Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ÉBREDJ MÁR FEL MAGYARORSZÁG!

2021.07.29. 17:26 :: Evamaria

emberkiserlet_2021_tomeggyilkossag.jpg
Amíg 2021. július 24-én több országban az emberi jogokért és szabadságért tüntettek az emberek, addig Magyarországon a pride felvonulás zajlott Budapesten.
A Szájer József botrány és a meleg-pedofil törvény meghozatala, valamint a pride felvonulás után nem csodálkozom azon, ha azt mondják a nemzetünkre, hogy „buzi magyar”.
A hétvégén nagyszabású tüntetések voltak Olaszországban, Franciaországban, Londonban, Hollandiában, Írországban és a világ több területén, ahol az emberek a kötelező oltás és a Covid Passport ellen tüntettek.

tunteteshelyszinek_franciaorszag_2021_07_24.jpg2021. július 24. Olaszország, tüntetések helyszínei

Nálunk azonban úgy látszik, minden rendben van és csupán a mássággal kapcsolatos gyalázatos törvények meghozatala üti ki a biztosítékot sokaknál! 
Az nem számít, hogy a lakosság jelentős része munkanélküli vagy éhbérért kulizik a multi és a kormány közeli cégeknél, továbbá szóra sem érdemes az sem, hogy a devizahitel károsultjainak folyamatosan zajlik a kilakoltatása, s mindemellett a magyar lakosság jelentős része éhezik. 
A COVID-al kapcsolatos hazugságokról és az ezzel kapcsolatos aljas diszkriminációról pedig már ne is beszéljek!
Júniusban a COVID-19 vírus a mutánsaival együtt úgy döntött, hogy elmegy nyaralni, elvégre igen kemény és munkával teli évet tudhat a háta mögött, így rászolgált a pihenésre. Ám tudjuk, hogy ez egy igen intelligens ugyanakkor munkamániás vírus, aki a szabadsága ideje alatt is dolgozik, így már most tájékoztatta a magyar kormányt és a fizetett, dilettáns álszakértőket, hogy hamarosan újra hullámzik a COVID-trágya hazánkban a Delta + Variáns és Isten tudja még, hogy milyen szimbolikus mutáns képében. Ezzel egy időben felhívta az agyhalott, pszichopata Orbán Viktor és társainak figyelmét arra is, hogy a Delta változat sokkal pusztítóbb erejű lesz, mint az eddigi mutánsok voltak. 
Ezen okból kifolyólag – mivel Orbánéknak minden élet számít (addig, amíg a vakcinákkal ki nem oltják) – a kormány elrendelte az egészségügyi dolgozók kötelező oltását, és a tanév kezdete előtt igen erősen ösztökélik a szülőket gyermekeik vakcinázására is. 
Nálunk a gyerekek oltási programján sem kell problémázni, hiszen Magyarországon a gyerek a Fidesz fölfogásában „közjószág is”, akivel bármit meg lehet tenni. 
Mivel közjószágról van szó, így a magyar gyerek beoltható a kísérleti stádiumban lévő vakcinákkal, és a friss pedofil törvény ellenére némely pap és politikus bizonyára továbbra is büntetlenül mocskoskodhat az áldozatával, mindemellett mondvacsinált ürügyekkel a szerető családból is bármikor kiemelhető, ha a szülő nem szimpatikus a diktatúrát szolgáló gyámhivatalnak. 
Kíváncsi vagyok rá, hogy a CSOK-ot és a babaváró hitelt igénybe vevő szülőkkel mikor közlik, hogy amíg ki nem fizetik a tartozásukat, addig a bank vagy az állam rendelkezik a gyerekeikkel!
(Egyébként csakhogy tiszta legyen, közjószágnak nevezzük azokat az emberi szükségletek kielégítésére alkalmas dolgokat, amiknek a fogyasztásából nem lehet másokat kizárni, de nem is zavar senkit, ha mások is fogyasztják. Tehát a magyar gyerek olyan jószág, aminek a költségeit többnyire közpénzből finanszírozzák, és gyümölcseit mindenki élvezheti.)

Ha nem vettük volna még észre, Magyarország rendkívüli gondossággal el van zárva a világ eseményeinek információitól, az igazsághoz pedig végképp hozzá sem szagolhat a polgár.
Orbánék mindent elkövetnek azért, hogy a nép tájékozatlan és teljesen hülye legyen. Olyan szinten megdelejezték a lakosság agyát a hazug propagandáikkal, hogy az embereknek igényük sincs már a valóságra. A COVID vakcinával pedig létrehozták a magyar génmanipulált, hibrid hulladékfajt, akiknek tagjai eddig sem voltak túlzottan a társadalom hasznára, ezután pedig még annyira sem lesznek.
Csak néhány példa arra, ami napjainkban történik Európában, melyről a fősodratú média mélyen hallgat:
Spanyolország: Egyre többen betegszenek meg, állítólag a COVID-ban. A betegek nagy része oltott. A növekvő betegek száma miatt egyes városokban kb. 3-4 hete már a kijárási tilalmat is bevezették éjjel 1:00-től reggel 6:00 óráig. Az éjszakai szórakozóhelyek nem nyithatnak ki.
A gyerekeket augusztus 1-től kötelezően be kell oltatni. Aki nem oltatja be az iskolakezdésre, az veszélyezteti az utódját, így az állam akár el is veheti a szülőktől a gyereket.
Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök kijelentette, hogy a gyermek nem a szülőé, hanem az államé.
Arról sem szól az Orbán-média, hogy július 24-én Spanyolországban 650 000 háztartásban (kb. 4 millió embert érintett) nem volt áram. Volt ahol csak félóra, de volt ahol 2 órán át tartott az áramkimaradás és a telefonok sem működtek. Ez az áramkimaradás Portugáliát is érintette.
Bizonyára „véletlen”, hogy 2021. júniusában Cyber Polygon szimulációt végeztek az illetékesek arra vonatkozóan, hogy mit okozhat egy esetleges kibertámadás a világon. Egy ilyen hackertámadás következménye lehet például áramkimaradás, az élelmiszer-ellátás akadozása, forgalmi akadályok stb.
Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy ne feledjük, 2019 októberében egy amerikai kutatóintézet hasonlóképpen modellezte a koronavírus okozta globális vészhelyzetet is…
Spanyolországról tudni kell, hogy rendkívül katolikus vallású állam, és jelenleg az illuminátusnak valamint a szabadkőműves társaságnak az egyik legfőbb rituális központja. A szekta, ami uralja a nép kollektív tudatát tulajdonképpen a szabadkőműves egyház, melynek papjai rendszeres ceremoniális szertartások közepette mutatják be a véráldozatokat istenüknek, azaz a Sátánnak.
Európában ez az ország az, ahol elsőként vezetik be a különböző megfélemlítő törvényeket és az emberellenes intézkedéseket, tesztelve ezzel az emberek reakcióit. A COVID-19 vírussal kapcsolatos spanyol tilalmak és megfélemlítő intézkedések legtöbbje Magyarországot is eléri, megfigyeléseim szerint legkésőbb 6-8 hónapon belül.

ÁLMODIK A MAGYAR!
Már egy ideje a Magyarországnak nevezett település lakossága súlyos álomkórban szenved. 
A magyar emberek egy része gondolkodásra képtelen zombivá vált. Agymosottságuk okán mindent elhisznek, amivel a szabadkőműves Orbán-média tömi a fejüket. 
A lakosság másik jelentős hányada pedig mesevilágban él. Ezek az álmodók szintén képtelenek a reális gondolkodásra. 
Több spirituálisan gondolkodó ember és önjelölt guru, tanító egyebek mellett olyan marhaságokkal ámítja magát és környezetét, hogy Nimród jelenleg a Pilisben, egy hegy alatt mélyen alszik, ám amikor a magyarság már a végét járja, felébred és seregével kilovagol a hegy gyomrából, elpusztítja a nép ellenségeit, s ezzel látványosan is belépünk az Aranykorba, majd boldogan élünk, míg meg nem halunk. Ezzel egy időben Jézus is újra eljön közénk, feltehetően azért, hogy megváltsa ezt a sok kötözni való bolondot, akik ilyen és ehhez hasonló legendákkal áltatják magukat.
Sajnos a magyar ember még mindig ott tart, hogy várja a csodát és abban reménykedik, hogy jön valaki (pl. Nimród, Jézus vagy Csaba királyfi), aki megváltja őt és a világot, s így elhozza számára az Aranykort anélkül, hogy ő bármit is tenne ezért. 
Nos, van egy igen rossz hírem! Sem Nimród, sem Jézus, sőt a zenélő sivatagok tigrise sem fogja a kisujját se mozdítani értünk addig, amíg mi magyarok egyénenként meg nem változunk, s meg nem tisztul ez a felhígult, elkorcsosodott, gonosszá és ostobává vált nemzet. 
Nimród és társai csupán szellemi minőség, melynek az anyagban való manifesztációjára csak akkor lesz esély, ha a szellemi és lelki növekedésre alkalmas lesz ez a nép. 
Jelenleg minek is jönne a vezetésre megfelelő személy? Kit vezetne? 
Ezt a sok ostoba és gyáva birkát, akik hosszú tömött sorokban várakoztak az oltópontokon a kísérleti fázisban lévő vakcinára? 
És mit kezdene azokkal a nyájimmunitást elért egyedekkel, akik sem magukért, sem pedig a gyerekeikért nem képesek kiállni és felelősséget vállalni?

agymosott_emberiseg.jpg
A magyarságnak a meghamisított történelem szerint nincsen gyökere, ősisége, ezenfelül a nagyvilágban úgy kezelik a nemzetünket, mintha valami barbár, idióta és lúzer nép lennénk.
Az embereknek nincsen hitük, saját eszméjük és jövőképük, hiszen az elmúlt 30 évben sikeresen elhitették a polgárokkal, hogy ők csak egy két lábon járó szarkupacok, akik azért születtek a Földre, hogy kiszolgáljanak egy torz és embertelen „új világrendet”. 
Nézzünk szembe a tényekkel! 
Amíg a „régi szép időket”, azaz a kádárizmust és a 3,60 Ft/kg kenyérárat és a szocializmus megtévesztő „előnyeit” méltatjuk, s azzal töltjük a jelen időnket, hogy mindezt összevetjük az Orbán-diktatúrával, addig nincs jövőnk! Akinek még nem tűnt volna fel, a régi elavult eszmék már nem működőképesek, új pedig egyelőre nincs.
Magyarországon jelenleg nagyítóval sem nagyon lehet találni szívében és lelkében igaz magyar embert. 
Megértük, hogy országunkban a hazánkfia mostanra az alapvető emberi jogokkal sem rendelkezik, a népet nyájnak, a gyerekeket pedig közjószágnak nevezi a miniszterelnök.
Nézzük meg, kik irányítják az országot! 
Maga Orbán Viktor írja le a könyvében, hogy „anyám zsidó, apám cigány”, tehát akárhogy is nézem egy zsidó-cigány diktatúrában élünk, melynek köze nincsen a magyarsághoz.
Természetesen Orbán holdudvara sem magyar. Ezek csupán a háttérhatalom szabadkőműves kesztyűbábjai, akik azon munkálkodnak, hogy a még meglévő MAGyarságot maradéktalanul elpusztítsák.
Egy álkeresztény, zsidó-cigány eszmét képviselő lény s a válogatott bűnözőkből álló bandája, soha nem fogja a magyar népet szolgálni. 
Évek óta láthatjuk, hogy amit a Fidesz-KDNP kormány szeme meglát, azt a keze nem hagyja ott, a vérükben van a hazudozás, fosztogatás és a gyilkolás.
A 2022-es választásba vetett hit, miszerint ez majd meghozza Orbán Viktor és bandériumának a bukását, szintén álom. Egy diktatúrát nem lehet megdönteni holmi majomkodó népszavazással. Példa erre a 2018-as év, amikor nyílt választási csalásnak voltunk a tanúi.
Ha jól megnézzük az ellenzéki pártoknak nevezett politikai moslékot, akkor láthatjuk, hogy kivétel nélkül ugyanazt a gazdát szolgálják, mint a Fidesz, csak a nevük más. 
Tulajdonképpen egy dögkeselyűről van szó, aminek két szárnya van, csak az egyik a jobb, a másik a baloldalához tartozik.

dogkeselyu_magyarorszagon.jpg
Ahhoz képest, hogy a világhatalmi elit évszázadok óta szívja a nemzetünk vérét, napjainkban pedig a magyarnak nevezett, hazaáruló kormány és politikai garnitúrája nyáj és közjószágként tekint a népre, mégis félnek tőlünk. Nem véletlenül próbálják titkolni előlünk a világban történő eseményeket, és az sem véletlen, hogy az ellenük felszólalókat igyekeznek elnémítani és ellehetetleníteni...
Az olaszországi tüntetések helyszíneit látván, felvetődött bennem a kérdés, hogy Magyarországon miért csak Budapesten tüntetnek az emberek?
Ismereteim szerint Magyarország nemcsak Budapestből áll!
Július 31-én az egészségügyi dolgozók és a hozzájuk csatlakozók, miért csak Pesten adnak hangot a kormányrendeletekkel kapcsolatos elégedetlenségüknek? 
Más megyében és városban nincsen egészségügyi intézmény és dolgozó?

tunteteshelyszinek_olaszorszag_2021_07_24.jpg                              2021. július 24. Tüntetések helyszínei

Szálljunk le a Földre! 
Amíg Orbán és elvtársai meg tudják osztani az embereket szegényre és gazdagra, vírushívőre és vírustagadóra, oltottra és oltatlanra, addig jön a 4. 5. 6… COVID-trágyahullám, s ezzel együtt azok az aljasabbnál aljasabb intézkedések és törvények, melyek egy olyan rendszert készítenek elő, melyben a magyar népnek nincsen helye. 
Ahogy az új bort nem töltjük régi tömlőbe, és az új házat sem építjük a régi, rozzant viskó alapjára, úgy az új korszakot sem az ócska és elavult eszmék alapján teremtjük meg. 
Értsük már meg végre, hogy egységben az erő és Magyarországon nem lesz addig víg tor, míg meg nem hal a Viktor!

Az álomkórból és a COVID-hazugságokból ÉBREDJ ÉS KELJ FÖL MAGYARORSZÁG!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tüntetés egészségügy gondolatébresztő összefogás devizahitel háttérhatalom bankhitel 2021 egységtudat Fidesz Magyarország Spanyolország nyájimmunitás CSOK babaváró program covid19 covidizmus kötelező oltás covid elleni oltás covidoltás Nimród eljövetele meleg-pedofil törvény

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr5416640094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása