Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2024-BEN MIRE SZÁMÍTHATSZ MAGYARORSZÁG? NUMEROLÓGIAI ÉVELEMZÉS

2023.12.20. 19:32 :: Evamaria

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024.pngÍgy az év vége felé, sokunkat el kezd foglalkoztatni az a kardinális nagy kérdés, hogy vajon mit hoz az új esztendő?
Ez a témakör most a szokásosnál is érdekfeszítőbb lehet, hiszen, ha visszatekintünk a 2023-as év eseményeire, nemigen látunk érdembeli előrehaladást Magyarország fejlődésére vonatkozóan. Ami viszont egyértelműen kitűnik a nemcsak néző, hanem látó ember számára az a munkanélküliség növekedése, a szegénység, az éhezés és az a tengernyi hazugság, ami körülvesz bennünket az országban.  
A 2023-as év kicsit nyugodtabbnak látszott a COVID-fasizmus után, de ez tényleg csak a látszat, hiszen a háttérben komoly előkészületi munkák zajlottak a magyar nép további ellehetetlenítésére valamint pusztítására vonatkozóan.
A magyarnak álcázott bábkormány sunyi, alattomos módon előkészítette a digitális rabszolgaságot, a készpénzforgalom megszüntetését, és a lakosság COVID-vakcinázása után melegágyat biztosítanak az akku gyárak általi népirtásnak is.
Már ezek sem tűnnek megnyugtató kilátásoknak a jövőre nézve, az pedig csak további aggodalomra ad okot, hogy az egészségügy és az oktatás milyen lepusztult állapotban döglődik.
De sebaj, nem számít, hogy sokan éheznek, és csupán túl élik a napokat, az a lényeg, hogy vannak, akik mások nyomorából vígan élnek. Semmirevaló, embertelen és hitvány politikusok, korrupt kormány, suttyó és magamutogató celebek, aljas uzsorások (bankok), hazug média, birka egészségügy és oktatás s mindehhez asszisztál a seggnyaló, polgári kiszolgáló személyzet.
Európa szemétlerakó helye és a Kárpát-medence pöcegödre – hát ez vagy te most Magyarország!
És van, aki mindezek ellenére boldog 2024-es esztendőben reménykedik? 
Vajon mégis mitől lenne boldog és eredményekben gazdag?

A 2024-es évre vonatkozóan két videót készítettem.
Az egyik videó a 2024 általános numerológiai évelemzését tartalmazza, melyben azt is elmondom, hogy meglátásom szerint mire számíthatunk Magyarországon ebben az időszakban.
A másik videóban az évelemzésem már egyénibb, ugyanis itt a személyes évek vizsgálatával tekintem át a 2024-es esztendőt.

A 2024-es évelemzésem során úgy vélem, hogy néhány alap dolgot nem árt, ha írásban is nyomatékosítok az előttünk álló „boldog” új évvel kapcsolatosan!

ebredj_magyarorszag_isteni_igazsagossag_2024.jpg2024
Ha a 2024-et, egy számjegyre redukáljuk, akkor a nyolcas számot kapjuk, ami azt jelenti, hogy ennek az esztendőnek az egyetemleges, vagyis a kollektív energiája a 8-as.
A nyolcas szám a pithagoraszi numerológia szerint a Mars, a Cheiro numero szerint pedig a Szaturnusz bolygó a jelképe. Ez azonban lehet, hogy még nem sokat mond de, hogy némiképp megvilágítsam a nyolcas és a planéták energiaminőségeit, a Mars a kis szerencsétlenség, míg a Szaturnusz a nagy szerencsétlenség csillaga. Mindemellett, hogy tovább fokozzam a nyolcasra való rálátást, a Mars vagy más néven Árész, a háború istene, a Szaturnusz pedig a jognak, az igazságosságnak, más szóval a karmának a planétája.
A Szaturnusz mindig megpróbáltatásokat és nehézségeket jelez az ember életében.
Tehát teljesen mindegy, hogy a Mars vagy a Szaturnusz energiáit nézem így is, úgy is kutya nehéznek ígérkezik a 2024-es esztendő.
A nyolcas energia mottója: a „mindent vagy semmit”. Ez erre az időszakra abszolút jellemző is lesz.
Köztudott, hogy a nyolcas a végtelent is jelképezi, de idetartozik a dualitás, valamint az emberi és az isteni igazságszolgáltatás is. Mindezek tekintetében a 2024-et nevezhetjük a végzet évének is.
Az isteni igazságosság, vagy igazságszolgáltatás valójában a karmát jelenti, amit sem korrumpálni, sem pedig elkerülni nem lehet.
Gyakran hallom másoktól a nyolcas egyetemleges vagy személyes évelemzések során, hogy a 8-as időszakot az elmúlt 7 év cselekedeteinek következményeként méltatják. Ez így, ebben a formában nem igaz!
A karma, nemcsak 7 évre tekint vissza, hanem akár az egész életünkre is. 
Magyarország és a lakossága esetében most egész nyugodtan visszamehetünk akár 30-40 évre vonatkoztatva is… 
De rendben, nem leszek most szőrös szívű s ezúttal csupán az elmúlt 7 esztendőt vizsgálom!
Az elmúlt 7 évben mit vetett (cselekedetek és szándékok) a mai ember?
Ismerősek a vetőmagok? Harag, gyűlölet, kapzsiság, irigység, hazugság, félelem, gyávaság, manipuláció, viszálykeltés és sorolhatnám hosszú tömött sorokban az ember veteményes kertjében betakarításra váró termésminőségeket.

