Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

BETEG EGÉSZSÉGÜGY

2018.09.23. 15:12 :: Evamaria

beteg_egeszsegugy.jpgSok éve tanulmányozom a betegségek kialakulásának lelki okait s ezzel egyidejűleg figyelem az egészségügyi intézmények és a gyógyszeripar népirtó tevékenységét is. Abba most nem megyek bele, hogy kiknek és miért áll érdekében a magyarság elpusztítása a lényeg az, hogy országunkban a mai orvoslás nem az egészséget és a gyógyítást képviseli, hanem azt az ördögi tervet, amelynek célja nemzetünk megsemmisítése s népünk elpusztítása.
A mai egészségügyet inkább betegségügynek lehet nevezni, hiszen a kór házaiban a betegségek létrehozása és fenntartása a cél s nem az egészség helyreállítása.
A haldokló egészségügyet és a magyar nép rabszolgaságát valamint nyomorát szemlélve csupán egyetlen kérdés merül fel bennem:
Meddig tűrünk még?
Az alábbiakat gondolatébresztésnek és megfontolásra érdemes eszmefuttatásnak szánom.
Akinek pedig nem inge, nem veszi magára!

Mindenekelőtt tisztázni kívánom, hogy személyes álláspontom szerint minden betegség (tünet) az érzelmi konfliktusok létrehozásának és a lelki élet elfojtásának a következménye.
A tünetek mögött az érzelmek elfojtása és a helytelen gyakran önleértékelő és hit nélküli gondolkodásmód áll, melyeket különböző negatív érzések (pl. harag, düh, bűntudat, aggódás stb.) táplálnak.
A betegségek szimbólumok, melyek által a lélek felhívja a személyiség figyelmét, hogy nem a jó úton jár.
Ha az ember tisztában lenne a betegség kialakulásának elvével, s okával és lélektudatosságra törekedne nem pedig a személyiség-központúságra, akkor az alábbiak nem történhetnének meg országunkban.

KÖRZETI ORVOSI RENDELŐ
Nem tudom, hogy mások milyen tapasztalattal rendelkeznek a körzeti orvoslással kapcsolatosan, ami engem illet időközönként muszáj mennem a vezetői engedély érvényesítése miatt. Ilyenkor mindig időpontot kérek, de néhány percet mégis várakoznom kell, s ez idő alatt lehetőségem van a váróban szétnézni és a látványtól valamint a légkör nyomasztó energiájától iszonyodni.
A falak tele vannak aggatva gyógyszerreklámokkal, rohadó fogak és gombás lábak fotóival. Szívinfarktus, stroke, aranyér, prosztata és egyéb tünetek plakátjai hirdetik az ember egészségügyi kilátásit, ha „prevencióként” nem mérgezi agyon magát a reklámozott gyógyszerekkel.
A betegekről már ne is beszéljek! Ilyen tudattal számomra nem meglepő, hogy betegek, azon viszont nagyon csodálkozom, hogy még élnek.
A várakozási idő hasznossá tételének legfőbb módja a beszélgetés, melynek tárgya kinek, milyen betegsége van s ezekre mennyi gyógyszert szed. A beteges kommunikációból természetesen nem maradhat ki az egészségügyi ellátással kapcsolatos elrettentő tapasztalatok megosztása és az éppen hatalmon lévő kormány köpködése.
Ez aztán az egészségtudatosság!
Ha az ember még nem elég beteg és gyönge, akkor csak üldögéljen egy kicsit a körzeti orvosának várójában, ahol az életenergiája különböző módszerekkel olyan szinten lecsapolásra kerül, hogy örülhet, ha haza tudja vonszolni magát.
Ahogy én látom, a körzeti orvos nagy döntéseket nem hoz, beutalót ad, táppénzre vesz, vérnyomást mér, EKG-t csinál, de legfőképpen futószalagon írja fel a gyógyszermérgeket. Egy egyszerű megfázásra legtöbbjük legalább 3-5 receptet ír, ebből egy biztosan antibiotikum, egy másik fájdalomcsillapító, a többi Isten tudja milyen méreg, ami a későbbiek folyamán további tüneteket idéz elő. Mindezek után az orvos megkérdezi a beteget, hogy van-e még valamilyen gyógyszerre szüksége. Ha igen akkor, ami a hatáskörében megengedett mindent felír, amit a beteg kér, ugyanis a gyógyszeripar gazdagon jutalmazza a doktor pusztító szolgálatkészségét.
A körzeti orvos csupán a kezdete annak a szenvedésekkel és megpróbáltatásokkal teli útnak, amelyen az emberek megkínzása, anyagi kifosztása valamint betegségtudatban való tartása a legfőbb törekvés.

KÓRHÁZ, KLINIKA
nepirto_orvosok.jpgAki szeretné minél hamarabb befejezni inkarnációját, annak csupán ezekbe az intézményekbe kell befeküdnie műtétre, vagy „gyógyító” kezelésre.
Akinek pedig, még nincs nagy baja, vagy nem fáj eléggé, annak a kivizsgálások javallottak!
A kivizsgálásoknak igen fontos szerepük van… Természetesen e mögött sem a gyógyítás szándéka, vagy a betegségek okainak feltárása áll, hanem az emberek betegségtudatának létrehozása és megszilárdítása.
Az orvos a kivizsgálás során szinte biztos, hogy diagnosztizál valamilyen életre szóló betegséget, melynek okán a gyógyszerekkel halálra mérgezheti az egyén testét, mindemellett a sokszor felesleges vizsgálatokkal kellő mértékben meg is kínozhatja a pácienst. A halálhoz és a kínzáshoz vezető út pedig végtelen türelemmel van kikövezve, ugyanis hiába kér a beteg időpontot több héttel, hónappal korábban, a gyakran embert próbáló fájdalmas vizsgálatokra mégis órákat kell várakoznia.
Koszos, büdös, igénytelen, télen hideg, nyáron elviselhetetlen meleg kórtermek és rendelők, zsúfolt sokszor sötét várakozó helyiségek, ahol a betegek le sem tudnak ülni az embersokaság miatt.  
A betegfelvétel több helyen nyilvánosan történik, a tömegben bárki hallhatja, aki nem süket, hogy kinek mi a panasza. Fő a diszkréció…
A kórházi étkeztetés szintén nem az egészséget és nem is a táplálást szolgálja, mert az étel mennyiségétől és minőségétől egy beteg sem fog megerősödni, de jól lakni sem.
Figyeljük meg tüzetesebben a kórház és a klinika kifejezést!
A kórház nem más, mint a kór (betegség) háza, ahol nem a gyógyításra törekszenek, hanem minél több kór létrehozására, melyeket a gyógyszermérgekkel igyekszenek konzerválni az emberekben. Fehér köpenyes, önmagukat atyaistennek tartó orvosok elhitetik a tudatlan emberekkel, hogy a tünetük állandó és gyógyíthatatlan, ám gyógyszerekkel féken tartható.
Kik dolgoznak gyógyítóknak álcázva és orvosnak nevezve a klinikákon valamint más egészségügyi intézményekben?
A válasz benne van a kifejezésben: klinika = „aki link”.
A „link” személy megbízhatatlan, nem lehet rá számítani, olyan ember, aki a következményekkel nem törődve felelőtlenül és könnyelműen cselekszik.
Teljesen mindegy, hogy kórháznak, klinikának vagy szakrendelőnek nevezzük a létesítményt, mindegyiknek egy a célja: a kór (betegség) létrehozása és az emberek pusztítása.

Számomra érthetetlen, hogy a jelenlegi lepusztult és népirtó egészségügyi szolgáltatásban, hogyan tudnak még mindig megbízni az emberek és miért hiszik azt, hogy e betegségügyi rendszer kiszolgáló személyzetének (lakájainak) fontos a páciensek gyógyulása.
A kórházi kezelések és kivizsgálások lényege a pénz, a betegségtudatban való tartás és a gyengébb ("életképtelen") emberek elpusztítása.

ORVOSOK
gyilkos_orvosok_2018.jpgA mai orvosok nagy részét a legjobb indulattal sem lehet gyógyítónak nevezni ugyanis az önzetlen segítőszándékú szolgálat igen távol áll tőlük. Az egykori gyógyításra törekvő orvosi hivatástudatot mára a kapzsiság, az embertelen bánásmód, a hozzá nem értés és a végtelen önteltség jellemzi. 
A valamire való orvosok már régen elhagyták az országot, vagy fejlett magánpraxissal rendelkeznek, melyet csak a tehetős emberek tudnak megfizetni.
A legtöbbjük a betegséget, mint következményt kezeli s az okot – amiért a tünet létrejött – nem áll szándékukban megszüntetni, hiszen a páciens végleges gyógyulása nem jó üzlet sem az orvosnak, sem pedig a gyógyszeriparnak.   
A kór házaiban és a betegek pénzén létrehozott magánrendelőikben fogadják a kiszolgáltatott és kétségbeesett tudatlan embereket, akik képesek odaadni az utolsó fillérjüket is annak reményében, hogy a fehér köpenyes visszaadja egészségüket. 
Nos, kedves betegek ideje lenne már meglátni, hogy az orvosok gyakran hazudnak, s kik hisznek bennük fájón csalódnak!
Ezek az egyedek javarészt nem gyógyítók, hanem csupán embertelen mészárosok, akiknek semmit sem számít az emberi élet, s kiknek a Dárius kincse sem lenne elég.
Többségük a neve előtti Dr.-től már nem is embernek érzi magát, hanem egyenesen istennek. Az sem mindegy, hogy szólítjuk meg őket, mert a doktor kifejezés sértés az egyszerű haladó embertől, ha adjunktus, főorvos, tanár vagy professzor az orvos beosztása.
Kik ezek a lények, hogy ennyire különbnek és felsőbbrendűnek érzik magukat másoktól?
Tényleg különbek lennének a többi embertől? Nem, hiszen őket is bizonyára anya szülte…
Megjegyzem, hogy nagyon sok „Dr.-isten” a fene nagy ki, ha nem én jellemével igen koszos és közönséges. Ha nem járna a lakásukba bejárónő, aki kivakarja őket a mocsokból, akkor a kosz enné meg legtöbbjüket. Mindemellett érdemes tudni róluk, hogy családi, baráti társaságban a „hatalmas intelligenciájukkal” sokszor úgy beszélnek a betegekről, hogy emberséggel rendelkező egyénnek szinte fáj hallgatni.
Személyiségüket a kapzsiság, az önmaguk és a világ iránti harag valamint gyűlölet jellemzi, gyakran önleértékelési konfliktusban szenvednek, melyet kivetítenek a környezetükre.
Intelligensebbek? Ó dehogy, hiszen az iskolázottsággal nem jár együtt az intelligencia. Sok Dr. még köszönni sem tud tisztességesen, nincsen meg bennük az embertársaik iránti tisztelet, lojalitás, empátia és segítőkészség.
Büszkék a tudatlanságukra és személyiségük primitívségére.
Kiemelkedően jó gyógyítók? Ugyan már! Ezek a mai orvosok nem hivatástudatból lettek doktorok, hanem a pénzért.
Nem a kiemelkedő hozzáértésről árulkodik az a gyakran használt mondatuk, hogy „ha ez a gyógyszer nem segít, akkor majd próbálunk másikat…” vagy az a „vírus” diagnózis, amit a láz, hasmenés, hányás együttes megjelenésére állítanak fel. (Amit nem tudnak diagnosztizálni, az nekik általában vírus vagy járvány.)
A hivatástudattal rendelkező doktorok és segítőik vagy maguktól lépnek ki az orvos és gyógyszermaffiából mondván, hogy nem asszisztálnak a népirtáshoz, mert nem erre tették fel az életüket, vagy a jelenlegi rendszert odaadóan szolgáló feletteseik és kollégáik követnek el azért mindent, hogy ellehetetlenítsék és derékba törjék a munkásságukat.
(lásd: Dr. Ryke Geerd Hamer, Sándor Mária nővér, Geréb Ágnes pszichológus, szülész-nőgyógyász és független bába)

Kis hazánkban jelenleg lényegtelen dolog az orvosok számára az emberek egészsége és a betegek gyógyulása. Csak az számít, hogy a páciensek hajbókolva és alázatosan adják a pénzt, amiért még kedves szót sem kapnak, nemhogy gondoskodást vagy egészséget!
Számtalan példát hallhatunk, olvashatunk az orvosok felületesen végzett munkáiról, nemtörődömségükről, embertelen viselkedésükről és kapzsiságukról.
Szegény széttanult agyú embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mit cselekszenek és, hogy tetteik/viselkedésük miatt milyen következményekkel kell majd számolniuk!

BETEGEK
Ahhoz, hogy az egészségügyi ellátás a jelenlegi szintre süllyedt a betegek is igen intenzíven asszisztáltak. A páciensek azok az emberek, akiknek a tudatlanságát és lustaságát kihasználja több olyan szervezet, melynek tulajdonosai és tagjai csak a saját boldogulásukat tartják fontosnak. (Pl. gyógyszeripar, egészségügy, kormány, szociális intézmények stb.)
Mit tesz a mai ember, ha a betegség megjelenik a testében? 
Természetesen felkeresi az orvost, aki elküldi kivizsgálásra, diagnózist mond, majd gyógyszerekkel kezeli, s mindeközben nem tűnik fel, hogy nemcsak a pénztárcája karcsúsodik, hanem az életenergiája is jelentősen csökken.
Az emberek nem a semmitől lesznek betegek és nem véletlenül kapják azt a bánásmódot, amit az egészségügyi intézményekben megtapasztalnak!
Amíg ott üldögélnek a várókban vagy szenvednek a kórházi ágyakon, igazán elgondolkodhatnának azon, mi lehet az oka a betegségüknek!
Milyen életet élnek és miért kell megtapasztalniuk ezt az élethelyzetet?
A mai ember a tüneteket ellenségnek és isteni büntetésnek tartja, tehát egy rajta kívül álló okként vagy sorscsapásként fogja fel. Persze könnyebb kifelé mutogatni (pl. vírus, járvány) és bűnbakokat keresni az egészség megromlása miatt, mint a feldolgozatlan, meg nem értett érzelmi konfliktusokkal szembesülni, önismeretet gyakorolni majd a változás útjára lépni.
Egyszerűbb elmenni az orvoshoz és várni, hogy az majd csodát tesz úgy, hogy a betegnek a kisujját se kelljen megmozdítani az egészségéért.
A vizsgálatokon történő kínzás, a betegek megalázása és anyagi kifosztása csupán a tudatlanság és a változtatásra való képtelenség következményeinek egyike.

SPIRITUÁLIS GYÓGYÍTÓK
Sokszor írtam már róluk és most sem hagyom ki.
Az orvosok csak simán önös érdekből állnak úgy a gyógyításhoz, ahogy napjainkban tapasztalhatjuk, de a spirituális gyógyítók nagy része csaló, szélhámos és szándékosan árt az embereknek.
Ebben az esetben szintén a betegek tudatlansága és lustasága az, amit a „spiri gyógyítók” is kihasználnak.
Ahol nem segít az akadémikus orvoslás, majd segít a különböző new age-es ezoterikus maszlag-szöveg, a pozitív gondolkodás, a csakra tisztogatás, az energiaküldés, az angyalokkal gyógyítás és számtalan hazugság, amit a betegek gondolkodás nélkül elhisznek.
A probléma gyökere ugyanaz, mint a kórházi orvoslás esetében: a beteg elmegy egy önmagát gyógyítónak vagy természetgyógyásznak nevezett egyénhez, hogy „különleges isteni képességével” gyógyítsa meg, miközben ő semmit nem tesz a saját egészsége érdekében.
Ha jól megnézzük valójában a beteg az éveken át összegyűjtött mocskát mással akarja eltakaríttatni.
Sem az orvos (még ha segítőkész és jó szándékú is), sem a spirituális gyógyító (aki tisztességes és tényleg a természetes gyógyítás tudója) NEM TUD SEGÍTENI a tudatlanságon és a lustaságon! Észt és értelmet nem lehet adni és cselekvésre sem lehet kényszeríteni azokat, akiknek nincsen a változtatásra hajlandósága.
Néhány éve megjelent egy különleges fajta embertípus, amelyik túltesz az ateista és a tudatlan spirituális ember butaságán is (számomra ezek a leghiteltelenebb és gusztustalan személyiségű egyének).
Embertársaiknak osztják az észt Istenről, Angyalokról, Jézusról, a spiritualitásról, az öngyógyításról és a természetes gyógymódokról, s amikor ezeknek a „kiemelkedő szellemiségű” egyedeknek a testében megjelenik a tünet (általában valamilyen daganat), akkor szaladnak az orvoshoz, veszik fel a kemoterápiát és mindenféle gyógyszergyári mérgekkel tömik magukat.
Csak azt tudnám, hogy Ilyenkor hova lesz az istenhit, az öngyógyítás képessége és a természetes gyógymódba vetett bizalom?
Papolnak a halálról, s közben, amikor eljön az ideje nem képesek méltósággal elhagyni ezt a világot, bármit megtesznek azért, hogy 1-2 nappal tovább haldokoljanak a saját posványukban.

Ideje lenne már eldönteni, hogy az akadémikus orvoslásban vagy az alternatív gyógymódban hiszünk!
Jelenleg az orvosi kezelés nem egyenlő a gyógyítással, a természetes gyógyulás viszont csak rajtunk múlik.
Az életünk során felhalmozott érzelmi konfliktusokat és a bennünk lévő haragot, dühöt csak mi magunk tudjuk megszüntetni kívülálló ember nem képes rá!

KÖVETKEZMÉNYEK
Megértem már jó pár tavaszt s látom a különbséget a harminc évvel ezelőtti orvosi hivatástudat valamint a mai egészségügyi szolgáltatás között.
Régen is kaptak a doktorok paraszolvenciát és bizonyos értelemben mindentudó istenként is tekintettek rájuk az emberek. Ekkor azonban a Dr-el a nevük előtt még emberek tudtak maradni! Többek közt rendelkeztek lelkiismerettel, a korrektség tulajdonságával és az akkori lehetőségek s legjobb tudásuk szerint igyekeztek életet menteni és gyógyítani.
A gengszterváltás után az egészségügy feladata a betegségtudat-keltés és a gyógyszerfogyasztásra való inspirálás, mely igen jó üzlet az orvosoknak és a gyógyszergyáraknak, hiszen a tudatlan, halálfélelemben élő emberek mindenüket képesek odaadni azért, hogy megnyújtsák e világi szenvedésüket.
Ha jól belegondolunk Magyarországon az egészségügyi szolgáltatás pont olyan semmirevaló, mint azok az emberek, akik az országot uralják.
Ugyan mit várhatunk az egészségügy területén egy olyan országban, ahol a kormánytagok csupán a korruptság, a hazugság, a csalás és a lopás területén járnak élen, s elmebeteg vezetők irányítják?
Sokszor kövér, hájas orvosok mondják a betegeknek, hogy „maga túlsúlyos, ne egyen annyit” és alkoholista vagy erős dohányos doktorok utasítják a pácienseket, hogy szokjanak le a káros szenvedélyeikről. Egyes pszichiáterek úgy viselkednek és néznek ki, hogy nem lehet eldönteni, hogy az egyén orvos vagy páciens, a pszichológusoknak pedig neveletlen és kezelhetetlen gyerekeik vannak.
Ne higgyék a beteg egészségügyben dolgozó asszisztensek, nővérek, ápolók sem, hogy ők nem felelősek a kialakult embertelen állapotok miatt!
Az orvosok a kormányra, a betegápolók az orvosokra mutogatnak, a felelősségvállalás ugyanúgy, mint más területen (pl.oktatás) ismeretlen az egészségügyi alkalmazottaknak is.
A magyar egészségügy lepusztulása a politikusoknak, orvosoknak, betegápolóknak és a pácienseknek egyaránt köszönhető. Közös erővel hozták létre a jelenlegi egészségügyi szolgáltatás minőségét és naponta asszisztálnak ahhoz a halálprogramhoz, ami népünk kiirtására irányul.
Egyetlen egy dolgot felejtenek el azok, akik ezt az egészségüggyel kapcsolatos állapotot létrehozták és fenntartják: fizet a sors mindenkinek érdeme szerint.
El sem tudják képzelni az érintettek – elvégre a politikai státusz és a Dr. a szentséget és a sérthetetlenséget is magában foglalja –, hogy az élet előbb-utóbb benyújtja a számlát, melynek végösszege egoista cselekedeteik sokszorosa lesz. 
Eljön az idő, amikor fordul a kocka és a tanult ám kevésbé haladott orvos-tudatukkal ők állnak a betegoldalon s megtapasztalhatják azoknak a kínoknak a többszörösét, melyet ők okoztak másoknak valamint keményen megtanítja velük az élet azt is, hogy Isten és a halál előtt mindenki egyenlő.

Minden szenvedés – legyen az fizikai fájdalom vagy érzelmi csalódás – tudatlanságból ered.
A betegségek és a kórházi viszontagságok elkerülhetők úgy, hogy az ember végre kihúzza a homokból a fejét és tudatra ébred, valamint önismeret gyakorlással és holisztikus szemléletmóddal változtat az élethez való hozzáállásán!

A betegségtudatból ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: betegség kórház orvos egészség egészségügy gondolatébresztő gyógyszeripar klinika doktor betegek népírtás egészségügyi ellátás nemzettudat egészségügyi szolgáltatás Magyarország spirituális gyógyítók orvosi hivatástudat

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr314160149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása