Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

COVID VÍRUS, PCR-TESZT, KÖTELEZŐ "VÉDŐOLTÁS" - ISTEN HOZOTT AZ ÚJ VILÁGVALLÁSBAN!

2020.11.22. 13:54 :: Evamaria

ingsoc_ebredj_magyarorszag.png

Ezúttal a COVID-19 vírus hátteréről, néhány kulcsfontosságú szimbólumáról és az egész emberiségre hatással levő vírusterv megvalósításának okáról lesz szó egy spanyol, másképp gondolkodó Blogger meglátása szerint. 
Spanyolországról tudni kell, hogy rendkívül katolikus vallású ország és jelenleg az illuminátusnak és a szabadkőműves társaságnak az egyik legfőbb rituális központja. A szekta, ami uralja a nép kollektív tudatát tulajdonképpen a szabadkőműves egyház, melynek papjai rendszeres ceremoniális szertartások közepette mutatják be a véráldozatokat istenüknek, azaz a Sátánnak.
Európában ez az ország az, ahol elsőként vezetik be a különböző megfélemlítő törvényeket és az emberellenes intézkedéseket, tesztelve ezzel az emberek reakcióit. A COVID-19 vírussal kapcsolatos spanyol tilalmak és megfélemlítő intézkedések legtöbbje Magyarországot is eléri, megfigyeléseim szerint legkésőbb 6 hónapon belül.
Figyelemreméltók a Szerző gondolatébresztő eszmefuttatásai és következtetései, melyeknek realitását videókkal és képekkel igyekszik alátámasztani.
A holisztikusan gondolkodó cikkíró a koronavírussal kapcsolatosan egy hagyományostól lényegesen eltérő gondolkodásmód körvonalait próbálja kibontakoztatni az olvasóban, melyet gondolkodásra, valamint megfontolásra érdemes feltevéseknek ajánlok a magyar és elmélkedésre képes honfitársaim számára.
(Forrás: Un Técnico Preocupado, Szerző: AYN RANDiano2, Magyarra fordította: SDLV)

Segédlet a cikk megértéséhez: Az írásban gyakran szerepel a „COVID1984” kifejezés, mely utalás a George Orwell: 1984 című regény lényegbeli mondanivalójára, miszerint a Nagy Testvér mindig figyel téged… s a felügyelő állam hazugságok, félelemkeltések, és kegyetlen büntetések által tökéletes alkalmazkodást követel a polgároktól.
Az írásban vannak olyan példák és utalások, melyek némi magyarázatot igényelnek. Ezek a *-gal jelölt zárójeles részekben olvashatók.

A COVID-19-EL KAPCSOLATOS VÍRUSHAZUGSÁGOKBÓL ÉBREDJ FEL MAGYARORSZÁG!

A COVID1984, MINT ÚJ ÁLLAMVALLÁS CSATLAKOZIK AZ ELŐZŐ KULTUSZOKHOZ


A spanyol cikkíró írásának elején nyilatkozik, hogy a cikk a saját gondolatait tartalmazza, s nem ad orvosi tanácsokat. Kéri az olvasót, hogy minden esetben figyelje a „járványTERV” (*járványügyi hatóság és a spanyol kormány) hatóságok által kiadott közleményeket (*amelyek folyamatosan változnak), és a lehetséges tudományos bizonyítékok alapján hozza meg a saját egészségével kapcsolatos döntéseit.
A cikkíró "szerény véleménye" szerint a COVID1984 egyfajta vallási újraéledése a 80-as évekbeli AIDS-átverésnek, amely mára teljesen összeomlott, hiszen halott hitté vált, s így már használhatatlan a társadalom ellenőrzésének szempontjából. A COVID-19 tehát csak életre kelti az AIDS-átverés hazugságait, ami csupán a Szifilisz-átejtésnek a magasabb, szintet lépett folytatása volt.

Államvallásról:
A korábbi államvallási Istenek templomban imádásának helyére (a római többistenhit mintájára), most egy új Istent kaptunk, a COVID1984-et.
Ebben semmi újdonság nincs, hiszen a templomban már volt egy előző, félig elfelejtett Istenünk, a HIV.
A 2020-as covid-hisztéria előzménye voltaképpen a 90-es évekbeli AIDS-el kapcsolatos pánikkeltés volt, mellyel azt próbálták beprogramozni az emberiség kollektív tudatába, hogy a szex egyenlő a halállal.

aids_szex1.png

aids_szex2_skorpio.png

2020 COVID1984 Szociális kapcsolatok = halál 

Reklámszöveg fordítása: „Egy egyszerű családi összejövetel megajándékozhat 40 nap kómával, vagy akár a halállal is.” 

Reklámszöveg fordítása: „A te lakásodban nyáron 32 °C van, sörözés a barátokkal 30 °C, diszkó 28 °C, kórház 25 °C, intenzív osztály 22 °C, krematórium 980 °C. Vannak dolgok, amik melegebbek, mint egy egyszerű maszk. Védd magad és védjél másokat!”
(*A két reklámfilmet a mai napig sugározza a spanyol TV, de mostanra kitaláltak új félelemkeltő propagandafilmeket is.)

A 2020-as „koronavallás” üzenete és narratívája megegyezik a 80-as évekbeli AIDS-vallással. 
Ahogy a 80-as években nem gyilkoltak a szexuális érintkezések, úgy 2020-ban sem ölnek a szociális kapcsolatok.
Az AIDS-járvány valójában 1987-ben kezdődött az AZT (*„gyógyszer”, melyre a későbbiekben még kitér a szerző) bevezetésével, ami John Rappoport (*újságíró) AIDS-el kapcsolatos cikkei alapján csupán a tömegek terrorhipnózisban tartására szolgál(t). 
Valójában a koronavallás1984 nem más, mint újraélesztése az AIDS-HIV vallásnak, ami a 80-as években virágzott igazán, azonban 2020-ra egy döglött hitté fajzott el. 
Már a 80-as években is volt néhány másképp gondolkodó ember, akik nem hitték el az AIDS-el kapcsolatos hivatalos verziót. Ők voltak az Ultraortodox HIV szekta (*AIDS-tagadók csoportja), akiknek hangját a létszámuk csekélysége miatt nem hallotta meg az emberiség.
Akik éltek ebben az időszakban, azoknak most könnyen lehet déja vu érzésük, hiszen ugyanazt látjuk 2020-ban, amit egykor a 80-as években.
Az AIDS miatt manapság már senki sem aggódik, ezért újra indították korona köntösbe csomagolva. Igaz, hogy más a vírus neve és mások a tünetek, de a termék teljesen ugyanaz, csak a csomagolás változott.

