legsötétebb bugyrában a tudatához mérten szenvedjen!
Le kell, hogy romboljam azon embertársaim illúzióját, akik a kaszát szorongató fekete ruhás entitástól rettegnek, ugyanis helyette valaki más jön, egy olyan csodálatos lény, akitől nem kell félni!
Amikor elérkezik a lélek fizikai testből való kivonulásának ideje megjelenik Azrael a halál arkangyala. Ő nem fekete csuklyás göncben és kaszával a kezében áll az amúgy is megszeppent és bizonytalan lélek elé, hanem minden embernek az ízlését figyelembe véve gyönyörű színben/színekben pompázik és kedvesen segíti az egyént az átmenetben. A haldokló emberek mellett gyakran lehet érezni vaníliás, édeskés illatot, amely Azrael arkangyal jelenlétére utal.
Az ember tudatától függ, hogy halálának pillanatában milyen entitás áll mellette. Aki a kaszásban hisz, az ne feledje, hogy csakis az alvilágba kerülhet, így az oboloszt (fémpénzt) itt ne hagyja, mert a révészt meg kell fizetni… 
Aki viszont békésen és félelemmentesen szeretné elhagyni ezt a világot, az bátran hívja Azrael arkangyalt.
Nem kell nagy dolgokra gondolni az arkangyal hívásakor! 
Mielőtt azonban Azraelt szólítanánk, egyetlen mondattal forduljunk Istenhez is:
             „Uram! Kérlek, emeld az Örökkévalóság honába a lelkemet!”
Mindezek után pedig minden hajbókolás és kunyerálás nélkül tisztelettel megkérjük Azraelt, hogy segítsen az eltávozásban.
Gyakran előfordul, hogy egy súlyos betegségben szenvedő ember – leginkább az ismeretlentől való félelme miatt – nem tud megválni ettől a síktól. Ebben az esetben is van segítség!
Ilyenkor egy közeli hozzátartozó, vagy ha ilyen nincs, akkor az, aki őszinte segítőszándékkal van felé, szintén kérheti a segítséget.
Ebben az esetben az Istenhez való kérés így szól: 
             „Uram! Kérlek, emeld az Örökkévalóság honába XY lelkét!”

Az Örökkévalóság honába való bebocsátás és az arkangyali segítség kérése igen hatékony abban az esetben, ha az egyén tisztában van azzal, hogy eljött a fizikai világból való kivonulásának ideje, vagy ha egy haláltusát vívó ember szenvedésein szeretnénk könnyíteni.
Fontos tudnivaló, hogy csak akkor működik ez a fajta segítség, ha valóban eljött a halálunk ideje mások esetében pedig akkor, ha önzetlen és szeretetteljes a segítőszándék!
Az öngyilkosságot vagy mások éltének bármilyen okból való idő előtti megszűnését nem segíti sem Isten, sem Azrael arkangyal.
(A gyász idején az itt maradó ember is kérheti Azrael segítségét az elengedés és a vigasztalódás tekintetében!)

Inkarnációnkat fel lehet fogni játékként, kalandként vagy szórakozásként elvégre a kozmikus időszámítás szerint a lélek csupán egy napot tölt a Földön s aztán hazatér. A mai ember azonban nem szórakozásnak tekinti az életet, hanem komoly drámaként éli meg még az utolsó pillanatát is.
Minden ember maga dönti el, hogy miben hisz s hogyan kívánja befejezni földi létét.
A befejezés lehet tudatos és emberhez méltó, de lehet sötét és szenvedésekkel teli esemény.
Bízom benne, hogy ez az írás segítségül szolgál mindazoknak, akik végig olvasták, s amikor elérkezik az idő, félelem nélkül, bátran hagyják el fizikai testüket és indulnak haza a jól megérdemelt pihenésüket eltölteni!

A Biblia és az egyház hazugságaiból ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: halál betegség vallás egyház kórház hazugság orvos lélek félelem egészségügy gondolatébresztő klinika betegek egészségügyi ellátás nemzettudat bioenergetika holisztikus filozófia egészségügyi szolgáltatás Magyarország spirituális tanítók spirituális gyógyítók Azrael arkangyal halál arkangyala

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr3614325611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása