Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

A VÍRUS VALÓDI NEVE: ORBÁN-KORMÁNY

2020.11.11. 18:40 :: Evamaria

orbanvirus.jpg

Ahogy a magát magyarnak nevezett kormány bejelentette a legújabb rendkívüli abnormális intézkedéseit, több honfitársam is feltette a kérdést, hogy mi a véleményem erről.
Mivel a facebook-on már nem lehet saját gondolata az embernek, mely által megoszthatja másokkal az eseményekből levont következtetéseit, így ezúttal nyilvánosan válaszolok a kérdésre.

Én már a COVID-cirkusz kezdetén megmondtam, hogy ebből egy szó sem igaz abban a formában, ahogy azt a média és a politikusok előadják. 
18 éve foglalkozom bioenergetikával és jó pár éve a Germán Gyógytudománnyal (GNM), melyeknek köszönhetően van némi rálátásom a betegségek (tünetek) kialakulásának okaira és arra, hogy jelenleg az emberiség 70 %-a olyan sötét és vak, hogy túlzás nélkül kijelenthetem, hogy ez a társadalom mára életképtelenné vált.
Az államok feletti magánhatalom és a kiszolgáló személyzete csupán az emberek ostobaságát használja ki hiszen, mint látjuk és tapasztaljuk, megtehetnek velünk bármit.
A politikus státuszban lévő lények kivétel nélkül mindannyian ennek a háttérhatalomnak a pucerjai, akiket pont úgy rángatnak, mint egy önkielégítést végző férfi a nemi szervén a bőrt.
A látszat magyar kormány meghozta legújabb félkegyelmű intézkedéseit, amin egyrészt csak nevetni lehet, másrészt pedig sajnálkozni és szégyellni, hogy ilyen gyengeelméjű, pszichopata és dilettáns embernek látszó képződmények irányítják az életünket.

Három héttel ezelőtt újabb bizonyosságot szereztem arról, hogy mennyire hiteles az orvosok és a politikusok állítása, amikor azt hazudják a médián keresztül az arcunkba, hogy ennek a szuper intelligens vírusnak milyen fertőző és tömegpusztító tulajdonsága van. Ahogy megtapasztaltam nem minden egészségügyhöz kapcsolódó cég hiszi el a koronás rémhíreket, mert vagy nagyon bátrak és nem félnek a haláltól, de az is lehet, hogy  pusztán csak tudják, hogy fele sem igaz ennek az egésznek, így nincs mitől félniük.
Mint tudjuk szeptemberben újra támadásba lendült a koronavírus és elkezdődött a júniusban előre jelzett második hullám. Októberben pedig már az orrunkra is fel kellett húzni a maszkot, mert ez a fránya COVID-19 elhatározta, hogy most aztán megbüntet bennünket, hiszen lazult a fegyelem…
Summa summarum októberben fénysebességre kapcsolt a "nemzeti" vírus megelőzési program, engem pedig mit tesz Isten, 21-re állásinterjúra hívtak Debrecenben az Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft-hez.
Szinte biztosra vettem, hogy itt az irodákban mindenki talpig maszkban ül és a kézfertőtlenítőt nemcsak kenik, hanem isszák is.
Megjelentem a munkáltatónál a megbeszélt időpontban és leesett az állam. Két épületben is jártam, ugyanis az egyik helyen írásbeli tesztet csináltattak a jelöltekkel, a másikban pedig verbálisan tették fel a semmitmondó kérdéseket.
A szóbeli „vizsgáztatás” helyszínén, egy kb. 6-7 m2-es zárthelyiségben szépen összegyűltek a jelöltek. Amíg várakoztam beszélgettem a munkanélküli sorstársakkal és lehetőségem volt néhány dolog megfigyelésére is. 
Ami rögtön szemet szúrt, hogy a két épület bejáratához ki volt ugyan rakva a kézfertőtlenítő trutymó, de nem volt kötelező használni. Amitől pedig már az állam is leesett a maszk, azaz a nemzeti szájkosár hiánya a dolgozókról. Jó néhány alkalmazottat láttam ott jönni-menni, ám egyetlenegy ember sem viselt maszkot. 
A maszk nélküli jelenség persze feltűnt mindannyiunknak, és rendkívül érdekesnek találtuk, hogy az Országos Orvosi Ügyelet égiszéhez tartozó cég dolgozói, ebben a borzasztóan katasztrofális vírusos helyzetben nem viselnek maszkot egy olyan közegben, ahol többen dolgoznak, s ahova futószalagon jönnek az idegen emberek állásinterjúra.

Hónapok óta próbálják belénk hazudni, hogy a maszk jelenpillanatban a legfőbb védelmezője az egészségünknek és nemzetünknek, hiszen távol tartja tőlünk ezt az igen komoly intelligenciával rendelkező halálos vírust, ami csak bizonyos időben és meghatározott helyeken támad. Aki eddig ellenállt a maszkos hazugságnak, azt majd most az utcán a fegyveres katonai és rendőri erőszakszervezet vérebei igyekeznek meggyőzni.
E történetet egyébként megosztottam a már említett közösségi oldalon, ahol a szólásszabadságot tiszteletben tartó cenzúra azonnal törölte a posztot.