Déja vu: Hasonlóság az AIDS és a COVID-19 között
2020-ban a maszk vette át az óvszer helyét, azaz a maszk lett az az eszköz, ami megment/megvéd bennünket a „nem kívánt bajtól”.
John Lauritsen (*újságíró) elmélete szerint a bajelhárító rituálé egyik fontos része, a kijelölt védelmi eszközök viselése.
A tünetmentesség meséje is hamar megjelent, ami azonnal megcáfolta a „halálos vírusról” szóló elbeszélést. Ezt a tünetmentes poént már láthattuk elsülni 1985-ben, amikor megjelent a HIV teszt s vele együtt a teljesen egészséges HIV pozitívak embertömege. Ezért a COVID1984 kapcsán rögtön nevetségessé vált az a hír, amikor áprilisban nyilvánosan bejelentették, hogy a Diamond Princess-en (*üdülőhajó) a fertőzöttek nagy része tünetmentes.
Ez teljesen szembe ment az addig "nagyon fertőző" vírusállítással, mert ugye a fertőzöttek nagy része tünetmentes volt.
A tünetmentes elv megjelenése azonnal elfogadott lett, hiszen ezt már ismerte a világ korábbról, ám ezáltal vitatható az az állítás, ami eddig úgy jellemezte a COVID1984-et, mint egy Ebolaféle veszélyes vírust, ami a levegőben terjed. A két tünetből a végén egy hatalmas tünetegyüttes lett, ami már nevetségesen hosszú, és igazából semmi közük sincsen egymáshoz.
Az AIDS kétféle szimptómával kezdődött, ma már 28 tünet köthető ehhez a betegséghez.
A COVID1984 tüdőgyulladással kezdődött, ma már orr-poliptól kezdve a hasmenésig bármilyen tünet lehet, ami depresszióhoz és akár kopaszsághoz is vezethet.
(
HIV & AIDS)

Jelenleg a COVID-járvány létét egy olyan tesztre alapozzák, melynek hitelessége egy óra alatt megcáfolható, ugyanis minden tudományos magyarázatot nélkülöz.
Az AIDS esetében ez csak 1985-ben következett be (4 évvel a " járvány" kezdete után), amikor feltűnt a (hibás névvel ellátott) "HIV-teszt". A COVID1984 esetében ez négyszázszor gyorsabban zajlik, mint az AIDS-nél, s az irányító szerepet a tesztek néhány hónap alatt átvették. 
A 80-as években olvashattunk olyan elemzéseket, melyekben az emberiség kétharmadának halálát jósolták meg az AIDS miatt, de akadt olyan „elemző” is, aki óvatosabban fogalmazott és csupán a társadalom negyedének látta előre a pusztulását.
A jóslatok nem jöttek be, mert a „HIV” az emberiség létszámára semmilyen hatással nem volt.

120519884_357292752061836_3095670719375378718_n.jpg

120484959_1023675378099575_3542732623251404187_n.jpg

Összefoglalva: A  80-as években volt egy halálos szexuális úton terjedő pandémiánk. Ahogy Peter Duesberg (AIDS-tagadó, sejtbiológiai professzor) mondta, „a terhesség kiváló példája a védekezés nélküli szexnek”, s ezután, ahogy a népesség növekedés is mutatja, az emberek még mindig bőven élvezték az óvszer nélküli, védekezésmentes szerelmes együttléteket. Nem volt robbanásszerű növekedés sem az AIDS-esek számában, sem pedig a heteroszexuálisok körében, mint ahogy ezt előre jelezték a 80-as években.
Hogy miért? A heteroszexuális párok nagyon ritkán fogyasztanak Popper-t (*belélegezhető drog), s nem voltak célpontjai az AIDS-átverésnek, ellentétben a homoszexuálisokkal.

A 80-as években azt mondták az emberiségnek, hogy az AIDS következtében Afrika szinte lakatlanná válik. Mostanra azonban Afrika gyakorlatilag megduplázta a népességét.
Azt próbálták elhitetni velünk, hogy az AIDS valódi veszélyt jelent mindazok számára, akik nem a szüzesség és a monogámia kultusza szerint élnek.
Határozottan állították, hogy az AIDS miatt vissza kell térni a monogám kapcsolatokhoz, mert a tisztaság, valamint a szűzen házasodás az egyetlen garancia arra, hogy ne kapjuk el ezt a szexuális úton terjedő, halálosan fertőző vírust.
A tömérdek propagandával elérték, hogy ebben az időszakban a szexuális kapcsolatok száma összességében csupán a töredéke volt a jelenleginek.
Sokan aggódva várták a HIV elleni vakcinát, mellyel kapcsolatosan
1984-ben hivatalosan bejelentették, hogy 1986-ra elkészülnek az AIDS elleni védőoltások. Tulajdonképpen 30 éve várjuk „türelmetlenül” ezt a bizonyos AIDS elleni vakcinát…
Félő, hogy 2020-ban ismét 1985-öt írunk, az AIDS-átverés évét, ugyanis papaya-tesztünk már van (*Tanzániában kimutatták, hogy a papaya gyümölcs koronavírus tesztje pozitív. Ezzel bebizonyosodott, hogy a gyorstesztek teljesen alkalmatlanok arra, hogy kiszűrjék a koronavírusos megbetegedéseket.), de még nincs „vigyázat csalok” kezelés a tünetmentesekre.
Valószínűleg nem fog sokáig tartani, hogy előhúzzák a kalapból a tünetmentesek számára a „csak a kezemet figyeljék, mert csalok” bűvész trükköt, mint ahogy azt tették 1986-ban az AZT (*HIV elleni „gyógyszer”) kezeléssel. (*Valóban nem tartott sokáig, ugyanis jelenleg már van ajánlott méregkészítmény a tünetmentesek számára: cikk az ajánlott gyógyszerről)

azt.png

A-tól Z-ig, azaz Alfától az Ómegáig, a Születéstől a Halálig.

120514710_694531568075667_1558390160443435507_n.jpg
T a görögből és a latinból eredeztetve: stauros illetve Tau Áldozati kereszt.

jezus.png

Most pedig vessünk egy pillantást a már fentebb is említett AZT "HIV elleni" gyógyszer szimbolikájára!
Az AZT "gyógyszer" szimbolikus jelentése: Születés és Halál az áldozati szertartás által. 
E "gyógyszernek" már a laboratóriumi címkéje is igen beszédes.
Nézzük meg a SIGMA gyógyszeren lévő halálfejes címkét!
Az AZT-t a 80-as évek második felében vetették be az emberiség „javára” a HIV vírus kezeléseként.
A narancssárga halálfej (koponya lábszárcsontokkal) pedig nemzetközi jelzés, mellyel a „nagyon mérgező” anyagokat jelzik.

azt_cimkeje.png

Egyébként az AZT 2007 óta szerepel az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által kiadott nélkülözhetetlen gyógyszerek listáján.

azt_who_gyogyszerlista.jpg

Ha jól megnézzük, az AZT „gyógyszer” megoldotta 1986-ban a HIV pozitívak problémáját? Dehogy oldotta!
Félő, hogy a történelem megismétli önmagát és hamarosan újra alkalmazzák a „vigyázat csalok” gyógyszert a „tünetmentesek” részére, ami hatalmas problémát fog okozni azok számára, akik egyébként kiváló egészségnek örvendenek ettől a „halálosan fertőző” vírustól. Tartok tőle, hogy megint kitalálnak egy AZT-hez hasonló szert, ami hipnotizálja az embereket és a 80-as évekbeli történet a tünetmentes betegekről újra valósággá válik. (A spanyol állami rádió már bemondta: Kórházakat hoznak létre a tünetmentes betegeknek.)

Úgy higgy a vírustervben, mint Istenben


Semmiféle bizonyíték nincsen arra az állításra nézve, hogy a SARS-CoV-2 vírus okozza a COVID1984 vírusos megbetegedést, ellenben az ellenkezőjére vannak logikus érvek.
A Koch intézet (*Robert Koch Intézet szövetségi szintű egészségügyi létesítmény Németországban, ami közvetlenül az Egészségügyi Minisztérium irányítása alá tartozik. Feladatai közé tartozik a fertőző és a nem fertőző betegségek kutatása és nyomon követése) a „vírusról” elsőként kiadott szempontjai megcáfolódni látszanak a "tünetmentesek" egyre nagyobb százaléka miatt:

postulados.png

  1. posztulátum (*jelentése: követelmény): A kórokozóknak a betegség során minden esetben jelen kell lenniük, s hiányozniuk az egészségesekből.
  2. Az ágens nem jelenik meg más betegségekben.
  3. A kórokozót (hatóanyagot) el kell különíteni egy tiszta tenyészetben a tünetektől a betegségig.
  4. A kórokozónak betegséget kell okoznia, ha egy arra fogékony állatba beoltják.
  5. A kórokozót újra el kell különíteni a kísérleti állatok mintáiból.

A kórokozók nem úgy vannak jelen az egészségesekben, mint ahogy azt állítják.
Ahol a „fertőzöttek” 80%-a egészséges, ott a vírus nem okozhat megbetegedést – ez alapvető logika.
De mindez nem számít, mert elhisszük a vírushazugságot, ugyanis hinni akarunk benne pont úgy, ahogy Szaúd-Arábia népe hisz Allahban.
A COVID1984-el kapcsolatos ellentétes vélemények komoly nézeteltéréseket gerjesztenek a társadalomban, s olyan jellegű konfliktusokat okoznak az emberek közt, mint Szaúd-Arábiában az, ha valaki kételkedni kezd Allah létezésében.
A tesztek is ellentmondásosak, mert, ha pozitív a teszt nem biztos, hogy a személy vírusos, ha viszont negatív, nem biztos, hogy nincs benne vírus. De mindez nem fontos! A tömeget (félre) tájékoztatók folyamatosan ismétlik az „igazolt fertőzöttek PCR-teszt” dogmáját, miközben a teszt leírásában megtalálható, hogy a PCR-teszt nem alkalmas e vírus felismerésére.
Amikor bemegyünk valahova, már az ajtóban ott van a fertőtlenítő kotyvalék, ugyanúgy, mint a templomokban a szenteltvíz.
Mint láthatjuk ennek a vírusvallásnak is megvannak a saját rituáléi, csak ezúttal a szenteltvíz a szent glicerines alkohol.

120456554_1267386203619414_7477022076188664756_n.jpg

szenteltviz_templomban.jpg

A püspök kezdeményezésére, a templomokban most már a fertőtlenítő helyettesíti a szenteltvizet. Így a régi szenteltvizes szertartást teljes egészében felváltja az új fertőtlenítős rituálé.
Lehet, hogy a Texas állambeli Waco közelében működött vallási szekta mintája alapján majd a vírushívők is kijelölnek maguknak egy területet, ahol nyugodtan összegyűlnek? Ezek után már csak idő kérdése a Jonestown-i tömeggyilkosság megismétlődése. (Jonestown)
Előfordulhat, hogy a „vírusszekta” majd kitalál a „tünetmentesek kezelésére” egy Kool-Aid-hoz hasonló szert, ami több ízben kapható, porból készülő édes üdítőital, melyet a „gettó üdítőjének” is neveznek. (*A Kool-Aid kifejezést átvitt értelemben a biztos vesztés esetén használják, jelentése kb. „lenyelni a békát.”)
A szabálykövető vírushívők minden bizonnyal engedelmeskedni fognak és beveszik a szert (lenyelik a békát), ahogy annak idején az AZT-t is, valamit önként beoltatják magukat és a gyerekeiket nem számolva azzal az eshetőséggel, hogy ez ártalmas az egészségükre nézve.

jonestown_szekta.png

A vírusterv bevezető szertartása olyan fájdalmas, mint általában minden beavató rituálé

virusterv_bevezeto_rituale.png

Fájdalom, könnyek és akár ájulás is történhet a PCR-es mintavétel következtében hasonlóképp, mint amikor elsőáldozáskor adnak egy pofont az áldozónak (*ez spanyol egyházi szokás).  
Egy spanyol pap elmondása alapján régi hagyomány, hogy az elsőáldozáskor az áldozó kap egy arculcsapást. 
Régen nagy pofon volt, mára csupán jelzésértékűvé vált (*szimbolikus), jelenleg kisebb erővel ütik meg az embert a ceremónián, mint ahogy azt egykor tették. 
Az arculcsapás a felébresztést jelképezi.
S, hogy mire kell ébrednie az embernek?
A hitre, hogy lássa Istent! A spanyol katolikus vallás szerint: aki nem hisz Istenben az alszik, aki hisz benne az megvilágosodott. A pofont a Szentlélek nevében adja a pap, ily módon hívja be a „megvilágosodott” közösségbe a személyt.

Figyeljük meg, ahogy az idióta tömeg beszél a tesztről! 
Előszeretettel használják az „átmegyünk a teszten” kifejezést.
Ez az orrturkálós COVID-teszt egy rituálé, ami az új vallás résztvevőinek az engedelmességét szimbolizálja. 
Ahogy a vakhitű katolikust elsőáldozáskor nem érdekli a pofon fájdalmassága, úgy jelen esetben a covididióta tömeget sem zavarja az orrtúrós teszt gyötrelme. Ennek a vírusvallásnak a legfájdalmasabb része a teszt, de a hívőknek ez nem számít, hiszen hozzátartozik a covidvalláshoz. A covidhívő szimbolikusan ekképpen részesül (osztozik) Krisztus fájdalmában.

bantalmazo_fajdalmat_okozo.pngUn hombre llamado caballo filmből 

A covidhívő úgy véli, ha közös a szenvedés, akkor egy csoportba tartozik a Jézus fájdalmában osztozókkal – így ha mintát vesznek, akkor a covidvallás csoport tagja lesz.
Egyébként a beavatási szertartásoknál teljesen megszokott a szándékosan bántó és fájdalmat okozás. A csoportok beavatási szertartásai direkt nagyon kellemetlenek.

KARATE VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

Figyeljük meg a videóban 40 másodpercnél a botozást! Még nézni és hallani is fáj.
A Shotokan karate-ban (is) adunk és kapunk ütéseket, hogy edzettek legyünk, de ezek az ütések sokkal enyhébbek, mint a Kyonkushinkai karate-ban. Néha kételkedem abban, hogy a Kyokushin karate a legautentikusabb harcművészet, mert gyakorlói időnként kicsit őrültnek tűnnek. (kyokushin karate)
A pszichofizikai sokk, amit átél az ember, – ha kap egy olyan ütést, melyet a videóban láthatunk – megmagyarázhatatlan azok számára, akik még ezt soha nem tapasztalták meg.
Amikor a karatésok megszokják ezeket a rituális ütéseket, onnantól a csoporthoz tartozónak érzik magukat. Így különböznek  a nem-résztvevőktől, hiszen ők már el bírják viselni a rituális ütéseket, és önként vállalják azt, ami a csoportösszetartást jelképezi, és elválasztódnak a nem-beavatottaktól.
Valószínűleg ugyanez történik a vírusvallás tagjaival is, amikor átesnek a rituális mintavételen a PCR- tesztpálcás szertartás alkalmával.

pcr_virusteszt_orrbol.png

A jelölt önként vállalja a kellemetlen és fájdalmas rítust. A rituáléban való részvétellel önmagának és a többieknek is bizonyítja, hogy a csoportba tartozik. 
A hosszú sorok a PCR-tesztre várva szintén a szertartás része. Előfordul, hogy a tűző napon órákig várakoznak az emberek a fájdalmas „próbatételre”, majd kiderül, hogy nincs mindenki számára PCR-teszt. Ez azt szimbolizálja, hogy a jelentkezőknek szenvedniük kell a vágyott és fájdalmas szentség elérése érdekében.

pcr_tesztre_varo_sor.png

Hosszú sorok a napon az Orwelli hangosbemondók figyelmeztetései közepette: Ne lankadjon a figyelmed, tartsd meg a biztonságos távolságot.

pcr_tesztre_varok.png

Az iszlámi zarándoklat is tökéletesen szemlélteti a lényeget: Nap, meleg, szomjúság, kényelmetlenség, fáradtság, hosszú várakozások és a szorongás érzése – a rituálénak azon alkotó elemei, melyek fájdalmat okoznak az embernek, s ily módon minden résztvevő osztozik a szenvedésben.

iszlam_zarandoklat.png

Salvador Freixedo (*spanyol katolikus pap, jezsuita író és paranormális jelenségkutató) szerint ezek a közös szorongásra alkalmat adó helyek az energiagyűjtő pontjai azoknak, akik igazából a show-t rendezik. 
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a PCR-tesztekre várakozók végtelen sora mesterkélt. Összehívnak bizonyos létszámú embercsoportot és kétméteres távolságba állítják őket, hogy úgy látszódjon, milyen sokan vannak. Az orvosi rendelőkbe is tesztelhetnék az alanyokat, de ott nem lenne olyan látványos a létszám.
A tesztelés egyfajta hit elfogadási próba is a szentség eléréséhez, a vírushívők begyűjtése pedig az „aratás” megkönnyítésének célját szolgálja. Először csak összeterelik az embereket a tesztre, majd az oltással kezdetét veszi az „aratás”, vagyis az előválogató.
A tudatlan emberek csak csodálkoznak és tiltakoznak amiatt, hogy miért ilyen nehéz és fárasztó a vágyott PCR-teszt megcsináltatása. Nem értik, hogy a nehézség és a kényelmetlenség a rituális szentség részei, ugyanúgy ahogy az elsőáldozás előtt is kötelező megtapasztalni a fárasztó katekézist. (*Nevelő célzatú oktatási tevékenység. A hívők bevezetése a keresztény élet egészébe a keresztény tanítás rendszeres átadásával.)
Az a puszta tény, hogy területeket jelölnek ki a tesztek elvégzéséhez ellentmondásos: a COVID1984 INGSOC-ban (*államhatalomban) a kijelölt terület dupla rossz. (Orwell: A gondolatbűnnek nem következménye a halál, a gondolatbűn maga a halál.) 
Az embereknek hosszú órákra van szükségük ahhoz, hogy igazán higgyenek a saját hitvallásukban. 
De még így sem hisznek. A szentségnek nehezen elérhetőnek kell lenni ahhoz, hogy lelkileg kielégítse a jelöltet, ezért kell órákat várakozniuk a napon.

A PCR-teszt egy bűnbánati szentség (mint például a katolikusgyónás).

gyonas.png

A hívőknek nagyon fontos a gyónás, mert úgy hiszik, hogy ekképpen megszabadulnak a bűneiktől. Akik nem hisznek a gyónásban, azok nem tudják ennek a jelentőségét igazán megérteni.
A vírushívő jelentkezők részt vesznek a PCR-teszten, hogy lemossák és enyhítsék a COVID-ideológiai bűneiket. Ilyen bűnnek számít például az, hogy nem hordtak maszkot, vagy szórakozni jártak (*mozi, színház, diszkó stb).
A COVID1984 új papjai már nyíltan hirdetik, hogy nem szabad kilépni az embereknek a szűk szociális körből, csak a családdal és munkatársakkal lehet kapcsolatot tartani. 
Aki szórakozik, az bűnt követ el, amit meg kell gyónni – olyan ez, mint egy rossz falat: tetszik, nem tetszik, le kell nyelni – a PCR-tesztet pedig meg kell csináltatni.

covid_megelozes.png

Tehát a covidista jelentkező akkor is vétkezik, ha leveszi a maszkot, vagy kilép a saját szociális köréből, de sebaj, mert ha a tesztet bevállalja, akkor az megfelel a covidológiai gyónásnak, ami helyreállítja a kegyelmet és újra biztosítja a személy vírusmentességét vagy nem-fertőzését.
Az egészségügyi miniszter, Salvador Illa elmondta, hogy "nem kell senkit megbélyegezni" azért, mert bűnös, feloldozásként elegendő egy tesztet csináltatnia.

katolikus_gyonas_tomegesen.png

covidista_gyonas.png

A COVID SZENTSÉGHEZ természetesen szükséges a szent ruházat is. 
A jelentkezőknek lelkileg ugyanolyan fontos a szentséget ábrázoló jelkép, mint maga a szentség. Ezért nagyon fontos a vírushívők számára, a szentséget nyújtó személy megjelenése és a helyszín: kis fülkék, és a csernobili tisztogatókra emlékeztető ruhát viselő szentségbirtoklók. 

covidista_szentoltozek.png

A covidvallás elsődleges szertartási kelléke a PCR-teszt, amit nevezhetünk "papaya-tesztnek is", mely egy pálcika végén lévő (hisopo) tampon.

mintaveteli_kellekek_hisopo.png

vallasi_kellekek.png

Érdekes és persze biztosan csak véletlen, hogy latinul egy antik vallási kelléket is hisopo-nak neveznek. Ezzel a vallási alkalmatossággal locsolja szét a pap a szentelt vizet.
A vallási eszközön kívül hisopo-nak nevezik még az alábbiakat is:

  • Izso (*izsóp) gyógynövényt, melyet illatszerek készítésére valamint gyógyászati célra is használnak
  • Egyfajta növényi csokrot, amivel szintén a szentelt vizet locsolják szét bizonyos alkalmakkor
  • Tampont, pálcikát vattapamaccsal, ami a higiéniában használatos
  • Kis seprűszerű eszközt, ami szálakból áll és falfehérítésre, falfestésre használják
  • Chilében a borotvapamacsot
  • Kubában vékony drótra erősített kefét, amit keskeny szájú üvegek tisztítására használnak (*üvegmosó kefe)

Régen a hisopo kifejezést a piszokra is használták. A juhokból és a kosokból származó piszok, amely a gyapjú mosásakor gyűlik össze, s amikor elpárolog szilárd és lédús anyagot hagy, mint egy kenőcs.
Tehát a hisopo-s PCR-teszt pálcikának ugyanaz a neve, mint amivel szétterjesztik a szentelt vizet, és amivel a falat fehérítik!
De amúgy a PCR-teszttel nem terjesztenek szét semmit… igaz?
Orvosilag nevezhetnék vattapamacsnak (bastoncillo=fültisztító pálcika), vagy tamponnak, de nem, a hisopo nevet használják hivatalosan is.

A kötelező PCR tesztek, mint vezeklés a bűnösöknek


Néhány ország repterén már kötelezően végzik a PCR-teszteket.

repteres_mintavetel.pngFrankfurti repülőtér

Idővel a határzár és a karantén helyett a PCR-teszt lesz a követelmény.
Ha repülőgépen utaztál, vétkeztél az AGENDA 2030 hangzatos tervei ellen (*környezetet szennyeztél), ezért, mint bűnösre, kiszabják rád a büntetést és elvégzik rajtad a PCR-tesztet.

078.png

Ha nem vagy hajlandó önként alávetni magad a rituális vezeklésnek, vagyis a tesztelésnek, akkor megtalálják a módját, hogy rád kényszerítsék. 
Ha nem zárják le a határokat törvényesen, majd lezárják törvénytelenül. 
Biztos, hogy Pedro Sánchez (*spanyol miniszterelnök) nem fog PCR-t csináltatni, ha Németországba utazik. 
A vezető párt politikusainak „pápai pecséttel” engedélyezett a repülővel való utazás.
A proliknak viszont, ellentétben a politikusokkal szemben, bűnbánatot kell gyakorolniuk a környezetvédelmi bűneikért. 
A reptereken elvégzett PCR-teszteknek semmi köze nincs a járványhoz, ez egyszerűen csak egy büntetés. S, hogy miért?
Spanyolországban, ha kapcsolatba kerültél egy COVID pozitívval, de negatív a teszted, akkor is ugyanúgy kötelező 14 napot karanténban töltened, mert a negatív teszt ellenére is lehetsz fertőzött. Tehát mindenképp karanténba kerülsz.
Azonban – s itt az ellentmondás –, ha a reptéri tesztelésnél negatív a teszted, akkor szabadon folytathatod az utadat a célországba. Ebből következik, hogy a reptéri teszt tisztán csak bosszantása azoknak, akik még mindig mernek tenni az Agenda 2030 ellen, azaz például repülővel utaznak. 
Ha a negatív PCR-teszt nem zárja ki a fertőzést a kontaktokban, akkor a repülőgép utasok esetében sem kellene kizárnia.
Az is lehet, hogy a jövőben Spanyolországnak belső határai is lesznek a propiuskahoz (*belföldi szovjet útlevél) hasonlóan, ami még tovább korlátozná az emberek szabad mozgását… ez pedig nem más, mint a fenntartható szabad mozgás nevű célkitűzése az AGENDA 2030-nak. (Az AGENDA 2030 alapján a proliknak nincsen, a vezető párt politikusainak viszont van szabad mozgása.)
A vírusvallás szürkéit végül úgy fogják kezelni, mint egy nyájat.

sator_elotti_sorok.png

birkanyaj.png

Nem ártana figyelni és észrevenni azokat a csapdákat, melyek a vírusvallás egyházának jelentkezőire, azaz a nyájra leselkednek!

robot_mintavevo.png

tehen.png

A spanyol embereknek azt mondják, hogy el kell érniük a nyáj-immunitást.

statisztika_nyaj_immunitasrol.png

Akik oltás nélkül el akarják hagyni Spanyolországot, azokat azzal vádolják, hogy szabotálni akarják ezt az immunitást, azaz kilépnek a csordarendszerből.
Nincs új a Nap alatt! A régi vallások is szabadon nevezték metaforikusan nyájnak a szürke tagokat.
Ahogy elnézem, az új antinormálban (antinormálban = nem normális „rendszerben”), az orvoslás és az állatgyógyászat ugyanaz a dolog lesz.

PCR szertartás, avagy az újjászületés ceremóniája

fopapno_ritualis_ruhasban_hivja_be_az_embert.png

A tömegtájékoztatás nem véletlenszerűen választotta ezt a képet, hiszen amit rajta látunk az egyfajta hipnotikus programozása az embereknek, mely azt sugallja, hogy felkészítik a híveket az új vallásra.
Láthatjuk, ahogy a papnő rituális vallási ruhában, „mosolygós szemmel” hív be a szent keresztként kitárt karjaival a szimbolikus vagina-sátorba, ahol a sátor belseje az anyaméhet jelképezi, a PCR-teszt utáni sátorból való távozás pedig az újjászületést. A sátor a méh, a vagina pedig, amiből a jelölt újjászületik.

vagina.png

A vagina-sátor s függönyei szimbolikusan ábrázolják, hogy a vírusvallás hitében újjászülethetünk, de ez az újjászületés csakis a hisopo (pálca) szertartás útján érhető el.

Újjászületés a kereszténységben:

jezus2.png„Aki nem születik újjá, az nem láthatja meg Isten országát.”

A COVID1984 sátrak létrehozása tehát az új vallás szertartásos része, ami azt üzeni a tömegeknek, hogy a kijelölt városokban van egy COVID sátor, mely biztosítja a jelentkezők vallásos felszentelését és újjászületését valamint a tömeges prédikációkat. A középkorban hasonlóképpen jártak el, csak akkoriban új templomokat és székesegyházakat hoztak létre és avattak fel a hívő létszám növelésének érdekében. (*A hívők létszámát azért növelték, mert így több adót tudtak beszedni a lakosságtól.)
Valójában miért kell sátrakat felállítani a teszteléshez? 
Nem azt mondták nekünk, hogy a szabadban tartózkodás „biztonságosabb” a COVID1984 esetében?

covid_zart_terben_veszelyes_lenni.png

Ennek ellenére senkinek nem tűnik fel, hogy mégis zárt térben történik a mintavétel? 
Aztán márciusban azt is mondták, hogy ne viseljünk maszkot, most pedig már mindenhol kötelező. Egyébként ugyanarról a vírusról beszélünk most is, mint márciusban! 
Ugyancsak ellentmondásosnak látszanak a szavak és a cselekedetek! De mindez nem számít, hiszen bármelyik vallásnak része lehet az abszurd dolgokban való hit. 
Hinni és elhinni az ellentmondásos dolgokat alkotóeleme a vallásnak. Isten és a Szentháromság éppen úgy egyet jelent, mint a Szűz, aki szűz és anya, vagy mint Jézus Krisztus keresztre feszítése és győzelme.

A koronavírus halálosan fertőző, ám Pedro Sanchez és Pablo Iglesias (*spanyol politikus; Podemos főtitkára és Spanyolország második miniszterelnök-helyettese) mégsem fertőződtek meg, pedig a házastársuk COVID-vírusos volt.
A COVID1984 ellen nem alakul ki hosszú távú immunvédettség, de mindenképpen kifejlesztünk ellene egy hatásos vakcinát. Soha nem volt még vakcina a megfázást okozó koronavírusok ellen, de most a COVID1984 ellen lesz, és érdekes módon felettébb hamar.
A koronavírus annyira fertőző és borzalmas, hogy az emberek 80 %-nak tesztre van szüksége ahhoz, hogy megtudja fertőzött-e. 
A koronavírus kiürül a szervezetből többek közt a nyállal és a dohányfüsttel is, azonban a kimutatásához szükség van egy, az agyunkig felnyomott pálcikára.

120538881_367474164431758_590981379875428031_n.jpg

A „tünetmentesek” úgy fertőznek, hogy szétszórják a vírust mindenfelé, 2 vagy akár 5 méter távolságra is. Tehát valamilyen rejtélyes ok miatt a tünetmentes betegben kell keresni a vírust, a már ismert pálcikával, szinte az agyban kaparászva.
Az pedig már senkinek nem szúr szemet, amikor az emberek a könyök hajlatukba köhögnek, majd egymásnak könyökkel köszönnek...

120515644_329974984765866_5727360902655959163_n.jpg

120477817_3798228716871508_2789492866148410092_n.jpg

A vallásos szemléletet az abszurd dolgokba vetett hit jellemzi.

tertuliano.png

E vírusterv egyik látványos nagy ceremóniája jelenleg a PCR-tesztelés.
A követőknek azonban ennyi nem elég, ugyanis türelmetlenül várják az új vallás legnagyobb szertartását, a vakcinát.
Ahogy a katolikus áldozás, úgy lesz majd a vakcina is (feltéve, ha elkészül, ugyanis az AIDS elleni vakcina soha nem látott napvilágot) a legnagyobb szentség a hívők számára.

ostyapap.png

A katolikus hívőember fejében az úrvacsora védelmet jelent számára a világban leselkedő démonoktól. A „kegyelmet” növeli azzal, hogy megeszi a vallás alapítóját (*az ostya szimbolikusan Jézus teste).
Hasonlóképpen van ez a covidhívő fejében is, ugyanis ezesetben az oltás lesz az a szentség, amely megvédi a COVID1984 isteni kiválasztottait. Ezenkívül a védőoltás iránti lelkesedés kimutatása azt jelenti, hogy tudatja a többi hívővel, hogy az egyházhoz hűséges, s tele van hittel és bizalommal.
A covidhívőnek azonban nagyon fontos, hogy a jó vakcinát kapja meg és nem a Putyinfélét.

putyin_vakcina.png

A Putyin-vakcinából részesülni olyan eretnekség lenne, mint egy reformátusnak részt venni egy katolikus misén, vagy mintha egy katolikus részesülne a Jehova tanúinak beavatásában. Egy jó hívő csak a saját keresztény felekezetének felszentelt alapítóit fogyaszthatja el.
Putyin vakcinája egyet jelent a hamis prófétával, aki a hívők megtévesztésére törekszik.

666_falso_messias.png

A hamis próféták megjelenése számtalan szektát hívott életre a történelem során.
Ha megkérdezik a spanyol covidologia hívőktől, hogy beadatják-e maguknak az orosz vakcinát, egyöntetűen nemleges választ adnak. Azt mondják, amit a spanyol covidológus pápák bevéstek a köztudatba: „nem biztonságos”.
Nevetséges, ahogy a helyi gondolkodásra alkalmatlan, agymosott covididióta tömeg hatalmas óvatossággal és szkepticizmussal reagál a Putyinféle vakcinára, melyet soha nem mutattak a covidista egyház baromságaival szemben. Meglehet, hogy amikor új védőoltást dobnak a piacra (már ha egyáltalán lesz vakcina), az agyatlan covididióták olyan enciklikákat (*enciklika: a pápának egy meghatározó témát feldolgozó körlevele, melyből olyan tájékoztató füzetecskét készítenek, mint amit osztogatnak pl. a jehovák) fognak kiadni, amelyek irányítják a híveket s megmondják, hogy melyik a jó oltóanyag, amiben részesüljenek.

A spanyol jobboldali párt a VOX-osok előnyben részesítik a Moderna (*amerikai biotechnológiai cég) vakcináit, mások a Bill Gates, vagy a Trump vakcinát, amit a liberálisok teljességgel elutasítanak… mintha Jonestown-ban Jones pap hagyta volna, hogy a szekta tag kiválassza magának a Koll-Aid ízét.
A Putyin vakcinája azonban semmiképp nem jöhet szóba! A vírusterv nem fogadja el a másképp gondolkodókat, sem pedig a másféle szektahívőket ugyanúgy, ahogy a vallások sem fogadják el egymás különbözőségét.

A covidista nagyböjt
A vírusterv politikai támogatói a maszkhordási kötelezettségen felül további büntető intézkedéseket is bevezettek. Jelenleg a covidizmus nagyböjtében járunk, ugyanis az emberek nem szórakozhatnak, bezárták a bárokat, diszkókat és tilos a családi, baráti ünneplés is. A játszóterek le vannak zárva a gyerekek elől és az utcán vagy parkban sem üldögélhet az ember.
Maszk nélkül nem lehet egy kávézóba vagy étterembe beülni s fogyasztani, és dohányozni sem szabad sehol. Ha mégis bevállalja valaki, hogy betér egy vendéglátó egységbe, akkor a „bűnösnek” meg kell adnia az adatait, hiszen nem lehet titkolnivalója…
Hamarosan újabb kijárási tilalomnak nézünk elébe… mint a diktatúrában.
A covidista Spanyolország igencsak kezd hasonlítani a szigorú technokrata köztársaságokra, Kálvin genfi stílusára, Savonarola firenzéjére vagy a szigorú iszlám technokráciákra (tálibok, ISIS ...)

A hiúságok máglyája
Lehet, hogy részesei leszünk egy XXI. századi Savanarola (*olasz demokratikus szerzetes volt, 1494-től 4 évig Firenze korlátlan ura) féle diktatúrának és pusztításnak?
(*Savanarola: Az Európában már korábban elterjedt szokásnak megfelelően a hét főbűn jelképeként hétlépcsős piramisként felépített máglyán égettette el az aszkétikus szemlélet által világi hívságokként, az erkölcstelenségek eszközeiként megbélyegzett tárgyakat. Máglyára dobatta a műalkotásokat, karneváli tárgyakat, gyerekjátékokat, a művészetek és a szerencsejátékok eszközeit, hangszereket, női szépítőszereket, antik és a humanista írásokat, maszkokat, parókákat, kosztümöket.)
A covidista papok már most is ezt harsogják:
„Térjetek meg bűnösök! Hagyjátok abba az ünnepléseket, a világi hívságokat, hagyjátok a világot és az összes kísértéseit, maradjatok a szociális buborékotokban és vegyetek részt egy PCR-teszten, hogy a COVID Istene megbocsásson nektek!
Imádkozzatok, hogy minél hamarabb legyen vakcina, amivel mindannyian megmenekülünk!”

Borzalmas, hogy ránk van kényszerítve az is, hogy ünnepeljük azt, hogy nem ünnepelhetünk, ami által folyamatosan emlékeztetve vagyunk arra, hogy egy új abnormalitásban élünk, amit a COVID1984 Istene hozott el nekünk.
Ugyanúgy kell most már mindenkinek ünnepelni a nem-ünnepeket, mint ahogy a spanyol és olasz erkélytapsolók (balkonnácik) tették márciusban (*tavasszal este 20:00 órakor kötelező volt kiállni a lakosságnak az erkélyre és meg kellett tapsolni az egészségügyi dolgozókat), valójában azonban a saját házi őrizetüket ünnepelték tapsolva.
A covid-nagyböjt nulladik pillanatától (márciustól) folyamatosan azt halljuk, hogy csak akkor lesz vége, ha megérkezik a Messiás, azaz a valódi – putyinmentes – vakcina. 
Ez a vakcinában és ortodox orvoslásban való remény meglehetősen nagy ostobaság. Jelenleg az akadémikus ortodox orvoslás szerint a maszk viselése sokkal nagyobb biztonságot nyújt a vírus ellen, mint a várható védőoltás. De mindegy is, hogy mit mond az ortodox orvoslás, a lényeg az, hogy a vakcina a megváltás és általa majd minden rendbe jön.

no_fiestas.png

no_fiestas2.png

A Messiás, azaz a vakcina megjelenése pusztán tömegmanipulációs trükk s lehet, hogy ugyanúgy soha napján jön el, mint az AIDS elleni védőoltás a 80-as években, vagy mint Jézus Krisztus második eljövetele az I. században, mely azóta is határozatlan időre el van halasztva.
Ha azonban mégis lesz vakcina, akkor elképzelhető, hogy ez lesz a covidisták Jonestown-i Koll-Aid-je (gettó üdítője).
Sokszor úgy tűnik, hogy ez a COVID körüli felhajtás (kijárási és egyéb tilalmak, maszkhordási kötelezettség) és az új abnormalitás valójában egy eladási kampány, ami arról szól, hogy meggyőzzék az orrukig sem látó embereket arról, hogy ez a védőoltás feltétlenül szükséges, mely egyébként része a „megőrjítelek, míg nem kérsz oltást” tervnek.
A vírusterv pedig egy büntetés, egyfajta elő-vallásos vezeklés azért, mert „rosszak voltunk”.
Egy gyógyszermaffiában dolgozó ember ezt mondta: „Mi emberek vagyunk a vírus, a COVID pedig a természet oltása, hogy az meggyógyítsa magát belőlünk.”
A COVID1984 tehát az anyatermészet egy új Istene, ami azért érkezik, hogy „helyre tegyen” bennünket a rendbontásaink miatt.
A covididióta, agyatlan embertömeg többek közt olyan nyilvánvaló igazságnak álcázott logikátlan hülyeséggel bombázza az emberiséget, mint például ez a vírus(terv) a globális felmelegedés következmény, vagy a biodiverzitás (*biológiai sokféleség, faji sokszínűség) elvesztésének okozata. Van olyan is, aki azt állítja, hogy a vírusterv a hímsovinizmus, a rasszizmus és a xenofóbia (*idegen gyűlölet, beteges félelem az idegenektől) következményeként jött létre.

Az erkélyen való tapsolás nemcsak a házi őrizet ünneplésére mutat rá, hanem arra is, hogy ez az új vallásnak egyfajta összetartó rítusa. Nagyon hasonlít ahhoz az ünneplési szokáshoz, amikor a húsvéti körmenet alatt az emberek kiállnak az erkélyre és vallási énekeket énekelnek a Szűzanyának (*spanyol szokás).
A covidista hívők hasonlóképpen nyilvánítják ki az új közösségbe való tartozásukat, mint a katolikus hívek a Mária-hitüket: hangos érzelemnyilvánítással az erkélyről.



Csupán hinni kell, s nem gondolkodni.
A paradoxon az, hogy az erkély rítus szembemegy az INGSOC COVID-ideológiával, ugyanis amikor az olaszok „elsők voltak” a halálozási statisztika szerint, ők mégis kiálltak az erkélyeikre énekelni és táncolni a kellő távolságot be nem tartva.

erkelyes_felirattal_olasz.png

Mindenki fogvatartott a lakásában, hogy „ne fertőzzön” meg másokat, közben ugyanabban az időben álljanak ki az emberek az erkélyre – maszk nélkül – énekelni, táncolni és tapsolni.
Jelenleg pedig már azt mondják, hogy a mutáns és teljhatalmú COVID-Isten keze akár 5 méterre is elér.
Ahogy a régi vallás szertartásait nem értik a hívők, hiszen fogalmuk sincs arról, hogy miért csinálják, úgy az új vallás is érthetetlen a covididióták számára.
Az új covidológia vallás márciusi és áprilisi praktikái már nem vállalhatók fel az év végén, a szekta "új kinyilatkoztatásainak" köszönhetően. Lehet, hogy a következő kijárási tilalom alatt az erkélytapsolók parancsot kapnak a maszkban tapsolásra, melyet ők engedelmesen végre is hajtanak.
A COVID1984 új papjai: Simón (*ő a spanyol Müller Cecília és az operatív törzse), a „szakértők” és az „egészségügyi hatóságok”.
Jehova tanúi azt hirdetik: „Jehova fénye apránként teremt” – ezt azért mondják, mert ekként magyarázzák kirívó prófétai kudarcaikat.
A COVID egyház pedig azt hirdeti, hogy „most kezdjük megérteni a vírust”, ezzel magyarázva az elkövetett hibákat.

A COVID1984-nek elég sok „rejtélye” van. Nézzünk néhányat!
A vírus a fiatalokat kevésbé fertőzi meg, mint az időseket. 

idos_bacsi_es_fiatal_gyerek.png

Ahol sok és szigorú szabályok vannak, ott több a beteg, pedig ennek fordítva kellene lennie. De mindegy is, hiszen kérdés nélkül el kell fogadni ezt a rejtélyt is úgy, mint a vallásokban a rengeteg ellentmondásos állítást.

zaszlok.png

A katolikus iskolákban már az elején figyelmeztetik a gyerekeket, hogy ne próbálják megérteni vagy megmagyarázni a rejtélyeket. Hinni kell bennük és pont! Az intellektuális megértés minden kísérlete eretnekséghez vagy tévútra vezethet.

szentharomsag2.png

Ugyanez vonatkozik a COVID1984-re! Felhívják a nyáj figyelmét, hogy higgyen a vírussal kapcsolatos hivatalos verziók pillanatnyi állásában. A megkérdőjelezés és a kérdésfeltevés a vírustagadáshoz, vagy a fake news (*ezt a kifejezést a szándékosan terjesztett álhírek megjelölésére használják) külső sötétségébe vezet.

