Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

HOL VAN ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK?

2020.03.30. 17:49 :: Evamaria

ader_janos.jpgIgencsak furcsának tartom, hogy országunk köztársasági elnöke a hazánkat is érintő világjárvány krízishelyzetben egyáltalán nem nyilatkozik, s a médián keresztül nem üzen a magyar népnek.
Milyen köztársasági elnök az, aki egy válsághelyzetben még csak biztató szavakat sem intéz a nemzetéhez?
Konstatálta ugyan, hogy „az ország a feje tetejére állt”, de eme vírusos időszakban a mellékelt ábra szerint semmi más mondanivalója nincs.
Március 15. óta nem hallottunk róla és tőle semmit.
A Köztársasági Elnöki Iroda pedig csak terelő választ ad arra a kérdésre, hogy hol van, és mit csinál a koronavírus idején Áder.
Persze megértem, hogy "bokros teendői" miatt nagyon elfoglalt, de azért úgy gondolom, hogy illene ebben a nehéz időszakban, legalább egyszer élő, egyenes adásban néhány bátorító szót szólni a lakossághoz.

Orbán Viktor miniszterelnök s az általa felállított tíz akciócsoport, valamint az operatív törzs a maga módján rögtön akcióba lendült - ám Áder János a köztársasági elnök mélyen hallgat.
Vajon mi lehet ennek a némaságnak a valódi oka?
Talán némasági fogadalmat tett?
Vagy esetleg egy kormánytagoknak létrehozott és fenntartott egészségügyi intézményben kezelik, mert elkapta a vírust?

koronavirus_magyarorszagon_2020.jpg
Suttognak az emberek Elnök Úr!
Feltehetően nem zörögne a haraszt, ha nem röppent volna fel az a hír, hogy együtt síelt Ausztriában azzal a nagy-követ helyettessel, aki néhány nappal ezelőtt koronavírus fertőzésben elhunyt.
No, de biztosan ez is csak mendemonda, szóbeszéd, elvégre itt csak az az igaz, amit a kormány bejelent az általa cenzúrázott médiában.

Ahogy elnézem, az általános és a politikusokkal (Magyarországgal) kapcsolatos éves előrejelzésem most is beteljesedni látszik.

A félelemből ÉBREDJ, a "fertőzésből" pedig GYÓGYULJ MEG MAGYARORSZÁG!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg 

Szólj hozzá!

Címkék: betegség hazugság jóslat gondolatébresztő köztársasági elnök világjárvány fertőző betegség Fidesz Orbán Viktor Magyarország Áder János Végítélet koronavírus covid19

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr5915573438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása