Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

viragkarneval_szimbolikaja.png

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

"ÁRAD A TISZA", VAGY INKÁBB A SÖTÉTSÉG MAGYARORSZÁGON

2024.06.03. 21:41 :: Evamaria

szavazasok_elott_ebredj_mo.png
Hónapok óta a csapból is Magyar Péter folyik, ezért gondoltam egyet, s a numerológia segítségével átvilágítottam egy kicsit e szülött személyiségét. 
Kétféle numerót alkalmazva egyértelműen kiderült számomra, hogy ez az ember ugyanahhoz a szemfényvesztő, hazug trágyadomb közösséghez tartozik, mint az összes többi szörnyszülött, aki politikusnak nevezi magát. 
Biztosra veszem, hogy a színfalak mögül anyagilag igen szorgalmasan és hatalmas összeggel támogatja valaki, ugyanis az a nagyszabású kampányolás, amit ez az ember országszerte végez, nem filléres dolog, s nem hinném, hogy a több év alatt Fidesz-szolgaként felvett járandóságát erre az országjárásra kuporgatta volna össze. 
Dr. Szöszinek, de becézik Poloska Péterként is, ugyanaz a pártpolitikája, mint az egykori kenyéradó gazdájának, a fidesznyikes Orsós/Orbán Viktornak. 
Szemmel látható és egyre inkább tapasztalható, hogy mára a magyar emberek nagy része jelentősen elbutult. 
Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy a MAG-nép ennyire ostoba és gondolkodásra képtelenné vált. Hazánk lakossága a média bűvöletében él, mindent elhisz, amit a tömegtájékoztatási csatornákon keresztül lát és hall. 
Sokaknak olyan szinten át van mosva az agya, hogy már véletlenül sem jelenik meg egyetlen saját gondolat sem a fejekben. De nemcsak azt mondja meg a médián keresztül a háttérhatalom által irányított éppen aktuális politikai garnitúra, hogy mit gondoljon a személy, hanem azt is, hogy mit érezzen és miként cselekedjen.


Magyarország ismét választási majomkodásra készül… 
Teljesen mindegy milyen „választásról” van szó, az emberek még mindig nem látják, hogy ez is csak egy színjáték.  
Biztos vagyok abban, hogy a választási eredmények már régen megvannak, de, hogy füle-farka meglegyen a bohózatnak, ezért a tömegember részére megrendezik a szokásos kampányolási és szavazási parádét is. 
Magyar Péter által Magyarországon nem a Tisza árad, hanem a borzalmas nagy sötétség az emberek fejében. 
Ennek az embernek a személyiségét látva, nem lepődnék meg azon, ha a patrónussal a háta mögött a bohóc Peti, az ellenzékinek nevezett pártokat elsöpörné, s létrejönne a Fidesz-Tisza társulás, ami az egypártrendszert keltené ismét életre.

 

A Magyar Péterről készült numerológiai elemzés videómat azoknak ajánlom, akik képesek az önálló gondolkodásra. 
Ezzel az elemzéssel senkit nem akarok sem meggyőzni, sem pedig le, vagy rábeszélni olyanra, amivel nem ért egyet. Feltehetően sokaknak csupán megerősítésül szolgál az információ arra vonatkozóan, amit kezdettől fogva sejteni lehet e személy hamis prófétálkodásával kapcsolatosan.

 

A Fidesz és a Magyar Péter féle tömeghipnózisból ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

 

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

3 komment

Címkék: választás numerológia szavazás népszavazás gondolatébresztő számmisztika háttérhatalom 2024 Fidesz személyiség elemzés Magyar Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr4018420699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nabiru 2024.08.19. 11:18:28

Tisztelt Evamaria . Nagyon jol esett hallani kemeny , igaz , szemtol szembeni Magyar beszedet .Majd lesz egy uj vilagrend ahol az On tudasa fogja eldonteni majd hogy ki
mikent lesz megitelve a tarsadalomban . Ez azert lesz uj rend mert azok akik eddig voltak uralomban elfognak tunni . Tudja az ugy nevezett Hatter Hatalom . Ez az a hatalom amirol a zsidok sem mernek beszelni . Ok az Egyptomi Seth isten papi rendje .Nem vagyok meglepve hogy On letiltottak .

Evamaria 2024.08.19. 14:21:33

@nabiru: Kedves Nabiru!
Én csak igyekszem "finoman" jelezni a gondolkodásra képes embereknek, hogy a születési képlet sok mindent elárul a szülött személyiségéről, és ne higgyenek mindent el a politikusnak nevezett parazitáknak.
A politikusok esetében biztos vagyok abban, hogy úgy vannak a háttérhatalom által összeválogatva a személyiségek, hogy ne legyen kétségük afelől, hogy őket mindig hűen szolgálják. A háttérből irányítók nem bízzák a véletlenre az országok irányító személyzetét. Gondosan megválogatják őket és szakemberekkel (asztrológus, numerológus stb.) elemeztetik a jelöltet a születési képlete és neve alapján.
Nagyon sok példát láthatunk arra vonatkozóan, hogy aki nem befolyásolható és nem megvehető, azt igyekeznek ellehetetleníteni, vagy akár el is pusztítani.
Sajnos a jelenleg kialakulóban lévő "új világrend" nem a szeretet,igazság, és nem is a becsületesség égisze alatt épül, hanem a pusztítás és az emberiség rabszolgasítása a cél.
Hogy mi fog megvalósulni a háttérhatalmi új világrendből, azt egyelőre nem lehet tudni. Momentán úgy néz ki, hogy fénysebességgel rohan az emberiség a pusztulásba.

nabiru 2024.08.22. 19:25:29

Kedves Eva . Mar nagyon regen a vilag urai minden ujszulottnek megcsinaljak a szuletesi kepletet . Aszerint kap elonyoket vagy hatranyt . Herodes egyszeruen kivegeztette az ujszulotteket . Ma beoltjak oket .
Ma lenyegesebb helyeken kezleolvaso szkenning gepekkel leolvassak hogy ki kicsoda ." A kez beszel " cimu konyv ma mukodik.
Kulonben uj vilagrend lesz es az lesz benne uj hogy az ugy nevezett 'hatter hatalom' mar nem lesz benne .
süti beállítások módosítása