S, hogy mit gondolok erről a legújabb rendkívüli kormány-dilinyózásról?
Csupán azt, hogy az Isten áldjon már meg ember, gondolkozz!
Ha ez a COVID-19 vírus létezne abban a formában, ahogy előadják neked és annyira tömegpusztító lenne, mint, ahogy azt te elhiszed, akkor szerinted a politikusok (az összes a világon) és strómanjaik nem bújtak volna már el régen az „atom biztos” bunkerjaikba, patkányfészkeikbe?
Te tényleg azt hiszed, hogy számít nekik valamit az életed és azért kell este 20 órára hazamenned, vagy egész nap szájkosarat viselned a munkahelyeden (már ha van még munkád), mert szeretnek, becsülnek és aggódnak az egészségi állapotod miatt? 
Neeeeem kedves Honfitársam, téged emberszámba sem vesznek, sőt szart sem jelentesz nekik! Elveszik a munkahelyedet, a megélhetési lehetőségedet, az otthonodat, a gyerekedet és az istenadta élethez való jogodat. Nézd meg az egészségügyet, az oktatást, az igazságszolgáltatást, az ipart, a gazdaságot… már mindent elpusztítottak, amit lehetett, most mérik ránk a végső csapást.
Meglátszik, hogy az államok feletti magánhatalom irányítja az európai országok vezetőit! 
A csicskásoknak ki van adva egy „európai” forgatókönyv, melynek sémája szerint olyan korlátozó rendeleteket kell hozniuk, melyek súlyosan sértik az emberi élethez való jogokat.
Az országok miniszterelnök-képződményeinek jó, ha van 0,1 % szabad döntési joguk, például éjfél helyett már 20 órától is elrendelhetik a kijárási tilalmat…
Nekem úgy tűnik, hogy ez az egész cirkusz egy provokáció, mellyel a háttérhatalom arra ösztönzi az embereket, hogy lázadjanak fel és pusztítsák el egymást és a kormányukat. A háttérhatalom azért háttér és hatalom, mert a háttérből irányít, tehát egy olyan jellemtelen, aljadék emberekből álló közösség, aki semmiért nem vállalja a felelősséget. Mindezeket figyelmen kívül hagyva Orbán Viktor és nemzetközi elnöktársai mégis e hatalom markából eszik, elvakultságuk és kapzsiságuk folytán pedig nem veszik észre, hogy a gazdájuk nemcsak el akarja őket távolítani, hanem a pusztulásukat kívánja elérni azzal a látszatkeltéssel, hogy a nép akarata érvényesül. 
Amikor végleg betelik a nemzeteknél az a bizonyos pohár, kit fognak hibáztatni az emberek? 
Kiknek fognak nekimenni azért, hogy a vérüket ontsák? 
Nyilván a kormányoknak, politikusoknak, hiszen úgy tűnik, hogy ők hozták a rendeleteket, megszorító intézkedéseket, a tilalmakat s ők korlátozzák az emberek szabadságát. 
Végül pedig, amikor a népek (birkák) elvégezték a szemétmunkát, akkor megint megjelenik a háttérhatalom és nagyvonalúan megajándékoz bennünket az új világrenddel, a „covidizmussal” s kinevezi a csordák élére a fiatal, frissen képzett covidista pásztorokat. 
Az új világrendjükben nem lesz helye a jelenlegi elmebajos, agyhalott kiszolgáló személyzetnek!

Nos, végre eljött az az összeomlás, melyet nagyon sokan oly régen várunk! Persze ez sem lesz szenvedésmentes, hiszen sokan annyira ragaszkodnak ehhez a moslék, trágyadomb rendszerhez és a megszokott komfortzónájukhoz, hogy mindenáron megpróbálják fenntartani azt.
Valójában nem a COVID-19 hoz halált a Földre és a társadalomra, hanem maga az ember a végtelen butaságával és ostobaságával. 
A magyar nemzet – ha egyáltalán van még ilyen – számára elsősorban a paraziták (politikusok, pártok és minden, ami úgy kezdődik, hogy „nemzeti”, bankok stb. és ezek szolgái), valamint az üres fejű, ásványtudatú polgárok jelentik a dögvészt, s nem egy vírus vagy baktérium.

A covidizmus hajnalán ÉBREDJ ÉS KELJ FEL MAGYARORSZÁG!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

2 komment

Címkék: betegség hazugság egészségügy gondolatébresztő igazság 2020 új világrend háttérhatalom világjárvány katasztrófák pandémia fertőző betegség egységtudat szájmaszk Orbán Viktor Magyarország koronavírus covid19 kijárási korlátozás covidizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr9216281908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben N 2020.12.11. 19:39:49

Hát igen, a "politikai vezetők" (Hazaáruló kazár maffia) mindent elkövetnek, hogy tönkretegyék és kipusztítsák a magyarokat.
Ez az Orbán Viktor nevű 3/3-as tégla már bizonyította, hogy a hazaárulás és hazugság amihez ért ( 2015: EBERD megállapodás a devizások ellen, 2016: CETA, 2011: Alaptörvény, 2020: intézkedések ). Viszont a tettei következményei alól nem lesz menekülés mert az arcára nézni elég, hogy észrevegye bárki, hogy bizony bekattant/elmebeteg lett.
A többi politikus is hazudik alapból a színházban (parlament)!
Nekünk népnek,egyszerű embereknek, a "senkiknek" össze kell fogni, hogy túlélje a magyarság ezt a poklot. Mert egy olyan hajón vagyunk (rendszer), ami a vízeséshez közeledik és időben kell annyi mentőcsónakot találni amennyi lehetséges. Nem fog az az említett kizsigerelő rendszer hiányozni többé.

Örülök, hogy rátaláltam erre a blogra, ami foglalkozik még az igazsággal! Isten áldja és védelmezze kedves Kovács Éva Mária és a többi rendes igaz magyar embert is !

Evamaria 2020.12.11. 19:44:59

@Gaben N: Köszönöm szépen Gaben N! Biztosan tudom, hogy most már meg vannak számlálva Orbán napjai. A mellékelt ábra szerint mindent elkövet azért, hogy a sors (magyar nép) keze minél hamarabb utolérje.
süti beállítások módosítása