Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

HAARP ÉS CHEMTRAIL, AVAGY NÉPÍRTÁS MAGYARORSZÁGON

2013.10.07. 11:20 :: Evamaria

A márciusban közreadott „HAARP halálsugár Magyarországon” című írásom többekből vegyes gondolatokat és heves érzelmeket váltott ki. Kaptam hideget, meleget és a leveleket olvasva örömmel konstatáltam, hogy a látszat ellenére ÉBRED MAGYARORSZÁG, sőt a külföldön élő magyar testvéreink legtöbbjét is érdekli, hogy mi történik kis hazánkban.
Lassan, de biztosan haladunk az év vége felé és bizonyára vannak, akik úgy vélik, hogy semmilyen pozitív irányú változás nem történt/történik, hiszen a nép ugyanolyan nyomorban – ha nem nagyobban – van, mint egy évvel ezelőtt. A munkanélküliség napról napra nő, a devizahitel csapdájában lévők egyre többen veszítik el az otthonukat, és sajnos az éhező emberek száma sem lett kevesebb.  A politikusok továbbra is csak marakodnak, a pártok viszályt szítanak, és ha felnézünk az égre azt is láthatjuk, hogy a chemtrail-csíkkokból sincsen hiány a fejünk fölött, ugyanúgy permeteznek bennünket a mérgező vegyi anyagokkal, mint eddig.  Mindezeket summázva valóban úgy látszik, hogy még az eddigieknél is lejjebb süllyedtünk a posványban.

NÉPIRTÁS
A HAARP és a CHEMTRAIL egy titkos katonai és nemzetek felett álló program része, melynek lényege a népirtás, ami mögött egy szervezett háttérhatalom áll.
E programhoz tartozik többek közt a gyógyszeripar és az egészségügyi orvoslás is, hiszen ezeknek sem a gyógyítás a céljuk, hanem a halálozás növelése.
Ma ott tartunk, hogy a kórházi betegápolás, a műtét és újabban a gyerekszülés is hamar átsegítheti az orvosi segítséget kérő embert a másvilágra…
Az egészséges táplálkozás pedig szinte lehetetlenné vált, hiszen agyonra mérgezett és génmanipulált állatokat, zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztunk. Már a kenyér sem kenyér, hanem valami fehér porból sütött „izé”, amit kenyérként adnak el, a liszthez viszont szinte semmi köze nincsen.
Nem ecsetelem a kereskedelemben (busás áron) kapható „élelmiszerek” minőségét, amelyeknek összefoglalónévként a „mérgezett moslék” nevet adnám, mert ha megnézzük, az áruk összetevőit a legjobb indulattal sem lehet ételnek nevezni.
Aztán ott van a népbutító oktatás, az egyház és a média, amelyek az emberek agymosására és hülyítésére szolgálnak.
Ahogy elnézem igazán „szép jövőt” szán a háttérhatalom és a magyar bábkormány az országnak. Nem elég, hogy ki akarnak irtani bennünket, de még az sem mindegy, hogy milyen módon hal meg az ember: lehetőleg hosszú szenvedés után, betegen és hülyén távozzon a fizikai világból.

CHEMTRAIL – CSÍK
Chemtrail négyzet.jpg„A chemtrail (vegyi csík) a levegőben haladó sugárhajtású repülőgépek nyomában maradó, a kondenzcsíkhoz hasonló fehér csík, azonban a kondenzcsíkkal ellentétben a chemtrail jóval hosszabb ideig, akár órákig is megmarad.” (http://hu.iranyitok.wikia.com/wiki/Chemtrail)
Ez év nyarán többször is megfigyeltem, hogy a vegyi anyagot permetező repülők – nem tudatosan – a chemtrail-csíkkal (ami nem a kondenzcsík) gyakran „megrajzolják” az égre azt a szimbólumot, ami a legjellemzőbb az emberiség tudatára.
Ha napközben megfigyeljük a tiszta égen a gépek vegyi csík maradványait, akkor látható, hogy az égbolt több területén egyfajta négyzethez (négyszög) hasonló alakzatokat is létrehoznak. Ehhez a látványhoz nem szükséges távcső, szabad szemmel is tisztán látható.
Mit jelent a négyzet, mint szimbólum?
Az anyagot, földet és a földi létet szimbolizálja.
Ha szabályos négyzetről van szó (esetünkben szó sincs a szabályosságról), akkor pozitív jelkép, hiszen egy tökéletesen kiegyensúlyozott forma, melynek négy oldala stabilitást sugall. A négyszög a négy elem (tűz, víz, levegő, föld), a négy évszak, a négy égtáj, a négy Arkangyal stb. vagyis az örök ellentétek közös egyensúlyát, egységbe foglalását jelenti. Pszichológiailag a földi valóságra és az önmagát még nem minden tekintetben ismerő és elfogadó személyiségre utal.
A mai ember tudatosságát figyelembe véve számomra ez az „égi szimbólum” azt a karámot jelképezi, amiben jelenleg az emberiség birka módjára él. Falakat építünk magunk köré és korlátokat állítunk saját magunknak, hogy aztán szenvedések és megpróbáltatások közepette legyen mit leküzdenünk.
Már fény derült néhány összefüggésre a HAARP és a repülőkről való vegyi permetezés között. A HAARP-nak és az országok repülőről való mérgezésének agytrösztje és anyagi forrása az a háttérhatalom, aki jelenleg a világot irányítja, Amerika és a többi libériás inas nemzet pedig végrehajtja a szemétmunkát. Végül is pénzért és egy kis hatalmi pozícióért sokan bármire képesek…
Egyetlen dolgot nem értek csupán! Azoknak, akik mérgezik a környezetet és az élelmiszereket, nem jut eszükbe, hogy ezek a vegyi anyagok a saját népükre, országukra, családjukra, sőt önmagukra is hatással vannak/lesznek? Vagy tényleg annyira tudatlanok, hogy azt hiszik, hogy ők immúnisak ezekre a szennyeződésekre?
Értesüléseim szerint már feltalálták a HAARP és a repülőről való vegyi permetezés „ellenszerét”. A kérdés csupán az, hogy melyik kormány mer majd szembeszállni a jelenleg még stabilnak látszó háttérhatalommal?

2013. NOVEMBER
Ebben az évben két világvégét jósoltak a félelemkeltők.
Az egyiken már túl vagyunk (2013. 06. 06.
http://tudatraebresztes.blog.hu/2013/02/11/uj_vilag_vege_2013_ban ) és ha visszaemlékszünk, akkor még friss az emlék, és nem felejtettük el, hogy Magyarországot igen komoly árvíz sújtotta ebben az időben. (Biztosan vannak olyanok, akik az árvíz katasztrófát a Sátán cselekedetének vagy Isten verésének tartják…)
A másik veszedelmet november végére jelzik.
2013. november végén (28-29) egy üstökös lesz szabad szemmel is látható az égen, amelynek az ISON (angolul ejtsd ájszn) nevet adták, és ami minden bizonnyal valóban nagy hatással is lesz az emberiség jövőjére.
Kétségkívül az üstökösök mindig hoznak valami változást, de az apokaliptikus világvége most sem fog bekövetkezni.
Ezúttal sem lesz világveszedelem és az üstökös sem csapódik be sehova, ám mégis hatással lesz az emberiségre.
S, hogy hogyan?
Az Ison név első két betűjét, ha felcseréljük, akkor a Sion szót kapjuk, ami nem véletlen.
Csak néhány gondolatébresztő kérdés ezzel kapcsolatosan:
Hol van a Sion hegy és milyen misztérium kapcsolódik hozzá?
Melyik nép uralja jelenleg a világot? (Az, ahol a Sion hegy található.)
Sion-rend… Létezik, vagy csak kitaláció?

Az év hátralévő részében nézz fel az égre IS és ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

A napokban lefényképeztem Debrecen légterében néhány chemtrail-csíkot okádó repülőt, amelyek szinte 3-5 percenként követték egymást. Volt, hogy kettő is ment egymás mellett és volt olyan, hogy az egyik még el sem ment, de már jött a következő. Azóta is töményen nyomják ránk a mérget (közeleg az október 23?)!
Íme, a fotók:

chemtrail július.jpg

chemtrail szept. 24..jpg

chemtrail szept. 28 egy2.jpg

chemtrail szept. 28 egy.jpg

chemtrail szept. 28 kettő.jpg

chemtrail szept. 28 három.jpg

3 komment

Címkék: gondolatébresztő népírtás Magyarország HAARP 2013 november CHEMTRAIL vegyi csík Ison/Sion üstökös

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr65550728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kela-bá 2013.10.24. 19:53:28

Bizony, bizony szórnak bennünket rendesen. Érdemes megfigyelni a nem permetező gépek természetes kondenzcsíkja 5-6 másodperc alatt szétfoszlik. A vegyszeresek meg ott lebegnek a fejünk felett. No, de a nagy kérdés, hogy mit tehetünk ? Talán imádkozzunk...

Kenderice 2015.08.21. 16:42:57

@kela-bá: Inkább arra válaszolj, hogy a kondenzcsíkok miért nem maradhatnak fenn sokáig.

antirandom 2016.08.08. 08:50:54

Iratjel: remhirlancterjesztes160807

HAZÁNKBAN IS NAGYON SOK KÁRT OKOZNAK A BIZONYÍTHATATLAN TEÓRIÁK LÁNCTERJESZTÉSÉVEL FOGLALKOZÓ INTERNETES LEVELEZŐ HÁLÓZATOK

Egyes internetes levelező hálózatok a bizonyíthatatlan teóriák láncszerű terjesztésével sorozatosan elterelik a magyarok figyelmét a szennycsatornákkal szennyezett fertőző vírusos, mérgező vegyszeres „ivóvizekről”, és az életveszélyesen konyhasóhiányos élelmiszerekről, amelyeket patkányméreg kálisóval is mérgeznek. A kálisó ivartalanít is, vagyis fajirtó hatású! Ezek az internetes levelező hálózatok segítenek elterelni a figyelmet ezekről a mózesi-talmudi módszerekről, amelyekkel a zsidók mindig is irtották a nem zsidókat, ahol csak tudták. Lásd Mózes II., 23/20-33., Mózes V., 7/2. és 22. és Talmud 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap. Az országos tényleges ivóvíz szennyezettség (KÖJÁL által) publikált mérési adatait és a kálisó fajirtó hatásait bizonyító konkrét hatásmérések eredményeit is közzétettem a www.tejfalussy.com és az ezen belül működő www.aquanet.fw.hu, honlapon. Akik sorozatosan teletömik mások fejét a bizonyíthatatlan teóriákkal, akadályozzák a népirtás elleni védekezést.

Verőce, 2016. augusztus 7.

(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, hatásmérés tudományi szakértő (www.tejfalussy.com)
süti beállítások módosítása