Akkor mire is számíthatunk 2024-ben?
Háborúra, forradalomra, tüntetésekre, komoly feszültségekre és konfliktusokra, továbbá mindenféle harcra és vitára való provokációkra, hatalmas munkanélküliségre és komoly gazdasági válságra. 
S ami nagyban, az kicsiben, mindezek a minőségek a családokban valamint az emberi és párkapcsolatokban is jelen lesznek. 
Azért, hogy mondjak pozitívat is, a nyolcas egyetemleges energiában benne van a karrier és a siker lehetősége, valamint a pénz és az anyagi javak gyarapodása is.
Ez az időszak adhat hatalmat, befolyásos pozíciót és az ezekkel járó anyagi jólétet, de a 2024-ben lévő kettes energiák mégis óvatosságra intenek. Lesznek olyan személyek, akik fénysebességgel a csúcsra jutnak és nemcsak hatalomra, hanem sok pénzre is szert tesznek, de ennek komoly ára lesz.
Az emberek többségénél viszont nem a meggazdagodás és a szakmai vagy munkahelyi előremenetel lesz a jellemző, hanem a még nagyobb nyomor, az elszegényedés, a vagyonvesztés és a munkanélküliség ad majd az érintetteknek tapasztalási lehetőséget.

A párkapcsolat tekintetében hozhat és vihet is ez az esztendő. 
Hozhat az ember életében szenvedélyes nagy szerelmet, és megszüntetheti azokat a kapcsolatokat, – legyen az pár vagy bármilyen emberi kapcsolat – amelyek már működésképtelenek. 
A házastársak esetében, ha válásra kerül a sor, a kötelék megszüntetése nem lesz egyszerű. Vitákra és hosszadalmas jogi procedúrákra lehet számítani.


MAGYARORSZÁG

A videóban, melyben hazánk 2024-es jövőbeli kilátásairól is beszélek, elég részletesen kifejtem az évvel kapcsolatos energetikai meggyőződésemet.
Összességében az a lényeg, hogy 2024-ben rosszabb lesz a helyzet, mint eddig volt. És igen, van még mindig lejjebb, és van még mindig mit ellopni!
Orbán politikája továbbra is képmutató, és akinek eddig még nem esett volna le, ez a kevert fajú, elmebeteg képződmény, sem Magyarország, sem pedig a magyar emberek érdekeit nem képviseli. A népünknek nem Brüsszel, és nem Soros és társai a legnagyobb ellensége, hanem Orbán Viktor, azaz a NER-es maffiabanda.
A 2024 energiájában olyan erők vannak, ami tele van hazugsággal, árulással, képmutatással, becsvággyal és sorscsapással is, s ez ugyanúgy érinti a NER-es szutyvadékot, mint a tömeget, vagy ha úgy tetszik, a birkanyájat.
Ne feledjük, amit az elején írtam! Kis és nagy szerencsétlenség bolygó, háború és isteni igazságosság…
A nyolcas energia igen markáns, határozott és kíméletlen, nincs pardon az égisze alatt.
(Mondjuk éppen ideje lenne már, hogy az Orbán-rezsim szolgálói és az összes söpredék, hazaáruló politikus megkapja végre a sorstól azt, ami valójában megilleti.)
Sokszor elgondolkodom azon, hogy az egyik Magyarországról szóló prófécia valójában kiről mondja, hogy 
„Gyűlölt adószedő, pokolra szállván
díszhelyre invitálja a Sátán.”
(Szerintem az elmúlt 20-30 évben ez mindegyik miniszterelnök esetében helytálló igazság.)                       

Több éve hangoztatom, hogy minden kormány elnöke szabad kőműves, azaz szektatag. Ha nem lép be a rendbe, akkor nem is lehet miniszterelnök.
Orbán már fiatal korában is érdeklődött az okkultizmus iránt. Járt kártyajóshoz, asztrológushoz, egy ideje pedig biztosan létrehozta a saját okkultista bandáját. Már maga a keresztény egyháznak nevezett szervezet is a világ egyik legnagyobb sátánista mozgalma.
Mint, ahogy Hitler nem tudta fenntartani a hatalmát az okkultista társaságaival, úgy Orbán is bele fog bukni a Sátánnal való szövetségébe.

A háború és a végzet évében az isteni igazságosságra ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

 

A bővebb 2024-es évelemzések az alábbi videókban hallhatók!

 

Szólj hozzá!

Címkék: numerológia háború gondolatébresztő karma igazságosság számmisztika évelemzés 2024 holisztikus filozófia bőség éve aratás éve 8-as szám

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr9618285121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása