Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

HAARP HALÁLSUGÁR MAGYARORSZÁGON?

2013.03.16. 15:37 :: Evamaria

Ilyen, de még ehhez hasonló március 15-re nem emlékszem. Behavazott, megdermedt Magyarország és alattomos módon menekülő politikusok...
Holisztikusan gondolkodóként eltűnődtem a „hókatasztrófa” és az országunk nemzeti ünnepe között lévő esetleges összefüggéseken.  
Mivel tudom, hogy véletlenek nincsenek, és mindennek oka van, így mögé néztem egy kicsit a történéseknek és több gondolatébresztő kérdés is felmerült bennem.
A további összefüggések megtalálását és a következtetések levonását az olvasóra bízom!

Nem tudom, hogy feltűnt-e már az országban valakinek (a barátnőmön kívül), hogy mostanában a forradalmakat szimbolizáló nemzeti ünnepeink napján hirtelen elromlik az idő?
No és az feltűnt-e, hogy azok a jelenleg magas tisztséget betöltő politikusok, akik egykor élenjárók voltak március 15-én a szónoklásban és álnok módon énekelték a magyar Himnuszt és idézték a „Talpra magyar, hí a haza…” Nemzeti dalt, azok most elmenekülnek ez idő tájt külföldre.
Mitől féltek ingyenélők?
Meglátszik, hogy az a sok materialista elv és eszme, amit ész nélkül elsajátítottatok a különböző felsőoktatásúnak minősített intézményekben – melynek tandíját a nép fizette –, és az a primitív vaskori gondolkodásmód, mely alapján jár az agyatok, korlátoz benneteket az intelligenciában!
Biztos vagyok benne, hogy az, amitől a még hatalmon lévő kizsákmányoló politikusok és lakájaik félnek nem március 15-én, de nem is október 23-án fog bekövetkezni.
Van egy jó magyar közmondás erre: „Egyszer volt Budán kutyavásár” – aztán már csak kiállítás… Kétszer ugyanaz a március 15 nem fog megtörténni!
Ha eljön az ideje országunkban a jelenlegi politikai és gazdasági rendszer összeomlásának/bukásának, akkor a nép nem várakozik egy már meglévő, forradalmat szimbolizáló nemzeti ünnepre, hanem megteszi a szükséges lépéseket a szabadság és függetlenség felé. A diktátorok (mert több is van) és talpnyalóik pedig nem tudnak majd olyan helyre bújni, ahol a végrehajtásra születettek meg ne találnák őket.
Nem tudom, hogy egyesek miből gondolják azt, hogy személyüket nem éri utol a végzet?
Az élet iróniája az, hogy a sorsát senki nem kerülheti el és minden gondolatnak, valamint cselekedetnek következménye van! Tehát ha egy mai politikusnak tettei következményeként az a sorsa, hogy a Dunában végzi (ha nem tud úszni, akkor az pech…), vagy esetleg egy külföldi pszichiátrián köt ki, mert beleőrül, hogy megfosztják hatalmától, akkor ez tetszik, nem tetszik meg fog történni és nincs az a földalatti szennyvízcsatorna vagy határainkon túli ország, ahol elbújhat az igazságszolgáltatás és számkérés elől.
A politikusoknak a hatalmat a nép adja – és az is veszi vissza!
Hogy mikor? Ezt most tényleg csak az Isten tudja…

Behavazott Magyarország
Hazánk légterében mindenféle nemzetiségű repülőgép szabadon repkedhet, húzva maga után a szabad szemmel is látható vegyi csíkokat. Régen ezek a kondenzcsíkok nagyon hamar eltűntek az égről, manapság azonban még fél óra múlva is látni lehet a „vegyi permetezés” nyomát.
Az elmúlt hetekben feltűnt nekem, hogy Debrecen felett egyszerre 6-7 repülő is ontja ki magából a vegyi mérget. Természetesen nemcsak Debrecen a célpont, hanem egész Magyarország, sőt egész Európa.
Nem véletlenül cirkálnak felettünk éjjel-nappal a „terroristák” tulajdonában lévő repülőgépek árasztva magukból a tudatmódosító anyagot.

Haarp fénykép2.jpg
Bizonyára többen hallottak már a HAARP-ról (High Frequency Active Auroral Research Program).  Magyarra fordítva a HAARP Magasfrekvenciás Aktív Sarki Fény-kutató Program-ot jelent.



Sugárzása felmelegíti az ionszférát a természet befolyásolására, s így természeti katasztrófának (vihar, árvíz stb.) álcázva megtámadható és leigázható bármelyik ország anélkül, hogy az ellene irányuló támadásnak tudatában lenne.

A HAARP olyan fegyver, ami nemcsak az időjárást, hanem az emberek tudatát és gondolkodását is képes befolyásolni.
Természetesen az agytröszt ez esetben is az USA, bár már állítólag Kína és Oroszország is rendelkezik ezzel a harci eszközzel. A cél az abszolút világhatalom megszerzése.
Nem tűnik fel senkinek, hogy Magyarország elpusztítására különös figyelmet fordítanak egyes országok?
Vajon mi az oka annak, hogy pont március 14 és 15-én történt ez a nagy havazás és vált az ország helyzete katasztrofálissá?
Miért van az, hogy egy igen neves forradalmat szimbolizáló napon esik ennyi hó az országunkra és hűl le  –15 fokra a levegő?
Kinek/kiknek és miért áll érdekében Magyarország lakosságának „lefagyasztása”, megbénítása és ellehetetlenítése?
Talán az van a dolog hátterében, hogy amíg az emberek a havat lapátolják, vagy a hóakadályok miatt az utakon fagyoskodnak, addig sem gondolkodnak és eszükbe sem jut egy forradalmian új változás megteremtése, melyet csakis összefogással (az 1848-as forradalom példájából okulva) lehet elérni?
Nem érdekes jelenség, hogy március 16-án már gyönyörű napsütéses idő van és olvad a hó?

ÉBREDJ MÁR FEL MAGYAR LAKOSSÁG!!!!!!!

Ajánlott link:
http://hir.ma/egeszseg/titkos-repulogepek-mereggel-permetezik-az-embereket-megdobbento-kepek-es-video/18598

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

27 komment

Címkék: gondolatébresztő háttérhatalom Magyarország HAARP 2013 március 15 CHEMTRAIL vegyi csík

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr555138123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kela-bá 2013.03.16. 18:03:57

Érdekes gondolatok. Bizony történhetnek olyan dolgok amelyeket épp ésszel már fel sem lehet fogni.Lehet gondolkodni a "kérdéseken" , de vajon érdemes e ? Talán igen.

Nadj 2013.03.16. 22:53:11

Mi is ugyanerre gondoltunk a férjemmel. Örülök, hogy nem vagyunk egyedül. Sokszor inkább magunknak megtartjuk ezeket a gondolatokat, a legtöbb ember hülyének néz, vagy csak hű meg há, csodálkozik, hogy ilyen is van, de nem érdekli. Már régóta figyeljük az időjárás-manipulációt, szerintem legutóbb a britek szívtak az olimpia előtt (és után). Ha valakit bővebben érdekel soundandview.blogspot.co.uk/2011/02/idojaras-manipulacio-az-1960-as-evektol.html

Evamaria 2013.03.17. 08:14:33

@Nadj: Sajnos mélyen a homokba dugják a fejüket az emberek és nem akarnak tudomást venni arról, ami körülöttük történik. Az időjárás esetében csak méltatlankodnak és rácsodálkoznak ("micsoda idő... régen ilyen sem volt") és megáll a gondolatmenet.

pamplam 2013.03.17. 15:42:21

Úgy látom, valóban hat már a "terroristák" tulajdonában lévő repülőgépekről árasztott tudatmódosító anyag...
Biztos már 1962-ben is ez volt a cél, csak akkor épp az oroszok miatt volt:
kaposvarmost.hu/hirek/orszagos-hirek/2013/03/17/hovihar-a-termeszet-ismetli-onmagat_5409.html

Nadj 2013.03.17. 17:22:28

@pamplam: hát persze, ennek a lehetőségét sem szabad kizárni, lehet hogy a tréfás időjárás volt önmagában, de azért az időjárás manipuláció létezik és szó sincs "terroristákról", merthogy nem ők csinálják, félreértés ne essék. Meg HAARP is van, de nem muszáj tudomást venni róla. Az első hozzászólóval nagyon egyetértek, tényleg történhetnek olyan dolgok amiket ép ésszel fel sem lehet fogni.

Evamaria 2013.03.17. 19:39:32

@Nadj: A terrorista/terrorizmus fogalmát úgy látom, hogy érdemes tisztázni!
"A definíció kedvéért megjegyezném: terroristának tekintendő az a csoport, szervezet, hatalom, ország, amely más nemzetek életvitelében, társadalmi berendezkedésében, politikai rendszerében erőszakos változást idéz elő! Terrorizmus, a megszállni kívánt, majd koholt vádak alapján megszállt országok lakosságának módszeres kifosztása, ellehetetlenítés, nyomorba döntése és bábkormányokkal történő irányítása!"
Jelen esetben a terroristák alatt nem a géprablókat és a robbantókat értem!

Evamaria 2013.03.18. 07:42:19

@HazelMoon: Ha ilyen jó vagy angolból, akkor Te pedig nézd végig és próbáld megérteni azt a filmet, amit ajánlottam!
De a kedvedért idemásolom ismét (azért magyarra is le van fordítva, hátha úgy érthetőbb):
www.youtube.com/watch?v=epL8fJwboRk&list=PL4C0DC43CB20533EB

Evamaria 2013.03.18. 17:22:27

@HazelMoon: Ha már 30 éve elhagytad az Anya-országot, akkor miért szólsz hozzá az országot érintő dolgokhoz? Egyébként nem tökmindegy, hogy milyen fotóval van illusztrálva a blog? Senki sem mondta, hogy ez a fotó a HAARP. Az északi fénnyel meg csak te vergődsz itt egyedül!
És egy megjegyzés: Mielőtt elkezdenél másokat minősíteni és kritizálni, szerintem elsőként magadat nézd meg, hogy pl. milyenek a szándékaid és milyen az emberekhez való hozzáállásod. Nem tudom ismerős neked még magyarul az a szó, hogy elfogadás, megbocsátás és szeretet? Vagy a fene nagy angolkórban (fényhiány) elfelejtetted azt, hogy ezek a szavak mit jelentenek?
Tisztelettel megkérlek arra, hogy mellőzd itt a rosszindulatodat és a mások minősítését (főleg a lejáratását)!

kela-bá 2013.03.18. 20:00:39

@HazelMoon: Tisztelt Cs.E. Katalin ! Tetszik a blogja és csodálatos helyen él, gratulálok !

Nem tisztem senkit megvédeni védeni, de Ön valószínűleg nem olvasta el blogot. Nem az illusztráció a lényeg. Igen, sarki fény mindig is volt, a HAARP meg nem túl rég van.A fényképen annak az antennái láthatók. Bizony az egy fegyverrendszer ha hisszük ha nem. Én műszaki ember lévén elhiszem a sok-sok információ alapján a létezését. Tesla nevű kutató az elmélet feltalálója, és pici méretben ott lapul szinte minden háztartásban, és működik, használata közben kárt is okoz, ez mikrohullámú sütő !

Azt, meg, hogy mi mindenre felhasználják, arról nagyon sok info van a youtu-bon, meg máshol. Hogy elhisszük e ?

Régen nagyszüleink nem hitték el,azt hogy ágyból nézhetik a színházat a TV-n.

Nem hitték el a csodafegyvert, mellyel két japán várost pusztítottak el "egycsapásra".(Ilyen fegyvert birtoklását most is tagad egy állam, nem hisszük el.)

Nem hitték el a holdra szállást. A 9/11-et sem hiszik el a hozzáértők. A cunamikat sem, meg a földrengéseket sem.( Az Ön kis szigetén is volt) Tudja az a hihetetlen hogy ilyeneket emberek képesek elkövetni emberek ellen.Hihetetlen !

Kikapcsolódásként ajánlom ezt:
youtube TRIVE HUN-Növekedj

Én addig gyönyörködöm a munkájában.

Evamaria 2013.03.18. 20:42:02

A @HazelMoon nevű hozzászóló egyént kénytelen voltam moderálni és letiltani, ugyanis "magyar" kivándorlóként szidja, átkozza a magyarokat és nyomdafestéket nemtűrően beszél hazánkról és a nemzetünkről.
Ez a blog nem a harag és gyűlölet nevében van írva! Szellemi harcot fegyvertelen emberrel nem vívok!

kela-bá 2013.03.18. 21:19:12

@Akarki2013: Kedves Akarki 2013 ! Nem tudom. hogy miért személyeskedés az, ha valaki felteszi a saját , egyébként remek blogját a netre az egész világ elé, és azon minden adat rajta van. Biztosíthatom, hogy én gonosz célra nem használom fel, külföldön élő ismerőseimnek gondoltam, hogy továbbítom, mert látom a kapcsolatfelvételi lehetőség is ott van, és érdekes, nyilvános a honlap.Kérését én technikailag nem tudom végre hajtani,elnézést, de nem én hibáztam.
További szép estét !

Evamaria 2013.03.18. 21:27:11

@kela-bá: Hagyd Kela-bá! Mióta moderáltam és letiltottam ezt a nőt, azóta több fenyegető e-mailt írt, amiben trágár szavakat használ, mindennek lehordja a magyarokat és persze engem. Szánalomra méltó, amit művel! Nem kell vele foglalkozni!

Nadj 2013.03.19. 00:33:53

@Evamaria: te nem őket érted alatta, de én meg nem is rájuk céloztam, hanem azokra akiket Amerika tart terroristáknak, (pamplam nevű hozzászólóra reagálva) Nyilván saját magukat nem sorolják oda még akkor sem ha pl mindenkire ható időjárás változtatást csinálnak. De mindegy is, részletkérdés a cikk egészét illetően,különben is egy egész könyvet is írtak már arról, hogy mi is az a terrorizmus, és nem sikerült pár szóban körülírniuk.

Evamaria 2013.03.19. 06:56:08

@Nadj: Szerintem abban azért egyetértünk, hogy a terrorizmus nem a kedvességről, jóindulatról és a szeretetről szól.

FONYTON 2013.03.25. 19:55:43

Szia!

Az ország nehezen ébred fel, hisz -ahogy irtad- ennek tudatmódositó hatása is van. És épp ezt a célt szolgálja a tudat módositás, hogy ne úgy, és ne annak fogd fel, aminek kéne.
Közel múltkorában egyik ismerősöm kozzé tett egy fényképet. Majd amikor felhivtam a figyelmét, hogy nem kéne a chemtrail-t reklámozni, ennyi volt a válasza:
"Nem vagyok hajlandó rettegésben élni..." Én nem megfélemliteni kivántam, csak felhivni a figyelmét arra, aminek sajnos az áldozata.
Sokan sajnos még a mai napig elcsodálkoznak, hogy milyen szép felhőt látnak. Hol vannak azok a bizonyos gyerekkori bárányfelhők, amikben valóban lehetett csodálkozni???

Evamaria 2013.03.26. 08:56:33

@FONYTON: Szia!
Néha még azért akad 1-2 bárányfelhő, amire rácsodálkozhatnánk, már ha felnézne olykor az ember az égre. Sajnos azonban a többség, csak a földet nézi, azt is "becsukott" szemmel, nehogy lásson valamit. Nem is tudom, hogy milyen jellegű zajra ébredne fel a magyar ember? (Talán ha ágyút sütögetnének a füle mellett?)

Péter34 2013.08.10. 17:04:38

2013.aug.10.Kinézek az ablakon és dörög az ég,csöpög az eső!Ezt nem hiszem el! Sajnos én is sokáig aludtam,de már "felébredtem" Körülöttem próbálok mindenkit felébreszteni de nem tudok!!! Szó szerint leszarják,a saját szemüknek se hisznek.Időjárás befolyásolása!,kinevetnek mikor ezt mondom.Pedig az időjárás befolyásolást még bizonygatni se kéne mert az létezik.Ezt Kína se tagadja,sőt le is írják,hogy ennyi meg ennyi rakétát lőttek fel stb.És ennek ellenére is én vagyok a hülye,merthogy ilyen nincs.CHEMTRAIL ho-ho az a másik fele."te hülye az kondenzcsík" kapom a válaszokat.És ezt se értik meg! A kondenzcsík 2-3 per alatt eltűnik,a CHEMTRAIL pedig akár 20 percig is ott van az égen és csak foszlik,szélesedik.(foszlányok) Nemrég találtak egy jegesmedvét,éhen halt!A nagy klímaváltozás miatt.Válasz : na és,max kipusztulnak a jegesmedvék.Így hogy lehet élni ilyen felfogással.Én már több mint 10 éve nem nézek tv-t,nem is érdekel amik benne vannak,nincs értelme! Szóval igen,az embereket teljesen el akarják nyomni,(engem nem fognak!)kedvteleníteni mindentől.Nemhogy szavazni de még az utcára se legyen kedvük lemenni.Én úgy látom nem fog felébredni az ország és ez a későbbiek folyamán rossz lesz.Talán majd akkor mikor valami nagy katasztrófa lesz.Ha kijön egy tűzoltó autó a lakótelepre akkor mindenki kidugja a fejét az ablakon és bambul,sokan odagyülekeznek és szó szerint a semmit nézik.Az ilyenek elmennek a pi..ába! Jut eszembe "katasztrófa",ügye nemrég volt az árvíz komolyan mondom annyi embert még nem láttam az utcán(pataknál,Dunánál) amennyi az árvíz idején volt.Mint a turisták,csak úgy kattogtatták ki a telefont ki a fényképezőgépet,nevetséges.Tulajdonképpen új dolgot nem igen tudok írni ezekkel kapcsolatba,ezek léteznek vannak!Soha nem utáltam az embereket ezidáig!!!Egy biztos láttam az "ellenállók" c.filmet,többször is megnéztem nagyon tetszik.

Péter34 2013.08.11. 10:59:07

Nagyon jó lenne már kitalálni és cselekedni valamit a HAARP ellen,illetve a nép irtás ellen!!! Ha odamegyek lelőnek,pedig csak egy gránátot kéne jókor jó helyre dobni!!!
De mit lehetne tenni???????????

Evamaria 2013.08.12. 07:49:42

@Péter34: Kedves Péter!
A gránát hidd el, hogy nem lenne megoldás, mert a háború csak háborút szül.
A legfontosabb, amit tehetünk a mélyalvásból való felébredés, vagyis a tudatossá válás. Már az is valami, ha észreveszi az ember a CHEMTRAIL-t az égen. Sokan még arra sem képesek, hogy a fejük fölé nézzenek...(ha pedig néz, akkor sem lát).
Ha minden igaz, akkor már meg van az a technológia is, amivel a "permetező" repülők (műholdak és egyéb kommunikációs eszközök) rendszerét blokkolni lehet.
Számomra a kérdés csak az, hogy ki és mikor fogja először használni?
Itt bővebben is olvashatsz róla:
hungarianrealnews.com/news.php?readmore=264

Éva Shenandoah Barna 2014.02.22. 20:16:25

@Evamaria: Most tudok csak csatlakozni hozzátok internet hiányában, de tökéletesen igazad van! Azonnal be kell fejeztetnünk az USA-val és mindenki mással a HAARP projekt müködtetését és fejlesztését,és mind azt, ami mesterséges az életünkben! Azonnal menesztenünk kell a náci-zsidók által manipulált Fidesz-Orbán kormányt és NÉPI Demokráciát kiírni a politika helyett!

Vaszanti 2019.05.27. 16:15:59

Azóta sem változott a helyzet. Az emberek még mindig alszanak. Ez esetben nem tudom, hogy mit lehet tenni.

Evamaria 2019.05.28. 07:07:51

@Vaszanti: Várni és reménykedni, hátha felébrednek...

Vaszanti 2019.05.28. 19:11:14

@Evamaria: Azóta ezügyben történt valami változás? Mondjuk felfogják, hogy mi van. Mi a legtöbb amit tehetünk azonkívül, hogy várunk?

Evamaria 2019.05.28. 19:20:16

@Vaszanti: Igen, történt változás: rosszabb lett! Sajnos a süket vakoknak hiába beszél az ember. A türelmen és várakozáson kívül nem tudok mást javasolni, mert magam sem értem, hogy miért tűrik még az emberek, hogy egyik oldalukat sózzák, a másikat pedig nyúzzák, moslékot esznek és nem zavarja őket, hogy a légtér tele van chemtrail-es repülőkkel.

Vaszanti 2019.05.30. 08:58:57

@Evamaria: Mert van egy rakás "hozzá értő" szkeptikus. Most EISCAT- nak hívják? Szerintem új információkra van szükség. Az emberek azért alszanak, mert az alaszkai HAARP központot felszámolták és el vannak foglalva a mondvacsinált klímaváltozás ügyével, bele se gondolva abba, hogy más erők mozgatják a szálakat. Ha arra várunk, hogy majd felébrednek, szerintem arra ezekkel a feltételekkel esély sincs. Nagyobb nyilvánossággal és új infokkal talán. A GYIK-et olvasva elég szánalmas az emberek hozzáállása.

TAURUS 2020.01.03. 09:01:40

@Evamaria: Sajnos a videót letiltották, hol lehetne még megtalálni?
süti beállítások módosítása