Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

VÁLASZTÁS 2022 - AZAZ VÁLASZTÁSNAK ÁLCÁZOTT SZAVAZÁS MAGYAR MÓDRA

2022.03.05. 09:48 :: Evamaria

szavazas2022.jpg
Ismét eltelt négy év, melynek értékelése után mindenféle túlzás nélkül megállapítható, hogy a jelenlegi magyar politikai garnitúra ugyanolyan moslék, mint amilyen 30-40 évvel ezelőtt volt. Némi „előrelépés” csupán annyiban történt, hogy ma már a politikusoknak látványosan ott lóg az árcédula a nyakukban jelezve, hogy mennyi az ára a hazaárulásuknak s népünk kiirtásában való közreműködésüknek. 
Nagyon időszerű lenne, ha kis hazánk társadalma rálátna már arra a tényre, hogy Magyarországot olyan velejéig romlott, nem magyar lények irányítják, akik pártokba tömörülve gyűlöletkeltő és embereket megosztó pártpolitikájukkal teljesen megfertőzték a magyarságot.
Ha minden igaz – mert mostanság semmi sem biztos, elvégre vagy a COVID támad, vagy az oroszok… – 2022. április 3-án lesz a „nagy nap”, amit bátran nevezhetünk a nemzeti bolondok és ostobák vasárnapjának is.
Igen, bolond és ostoba az az ember, aki még mindig elhiszi, hogy van választási és beleszólási joga az ország vezetőinek kiválasztásába. Csupán szavazási lehetőség van, választási nincs, hiszen a magyar politikai trágyadombon csak a szarból lehet válogatni, az már részletkérdés, hogy bal vagy jobb oldalról közelítjük meg a ganékupacot. 
Nézzük meg, milyen nemzetiségű emberekből áll a magyar kormány és a politikai szutyvadék!
Túlnyomórésze zsidó, a többi cigány és a kettő kereszteződése, zsidó-cigány. Ez egy olyan parazita faj, ami a magyar nemzet kiirtására és megsemmisítésére lett nevelve és kiképezve. Ezek nem tűrnek meg maguk között tisztességes és magyar embert, a becsületes magyarban pedig van annyi méltóság, hogy semmilyen módon és körülmények közt nem áll be közéjük, s nem szolgálja őket. Így marad Magyarország élén az elfajzott nemzetgyűlölő és népirtó banda, s ekképpen száll sírba Istennek és az emberiségnek a magja.

Az alábbiakban a numerológia és az asztrológia alapján elemzem néhány politikus személyiségét. (Az elemzések nyilvánosan megadott születési adatok alapján készültek.) 
Ezzel az elemzéssel az a célom, hogy az értelemmel rendelkező embernek legyen némi rálátása arra, hogy a politikusok a háttérhatalom által olyan gondosan megválogatott, s az ideológiájukat teljes mértékben képviselő személyek, akik pontosan azt teszik, amire életük jelentős részében kondicionálták őket. 
A világhatalom nem bízza a véletlenre a nemzetek irányításának kérdését. Elsődleges szempont, hogy hataloméhes és ambiciózus, mindemellett lényegesen befolyásolható legyen a „jelölt” (további előnyt jelent, ha pszichopata is). 
S mindezt, hogyan ismerik fel az egyénben? Egyrészt a vérvonal (ősök) figyelembevételével, másrészt a szülött asztrológia és numerológia képletének alapos elemzésével.

Orbán Viktor
Orbánról 2017-ben már írtam egy igen részletes elemzést, mely semmit sem veszített az aktualitásából. Az öt évvel ezelőtt leírtakat csupán annyival egészítem ki, hogy az elmúlt négy év alatt kristálytisztán látható és érzékelhető, hogy ez az ember egy pszichopata, akinek az elmeállapota folyamatosan romlik. 
A Nyirkai Jóslatban ő a „Kiskanász – vásári hintások sarja”.

Márki-Zay Péter
Már a neve is sokatmondó! Márki… „Szép magyar név…”, az pedig már senkit ne zavarjon, hogy a márki kifejezés jelentése „országnagy, őrgróf”, mely angol, francia, spanyol és német nemesi, főnemesi rang.

E személy egész élete a realitás égisze alatt zajlik.
Az anyagi világ rabja, ellensége minden elméletnek és feltevésnek. Az igazságoknak, a reformoknak az új eszméknek nincsen hely a lelkében, az új elképzelésekkel szemben erősen tartózkodó s nem bízik az újításokban.
Szűk látókörű, makacs és körülményes, gyakran flegmatikus, anyagias gondolkodású és beállítottságú ember, aki saját mércével mér. 
Az ő személyisége csupán a világi javakra, azaz a vagyon, a saját tulajdon megszerzésére és birtoklására van ráállva. Mindig a perszonális előnyeit keresi, és a magántulajdonát igyekszik gyarapítani. Számára az anyagi biztonság a lelki élet hátterét jelenti. 
Az a típusú ember, aki ha hatalmat kap, igyekszik abba bebetonozni magát, hogy a későbbiek folyamán elmozdíthatatlan legyen.
Nem szereti a változatosságot, makacs, akaratos, keményfejű, eszmevilágát, értékítéletét, véleményét önmaga sem képes megváltoztatni.
Tipikus nyárspolgár, rögeszmékhez mereven ragaszkodó személyiség, akinek az élete és jóléte az őt eltartó gazdasági környezettől és rendszertől függ.
Közösségorientált, békeszerető ember, aki önimádó és szeret tetszelegni, mert vágyik az elismerésre.
Alapvonása a mélabú, melyet időnként dühös kitörés egyenlít ki.
Túlzásba vitt megoldási kényszere van. Minden kérdésre van válasza, javaslata, még arra is, amit fel sem tesznek neki.
Szeret mindenbe beleavatkozni, csupán jó szándékból…
Másokkal szemben bizalmatlan, imád vitatkozni, mindig az övé az utolsó szó és mindenáron neki kell, hogy igaza legyen.
Nem tud szegénységben élni, fontos számára a jólét, a fényűzés és a szépség, igyekszik élvezni az élet örömeit. A kényelem és jómód szeretete azt eredményezheti nála, hogy lusta vagy nehézkes lesz. 
Gyakran rózsaszín álmokat kerget és látszatharmóniát teremt maga körül, amivel becsapja önmagát.
Önző, a saját boldogulása a legfontosabb. Néha előfordul, hogy időközönként a mások nyomora meghatja, de mégis elfordítja a fejét a segítségre váróktól.
Úgy érzi, hogy most tökéletesen mozgásba lendítheti a karrierjét és meg tudja ragadni a lehetőségeket.

E személy jelleme és az ambíciója nem sokban különbözik az Orbán Viktorétól. Sőt, mondhatni ugyanaz csak pepitában…

Dobrev Klára
A nagyapja az az Apró Antal, aki a magyar nép körében az 1956 utáni keményvonalas megtorló politikát támogató fellépése miatt vált hírhedtté. Tulajdonképpen Apró nagypapa kőkemény kommunista volt, innentől kezdve a gondolkodásra képes embernek már lehet valami halvány fogalma arról, hogy milyen eszmék szerint élhetett e család, s benne a kis Klárika. S, mint tudjuk a családi minta és a neveltetés sokat számít az ember jellemének kialakulásában…

Dobrev Klára egy láthatatlan maszkot hord az arcán, ami által keresztülnéz dolgokon és történéseken, így mások nem láthatják, hogy mit érez, mit gondol, vagy mit akar (erre mondják, hogy vastag bőr van a képén).
A kivárás embere, valódi szándékait soha nem árulja el s, hogy tervei megvalósuljanak, álarcot hord, mely tulajdonképpen nem más, mint egy mozdulatlan arc, a gúny és mosoly örökös visszatükröződésével.
Környezetét nagyon ügyesen, szinte észrevétlenül befolyásolja, s ekképpen mások által közvetve könnyen megvalósítja akaratát.
Becsvágyó, jó diplomata, aki szereti, ha elismerik.
Személyiségében benne van a lángész és az őrült. 
Jó színész, kitűnően rögtönöz, szeret vitatkozni, mert a szópárbaj számára szellemi kihívást jelent.
Szeszélyes és kiszámíthatatlan, mindazonáltal utópiákat hajszol, gyakran jár a fellegekben és képzeleg. 
Szemfényvesztő, önmagát félreismert géniusznak hiszi, hamis próféta, aki természetének legmélyén szunnyadó magasrendűségéből kifolyólag sok zavart és kárt tud okozni.
Akár anarchista is lehet, aki mindenen átgázol, ha egy eszmének a megvalósítását akarja kierőszakolni.
Nem vezető beosztásra született, de középvezetőként másokkal együttműködve akár sikereket is képes elérni.
A vezetésre pedig azért alkalmatlan, mert nem vállalja a felelősséget és a poszttal járó döntéshozás terheit.
Mindig a második vonalban lesz, nem az élen járás a feladata.
E személy karakterét a túlzott anyagiasság, mézes-mázosság, képmutatás, irigység, intrikusság, bosszúállás, önsajnálkozás és a másokat manipuláló tulajdonságok jellemzik.
A szavak embere, nagyon szeret beszélni, s ha kell szónokol is, mesterien forgatja a szavakat.
Hiányzik belőle az önkontroll.
Nő létére a szeretet érzést csak ritkán, vagy egyáltalán nem tudja magához közel engedni.
E szavazás során ő is, mint a többi politikus társa, csupán hatalomra vágyik és szeretné meglovagolni a lehetőségek energiáját.

A régi kommunista rendszer neveltje, arról pedig már ne is beszéljünk, hogy Gyurcsány Ferenc felesége… 
Soha nem merne ellent mondani a háttérhatalom utasításainak – csakúgy, mint ahogy Orbán Viktor sem.

Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc –  alias Fletó vagy a Nyirkai Jóslatból Paprikajancsi (aki „nyegle és buta”) –  munkásságát már ismerjük.
Az egyik Magyarországról szóló „prófécia” például így ír róla:
„Sanyarú fiskális, szamárfülekkel,
kétszer akarja Pannónia vesztét,
másodszor székéből önként felkel,
s vigyorog azokon, kik vesztét keresték.
Gyűlölt adószedő, pokolra szállván,
díszhelyre invitálja a Sátán.”

Aztán ott van a híres öszödi beszéde:
„Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz…”

A pályafutása és a születési képlete alapján kétségtelen, hogy Gyurcsány Ferenc nem egyenes ember. Tulajdonképpen két énje van (pontosan úgy, ahogy Orbán Viktornak is), akik örökös harcban állnak egymással.
Nagyon ravasz és álnok, valamint felületes ember, akinek minden tekintetben a külsőség, a máz, a burok a fontos.
Felületességének következménye a meggondolatlan és felelőtlen cselekvés. 
Soha nem kutatja semminek az okát és összefüggéseit, csak a felszínen lebeg. Néz, de nem lát, s így a különlegeset, a nagyot, az értéket nem tudja felfogni és megérteni.
Az ő világa abból áll, hogy örökké beszél (hazudik), s így bizonyít, vitatkozik, mérlegel, érveket gyűjt. 
Befolyásolható, pénzért és hatalomért bármire képes ugyanúgy, mint a vetélytársnak álcázott Orbán Viktor.

Gyurcsány és Orbán esetében tökéletesen igaz a mondás miszerint „az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz”, mind a két személy egyformán közveszélyes.

Karácsony Gergely
Szinte ugyanaz, mint Orbán és Gyurcsány személyisége, ahogy már írtam az államok feletti magánhatalom nem bízza a véletlenre a politikában résztvevők kilétét.
Karácsony is csupán a szavak embere és nem a tetteké.
Jellemző rá, hogy „sokat beszél és semmit sem mond”, szeret szerepelni.
Vág az esze, fontos számára, hogy népszerű legyen, csodálják, nagyon igényli a közönséget. 
Karrierista, a kudarcot nehezen viseli.
Gyakran labilis, bizonytalan, nem megbízható és hajlamos a pletykálkodásra. 
Nyugtalan természetű, és mindig valami újat, változást keres. Kiszámíthatatlan, destruktív, szélsőségesen önfejű.
A mániás depresszió komoly veszély lehet az életében.
A szürke hétköznapok szó szerint képesek „felőrölni az idegeit”.

Toroczkai László
Aki még nem tudná, Toroczkai Lászlónak is van ám egy családi háttere… Nem akárki a dédapja, hanem maga „Tutsek Vérbíró”, aki az 1956 utáni perek hírhedt vérbírója volt. Tutsek Gusztáv első fokú bíróként 15 perben 62 embert ítélt halálra, ebből 45 személyt végeztek ki.

Toroczkai az a személyiség, akiről soha nem lehet tudni, hogy mit gondol és mit akar, jellemét nehéz kiismerni, hiszen a legtöbbször önmagával sincs tisztában.
Bizalmatlan, állandóan félreértettnek és meg nem értettnek érzi magát. Idealisztikus törekvéseiben nem tud kitartó maradni. Ha komolyabb akadályokkal kerül szembe, hamar feladja a játszmát. Képtelen harcolni vagy mást legyőzni, hiányzik énjéből a keménység, ezért még ellenállásra is alig-alig képes, legfeljebb védekezni próbál.
Életéhez sok csalódás, bánat és keserűség kapcsolódik.
Áltatja önmagát – álomvilágban él.
Nagyon befolyásolható, könnyen rabszolgájává válik annak, aki erős akarattal a kezében tartja (Fidesz).
Inkább szolgálatra, mint vezetésre hivatott.
Ő is, mint az összes vérszívó politikus társa, szereti a szépet és a pompát, szükségszerű nála a kényelem.
Kettős életűség jellemzi, egyik énje kedves, gondos, a másik énje a dédpapáéhoz hasonlatos.
Nyugtalan és kiszámíthatatlan, rendkívül bizonytalan ember, akinek erős megfelelési kényszere van, az őszinteséget pedig hírből sem ismeri.
Olyan szinten képes beleélni magát a kis és nagy hazugságaiba, hogy szemfényvesztéseit önmaga is igazinak és valóságosnak tartja.

Jakab Péter
Ő sem önzetlenül koalíciózik Márki-Zay Péterrel, ugyanis ha Márki nyerne a választáson, akkor bizonyára valami jó kis zsíros pozíció nézne ki Jakabnak. Numerológia szempontból vizsgálva e két személy jellemében nagyon sok közös vonás van, ami arra enged következtetni, hogy bizonyos (háttérhatalmi) ideológiákban kiválóan megértik egymást.

Jakab Péternek az uralkodás, parancsolgatás, a büszkeség és a hatalomvágy a vérében van.
Szereti a pompát, a kényelmet s az élvezeteket sem veti meg (szóval a parizeres kenyér-trükknek nem kell bedőlni).
N
agyvonalú, főleg a hozzá közelálló emberekhez.
Ahogy Márkitól, úgy tőle sem áll távol a konzervatív gondolkodás.
Nem rendelkezik kristálytiszta logikával és nüanszírozó képességgel.
Társasági körét, barátait az előkelőség között keresi, az arisztokrata társaságot különösen szereti. 
Ő a nagyvonalú tevékeny embernek és az uralkodói nyugalomnak a torzképe. 
Fennhéjázó, minden belső műveltséget nélkülöz, dicsekvő, hiú és felületes ember, aki gőgös, felfuvalkodott, elbizakodott valamint követelőző személyiség is (lásd parlamenti felszólalásai).
Hamar megmutatkozik a nagyzoló, felvágó és fontoskodó egyénisége.
Becsvágyó, imádja a saját hangját hallgatni, a nevét pedig az újságban olvasni.

A tisztább látás érdekében játszunk egy kicsit a magyarságnak ártó pártok (p-ártók) neveivel!
Nézzük, hogy megfelelően egymás alá írva a neveket, összességében milyen jelzőkkel lehet illetni a magyar nemzeti politikai társadalmat!

M O M E N T U M
J O B B I K
M S Z P
L M P
P Á R B E S Z É D
  D K

 

F I D E S Z
M S Z P
M O M E N T U M
M I H A Z Á N K
P Á R B E S Z É D
F I D E L I T A S Z

 

F I D E S Z
J O B B I K
M S Z P

 

birka_szavazok_2022.jpg

Szavazás 2022
Valójában fogalmam sincs és nem is érdekel, hogy ki lesz a befutó a parazita, elmebajos jelöltek közül. 
Egy biztos: A szavazás eredménye már régen el van döntve! Nincsen jelentősége, hogy hányan mennek el szavazni és kire voksolnak az állampolgárok. Egyébiránt pedig csak a vak és az ostoba ember nem látja, hogy minden pártközösség és politikus egy urat szolgál, csupán a nevük különbözik, politikai ideológiájuk és struktúrájuk egy és ugyanaz. 
Ideje lenne már felébredni a média és a politika bűvöletéből és tudatosítani, hogyha a szart megporcukrozzuk, az attól még szar marad!
Kétsége ne legyen senkinek afelől, hogy most is ugyanúgy fognak csalni a szavazatokkal, mint ahogy négy évvel ezelőtt Orbánék megtették és, ahogy tavaly Amerika esetében is láttuk.

Magyarországon egyetlen emberről tudok (a munkássága és a személyiség elemzése alapján), aki képes radikális változást létrehozni hazánkban. Igaz, Ő nem a miniszterelnökségre teremtetett, hanem elsősorban országunk és népünk (szellemi) megtisztítására, valamint egy új magyar társadalom megalapozására.
Intelligens, szorgalmas, korrekt és kétkezi munkából él. Soha nem élősködött a magyar nemzeten, nem jár drogos és meleg partikra, nem pedofil, nem üti-vágja, hanem tiszteli, becsüli és imádja feleségét és gyermekeit.
Értelemszerűen a magyarellenes kormánynak nincs szüksége olyan intellektussal és tettrekészséggel rendelkező emberre, mint amilyennel ez a személy rendelkezik, hiszen veszélyes lehet arra a maffiára, amely az elmúlt 30 év alatt teljesen behálózta Magyarországot. Olyannyira szükségtelen ma a tisztességes, becsületes ember az ország vezérkarába, hogy minden eszközzel igyekezTEK ezt a személyt nyilvánosan megalázni és ellehetetleníteni, sőt szabadságában is korlátozni.
Amíg a magyar lakosság elhiszi a fősodratú média (Mózes TV) által terjesztett hazugságokat és mindenféle szedett-vedett emberek közül "választ" kormányázásra alkalmatlan vezetőket, addig ne csodálkozzunk azon, ha "kettészakad a nemzet, a magyar magyart gyilkol, lángra lobban az ország, s a lángot vér oltja".
Magyarország haldoklik! Most úgy tűnik, hogy a jelenlegi hatalmi és politikai struktúra kikezdhetetlen pedig van gyenge pontja.
Az biztos, hogy nemzetünk sorsa nem népszavazás során fog eldőlni, hanem komoly véráldozatok útján… 
S, hogy mikor? Erre csak az Isten tudja a választ.

A politikai trágyadomb bűzétől ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

 

8 komment

Címkék: választás numerológia szavazás hazugság népszavazás jóslat gondolatébresztő számmisztika háttérhatalom 2022 nemzettudat nyirkai jóslat képviselőjelölt képviselő választás holisztikus filozófia Fidesz Orbán Viktor Gyurcsány Ferenc Magyarország Karácsony Gergely Jakab Péter Toroczkai László Dobrev Klára Márki Zay Péter szavazás 2022 Tutsek Vérbíró

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr1617771566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kék lámpás 2022.03.06. 08:16:09

Kedves Evamaria!

Őszintén szólva nagyon lesújtó volt ezt a bejegyzést olvasni, de mindenképp gondolatébresztő. Személy szerint engem elkeserít, hogy olyan világban élünk, ahol a népeknek, embereknek közvetlenül már alig van beleszólása a világ dolgainak alakulásába, miközben néhány korrupt és romlott politikus dönt milliárdok életéről. Még ha van is az emberben egy alapvető optimizmus és életszeretet, mi adhatna reményt a jövőre vonatkozóan, egyénileg és társadalmilag? És hogyan fordulhatna vissza Magyarország ebből a lassú haldoklásból? Mi lenne az alternatíva és mikor? Attól tartok, nincs még ki tudja hányszor 4 évünk, ahogy a politikusok szokták mondani. Fáj, ami velünk és körülöttünk zajlik, mert nagyon szeretem ezt az országot, akármilyen is, és nem tudnék innen elmenni. Csak az egyes ember önmagában mindig tehetetlen, és ez rendkívül frusztráló. Mindenesetre imádkozom, hogy képesek legyünk a saját kezünkbe venni a sorsunkat és összefogni, világosodjunk meg és és ne maradjunk már örökre lenézett nép.

