Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ÉRETTSÉGI VIZSGA 2020

2020.05.04. 21:29 :: Evamaria

erettsegi_vizsga_2020.jpg
Kedves Magyar Érettségiző Honfitársaim!

Eljött a nagy nap, amikor számot adhattok abból a töméntelen sok hülyeségből és hazugságból, melyekkel az elmúlt években a gimnáziumnak vagy szakgimnáziumnak nevezett közintézményekben tömték a fejeteket.
Kitölthetitek a semmirevaló érettségi teszteket, ami alapján értékelik a tudásotokat és az élethez való érettségeteket, valamint következtetéseket vonnak le arra vonatkozóan, hogy az agyatok mennyire volt képes bevenni a Nemzeti Alaptantervben megkövetelt maszlagokat.
Most aztán kiléptek a nagybetűs életbe, ahol szembesülhettek a munkanélküliséggel, az igazságtalansággal, a még több hazugsággal, a nyomorral, s azzal is, hogy valójában emberszámba sem vesznek benneteket, hiszen alapjában véve rabszolgának születtetek.
Ha úgy határoztok, hogy felsőfokon butítjátok tovább magatokat, akkor mehettek egyetemre, ahol jó pénzért folytatják az agymosásotokat és, ha szorgalmasan hülyültök, valamint a szüleitek a megfelelő helyen nyalnak, akkor a jelenlegi magyar törvény szerint akár már huszonévesen is helyettes államtitkári vagy egyéb politikusi pozícióhoz juthattok.
Akiknek azonban a családja csak az út szélén áll, és még nem rugdosta be az árokba a magyar kormány, s van merszük továbbtanulásra adni a fejüket, azok vehetnek fel diákhitelt, amit busás kamattal, éveken keresztül fizethetnek majd vissza az uzsorás banknak a minimálbéres jövedelmükből, feltéve, ha találnak munkát.
Csóró szülők gyermekeként pedig, csakhogy szokjátok meg, hogy az élet nem habos torta és a diplomát sem adják ingyen, vállalhattok diákmunkát, és fillérekért melózhattok azért, hogy a diákszövetkezetek tulajdonosai, akik mellesleg kormánypárti személyek, gazdagodjanak és élősködjenek rajtatok.
Dönthettek úgy is, hogy befejezitek az agyatok szétbarmolását, elég volt a diákévekből és a sok értelmetlen, semmirevaló, haszontalan tanokból, amivel próbálták a briliáns elméteket gondolkodásra képtelenné tenni.

Érettségetek alkalmából had körvonalazzam az aktuális felnőtt, dolgozó emberek megélhetési lehetőségeit!
Sima érettségi bizonyítvánnyal a kezetekben elmehettek a WC-re, ha elfogyott volna otthon a felhalmozott toalettpapír…
De tanulhattok valami szakmát is, melyre, ha nincsen elhivatottságotok és képességetek, akkor csak az időtöket pocsékoljátok, és az agyatokat terhelitek az újabb felesleges információhalmazzal.
A „szerencsésebbeket” felveszik valamelyik gyárba, ahol több műszakban kulizhatnak minimálbérért. A „még szerencsésebbeket” alkalmazza valamelyik kormány közeli, pályázatokból élősködő cég, melyekre jellemző, hogy 25 éven aluli, pályakezdő fiatalokkal dolgoztatnak, aztán amikor az ifjaknak kitelik az ideje (már nem jár utánuk az állami támogatás), lelkiismeret-furdalás nélkül rúgják ki őket.
A nagybetűs életet kezdhetitek a munkaügyi központban, munkanélküliként is, aztán hátha rátok mosolyog a közmunka szerencsecsillaga havi nettó 54.000.- Forintért, de dönthettek úgyis, hogy amint lehet, fénysebességgel hagyjátok el az országot, mert itt nincsen jövőtök és a megélhetésetek is bizonytalan.
S a végén elértünk az ígéret földjéhez, a földi mennyország határához… Külföldön rájöhettek, hogy ott sincs kolbászból a sövény és komoly áldozatot kell hoznotok azért, hogy anyagilag jobban éljetek.

Az iskolákból kikerülve hamar rá fogtok jönni, hogy amit eddig tanultatok, annak legalább a 80 %-a haszontalan és semmilyen módon nem viszi előre az életeteket.
Mindenféle botorsággal tömték a fejeteket, csupán a lényeget nem tanították meg, hiszen az nem része a NAT-nak.
Nem tudjátok, hogy kik vagytok s mi a feladatotok egyénileg és kollektíven az életben.
Képtelenek vagytok az önálló gondolkodásra valamint a felelősségteljes cselekvésre és féltek a saját árnyékotoktól is.
Nem ismeritek a belsőértékeiteket és elhiszitek mindazt, amit az iskolákban, sőt legtöbb helyen otthon is, belétek sulykoltak a nevelők, tanárok és a szülők, hogy semmirevaló és buta emberek vagytok.
Most megírjátok az érettségi teszteket, s úgy vélitek, hogy annyit ér a tudásotok és persze ti is, amilyen osztályzatot kaptok.
Ha így érzitek, akkor így is van!
Ti fiatalok vagyok a jövő!
Dönthettek egy jobb világ mellett is, mint a jelenlegi diktatórikus társadalmi rendszer, de a szebb jövőért keményen meg kell ám dolgozni és a felelősséget pedig szükségszerű vállalni.
A választás lehetősége előttetek áll!
Isten hozott benneteket a felnőttek világában!

Az értéktelen, hazug iskolai tanításokból ÉBREDJ FEL MAGYAR IFJÚSÁG!

 

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás munka karrier gondolatébresztő munkanélküliség gimnázium diákmunka 2020 diákhitel érettségi vizsga nemzettudat külföldi munkavállalás munkalehetőségek bankhitel álláslehetőségek Magyarország NAT szakgimnázium versenyképes fizetés

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr1015659298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása