Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

A DEVIZAHITELES KILAKOLTATÁS OKA ÉS A CSALÁDVÉDELMI AKCIÓTERV CSAPDÁJA

2019.06.04. 15:07 :: Evamaria

csaladpusztito_akcio-terv2019.jpg

Hazánkban több, mint tíz éve, hogy állandó téma a devizahiteles átverés.
Mostanra nagyjából mindenkinek összeállt a kép erről a gondosan előre megtervezett bűncselekményről, melyben a magyar kormány, a bankok és a közjegyzők szorosan együttműködve szándékosan csapták be az embereket.
E bűnszövetkezet tagsága hamar kibővült az emberségből és becsületből szintén megbukott (i)gazságot képviselő bírákkal, a végrehajtókkal és azzal a fegyveres testülettel, amely a magyar nép szolgálatára és védelmére lenne hivatott s nem a bűnözőkkel való együttműködésre.  
A magyar devizahitel-károsultaknak jutott az a „kiváltáság”, hogy a világon, egyedülálló módon tapasztalhatják meg az adósrabszolgaság és az igazságtalanság poklát.
Arra már mindannyian rájöttünk, hogy egy aljas terv áldozatai lettünk, de vajon tudjuk-e, mi az oka annak, hogy tömegesen sétáltunk bele ebbe a csapdába?
A kifelé mutogatás nagyon jól megy – Gyurcsányt, Orbánt és ezek társait bő nyállal tudjuk köpködni, megjegyzem jogosan –, de belegondolt-e már valaki, hogy mi okból dőlt be a hitele és miért végződött rémálomként az otthonteremtő vagy a befektetési szándéka?
Holisztikus gondolkodóként sokat foglalkoztam a devizahitel-csalással, mert szerettem volna megérteni, hogy mi okból mérte rá a sors ezt a megpróbáltatást oly sok magyar emberre/családra.
Ebben az írásomban a devizahitellel való eladósodás okára, és a „családvédelmi akcióterv” valódi szándékára kívánok az okkultizmus elvei alapján ésszerűen rávilágítani.
Előre jelzem, hogy sokaknak nem fog tetszeni a gondolatébresztő eszmefuttatásom, azonban én nem is az ateista és túlzott személyiségtudatú vagy álspirituális embereknek szánom a mondandómat, hanem azoknak, akik nemcsak néznek, hanem ki is látnak a fejükből, és a korlátolt materialista elvektől elrugaszkodva magasztosabb gondolkodásra is képesek.

Még mielőtt a saját tapasztalattal nem rendelkező anyagba ragadt, vagy az alkalmi spirituális gondolkodó Olvasó nekem rontana az okoskodó és fröcsögő levelével, előrebocsátom, hogy magam is érintett vagyok a devizahiteles átverésben.
13 évvel ezelőtt nem palotát vettem, hanem egy 35 m2-es panellakást, melyben 10 évig főbérlőként laktam és a Debreceni Önkormányzat feneketlen zsákjába dobáltam a lakbérnek nevezett, nem kevés összegű bérleti díjat. Mivel a lakhatási díj nem sokkal volt kevesebb, mint a bankhitel beígért havi törlesztőrészlete, ezért úgy döntöttem, hogy élek a felajánlott lehetőséggel s megveszem az ingatlant, ami egyrészt szabadulást jelentett a pénzszívó Kósa Lajos által irányított önkormányzattól, másrészt pedig reményt a saját tulajdonú édes otthonra.
Egyetlen célom volt csupán: otthont teremteni magam és a családom számára.
Soha nem volt versenyképes fizetésem, egy ideje pedig folyamatos álláskeresésből áll az életem. Hiába a nagy szakmai tapasztalat, mégsem találok „polgári” munkát, melynek többek közt egyik oka e blog tartalma – hiszen ezáltal „feketelistás” munkakereső lettem –, a másik pedig, hogy inkább a puritán életmódot választom, minthogy olyan urat szolgáljak, aki a jelenlegi rendszer létrehozóinak és fenntartóinak igen aktív kéznyalója.
A valamirevaló és emberbarátnak nevezhető munkáltatókra nem jellemző az álláshirdetés, általában házon belül intézik a munkaerő hiánypótlást. Az alja cégek képviselőinek pedig nincs szükségük gondolkodó és becsületes emberekre, az pedig végképp nem tetszik nekik, ha valaki kiáll másokért és önmagáért valamint arra inspirál, hogy „Ébredj Magyarország!”
Mindezt a magánjellegű információt csupán azért osztottam meg, hogy egyértelművé tegyem az Olvasó számára, hogy nemcsak szemlélője vagyok a devizahiteles megpróbáltatásnak, hanem résztvevője is.
Ismerem a gondolatot és a vele járó érzést, s tudom milyen az, amikor nap, mint nap azon agyal az ember, hogy „ebben a hónapban vajon mennyi lesz az uzsora összege” vagy „miből fizetem ki?”
Ahogy már említettem, holisztikusan gondolkodó ember vagyok, és nemcsak hiszem, hanem valamelyest értem is a reinkarnáció és a karma alapelveit, valamint igyekszem az életet ezen elvek alapján szemlélni és élni.  

A lelkünk nem azzal a filozófiával jön az anyagi síkra, hogy „inkarnálódok a fizikai világban, aztán majd lesz valahogy”, hanem testet öltése előtt készít egy teremtői programot, ha úgy tetszik munkatervet, melyet életfeladatként teljesíteni akar.
Ez a teremtői terv (életfeladat), az a bizonyos sors, amit a halandó személyiség megértés hiányában gyakran nem tud elfogadni, s így egy rajta kívül álló nagyhatalmú istenség büntetéseként fogja fel.
Távol áll tőlem a devizahiteles sorstársaim felett való ítélkezés, – és másoknak sem ajánlom, hogy eldöntse ki, mit érdemel – csupán néhány gondolatébresztő eszmefuttatást kívánok megosztani, ami a havi uzsora előteremtéséhez és a kilakoltatás elkerüléséhez ugyan nem ad konkrét támpontokat, de a megértésben s ez által a túlélésben segítségként szolgálhat.
A megértés közelebb visz a megoldáshoz… a többit mindenkinek a személyiségére és a lelkiségére bízom!

karma.jpg

KARMA
Felejtsük most el egy kicsit a gazdasági válságot, bankokat, háttérhatalmat és a politikusokat!
Közelítsük meg más szemszögből a dolgot!
Sokak által ismert a karma kifejezés, melyet az ok-okozat, hatás-ellenhatás vagy az igazságosság törvényének is neveznek.
A karma jelentését hosszasan ecsetelhetném (ITT egykor már megtettem), azonban most csak a lényeget foglalom össze.
Minden ok a megfelelő következményt vonja maga után. Egy és ugyanaz a jelenség mindig ugyanolyan következménnyel jár, azaz, ha az ember tettei mások számára szenvedést okoznak, ő maga ugyanolyan mértékben fog szenvedni, ha viszont örömöt és jólétet adnak, ez a következő testet öltésében kedvező földi körülményekben jut kifejezésre.
Egyszerűen fogalmazva a karma azt jelenti, hogy fizet a sors mindenkinek érdeme szerint!
Minden, amit vetettünk (vetés) egyszer megérik az aratásra (gyümölcs), így hasztalan siránkozni az aratás felett, ha kínos és nem a halandó személyiség elképzelései szerint alakulnak a dolgok.
Ha egyetértünk azzal, hogy véletlenek nincsenek és a lélek többször ölt fizikai testet ebben a világban – egyrészt azért, hogy kifejezze magát és megkapja azokat a kívülről jövő benyomásokat és hatásokat, amelyek lehetővé teszik számára a tudatos életet, másrészt pedig a karmikus adósságok rendezése végett –, akkor fogadjuk el azt is, hogy a devizahitel csapdájába csak azok a személyek estek bele, akiknek a múltban végzett cselekedeteik miatt ezt az állapotot meg kell élniük.
Mindennek oka van, így az eladósodásnak és a kilakoltatottságnak is!
A károsultak estében azonban ez az adósság és igazságtalan végrehajtás (kilakoltatás) nem ok, hanem KÖVETKEZMÉNY.
Az érintettek jelenlegi életében ez a következménye (gyümölcs) annak, amit egykor hasonlóképpen, ahogy az most velük is történik, elkövettek (vetés) másokkal.
Hazánkban a devizahitel-csalás nagyon sok embert érint, ezért ez már nemcsak egyéni, hanem csoport, ezen belül pedig család és nemzet karma is.
A
karmának egyik nagyon fontos tényezője a szándék.
A mai világot szemlélve láthatjuk, hogy a kamattal és egyéb költségekkel növelt hiteleket és kölcsönöket nem jó vagy segítő szándékból adja a bank, hanem üzleti érdekből.
A családalapítás és a gyermeknemzés szándéka mögött is egyfajta gazdasági érdek kezd kibontakozni, melynek fedőneve: "családvédelmi akcióterv" vagy csak simán lakásvásárlás.


Elgondolkodtató, hogy mi az oka annak, hogy a magyar nép évszázadok óta a „balsors” kohójában edződik? 
Ha semmi sem érhet minket, amit nem okozunk, és semmi sem bánthat, amit meg nem érdemlünk, akkor népünk szenvedésének magyarázatára nagyon gyenge érvnek tartom azt, hogy az isteni mag népe vagyunk…
Az a baj, hogy, mint ember és nemzet kevésre tartjuk magunkat és a világ mocskába süllyedve már magunk is elhisszük, hogy egy gyenge és semmirevaló nép a miénk.
Nem ismerjük önmagunkat és nem hiszünk szellemiségünk erejében, így a „tágas kaput és a széles utat” választjuk, holott erről már Jézus is megmondta, hogy a kárhozatba visz.
Önámításban élünk és elhisszük a hazugságokat, amelyekkel mások (politikusok, bankárok, média stb.) folyamatosan traktálnak bennünket.
Sokan még mindig beveszik azt a maszlagot, hogy az emberek boldogulása érdekében adják a bankok a különböző hiteleket és, hogy a CSOK meg a gyerekcsináló program a családok támogatására jött létre.
Valóban nép és családérdek lenne az adósrabszolgaság, az éhezés és a kilakoltatottság?
Tényleg minden magyar ember vágya az éhbérért való munkavégzés, a hatalommal visszaélő munkáltatók szolgálata, az állandó nélkülözés, a 15-20 éven át tartó adósság fizetése, a külföldre menekülés, a hajléktalanság és hontalanság?
Biztos, hogy a politikusok és a bankárok eltartása, valamint a magát kiválasztottnak és felsőbbrendűnek tartó izraeli fajnak szolgálata az isteni mag-nép létének az értelme és célja?  

NEHÉZ ELHINNI
Az anyagelvű ember tudatlansága miatt képtelen elhinni, hogy valaha ő is becsapott és kisemmizett másokat, így érthető, hogy a környezetét okolja élete kedvezőtlen alakulásáért.
Tapasztalataim szerint azonban nemcsak a materialista embernek vannak kétségei a sors igazságosságában, hanem a spirituális szemléletűnek is.
Látom, ahogy a magukat spirituális hitűnek és gyakran megvilágosodottnak nevezett egyének a vagyonvesztés, vagy a velük történt igazságtalanság alkalmával másokat okolnak egykori cselekedetük következményéért. Hiteltelen áltanítók és megélhetési spirituális segítők/tanácsadók, akik mások tudatlanságát kihasználva olyan tanokat adtak el jó pénzért, amelyekben – a mellékelt ábra szerint – maguk sem hisznek.
Kedves devizahiteles „spiri-guruk”! A mások átverése és kifosztása nem ismerős számotokra?
Mint tudjuk, „ki, mint vet, úgy arat!” Az élet nem ad sem többet, sem kevesebbet csupán mindig annyit, amit megérdemlünk, s amire rászolgálunk – ez alól pedig a spirituális hitű ember sem kivétel.

Ha jól megnézzük az elmúlt 15 év alatt végzett devizahitel-csalást támogató tevékenységeket, akkor már most lehet sejteni, hogy milyen jellegű következményekkel számolhatnak az érintett egyéniségek. Gondoljuk csak végig, hogy kik asszisztáltak és vesznek részt mind a mai napig ebben a bűncselekményben!
Tekintsük át nagy vonalakban, hogyan kezdődött!
A háttérhatalmi elit – ezen belül Izrael elöljárósága –  területfoglalás céljából kitalálta népünk hajléktalanná tételének eme formáját; a kormánytagok/politikusok törvényesen is zöld utat adtak a kifosztáshoz; a média reklámozta; a mobilbankárok és hitelügyintézők tájékoztattak valamint összegyűjtötték a hitelkérelmekhez szükséges papírokat, majd aláíratták a szerződéseket; a becsüsük felértékelték az ingatlanokat; a hitelelbíráló bizottsági tagok jóváhagyták a hitelkérelmeket; a közjegyzők és csicskásaik elkészítették a szerződésekhez kapcsolódó okiratokat; a földhivatal alkalmazottai bejegyezték a jelzáloghitelt – az adósok pedig naivan elhitték, hogy van otthonuk vagy albérletbe kiadható lakásuk.
Meg sem fordult a fejünkben, hogy az otthonteremtésnek ezen formája előre megtervezett hazugság, ami mögött a kifizethetetlen adósság, a kilakoltatás és a teljes vagyonvesztés jövőképe áll.
S ahova jutottunk: Gazdasági világválságra hivatkozva a bankok jelentősen megemelték a devizaárfolyamot, természetesen fény derült a csalásra, s mára minden ország rendezte ezt a problémát a lakossággal, kivéve Magyarország…
Nálunk nem megoldva, hanem súlyosbítva lett ez a probléma, ugyanis forintosították azt a fajta hitelt, ami devizát soha az életben nem látott. A forintosítás olyan „korrekten” történt, hogy az egykor 140.- Ft-on eladott nem létező CHF 256.- Ft-ba lett számolva az adósoknak.
Sokan nem tudták a devizás uzsorát fizetni, s ennek okán megjelentek a végrehajtó és a rendőrség emberei, akik törvényekre, munkájukra és megélhetésükre hivatkozva kegyetlenül, emberséget nem érezve lakoltatják ki a mai napig is honfitársainkat az otthonaikból.
Aztán ott vannak azok a lények – nem tudom embernek nevezni őket –, akik felvásárolják azokat az ingatlanokat, melyekből igazságtalanul és aljas módon kidobták a családokat…
Többen próbáltak törvényes úton érvényt szerezni az igazságnak, de egy korrupt kormány által vezetett országban a bírók sem különbek, mint a gazdáik. A pereskedés eredményeként pedig az adós nemcsak az otthonát (vagyonát) veszíti el, hanem még egy hatalmas összegű perköltséget is a nyakába akasztanak, csakhogy el ne feledje, mekkora ára van a mai magyar (i)gazságszolgáltatásnak.

Láthatjuk, hogy évek óta növekszik a létszáma annak a csoportnak, mely asszisztál ehhez a csaláshoz és a családok kilakoltatásához, ám a lelkes munkavégzés közepette senkinek sem jut eszébe, hogy cselekedeteikkel létrehoznak egy hasonló jellegű és erősségű egyéni és csoportkarmát, mely a jövőben az igazságtalanság és a kifosztottság érzésének megtapasztalásával fogja őket „megjutalmazni”.  
E lelkek most hozzák létre az okot – azzal, hogy a maguk módján hozzájárulnak mások kifosztásához és hontalanságához –, melynek következménye a jövőben fog megnyilvánulni.
Ne áltassa magát senki, hogy ő csak munkáltatói utasításra cselekszik, ugyanis ez nem mentesít a felelősség és a következmény alól! Minden egyes bankhoz és egyéb hatóságokhoz tartozó alkalmazottat, s mindazokat, akinek bármi köze van a devizahiteles csaláshoz és kilakoltatáshoz, érinteni fog a következmény!
A politikusokat; bankárokat; hitelügyintézőket; pénztárososokat; hitellel kapcsolatos adminisztrátorokat/ügyintézőket; bankjogászokat; hitelelbírálókat; ingatlanbecsüsöket; közjegyzőket, végrehajtókat és alkalmazottjaikat; követeléskezelő dolgozókat; bírókat; a bírói ítéletek leíróit; rendőröket stb.
Most bizonyára sokan bólogatnak, és minden szavammal egyetértenek s remélik, hogy ezek az emberek ezerszeresen kapják vissza azt, amit másokkal tettek.
Az élet igazságszolgáltatása felől ne legyen senkinek kétsége, a sors mindenkinek benyújtja a számlát, ha eljön az ideje, de nézzük meg a devizahitel adósainak oldalát is, akiknek most kell a karmikus tartozásukat megfizetni! (Érdekes, hogy tetteink kellemetlen következményét karmikus adósságnak is nevezzük, ez esetben pedig valóban adósságról van szó.)

Az élet igazságosságának törvényét figyelembe véve, ne gondoljuk, hogy mi érintettek nem szolgáltunk rá a devizahitel csapdájára, mint következményre, azaz egykori vetésünk gyümölcsére!
Fáj és sért, hogy becsaptak bennünket és fél életünk az uzsorakamat fizetésével telik, vagy rosszabb esetben a végrehajtó és a rendőr kidob abból az ingatlanból, amelyre a felvett hitelösszeget már duplán visszafizettük?
Vajon a kilakoltatottak hány emberrel tették meg ugyanezt egy előző inkarnációjukban?
Aljas indokból vagy csak simán haszonszerzés céljából mennyi embert vagy családot tettek tönkre anyagilag és érzelmileg azok a lelkek, akik most aratják egykori tetteik gyümölcsét?
Feltehetően a jelenlegi „áldozatokat” ugyanúgy nem érdekelte a múltban a kizsákmányolt emberek sorsa, mint ahogyan a devizahitel bűncselekményhez asszisztálókat sem.
Nem állítom, hogy minden otthonától megfosztott devizahiteles egyén uzsorás vagy törvényszolga volt egykor, de, hogy a hazugság, kapzsiság, a mások kihasználása és a hatalommal való visszaélés jelentős szerepet játszott minden érintett életében, az biztos.
Van olyan devizahitel-károsult személy, akinek nem kell előző életben gondolkodni, csupán a jelenlegi inkarnációját lenne érdemes megvizsgálni!
Többek sétáltak be a devizás csapdába pusztán kapzsiságból és haszonszerzés céljából.
Volt, akik rendelkeztek saját otthonnal, de több kellett, például egy kacsalábon forgó palota, vagy új építésű családi ház, társasházi lakás s ennek okán ész nélkül írták alá a több tízmilliós hiteleket.
A befektetés céljából vásárolt ingatlanok elbukott jelzáloghitele pedig magáért beszél!
Csakhogy tiszta legyen!
Mi volt a szándéka azoknak, akik devizahitelből befektetés céljából vásároltak lakást?
Nyilván a bérbeadás, mely nem a saját otthonteremtésről és nem is az önzetlen segítőszándékról, hanem az adós harácsolásáról és kapzsiságáról szólt. Az pedig csak hab a karma tortáján, hogy a befektető mások otthontalanságát kihasználva kívánt saját tulajdonú ingatlant vásárolni, a hitel lejárta után pedig vagyonosodni.
Ebben az esetben csupán annyi történt, hogy a „befektető” a saját kapzsiságának áldozatává vált.

Semmi sem fordulhat elő az emberrel, ami az egyénnek nem a karmája. Ha valaki karmikusan tartozik az élete művével, például az otthonával, vagyonával, akkor azt kötelezően meg kell fizetni!
Semmi sem kényszeríti az embert a szenvedésre, ha nem szolgált rá.
Létezésünk örök, a földi életünk szakaszossága miatt emlékezetünk pedig véges, amely azonban nem akadályozza meg az igazságosság törvényének beteljesedését.

CSALÁDVÉDELMI AKCIÓTERV 2019-2022
Most bölcselkedhetnék vagy papolhatnék, hogy „addig nyújtózkodj…” és „okos ember a más kárán…”, de felesleges, hiszen aki megeszi ennek az akciótervnek a hazugságait, az úgyis belevág egyrészt azért, mert nem hiszi el, hogy az, ami a devizahitelesekkel megtörtént, az vele is megtörténhet, másrészt pedig a sorsát senki sem kerülheti el.
Inkább családpusztító akciótervnek nevezném, mintsem családvédelminek, hiszen már a program neve is sokatmondó, a tartalma pedig egyenesen visszataszító a gondolkodásra képes ember számára.
Az „akció” kifejezés céltudatos cselekvést, szervezett tevékenységet, cselekvéssorozatot jelent egy adott cél érdekében. Ne tévesszen meg senkit a „családvédelmi” kifejezés, mert jó ideje láthatjuk és a bőrünkön is tapasztalhatjuk, hogy mit jelent a család a magyar kormány számára!
Szegénység, munkanélküliség, éhbér, éhezés, nélkülözés, elvándorlás, rabszolgatörvény, adósság, kilakoltatás, hajléktalanság, hontalanság… többek közt ezt foglalja magában e "családvédelmi" akcióterv.
CSOK és babaváró hitel…
Tényleg az a család és otthonteremtés egyetlen észszerű útja, hogy a fiatalok úgy szerződnek a gyerekekre, mint régen a disznónemzésre és tenyésztésre volt szokás? S mindezt azért, hogy hitelt kapjanak?
Azért akarnak gyermeket szülni a nők, hogy 10-15 millió forintos hitelhez jussanak?
Ember gondolkozz!
Azoknak a devizás adósoknak, akik túlélik ezt a megpróbáltatást, lassan lejár a hiteltartozásuk, ezért az illetékesek igyekeznek gondoskodni az utánpótlásról.
A betétesek nem tartják el a bankokat, az adósokból lehet fényesen megélni, így ki kell találni olyan hitelkonstrukciókat, amit a magyar emberre tudatlansága, naivsága és kapzsisága miatt rá lehet lőcsölni.
A devizahiteles korszak elején például a gyermekek után járó, vissza nem térítendő állami adományra való jogosultság életkorát 30 évről 35 évre emelték és persze a Szocpol támogatás összegét is megduplázták (egy gyermek „állami értéke” 250 ezerről 500 ezer Ft-ra nőtt), csakhogy kedvet kapjanak az emberek a lakásvásárláshoz és a hitel igénybevételéhez.
A mai Magyarországon, két-három gyermek mellett 10-15 millió forintos hitelnek aláírni kész öngyilkosság!
Nagycsaládosok autóvásárlási támogatása?
Hasonlóképpen történt ez a devizahitel idején is, csak akkor nem kötötték családhoz, hanem fűnek-fának adták a hitelt, csak vigyék az emberek a verdákat.
Tudjuk mi lett ennek is a vége! Sok gépkocsit lefoglaltak emellett a „fennmaradó” tartozás megfizetésére továbbra is kötelezték az adósokat.
2018-ban a „családok évében”, minden könyörület nélkül dobták az utcára a végrehajtók és a rendőrök a devizahiteles családokat.
Ha ez a politikai és társadalmi rendszer megmarad, akkor néhány év múlva a „CSOKosok” és a „családvédelmi akciótervesek” is ugyanerre a sorsra számíthatnak.
Nagyon jól gondolja meg mindenki, aki jelzálog vagy egyéb hitelt akar felvenni!
Függetlenül attól, hogy a devizahitellel járó nyomor az érintettek múltban végzett cselekedetének következménye, mégis intő példa és figyelmeztetés arra, hogy mire számíthat a jövőben az az ember, aki lakásvásárlás céljából jelzáloghitelt vesz fel.
Ami pedig az érdekből való gyermeknemzést illeti, javaslom legalább a tízmilliószoros átgondolását, mert igen keserves következményei lehetnek a szülőkre és a gyermekekre nézve egyaránt.  A mai világban például könnyen megeshet, hogy a szülők egyike magára marad a 2-3 gyerekkel és a jelzáloghitel fizetéssel…

Magyarországot mostanra teljesen megszállta az idegen érdekek által működtetett szervezett magánhatalom. Jelenleg e bűnszervezet emberei vannak döntéshozó és vezető pozícióban az összes állami és „nemzetinek” nevezett intézményben valamint a rendőrség, honvédség és más fegyveres testületekben.
Amíg az Orbán-kormány van hatalmon, addig a devizahitel károsultjai nem számíthatnak semmi jóra.
Orbán Viktor miniszterelnök 2015-ben megállapodást írt alá az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EBRD), amiben "nemzeti" kormánya nevében vállalta, hogy a devizahitelező bankokat kedvezőtlenül érintő intézkedéseket nem fog hozni, tehát egyáltalán nem áll szándékában a devizahitel-károsult családok kilakoltatását megakadályozni.
Népünk irtása most már szinte minden lehetséges eszközt megragadva nyíltan zajlik – de csak addig, amíg a nép hagyja…

A magyar kormány pusztító akcióterveiből, a félelem és hitelcsapdákból, valamint az adósrabszolgaságból ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

 

 

 

 

1 komment

Címkék: hazugság hitel lakáshitel gondolatébresztő igazság karma okkult jelzáloghitel devizahitel népírtás kilakoltatás uzsorakamat okkultizmus nemzettudat forinthitel bankhitel családok éve holisztikus filozófia svájci frank alapú hitel Fidesz Orbán Viktor uzsorázás Magyarország forintosítás CSOK babaváró program aratás éve családvédelmi akcióterv

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr614828296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Domaházy Ákos 2019.08.02. 08:21:21

Pontosan ahogy irod az zajlik
süti beállítások módosítása