Evamaria 2022.03.06. 08:52:24

@kék lámpás:
Kedves Kék Lámpás!
Sajnálom, hogy nem tudok pozitív információkat írni hazánkkal kapcsolatban.
Sajnos azt sem tudom megmondani, hogy mi adhat reményt a jövőre vonatkozóan egyénileg és társadalmilag. Az emberek többségének, mint látjuk szét van mosva az agya, nem képesek kiállni sem magukért, sem a gyermekeikért (ezt most jól példázta a kötelező oltás-cirkusz). Siralmas, hogy mindenhol azt látom és hallom, hogy a többség még mindig azt hiszi, hogy - a jelenlegi politikusi kínálatból - a kormányváltás lehet csak a megoldás. Egyszerűen nem képes a mai ember önállóan gondolkodni.
Valóban nincsen már ki tudja, hányszor 4 évünk, feltételezem, hogy hamarosan eldől Magyarország és a nép sorsa, s bízom benne, hogy a túlélők képesek lesznek az új magyar nemzet létrehozására.

kék lámpás 2022.03.06. 15:34:59

@Evamaria: Arra gondolsz, hogy valamilyen módon egymást fogjuk elpusztítani? Bevallom, ezt a gyakorlatban azért nehéz elképzelnem. Ugyanakkor sokat gondolkozom azon, vajon ez a megosztottság, utálkozás és széthúzás belénk van kódolva valamilyen módon? A magyarság arra ítéltetett, hogy soha ne élhessen másokkal és önmagával békében? Ez valami karmikus dolog ránk nézve? Másfelől viszont nagyon hiszek abban, hogy a sorsunkat mi irányíthatjuk, tehát a mi felelősségünk az, hogy most ott tartunk, ahol, talán ezt érdemeljük.

Evamaria 2022.03.06. 15:41:34

@kék lámpás: Már pusztítják egymást az emberek, csak nézz szét hazánkban és a nagyvilágban...
Az eszmecserét szívesen folytatnám veled privátban, ha van kedved hozzá.
evamariashv@gmail.com

Guardian. 2022.04.02. 05:10:05

Szerintem zseniális,főleg a szójáték része...
Nekem lenne egy kérdésem mivel régebben láttam az oldalon tarot kártyavetésből vett információt,talán most is sikerült közelebb jutni az eredményhez amit szívesen megosztanál velünk..
Illetve a beharangozott EBESZ ellenőrök látogatása mellett mekkora esélye van,hogy ő marad a kormányon?

Evamaria 2022.04.02. 05:17:40

@Guardian.: Őszintén szólva nem néztem meg a Tarot kártyában, hogy milyen esélye van az Orbán-bandának a nyerésre. Az biztos, hogy nem az emberek (nép) döntenek... A kérdés csak az, hogy kit akar a háttérhatalom (ami már régen nemcsak a háttérből irányít).

TAURUS 2023.08.04. 17:36:24

Kedves Éva!
A fenti politikusok elemzésén túl, ami elkeserítő mindnyájunknak, írod hogy egy embert tudsz, aki ma alkalmas lenne az országunk vezetésére.Esetleg lehetne nevesíteni vagy behatárolni hogy ki Ő?Vagy nem kap nyilvánosságot vagy csak ritkán!Nincs elképzelésem hogy ki lenne aki ebből folytogató hínárból, mocsokból kiutat mutatna! Irányadó lenne számunkra ez a személy.

Evamaria 2023.08.04. 19:24:26

@TAURUS: Kedves TAURUS!
Az a személy, akiről említést tettem az írásomban, az egyedüli ember, aki évek óta kiállt és ma is kiáll, az elvei és a szemlélete mellett. Nem hazudozik, nem köpönyegforgató és tisztán látja a magyar, sőt a világhelyzet is.
2021-ben a Kulcson tartott összejövetelen való beszéde miatt az Orbán-maffia képviselői úgy döntöttek, hogy példát statuálnak és nyilvánosan meghurcolják és rabosítják.
A mai napig tart a koholt vádak alapján létrehozott ügye.
Minden igaz, amit mond, és minden meg is történik, amit előre jelez.
Nem szimpátia alapján írok (beszélek) róla, hanem a születési képletét elemeztem, s látom a képességeit. Persze neki is vannak hibái, vagy inkább hiányosságai, hiszen senki sem tökéletes. Akármilyen is, de a legfőbb erénye az, hogy ember tud maradni minden körülmények között és képes lenne megtisztítani az országot a sok ingyenélő, kevert fajú, moslék parazitától.
A neve: Posta Imre.
süti beállítások módosítása