PÉLDAESETEK
Régen a gyerekeket példaesetekkel nevelte az egyház. Mostanra ez nemzeti agymosássá nőtte ki magát…
Az egyház egykor olyan példaesetekkel tartotta félelemben az ifjúságot, mint például, ha egy gyerek „halálos bűnt” követ el ám azt azonnal nem tudja meggyónni, akkor még aznap éjszaka meghal s az örökkévalóságig a pokol tüzén fog égni. 
Nos, az AIDS átverésnek is voltak példaesetei!
Ilyen példázat az Alison Gertz (*amerikai AIDS-aktivista) történet, mellyel azt akarták elhitetni az emberekkel, hogy elég egyetlen védekezés nélküli szex is ahhoz, hogy valaki AIDS-es legyen.
Pezsgő, rózsák és AIDS… az első szerelmes együttlét alkalmával. Ez aztán a balszerencse!
Persze Alison Gertz halálához semmi köze nincsen annak, hogy AZT-t szedett… A gyártó valószínűleg azért tesz az AZT dobozára sárga koponyát keresztbe tett lábszárcsontokkal, mert azok jól mutatnak a gyógyszeres dobozon, s nem azért, mert a készítmény fogyasztása mérgező.

cimlapfoto_no.png

Később az is kiderült, hogy azok az AIDS-es hírességek, akik stabil párkapcsolatban élnek, nem fertőznek. Sőt a gyakori anális szex sem vezet megfertőződéshez, csupán az alkalmi és a házasságtörő együttlétek ragályosak.

people_magazin_kimberly.png

Az igazság és a következetesség azonban nem számít, mert éppen elég AIDS-vírussal kapcsolatos esethazugságot találtak ki ahhoz, hogy félelemben tartsák az embereket. 
Egy másik példája a HIV fertőzésnek az ártatlan szűz Kimberly Bergalis, akit állítólag fogorvosa fertőzött meg, miközben két zápfogát eltávolította. Azóta sem tisztázódott, hogy a lány tényleg a fogorvosi rendelőben fertőződött meg, vagy inkább nem is volt annyira szűz, mint ahogy azt mondták róla.
Természetesen az megint nem jelent semmit, hogy Kimberly csakúgy, mint Alison Gertz, AZT tablettákat szedett és 23 éves korában meghalt.

A COVID1984-nek szintén vannak példaesetei!
Az első madridi fertőzött, a zéró páciens (*nulladik beteg, első beteg, aki valahonnan jött és hozta magával a betegséget), aki nem hitt a koronavírusban. Egy hitetlen, aki megtért miután megcsapta a koronavírus szele! A történet hasonlít a Sauléhoz, akit a Damaszkuszba vezető úton megérintett Isten s ettől pálfordulás történt az életében.
De ott van egy 11 éves kislány esete is, aki koronavírusban halt meg, kórelőzmény nélkül.
Milyen esettanulmány szükséges ahhoz, hogy egy vírustagadó megtérjen?
Milyen kőszívű vírustagadó az, aki nem lágyul el egy 11 éves gyermek halála hallatán?
Egyébként a kislánynak volt kórelőzménye, súlyos bélproblémákkal küzdött.

Miután elkezdjük kapargatni ezeknek a koronavírussal kapcsolatos eseteknek a felszínét, azonnal kiderül, hogy igencsak ellentmondásosak a történetek. A tömegtájékoztatás pedig csak egy részét mutatja be a történteknek, azt is torzítva.
Példa erre a Kimberly esete, amikor mindenki látta a tévében a kerekesszékben síró nőt a bíróságon, amikor tanúvallomást tett a fogorvos ellen, azonban csak kevesek tudták, hogy nem volt szűz és mindemellett szedte az AZT élettel összeegyeztethetetlen tablettáit.
Az pedig bizonyára megint csak a véletlen egybeesések következménye, hogy mindig ugyanazokkal a számokkal találjuk szembe magunkat, mint például a 11 vagy 33.

11_eves_gyerek_halala_covidban.pngCovid-19-ben halt meg egy 11 éves kislány

A „11-es intézkedés”, lásd szeptember 11 vagy március 11.
(*A 11 a teljesség megbontásának abszurd formulája, mert ezt a számot az Isten fölé kerekedés, helyének elfoglalása, trónjáról letaszításának szimbólumaként használják az Irányítók. A 9-11 számkombináció a legárulkodóbb, hiszen itt a 10-es számot gyakorlatilag átugorják, 9 után mindjárt 11 következik, így a mennybemenetel helyett a mennyek megostromlásának szimbóluma. A 9-11 számpáros tehát nem 2001. szeptemberében született, már régebben is alkalmazták. Március 11: 11-M néven ismert terrortámadás, ami 2004-ben összehangolt pokolgépes merényletsorozat volt a madridi helyiérdekű vasúti hálózaton.)
A 3-as szám a szentháromságra utal, a 33 pedig fontos szabadkőműves szimbólum (*jelképezi többek közt a szabadkőművesség 33 fokozatát és azt a legmagasabb szellemi tudatot, amelyet a cionista elérhet).

Ha valaha mégis lesz a COVID ellen vakcina, ám a hitetlenek nem hajlandók beadatni maguknak, úgy a fertőzés megszüntetésének kudarcáért őket fogják okolni. Ugyanaz az elv, mint a muzulmánok esetében, miszerint az egyetemes béke akkor jön el, amikor az utolsó hitetlen is megtért az iszlám vallásra. Ez a nap remélhetőleg soha nem jön el, ugyanúgy, mint a COVID elleni védőoltások, melyek hatástalanságára máris megvan a magyarázat: az oltástagadók az oka mindennek!
Úgy tűnik, hogy a korábbi vírustesztek alapján (influenza, AIDS, H1N1, madárinfluenza stb.) már az emberek megtévesztése sem szükséges, hiszen az elmúlt hónapokban felmérték a lakosság butaságát és vezetőink általános korrumpálhatóságát, így az igazság elrejtése szükségtelenné vált. Hiába van megszámlálhatatlan bizonyíték arra, hogy ez a vírus már évek óta létezik és ismert valamint nem olyan tömegpusztító, mint ahogy azt a médiában harsogják, mégsem érdekel senkit a valóság.
A rengeteg vírusátverés után nyilvánvaló, hogy egy betűt sem hisz már el ezekből a vírusos hírekből a gondolkodó ember.

Összefoglalva: Úgy vélem, hogy jelenleg keményen fizet a társadalom azért, hogy semmiféle érdeklődést és pánikreakciót nem mutatott az elmúlt 35 évben az AIDS-átverés iránt. A 35 esztendő alatt az AIDS és egyéb vírusok iránti teljes társadalmi érdektelenség kikövezte az útját a COVID-19 vírustervnek.
Az AIDS-átverés alapvetően a hippiknek és a homoszexuálisoknak szólt. A COVID-19 most mindenkinek, amiért 35 éven keresztül senkit nem érdekelt az AIDS.

Üdvözöllek az új hitvallásban, a covidizmusban!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex vírus betegség vallás gondolatébresztő kereszténység szabadkőműves vakcina gyógyszeripar 2020 betegek népírtás új világrend háttérhatalom világjárvány pandémia fertőző betegség szájmaszk AIDS Spanyolország koronavírus covid19 PCR-teszt kijárási korlátozás covidizmus covid-teszt kötelező oltás Ingsoc Orwell1984

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr2516222214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása