Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2024-BEN MIRE SZÁMÍTHATSZ MAGYARORSZÁG? NUMEROLÓGIAI ÉVELEMZÉS

2023.12.20. 19:32 :: Evamaria

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024.pngÍgy az év vége felé, sokunkat el kezd foglalkoztatni az a kardinális nagy kérdés, hogy vajon mit hoz az új esztendő?
Ez a témakör most a szokásosnál is érdekfeszítőbb lehet, hiszen, ha visszatekintünk a 2023-as év eseményeire, nemigen látunk érdembeli előrehaladást Magyarország fejlődésére vonatkozóan. Ami viszont egyértelműen kitűnik a nemcsak néző, hanem látó ember számára az a munkanélküliség növekedése, a szegénység, az éhezés és az a tengernyi hazugság, ami körülvesz bennünket az országban.  
A 2023-as év kicsit nyugodtabbnak látszott a COVID-fasizmus után, de ez tényleg csak a látszat, hiszen a háttérben komoly előkészületi munkák zajlottak a magyar nép további ellehetetlenítésére valamint pusztítására vonatkozóan.
A magyarnak álcázott bábkormány sunyi, alattomos módon előkészítette a digitális rabszolgaságot, a készpénzforgalom megszüntetését, és a lakosság COVID-vakcinázása után melegágyat biztosítanak az akku gyárak általi népirtásnak is.
Már ezek sem tűnnek megnyugtató kilátásoknak a jövőre nézve, az pedig csak további aggodalomra ad okot, hogy az egészségügy és az oktatás milyen lepusztult állapotban döglődik.
De sebaj, nem számít, hogy sokan éheznek, és csupán túl élik a napokat, az a lényeg, hogy vannak, akik mások nyomorából vígan élnek. Semmirevaló, embertelen és hitvány politikusok, korrupt kormány, suttyó és magamutogató celebek, aljas uzsorások (bankok), hazug média, birka egészségügy és oktatás s mindehhez asszisztál a seggnyaló, polgári kiszolgáló személyzet.
Európa szemétlerakó helye és a Kárpát-medence pöcegödre – hát ez vagy te most Magyarország!
És van, aki mindezek ellenére boldog 2024-es esztendőben reménykedik? 
Vajon mégis mitől lenne boldog és eredményekben gazdag?

A 2024-es évre vonatkozóan két videót készítettem.
Az egyik videó a 2024 általános numerológiai évelemzését tartalmazza, melyben azt is elmondom, hogy meglátásom szerint mire számíthatunk Magyarországon ebben az időszakban.
A másik videóban az évelemzésem már egyénibb, ugyanis itt a személyes évek vizsgálatával tekintem át a 2024-es esztendőt.

Szólj hozzá!

Címkék: numerológia háború gondolatébresztő karma igazságosság számmisztika évelemzés 2024 holisztikus filozófia bőség éve aratás éve 8-as szám

SORSOD A SZÁMOKBAN (IS), AVAGY A LÉLEK "SORSKÖNYVE"

2023.05.18. 14:18 :: Evamaria

sorskonyv_nemzeti.png
Ez a blog abban az időben jött létre, amikor a Logosz Világ weblap felkerült a világhálóra. 
A weblap tartalma spirituális és holisztikus szemlélet alapján íródott. 
2022-ben a weblapot megszüntettem.
Attól még, hogy a portált felszámoltam, a holisztikus szemléletmódom nem változott.
A weblap helyett létrehoztam egy youtube csatornát, melynek szintén a gondolatébresztés a célja, tehát nem is lehet más a neve, mint „Ébredj Magyarország!”

1 komment

Címkék: numerológia sorskönyv lélek gondolatébresztő titok sors ezoterika számmisztika önismeret okkult new age misztikus okkultizmus bioenergetika holisztikus filozófia Magyarország Tarot kártya spirituális tanítók spirituális gyógyítók vedd a kezedbe a sorsodat

2023 AZ ELMÉLYÜLÉS ÉS A BETEGSÉG ÉVE

2022.12.17. 22:40 :: Evamaria

2023_evelemzese.png
Elérkezett a 2022-es esztendő vége, fellélegezhetünk, hogy ennek is utána vagyunk!
Fellélegezhetünk, ugyanis társadalmunkat elnézve, nem hiszem, hogy a harmónia, a boldogság és a béke magasztos állapotát élték volna meg az emberek ebben az időszakban, sőt biztosan tudom, hogy a 2022-es évenergia igencsak sokunkat maga alá gyűrt, nem volt hiány szenvedésből és megpróbáltatásból.
Ebben az évben bizonyára többen feltették maguknak a kérdést, hogy „Kiben bízhatok valójában?”
Ez az időszak felerősítette az emberek őszintétlenségét és jellemtelenségét, s ezt privát környezetünkben is megtapasztalva rájöhettünk, hogy kik érdemtelenek a bizalmunkra és a társaságunkra.
A 2022-es év hatos energiája hozhatta volna számunkra az igaz szerelmet, barátságot, jó egészséget, szépséget, gondoskodást és az összhangot, de az emberiség óriási tudatlansága miatt csupán ezek látszatai mutatkoztak meg leginkább ebben az időszakban. A harmóniára, békére és boldogságra való görcsös és sokaknál beteges törekvések csupán álszerelmet, álbarátot és mindenféle megtévesztő személyeket és eseményeket (pl. háború, energiaválság) hoztak be az életünkbe. 
Néhányan rájöttek, hogy semmi sem az, aminek látszik, de a legtöbb ember továbbra is súlyos önvakságban leledzik.
A közszférában a magyarnak álcázott kevertfajú kormány jó szokásához híven, most is előrelátóan és alaposan kidolgozva, meglovagolta az aktuális évenergiát, s mindent elkövetett azért, hogy az emberek ne érezzék magukat biztonságban. 
Évek óta írom a cikkeimben, hogy a fekete páholyt szolgáló politikusok, komoly okkult szervezeteket tartanak fent annak érdekében, hogy a Sátánt képviselő tanácsadóik szellemi és fizikai segítségével manipulálni tudják az emberiséget. Ezek a pokolfajzatok mindig az aktuális energiák minőségét használják fel az alantas céljaik elérésére.
A darwinizmusnak az ateizmus létrehozása volt a célja, melyből mostanra egy masszív nihil emberiség fejlődött ki.
A darwinizmusnak köszönhetően a mai ember teljesen le van butítva, ezáltal tudatlan és erősen személyiségközpontú, így nagyon könnyű manipulálni, félelemben tartani és irányítani.

Nézzük, hogy milyen évenergiára számíthatunk 2023-ban!

Szólj hozzá!

Címkék: numerológia betegség baleset elemzés gondolatébresztő türelem évelemzés 2023 nihilizmus céltudatosság befeléfordulás holisztikus filozófia Orbán Viktor Magyarország spirituális tanítók spirituális gyógyítók 7-es szám

NÉPSZÁMLÁLÁS 2022 - ÚJABB HÜLYÍTÉS A CSORDÁBAN ÉLŐKNEK

2022.10.04. 19:48 :: Evamaria

nep_es_vagyonszamlalas_20222.png

Nem mondhatjuk, hogy unalmas az élet Magyarországon!
Ez év tavaszáig a COVID méreg-vakcina ráerőszakolása a lakosságra, áprilisban a népszavazási bohóckodás, nyáron az energia áremelés kötötte le az emberek tudatát, most októberben pedig a népszámlálásban való részvétel kötelezősége tartja toppon a nép figyelmét. Természetesen ezek mellett folyamatosan zajlik a nagybetűs zsidó-kormány élet, hiszen a hazudozás, a lopás és a korrupció semmit sem csökkent, a fénysebességgel felfelé ívelő inflációról nem is beszélve.
Ezúttal aztán jól megleszünk számolva! Hurrá, nem tudtam mi hiányzik...
Most, hogy a magam módján az állampolgári kötelezettségemnek (kötelezően) eleget tettem, és kitöltöttem a népszámlálásnak álcázott vagyon-, és egészségügyi állapotfelmérő kérdőívet, így teljességgel megbizonyosodtam arról, hogy megint homokot szórnak az emberek szemébe és a sok ostoba csordatagok még mindig csak néznek, de nem látnak.
Az adatlap kérdéseit olvasva konstatáltam, hogy, ez nem népszámlálás, hanem egy olyan vagyon és egészségügyi állapotfelmérés, ami alapján egyrészt kidolgozzák azt a koncepciót, hogy az embereket milyen követelményekre építve és törvényekre hivatkozva tudják majd megfosztani az otthonaiktól, másrészt a nem tökéletes egészséggel rendelkező személyeket, milyen módon lehet a leghatékonyabban, feltűnés nélkül és rövid időn belül elpusztítani.

Szólj hozzá!

Címkék: betegség hazugság gondolatébresztő kilakoltatás háttérhatalom Magyarország népszámlálás2022 ingatlanszámlálás egészségügyi állapotfelmérés Zöld ház projekt

AZ ENERGIA ÁREMELÉS ÉS A KATA TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁS MARGÓJÁRA

2022.07.23. 16:03 :: Evamaria

aram_es_gazdij_emeles.jpg
Még mielőtt elájultam volna az energia áremelés mértékétől és a katásokat érintő problematikától, vagy a sajnálkozó empatikus könnyek kicsordultak volna a szemeimből, eszembe jutott, hogy több, mint 10 éve igyekszem holisztikus szemszögből rávilágítani arra, hogy nagyon nagy baj van a magyar emberek fejében, s ezáltal Magyarországon.
Látva a magyarság nihilizmusát, nem is értem, hogy mi ez a nagy felháborodás, puffogás és tüncizgetés?

4 komment

Címkék: tüntetés egészségügy gondolatébresztő népírtás háttérhatalom 2022 nemzettudat forinthitel bankhitel Fidesz Orbán Viktor üzemanyag áremelés HAARP CHEMTRAIL CSOK babaváró program családvédelmi akcióterv hitelfizetési moratórium áramdíj emelés gázdíj emelés energia áremelés kata törvénymódosítás

VÁLASZTÁS 2022 - AZAZ VÁLASZTÁSNAK ÁLCÁZOTT SZAVAZÁS MAGYAR MÓDRA

2022.03.05. 09:48 :: Evamaria

szavazas2022.jpg
Ismét eltelt négy év, melynek értékelése után mindenféle túlzás nélkül megállapítható, hogy a jelenlegi magyar politikai garnitúra ugyanolyan moslék, mint amilyen 30-40 évvel ezelőtt volt. Némi „előrelépés” csupán annyiban történt, hogy ma már a politikusoknak látványosan ott lóg az árcédula a nyakukban jelezve, hogy mennyi az ára a hazaárulásuknak s népünk kiirtásában való közreműködésüknek. 
Nagyon időszerű lenne, ha kis hazánk társadalma rálátna már arra a tényre, hogy Magyarországot olyan velejéig romlott, nem magyar lények irányítják, akik pártokba tömörülve gyűlöletkeltő és embereket megosztó pártpolitikájukkal teljesen megfertőzték a magyarságot.
Ha minden igaz – mert mostanság semmi sem biztos, elvégre vagy a COVID támad, vagy az oroszok… – 2022. április 3-án lesz a „nagy nap”, amit bátran nevezhetünk a nemzeti bolondok és ostobák vasárnapjának is.
Igen, bolond és ostoba az az ember, aki még mindig elhiszi, hogy van választási és beleszólási joga az ország vezetőinek kiválasztásába. Csupán szavazási lehetőség van, választási nincs, hiszen a magyar politikai trágyadombon csak a szarból lehet válogatni, az már részletkérdés, hogy bal vagy jobb oldalról közelítjük meg a ganékupacot. 
Nézzük meg, milyen nemzetiségű emberekből áll a magyar kormány és a politikai szutyvadék!
Túlnyomórésze zsidó, a többi cigány és a kettő kereszteződése, zsidó-cigány. Ez egy olyan parazita faj, ami a magyar nemzet kiirtására és megsemmisítésére lett nevelve és kiképezve. Ezek nem tűrnek meg maguk között tisztességes és magyar embert, a becsületes magyarban pedig van annyi méltóság, hogy semmilyen módon és körülmények közt nem áll be közéjük, s nem szolgálja őket. Így marad Magyarország élén az elfajzott nemzetgyűlölő és népirtó banda, s ekképpen száll sírba Istennek és az emberiségnek a magja.

8 komment

Címkék: választás numerológia szavazás hazugság népszavazás jóslat gondolatébresztő számmisztika háttérhatalom 2022 nemzettudat nyirkai jóslat képviselőjelölt képviselő választás holisztikus filozófia Fidesz Orbán Viktor Gyurcsány Ferenc Magyarország Karácsony Gergely Jakab Péter Toroczkai László Dobrev Klára Márki Zay Péter szavazás 2022 Tutsek Vérbíró

2022 A CSALÓDÁSOK ÉS A MEGPRÓBÁLTATÁSOK ÉVE

2021.12.06. 17:22 :: Evamaria

2022_az_erdekhazassagok_es_kapcsolatok_eve.jpg

Újabb évet tudhatunk magunk mögött, melyre úgy vélem, hogy a legjobb indulattal sem lehet azt mondani, hogy boldogságot és jólétet hozott a népünk számára.
A 2021-es esztendő mintha kissé megkongatta volna néhány ember fejében a vészharangot, többen elkezdtek ébredezni s talán mozgolódni is.
Szemmel látható, hogy a lakosság körében pattanásig feszült a helyzet, mert a változást és a „nagy újraindítást” egyre nyilvánvalóbb, hogy a COVID-fasizmus bevezetésével akarják létrehozni az új világrend alkotói és csicskásai.
Az igazat megvallva éppen ideje, hogy a változás szele megcsapja a komfortzónájukban kényelmesen éldegélő agymosott embereket is.
A 2021-es év így vagy úgy mindannyiunknak elhozta a káosz érzetét és a pusztulás gondolatát. Sokan, de még nem elegen, kezdik már kapiskálni, hogy a jelenlegi rendszernek pusztulnia kell annak érdekében, hogy a földön egy új és emberibb élet bontakozhasson ki.
A változásnak még nagyon az elején tartunk, ennél fogva a régi ideológiák már nem működnek, újak pedig egyelőre nincsenek. 
A megpróbáltatásoknak koránt sincs vége, sőt határozottan állítom, hogy a java még előttünk áll!

4 komment

Címkék: numerológia hazugság félelem gondolatébresztő titok rejtély számmisztika átalakulás évelemzés párkeresés 2022 bizalmatlanság kettősség kétség holisztikus filozófia Magyarország Hold Tarot kártya Végítélet 2-es szám női energiák 6-os szám

ÉBREDJ MÁR FEL MAGYARORSZÁG!

2021.07.29. 17:26 :: Evamaria

emberkiserlet_2021_tomeggyilkossag.jpg
Amíg 2021. július 24-én több országban az emberi jogokért és szabadságért tüntettek az emberek, addig Magyarországon a pride felvonulás zajlott Budapesten.
A Szájer József botrány és a meleg-pedofil törvény meghozatala, valamint a pride felvonulás után nem csodálkozom azon, ha azt mondják a nemzetünkre, hogy „buzi magyar”.
A hétvégén nagyszabású tüntetések voltak Olaszországban, Franciaországban, Londonban, Hollandiában, Írországban és a világ több területén, ahol az emberek a kötelező oltás és a Covid Passport ellen tüntettek.

Szólj hozzá!

Címkék: tüntetés egészségügy gondolatébresztő összefogás devizahitel háttérhatalom bankhitel 2021 egységtudat Fidesz Magyarország Spanyolország nyájimmunitás CSOK babaváró program covid19 covidizmus kötelező oltás covid elleni oltás covidoltás Nimród eljövetele meleg-pedofil törvény

VÉDŐOLTÁS MANIPULÁCIÓ MAGYARORSZÁGON

2021.03.28. 14:56 :: Evamaria

covid_vakcina.jpg

Egy éve már, hogy a koronavírus megfertőzte tudatunkat és sokak fejében nemcsak az elmebaj , hanem a COVID is hullámzik.
A minden szempontból tönkretett és kizsákmányolt magyar nép számára úgy tűnik, eljött a végső csapás időszaka. Most aztán kiderül, hogy tényleg az isteni mag népe-e a magyar, vagy megérett ez a nemzet is a pusztulásra!
Változó világban élünk, a háborút ma már nem tankokkal, hanem egyebek mellett bankokkal, a népirtást pedig nem atombombával, hanem mesterségesen előállított tömegpusztító vírussal és „védőoltással” vívják.
Hazánkat elárasztották lélegeztető gépekkel és többféle COVID elleni oltóanyaggal, biztos, ami biztos, ha a kórházakban (kór házaiban) nem tesznek elég embert el láb alól, akkor majd a védőoltásnak nevezett bűbájvegyület megteszi a magáét.
A 2021-es esztendőt nevezhetjük az oltás évének is, hiszen most egyéb témája és dilemmája sincs az embereknek csak a COVID oltás.

Szólj hozzá!

Címkék: halál betegség hazugság egészség háború félelem egészségügy gondolatébresztő vakcina gyógyszeripar védőoltás doktor népírtás új világrend háttérhatalom világjárvány nemzettudat pandémia 2021 fertőző betegség egységtudat szájmaszk Fidesz Magyarország HAARP CHEMTRAIL tágas kapu széles út koronavírus covid19 kijárási korlátozás covidizmus kötelező oltás covid elleni oltás covidoltás kamujárvány

2021 A FELKELÉS ÉS A VÁLTOZÁS, ÁTALAKULÁS ÉVE

2020.12.20. 16:38 :: Evamaria

2021_optimista.jpg

Bizonyára sokan fellélegeznek, hogy végre pontot teszünk a hazugságokkal és megpróbáltatásokkal megkoronázott 2020-as  év végére, s kicsit pesszimistán, de mégis reménykedve nézünk a küszöbön álló 2021-es új esztendő lehetőségei felé.
Ahogy azt a 2020-as évelemzésben előre jeleztem, valóban kemény időszakot éltünk meg, hiszen sokakat akaratuk ellenére kényszerítettek a körülmények a változásra. Az élet ezúttal nem adott választási lehetőséget, mert a munka éve legfőképpen az igazság meglátására, a logikus gondolkodásra és a saját szellemi fejlődése érdekében végzett munkálkodásra kötelezte az embert.
Ennek az évnek a legnagyobb adománya az, hogy többen is elkezdtek gondolkodni és próbálnak rálátni az események összefüggéseire.
2020-ban sokat dolgoztunk… Na, nem a munkahelyeken, hiszen azok nagy része már megszűnt, hanem saját magunkon.
Hazugságok garmadája, gazdasági és pénzügyi összeomlás, megélhetési probléma, bizonytalanság, félelem, reményvesztettség, természeti katasztrófák és globális forradalmi hangulat jellemezte ezt az évet, mely arra késztetett, hogy ÉBREDJ EMBERISÉG (ember-is-ég)!

Nézzük, mit hoz a 2020-as „rémálom” után a 2021-es esztendő!

Szólj hozzá!

Címkék: halál numerológia vallás változás szerelem szeretet jóslat gondolatébresztő munkanélküliség számmisztika okkult átalakulás türelem évelemzés okkultizmus nemzettudat munkalehetőségek vaskor 2021 egységtudat holisztikus filozófia Magyarország Világ Tarot kártya Végítélet spirituális tanítók spirituális gyógyítók 5-ös szám Főpap

VÁSÁRLÁSI IDŐSÁV: 9-11... A 9-11 NEM MOND SEMMIT?

2020.11.25. 17:03 :: Evamaria

9-11vasarlasi_idosav.jpg

2020. november 23-án a magát nemzetinek nevezett fidióta kormány újabb csapással sújtotta az egyébként már agyilag maximálisan lebutított és anyagilag teljesen kifosztott magyar népet.
Orbán most megismétli a tavaszi időszakból jól ismert vásárlási idősáv bevezetését azzal a különbséggel, hogy a 65 év feletti emberek ugyan bármikor mehetnek vásárolni, de hétköznap 9-11 óráig, hétvégén pedig 8-10-ig csak ez a korosztály tartózkodhat az élelmiszerüzletekben.
A hangsúly a 9-11-en van! 
Nem ismerős ez a számpáros?

1 komment

Címkék: numerológia félelem gondolatébresztő szabadkőműves számmisztika 2020 népírtás háttérhatalom világjárvány nemzettudat pandémia egységtudat holisztikus filozófia szájmaszk Fidesz Orbán Viktor Magyarország 9-11 koronavírus covid19 kijárási korlátozás covidizmus vásárlási idősáv 9-11

COVID VÍRUS, PCR-TESZT, KÖTELEZŐ "VÉDŐOLTÁS" - ISTEN HOZOTT AZ ÚJ VILÁGVALLÁSBAN!

2020.11.22. 13:54 :: Evamaria

ingsoc_ebredj_magyarorszag.png

Ezúttal a COVID-19 vírus hátteréről, néhány kulcsfontosságú szimbólumáról és az egész emberiségre hatással levő vírusterv megvalósításának okáról lesz szó egy spanyol, másképp gondolkodó Blogger meglátása szerint. 
Spanyolországról tudni kell, hogy rendkívül katolikus vallású ország és jelenleg az illuminátusnak és a szabadkőműves társaságnak az egyik legfőbb rituális központja. A szekta, ami uralja a nép kollektív tudatát tulajdonképpen a szabadkőműves egyház, melynek papjai rendszeres ceremoniális szertartások közepette mutatják be a véráldozatokat istenüknek, azaz a Sátánnak.
Európában ez az ország az, ahol elsőként vezetik be a különböző megfélemlítő törvényeket és az emberellenes intézkedéseket, tesztelve ezzel az emberek reakcióit. A COVID-19 vírussal kapcsolatos spanyol tilalmak és megfélemlítő intézkedések legtöbbje Magyarországot is eléri, megfigyeléseim szerint legkésőbb 6 hónapon belül.
Figyelemreméltók a Szerző gondolatébresztő eszmefuttatásai és következtetései, melyeknek realitását videókkal és képekkel igyekszik alátámasztani.
A holisztikusan gondolkodó cikkíró a koronavírussal kapcsolatosan egy hagyományostól lényegesen eltérő gondolkodásmód körvonalait próbálja kibontakoztatni az olvasóban, melyet gondolkodásra, valamint megfontolásra érdemes feltevéseknek ajánlok a magyar és elmélkedésre képes honfitársaim számára.
(Forrás: Un Técnico Preocupado, Szerző: AYN RANDiano2, Magyarra fordította: SDLV)

Segédlet a cikk megértéséhez: Az írásban gyakran szerepel a „COVID1984” kifejezés, mely utalás a George Orwell: 1984 című regény lényegbeli mondanivalójára, miszerint a Nagy Testvér mindig figyel téged… s a felügyelő állam hazugságok, félelemkeltések, és kegyetlen büntetések által tökéletes alkalmazkodást követel a polgároktól.
Az írásban vannak olyan példák és utalások, melyek némi magyarázatot igényelnek. Ezek a *-gal jelölt zárójeles részekben olvashatók.

A COVID-19-EL KAPCSOLATOS VÍRUSHAZUGSÁGOKBÓL ÉBREDJ FEL MAGYARORSZÁG!

Szólj hozzá!

Címkék: szex vírus betegség vallás gondolatébresztő kereszténység szabadkőműves vakcina gyógyszeripar 2020 betegek népírtás új világrend háttérhatalom világjárvány pandémia fertőző betegség szájmaszk AIDS Spanyolország koronavírus covid19 PCR-teszt kijárási korlátozás covidizmus covid-teszt kötelező oltás Ingsoc Orwell1984

A VÍRUS VALÓDI NEVE: ORBÁN-KORMÁNY

2020.11.11. 18:40 :: Evamaria

orbanvirus.jpg

Ahogy a magát magyarnak nevezett kormány bejelentette a legújabb rendkívüli abnormális intézkedéseit, több honfitársam is feltette a kérdést, hogy mi a véleményem erről.
Mivel a facebook-on már nem lehet saját gondolata az embernek, mely által megoszthatja másokkal az eseményekből levont következtetéseit, így ezúttal nyilvánosan válaszolok a kérdésre.

2 komment

Címkék: betegség hazugság egészségügy gondolatébresztő igazság 2020 új világrend háttérhatalom világjárvány katasztrófák pandémia fertőző betegség egységtudat szájmaszk Orbán Viktor Magyarország koronavírus covid19 kijárási korlátozás covidizmus

HITELMORATÓRIUMI BANKCSALÁS, AVAGY CSŐDBEN VANNAK A BANKOK?

2020.07.23. 18:31 :: Evamaria

bankcsod_2020-ban.gif

Újabb hazugság és aljas csalás részeseivé váltak a hitelesek.
A zsidó tulajdonú bankok és az államok feletti magánhatalomnak alázatosan talpat nyaló magyar kormány a koronavírus-helyzetre való hivatkozással megint belerúg az adósrabszolgaságba taszított emberekbe.
Amikor Orbán Viktor bejelentette a hiteltörlesztési moratóriumot, már akkor tudtam, hogy ismét egy alantas és tisztességtelen terv megvalósítása következik, mellyel megint jól megtapossák az érintetteket.
A „nemzeti” propaganda ellenére az Orbán-kormány az elmúlt 10 évben egyetlenegy népérdeket képviselő törvényt sem hozott, rendeleteivel és intézkedéseivel csupán a saját s az őt odaadóan szolgáló csatlósai meggazdagodását segítette elő.
A miniszterelnök 2015-ben aláírta az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EBRD) azt a megállapodást, melyben "nemzeti" kormánya nevében vállalta, hogy a devizahitelező bankokat kedvezőtlenül érintő intézkedéseket nem fog hozni. Ezt a paktumot a mai napig betartja s az emberi jogokat valamint a törvényeket több ponton megsértve, jelenleg is minden lelkiismeret furdalás nélkül lakoltatják ki hűbéresei a
devizahitel-károsult embereket az otthonaikból.
Orbán soha az életben nem merné magától azt a döntést meghozni és bevezetni, hogy a bankhitelek törlesztése felfüggesztésre kerüljön, akár egy hónapra is.
A gondolkodó és látó ember számára egyértelműen kitűnik, hogy Orbán is csak egy báb a háttérhatalom kezében, aki csupán addig és úgy maradhat hatalmon, míg a fentről jövő utasításokat maradéktalanul végrehajtja. Fogalma sincs a félkegyelmű törpének és a dilettáns kormányának arról, hogy pontosan az a hatalom fogja elpusztítani, amelyet most oly lelkesen és ész nélkül szolgál.
No, de had hulljon a férgese! Valószínűnek tartom, hogy sokan egyetértenek velem abban, hogy sem az Orbán-kormányért, sem az őket kiszolgáló személyzetért, sem pedig az uzsorás bankokért nem lesz kár, ha az enyészet martalékává válik.

1 komment

Címkék: hazugság hitel lakáshitel 2020 jelzáloghitel devizahitel kilakoltatás új világrend háttérhatalom uzsorakamat bankcsőd forinthitel bankhitel uzsorázás Erste Bank családvédelmi akcióterv hitelfizetési moratórium bankcsalás

ÉRETTSÉGI VIZSGA 2020

2020.05.04. 21:29 :: Evamaria

erettsegi_vizsga_2020.jpg
Kedves Magyar Érettségiző Honfitársaim!

Eljött a nagy nap, amikor számot adhattok abból a töméntelen sok hülyeségből és hazugságból, melyekkel az elmúlt években a gimnáziumnak vagy szakgimnáziumnak nevezett közintézményekben tömték a fejeteket.
Kitölthetitek a semmirevaló érettségi teszteket, ami alapján értékelik a tudásotokat és az élethez való érettségeteket, valamint következtetéseket vonnak le arra vonatkozóan, hogy az agyatok mennyire volt képes bevenni a Nemzeti Alaptantervben megkövetelt maszlagokat.
Most aztán kiléptek a nagybetűs életbe, ahol szembesülhettek a munkanélküliséggel, az igazságtalansággal, a még több hazugsággal, a nyomorral, s azzal is, hogy valójában emberszámba sem vesznek benneteket, hiszen alapjában véve rabszolgának születtetek.
Ha úgy határoztok, hogy felsőfokon butítjátok tovább magatokat, akkor mehettek egyetemre, ahol jó pénzért folytatják az agymosásotokat és, ha szorgalmasan hülyültök, valamint a szüleitek a megfelelő helyen nyalnak, akkor a jelenlegi magyar törvény szerint akár már huszonévesen is helyettes államtitkári vagy egyéb politikusi pozícióhoz juthattok.
Akiknek azonban a családja csak az út szélén áll, és még nem rugdosta be az árokba a magyar kormány, s van merszük továbbtanulásra adni a fejüket, azok vehetnek fel diákhitelt, amit busás kamattal, éveken keresztül fizethetnek majd vissza az uzsorás banknak a minimálbéres jövedelmükből, feltéve, ha találnak munkát.
Csóró szülők gyermekeként pedig, csakhogy szokjátok meg, hogy az élet nem habos torta és a diplomát sem adják ingyen, vállalhattok diákmunkát, és fillérekért melózhattok azért, hogy a diákszövetkezetek tulajdonosai, akik mellesleg kormánypárti személyek, gazdagodjanak és élősködjenek rajtatok.
Dönthettek úgy is, hogy befejezitek az agyatok szétbarmolását, elég volt a diákévekből és a sok értelmetlen, semmirevaló, haszontalan tanokból, amivel próbálták a briliáns elméteket gondolkodásra képtelenné tenni.

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás munka karrier gondolatébresztő munkanélküliség gimnázium diákmunka 2020 diákhitel érettségi vizsga nemzettudat külföldi munkavállalás munkalehetőségek bankhitel álláslehetőségek Magyarország NAT szakgimnázium versenyképes fizetés

A KORONAVÍRUS SZIMBOLIKÁJA

2020.04.18. 15:36 :: Evamaria

koronavirus_magyarorszag1.jpgNem is kezdődhetett volna ütősebben a négyes energiájú 2020-as esztendő, mint egy olyan vírushazugsággal, amely képes megfertőzni a Föld lakosságának tudatát.
A semmiből és a hazugságból sikerült tömeghisztériát csinálni,  csak a vak nem látja, hogy a média mételyezi az emberiséget a valótlan és félelemkeltő híreivel.
Az új világrend hívei úgy tűnik, hogy az utolsó simításokat végzik az ördögi tervük megvalósításában.
Az államok feletti magánhatalom szervezetei és lakájai lelkiismeret-furdalás nélkül hajtják végre azt a precízen kidolgozott munkatervet, amely egyrészt az emberiség szelektálásáról és pusztításáról, másrészt a világhatalomról szól. A projekt része, olyan zombi, agymosott generációk létrehozása, akikkel mindent el lehet hitetni és bármit meg lehet tenni. Ez sikerült is, hiszen jelenleg az emberek nagy része képtelen az önálló gondolkodásra, a felelősségteljes cselekvésre s mondhatni mindenre, ami emberi.
Az új világrend szándékát, erejét és hatalmasságát tökéletesen demonstrálja az a világjárvány, ami koronavírus vagy covid-19 néven pillanatok alatt globálisan megfertőzte az emberiség tudatát és érzelemvilágát.
Természetesen Magyarország sem marad ki a koronás fertőzésből s nem lesz mentes annak következményeitől sem.

Szólj hozzá!

Címkék: numerológia betegség egészség apokalipszis egészségügy gondolatébresztő szabadkőműves számmisztika összefogás okkult 2020 korona betegek népírtás misztikus háttérhatalom egészségügyi ellátás világjárvány okkultizmus fertőző betegség egységtudat holisztikus filozófia egészségügyi szolgáltatás Magyarország Tarot kártya Végítélet Turul madár 4-es szám koronavírus covid19 kijárási korlátozás Kether sas szimbólum kesztyű szimbólum szájmaszk szimbólum

HOL VAN ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK?

2020.03.30. 17:49 :: Evamaria

ader_janos.jpgIgencsak furcsának tartom, hogy országunk köztársasági elnöke a hazánkat is érintő világjárvány krízishelyzetben egyáltalán nem nyilatkozik, s a médián keresztül nem üzen a magyar népnek.
Milyen köztársasági elnök az, aki egy válsághelyzetben még csak biztató szavakat sem intéz a nemzetéhez?
Konstatálta ugyan, hogy „az ország a feje tetejére állt”, de eme vírusos időszakban a mellékelt ábra szerint semmi más mondanivalója nincs.
Március 15. óta nem hallottunk róla és tőle semmit.
A Köztársasági Elnöki Iroda pedig csak terelő választ ad arra a kérdésre, hogy hol van, és mit csinál a koronavírus idején Áder.
Persze megértem, hogy "bokros teendői" miatt nagyon elfoglalt, de azért úgy gondolom, hogy illene ebben a nehéz időszakban, legalább egyszer élő, egyenes adásban néhány bátorító szót szólni a lakossághoz.

Orbán Viktor miniszterelnök s az általa felállított tíz akciócsoport, valamint az operatív törzs a maga módján rögtön akcióba lendült - ám Áder János a köztársasági elnök mélyen hallgat.
Vajon mi lehet ennek a némaságnak a valódi oka?
Talán némasági fogadalmat tett?
Vagy esetleg egy kormánytagoknak létrehozott és fenntartott egészségügyi intézményben kezelik, mert elkapta a vírust?

Szólj hozzá!

Címkék: betegség hazugság jóslat gondolatébresztő köztársasági elnök világjárvány fertőző betegség Fidesz Orbán Viktor Magyarország Áder János Végítélet koronavírus covid19

SCHOBERT NORBI BOMBASZTIKUS MEGNYILVÁNULÁSA

2020.02.07. 10:55 :: Evamaria

update_2020.jpg
Nem is kezdődhetett volna anyagiasabban a négyes univerzális év, mint Schobert Norbi okoskodó netes megnyilvánulásával.
Ez igen! Igazi stabil, korlátolt és anyagias eszmefuttatás, melytől hangos lett az ország, s engem is írásra késztetett.
Nézem ezt a Keto-s Norbit, akit a média fitneszgurunak nevez, és felteszem a kérdést, hogy ugyan mitől fitnesz és guru ez az ágyba kicsi, bölcsőbe nagy whiskyt kortyolgató emberke?
Mivel nem egy Tarzan, vagy Schwarzenegger testalkat, a gondolkodásmódja valamint az intelligenciája pedig igencsak átlagon aluli, úgy gondolom, hogy ez a személy nem lehet sem a tökéletes emberi test példaképe, sem az egészséges életmód guruja (tanítója).
Engem különösebben nem érintett meg az ostoba Norbi-eszmefuttatás, hiszen eddig is tudtam, hogy tőle csupán ennyi telik, azonban az emberek indulattal teli reakciója mellett nem tudok elmenni szó, vagy inkább írás nélkül.  
Mérhetetlen butaság, észnélküliség és a sötét magyar egységtudat az, ami elsőként eszembe jutott a Norbi-botrány során.
Amíg dühöngött az ország, kicsit körbejártam ennek a felszínes és korlátolt tudatú embernek az életét (már, ami a nyilvánosság elé van tárva), s eltűnődtem a személyiségén és a félresikeredett reklámján holisztikus gondolkodásmóddal is.
Ha abból indulok ki, hogy mindennek oka van és minden, mindennel összefügg, azaz semmi sem történik véletlenül, akkor feltehetően a fejletlen szellemiségű Schobert Norbi videójának is van valami rejtett mondanivalója.
Nos, ezt a „rejtett” mondanivalót igyekszem feltárni az alábbiakban!

Szólj hozzá!

Címkék: szex betegség kövérség egészség szerelem diéta fogyás szeretet gondolatébresztő fitnesz igazság önbizalomhiány 2020 túlsúly nemzettudat egységtudat holisztikus filozófia Hold Update Schobert Norbi kisebbségi érzés női energiák 4-es szám önlebecsülés általános önleértékelés

2020 MAGYARORSZÁG: AZ ORBÁN DIKTATÚRA LEGSEBEZHETŐBB IDŐSZAKA

2019.12.21. 12:00 :: Evamaria

magyar_vegitelet_2020.jpg
A 2020-ra vonatkozó általános évelemzésemben ezúttal nem tértem ki Magyarország jövőképének körvonalazására, mert úgy vélem, hogy ez az esztendő olyan rendkívüli energiákat tartogat nemzetünk számára, mely megérdemel egy részletes „országelemzést”. 
Nem kertelek, alapjában véve 2020 különösen nehéz, megpróbáltatásokkal, csalódásokkal és kudarcokkal teli évnek ígérkezik, ami igencsak igénybe veszi a türelmünket és kitartásunkat. 
Nevezhetjük ezt az esztendőt az ítélet, a munka vagy a megpróbáltatások esztendejének is, hiszen sokszor érezheti majd úgy az ember, hogy ennyi nehézséggel, szenvedéssel, csalódással és gonoszsággal még soha életében nem találkozott.

2 komment

Címkék: munka numerológia vallás egyház hazugság gondolatébresztő kereszténység szabadkőműves rejtély számmisztika összefogás okkult 2020 türelem népírtás évelemzés okkultizmus nemzettudat kétség nyirkai jóslat holisztikus filozófia Fidesz Orbán Viktor Magyarország Kósa Lajos Kövér László Hold Áder János Varga Mihály Kocsis Máté Tarot kártya Sátán 666 Végítélet ezer forintos 2-es szám női energiák 4-es szám munka éve Fides jelentése Paráznák anyja

2020 A MUNKA ÉS A MEGPRÓBÁLTATÁSOK ÉVE

2019.12.21. 12:00 :: Evamaria

2020_munka_eve_magyarorszag.jpg
Ismét gazdagabbak lettünk egy évnyi tapasztalattal! 
2019-ben learathattuk azon törekvéseink gyümölcseit, melyek megilletettek bennünket.  
Mozgalmas és anyagias esztendőt tudhatunk magunk mögött, melyben figyelmüket sokan továbbra sem a valódi értékekre irányították, hanem csak a haszontalan dolgokra és a sokat ígérő értéktelen szavakra.
Ez az év szó szerint is termékeny időszak volt, bizonyára többek környezetében, ismeretségében megnövekedett a várandós asszonyok és a született babák száma. Csak remélni tudom, hogy a 2019-ben fogant és született gyermekek nagy része nem érdekkapcsolatban fogant, és nem is az Orbán-féle gyerekcsináló program eszközeként…
Egyesek gyarapodtak anyagilag, többen pedig vagyont vesztettek (lásd kilakoltatások).
A kommunikáció évében láttuk, hogy most is pont annyit ér a politikusok szava, mint eddig, azaz semmit. 
Így év vége felé általában bizakodva és reménykedve tekintünk a soron következő esztendőre, hátha hoz valami újat, jobbat és gazdagabbat úgy, hogy semmit ne keljen érte tenni.
A bizakodás azonban, mint azt már többen is látjuk, nem nagyon viszi előre az életünket, népünk pedig évről-évre csak szegényedik és rongyolódik. Ahogy elnézem a magyar lakosságot momentán az a bizonyos remény – ami utoljára hal meg –  immár igencsak erősen haldoklik.
A bizakodás és reménykedés mellett most már tettekre is szüksége van a magyar nemzetnek!

Szólj hozzá!

Címkék: munka numerológia hazugság jóslat gondolatébresztő titok 2020 türelem évelemzés bizalmatlanság kétség holisztikus filozófia Magyarország Hold Tarot kártya 2-es szám női energiák 4-es szám munka éve

ÖNPUSZTÍTÓ ÖNLEÉRTÉKELÉS

2019.08.23. 12:19 :: Evamaria

onleertekelo_kez_es_seggnyalas2019.jpgA mai ember számtalan formáját alkalmazza az önpusztításnak, mellyel tudatlanságát és primitívségét fejezi ki. Alkohol, dohányzás, drog, gyógyszer, egészségtelen életmód és táplálkozás, csakhogy néhányat említsek a legismertebb önromboló eszközök közül.
Most azonban egy olyan kevésbé ismert „módszerről” lesz szó, mely szinte már tömegpusztító eszközzé fejlődött a magyar társadalomban.

Szólj hozzá!

Címkék: halál betegség kórház hazugság egészség lélek félelem egészségügy gondolatébresztő igazság önbizalomhiány gyógyszeripar klinika betegek népírtás háttérhatalom egészségügyi ellátás bizalmatlanság kétség megfelelési kényszer egészségügyi szolgáltatás Magyarország kisebbségi érzés spirituális gyógyítók önleértékelés önlebecsülés önleértékelési érzelmi konfliktus intellektuális önleértékelés általános önleértékelés tágas kapu széles út

A DEVIZAHITELES KILAKOLTATÁS OKA ÉS A CSALÁDVÉDELMI AKCIÓTERV CSAPDÁJA

2019.06.04. 15:07 :: Evamaria

csaladpusztito_akcio-terv2019.jpg

Hazánkban több, mint tíz éve, hogy állandó téma a devizahiteles átverés.
Mostanra nagyjából mindenkinek összeállt a kép erről a gondosan előre megtervezett bűncselekményről, melyben a magyar kormány, a bankok és a közjegyzők szorosan együttműködve szándékosan csapták be az embereket.
E bűnszövetkezet tagsága hamar kibővült az emberségből és becsületből szintén megbukott (i)gazságot képviselő bírákkal, a végrehajtókkal és azzal a fegyveres testülettel, amely a magyar nép szolgálatára és védelmére lenne hivatott s nem a bűnözőkkel való együttműködésre.  
A magyar devizahitel-károsultaknak jutott az a „kiváltáság”, hogy a világon, egyedülálló módon tapasztalhatják meg az adósrabszolgaság és az igazságtalanság poklát.
Arra már mindannyian rájöttünk, hogy egy aljas terv áldozatai lettünk, de vajon tudjuk-e, mi az oka annak, hogy tömegesen sétáltunk bele ebbe a csapdába?
A kifelé mutogatás nagyon jól megy – Gyurcsányt, Orbánt és ezek társait bő nyállal tudjuk köpködni, megjegyzem jogosan –, de belegondolt-e már valaki, hogy mi okból dőlt be a hitele és miért végződött rémálomként az otthonteremtő vagy a befektetési szándéka?
Holisztikus gondolkodóként sokat foglalkoztam a devizahitel-csalással, mert szerettem volna megérteni, hogy mi okból mérte rá a sors ezt a megpróbáltatást oly sok magyar emberre/családra.
Ebben az írásomban a devizahitellel való eladósodás okára, és a „családvédelmi akcióterv” valódi szándékára kívánok az okkultizmus elvei alapján ésszerűen rávilágítani.
Előre jelzem, hogy sokaknak nem fog tetszeni a gondolatébresztő eszmefuttatásom, azonban én nem is az ateista és túlzott személyiségtudatú vagy álspirituális embereknek szánom a mondandómat, hanem azoknak, akik nemcsak néznek, hanem ki is látnak a fejükből, és a korlátolt materialista elvektől elrugaszkodva magasztosabb gondolkodásra is képesek.

1 komment

Címkék: hazugság hitel lakáshitel gondolatébresztő igazság karma okkult jelzáloghitel devizahitel népírtás kilakoltatás uzsorakamat okkultizmus nemzettudat forinthitel bankhitel családok éve holisztikus filozófia svájci frank alapú hitel Fidesz Orbán Viktor uzsorázás Magyarország forintosítás CSOK babaváró program aratás éve családvédelmi akcióterv

2019-ES ÉVELEMZÉS NUMEROLÓGIA ÉS TAROT KÁRTYA ALAPJÁN

2018.12.06. 09:22 :: Evamaria

A BŐSÉG(ES) ÉS ARATÁS ÉVE

2019-es_uj_ev.jpg

Újabb évet tudhatunk magunk mögött, melynek elmúlását vélhetően nem sokan bánják, ami érhető, hiszen 2018 egy igen sötét, hazugságokkal és csalásokkal teli év volt. 
Láthattuk, hogy a politikusok milyen szenvedélyesen köpködik egymást a hatalom megtartása vagy megszerzése érdekében, az áprilisi képviselő választás végeredményében pedig sokan még ma is kételkednek.
Bizonytalanság, kétség, hazugság, csalás, érzelmi labilitás és rejtély jellemezte az elmúlt esztendőt. Még ha úgy is tűnt, hogy tiszta és korrekt dologgal állunk szemben, hamar kiderülhetett, hogy senki és semmi sem az, aminek látszik.
Csak egyetlen közérdekű példa a sok közül: A magyar kormány a „családok évének” nevezte el a 2018-as Hold energiaminőségű esztendőt, melynek szemmel láthatóan semmi köze nincsen a családok megsegítéséhez vagy támogatásához, ugyanis a háttérben a családi közösségek lerombolásának és elpusztításának szándéka áll (lásd tömeges kilakoltatások, éhbéres jövedelmek stb.).
2018-ban bőven volt részünk a csalódásban és gazdagon gyakorolhattuk a megkülönböztetés valamint a türelem leckéjét is.
Sajnos a várva várt gyökeres változás, amelyet több prófécia is előre jelzett még mindig nem következett be. 
Akik kicsit is járatosak a jövendőmondásban azok tudják, hogy egyetlen dolgot nem lehet pontosan megmondani a közeli és a távoli jövővel kapcsolatban: az időpontot.
A jövő idő nélküli síkon valamint állandóan mozgásban van, amit nagyon nehéz a fizikai világ időszámítása szerint pontosan meghatározni. 
Az elkövetkezendő évek nem lesznek könnyűek az emberiség számára. 
Fajunk alapvető feladata az ember személyiségjellemzői közül a mentális eszköznek, vagyis az értelemnek a kifejlesztése. E feladat legfőbb problematikája az, hogy miközben a mentális szféránk fejlődik, addig az egyéniségünk (lélek) is erősé válik, ami azt jelenti, hogy nagyfokú akarattal és akaratossággal valamint önállósággal mindenki a saját igazát akarja megvalósítani az EGYSÉG figyelembevétele nélkül. 
A ma emberénél elkülönült mentális állapot alakult ki, melynek jellemzői közé tartozik többek közt a korlátolt személyiségtudat, önzőség, egymással való versengés és a másokon való uralkodás.
Az előttünk álló évek energiái és eseményei segítenek a magunkon, vagyis az érzelmeinken való uralkodás megtanulásában, az egyéni és egységtudat fejlesztésében valamint módunk lesz rá, hogy intenzíven gyakoroljuk a türelmet is.

2 komment

Címkék: választás numerológia hazugság félelem jóslat gondolatébresztő számmisztika évelemzés háttérhatalom nemzettudat kétség nyirkai jóslat 2019 képviselő választás családok éve egységtudat holisztikus filozófia Fidesz Orbán Viktor Magyarország Soros György Tarot kártya Nostradamus próféciái 3-as szám bőség éve aratás éve

NE FÉLJ A HALÁLTÓL!

2018.10.28. 15:03 :: Evamaria

A mai sötét és lebutított ám mégis felvilágosultnak és demokratikusnak nevezett világban még mindig tabunak számít a halál témája.
Bátor és tiszteletreméltó ember az, aki nyíltan szembe mer nézni a halállal, s ha eljön az idő, emberi méltóságát megőrizve minden vonakodás nélkül képes átlépni egy másik létsíkra. 
Tulajdonképpen nem csodálkozom a haláltól való kollektív félelmen, hiszen évszázadok óta az egyház és az éppen hatalmon lévő királyság/kormány mindent megtesz azért, hogy az emberek állandó stresszben és halálfélelemben éljenek.
Az egyház kitalált egy horrorisztikus mesét a pokolról, Luciferről és a Sátánról, melynek lényege az, hogyha nem a kanonizált Biblia és a zsidó keresztényegyház tanításai szerint él az ember, akkor a halála után csakis a pokolba kerülhet a lelke, ahol aztán még azért is megbüntetik, amiért a földre született.
Mindez – mint, ahogy szinte minden az egyház tanításaiban – hazugság!
A pokol, mint helyszín és Lucifer, mint ördög nem létezik ez csak a Sátánt szolgáló egyház megfélemlítésre kitalált hazugsága, mellyel a tudatlan embereket tökéletesen lehet manipulálni.
A mai ember olyan szinten buta és gyáva, hogy beszélni sem mer a halálról, pedig a gondolatai gyakran e körül forognak úgy, hogy észre sem veszi.
Ott van például az éhhaláltól való félelem egyik legismertebb gondolata a „ha nem lesz mit enni…” de a fagyhaláltól való félelem is gyakran jelen van az ember életében a „ha nem fizetek, kilakoltatnak” elmélettel.
A legnépszerűbb azonban a betegség által eltávozás félelme, mely a köztudat szerint általában fájdalommal és hosszan tartó szenvedéssel jár.
Nos, mivel ebben a világban a félelem nagyúr, ezért akár meg is valósulhat rettegésünk tárgya főleg akkor, ha e témával kapcsolatos hazugságokat elhisszük s ezek szerint éljük életünket.

Az egyre több daganatos és egyéb súlyos betegségben valamint az időskori ágyhoz kötöttségben szenvedők látványa arra késztetett, hogy másokkal is megosszam a halállal kapcsolatos tudnivalókat bízva abban, hogy akikhez eljut ez az írás, azoknak saját és szeretteik javára válik.

Szólj hozzá!

Címkék: halál betegség vallás egyház kórház hazugság orvos lélek félelem egészségügy gondolatébresztő klinika betegek egészségügyi ellátás nemzettudat bioenergetika holisztikus filozófia egészségügyi szolgáltatás Magyarország spirituális tanítók spirituális gyógyítók Azrael arkangyal halál arkangyala

BETEG EGÉSZSÉGÜGY

2018.09.23. 15:12 :: Evamaria

beteg_egeszsegugy.jpgSok éve tanulmányozom a betegségek kialakulásának lelki okait s ezzel egyidejűleg figyelem az egészségügyi intézmények és a gyógyszeripar népirtó tevékenységét is. Abba most nem megyek bele, hogy kiknek és miért áll érdekében a magyarság elpusztítása a lényeg az, hogy országunkban a mai orvoslás nem az egészséget és a gyógyítást képviseli, hanem azt az ördögi tervet, amelynek célja nemzetünk megsemmisítése s népünk elpusztítása.
A mai egészségügyet inkább betegségügynek lehet nevezni, hiszen a kór házaiban a betegségek létrehozása és fenntartása a cél s nem az egészség helyreállítása.
A haldokló egészségügyet és a magyar nép rabszolgaságát valamint nyomorát szemlélve csupán egyetlen kérdés merül fel bennem:
Meddig tűrünk még?
Az alábbiakat gondolatébresztésnek és megfontolásra érdemes eszmefuttatásnak szánom.
Akinek pedig nem inge, nem veszi magára!

Szólj hozzá!

Címkék: betegség kórház orvos egészség egészségügy gondolatébresztő gyógyszeripar klinika doktor betegek népírtás egészségügyi ellátás nemzettudat egészségügyi szolgáltatás Magyarország spirituális gyógyítók orvosi hivatástudat

VÁLASZTÁS 2018 HALLGASS A SZÍVEDRE!

2018.03.04. 16:22 :: Evamaria

szavazas_2018.jpgElérkeztünk ahhoz a legsötétebb és legördögibb magyar képviselő választáshoz, amelyben a tisztesség, korrektség és hazafiság tulajdonságokat már hírből sem ismerik a jelöltek, ugyanis bármilyen hazugságra és aljasságra képesek a hatalom megszerzéséért vagy fenntartásáért.
A jelenleg regnáló kormány alkalmatlanságát sokak megállapították és hangoztatják, hiszen a gondolkodó ember számára teljesen világos, hogy e bandának csupán a nemzet kizsákmányolása és a lakosságon való élősködés az egyetlen célja. 
A „hazaárulás” és a „bűnözés” csupán enyhe összefoglaló kifejezése annak a sok gaztettnek, amelyet a politikusok és kéznyalóik naponta elkövetnek a magyar nép ellen. 
Az emberek többsége jól tudja, hogy Orbán Viktor és szolgatábora nem alkalmas az ország vezetésére s a nép életének jobbá tételére, de ahogy a Nyirkai Jóslatban is le van írva „jobb ellenfél nincs, a nép tűri őket”.

9 komment

Címkék: választás szavazás hazugság jóslat gondolatébresztő munkalehetőségek nyirkai jóslat 2018 képviselőjelölt képviselő választás álláshirdetések álláslehetőségek Fidesz Orbán Viktor Magyarország

VERSENYKÉPES FIZETÉS

2018.01.14. 16:46 :: Evamaria

versenykepes_fizetes4.jpg

A mai álláshirdetések mézesmadzagja és egyben a legnagyobb hazugsága a „versenyképes jövedelem” ígéret, mely a hirdetések vége felé olvasható. 
A munkáltatók 90 %-a csupán megszokásból vagy divatból ígér versenyképes javadalmazást a meghirdetett állás szövegében. 
Nézzük mi a valóság (debreceni tapasztalatok alapján)!

Szólj hozzá!

Címkék: munka hazugság karrier gondolatébresztő munkanélküliség összefogás jövedelem munkalehetőségek állásinterjúk álláshirdetések álláslehetőségek Fidesz Magyarország szakmai önéletrajz versenyképes fizetés

2018 A SÖTÉTSÉG ÉVE

2017.11.21. 15:25 :: Evamaria

2018ra_elorejelzes.jpegA 2018-as esztendővel elérkezünk ahhoz az évhez, amelyet több prófécia is megjelöl a magyar nép életében bekövetkező gyökeres változás időszakaként.
Az egyik ilyen legnépszerűbb előrejelzés a Nyirkai Jóslat, mely szerint: 
„lángra lobban az ország, a lángot vér oltja”, 
„magyar magyart gyilkol” és „a nép fele elpusztul”.

3 komment

Címkék: numerológia hazugság jóslat gondolatébresztő igazság titok rejtély számmisztika türelem évelemzés háttérhatalom bizalmatlanság kettősség kétség nyirkai jóslat 2018 Magyarország Hold Tarot kártya Nostradamus próféciái 2-es szám női energiák

ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

2017.07.16. 17:40 :: Evamaria

Többen kérdezik tőlem, hogy mi várható a közeljövőben Magyarországon és milyen kilátásai vannak Orbán Viktornak a 2018-as választáson.  Az egyre nagyobb érdeklődésre való tekintettel a születési képlete alapján elkészítettem a jelenleg még regnáló miniszterelnök személyiségelemzését és belekukkantottam a sorsútjába is.
Elöljáróban csak annyit: Ahogy jelenleg állnak a dolgok Magyarországon közel sem vagyok biztos abban, hogy Orbán Viktor eljut a választásig, de ha mégis, akkor a „jelek szerint” nagy bukásra számíthat. 
Ami pedig Magyarországot és a lakosságát illeti, igen nehéz időszaknak nézünk elébe, mert a rabszolgaságból a szabadsághoz vezető út szenvedéssel, megpróbáltatásokkal és áldozatokkal van kikövezve. 
Ezzel az írásommal nemcsak Orbán Viktor személyiségére és közeljövőjére szeretnék rávilágítani, hanem valamelyest a világot irányíró háttérhatalom okkult tevékenységére is.  Hisszük, nem hisszük, a numerológia, az asztrológia és a mágia igen fontos kelléke a politikának és a világhatalomra törekvőknek.

24 komment

Címkék: numerológia jóslat gondolatébresztő szabadkőműves számmisztika összefogás okkult háttérhatalom okkultizmus nemzettudat nyirkai jóslat egységtudat Fidesz Orbán Viktor Magyarország Soros György Tarot kártya ezer forintos

A KÖZFOGLALKOZTATÁS CÉLJA ÉS LÉNYEGE

2017.03.29. 11:26 :: Evamaria

kozfoglalkoztatas_2017.jpgItt a tavasz, az újjászületés ideje így a legújabb közfoglalkoztatott álláslehetőségeket megragadva indulhat sokaknak az „új élet”, mely megaláztatást, depressziót és nyomort eredményez a magyar lakosság jelentős százalékának.

2 komment

Címkék: munka karrier gondolatébresztő kereszténység munkanélküliség összefogás közmunka hivatás háttérhatalom nemzettudat szakmák munkalehetőségek állásinterjúk munkaügyi központ munkanélküliség okai közfoglalkoztatás álláshirdetések álláslehetőségek Magyarország szakmai önéletrajz NFSZ

SPIRITUÁLIS HAZUGSÁGOK ÉS SZEMFÉNYVESZTÉSEK

2017.03.09. 09:20 :: Evamaria

ebredj_m.jpgAz elmúlt évtizedben jelentősen megnövekedett a spirituálisan gondolkodó emberek száma. A világ és a közvetlen környezet eseményei valamint a magánélet nehézségei szemléletváltásra készteti az emberiséget.
Általában a spirituális érdeklődést egy komolyabb betegség vagy valamilyen érzelmi esetleg anyagi válság végleges megoldásának szándéka idézi elő.
A holisztikus szemlélet egyik fő alapelve, hogy mindennek oka van, semmi sem történik véletlenszerűen, ezért az ezoterikus körökben úgy tartják, hogy „tárd fel az okot és megszűnik a problémád”. Az okok feltárása azonban mélyen beviszi az elvont világ útvesztőjébe a keresőt. A hit és az értelem összekovácsolása valóban segítséget jelent az ember számára, de sajnos jelenleg csupán a vakhit és kevés értelem jellemző sokakra.

1 komment

Címkék: hazugság szeretet gondolatébresztő igazság ezoterika okkult hivatás misztikus okkultizmus holisztikus filozófia Magyarország spirituális tanítók spirituális gyógyítók fénymunkások

KLAVIATÚRA FORRADALMÁROK

2017.01.17. 11:29 :: Evamaria

klaviatura_forradalmarok.jpgNem tudom ki, hogy van vele, de nekem már nagyon kezd elegem lenni azokból az okoskodó, gyakran önmagukat fel nem vállaló, gyáva és képmutató klaviatúra forradalmárokból, akik olyan fantasztikusan élesen látják, hogy Magyarországon a társadalmi és gazdasági rendszer haldoklik, a megélhetési politikusok milliárd számra lopják a közpénzt, ám a cselekvés annak érdekében, hogy ez ne így legyen messze áll tőlük.

1 komment

Címkék: jóslat gondolatébresztő munkanélküliség összefogás közmunka háttérhatalom nemzettudat külföldi munkavállalás nyirkai jóslat munkanélküliség okai holisztikus filozófia Magyarország CHEMTRAIL vegyi csík spirituális tanítók spirituális gyógyítók

2017 A KEZDET ÉVE

2016.11.05. 14:16 :: Evamaria

2017_ebredj_magyarorszag.pngA 2016 sokak számára az elengedés, lezárás/befejezés és az ezzel járó szenvedés és megpróbáltatás éve volt.
Ebben az esztendőben a kilences (2+0+1+6=9) szám nem éppen könnyed és egyszerű energiáját tapasztalhattuk meg erőteljesen a világban. Nagy kihívást jelentett ez azoknak, akik nehezen viselik a veszteségeket, félnek a változástól és az újrakezdéstől.
Nézzük, mely energiák segítik és nehezítik az életünket 2017-ben!
Az alábbi elemzés (előrejelzés) a numerológia és a Tarot kártya alkalmazásával készült.

Szólj hozzá!

Címkék: numerológia jóslat gondolatébresztő számmisztika évelemzés 2017 háttérhatalom nemzettudat Magyarország Izrael Tarot kártya Bilderberg 1-es szám

ÚJ VILÁGREND

2016.10.30. 12:34 :: Evamaria

ebredj_mo_szerk.jpg

Már nem titok, hogy mi a szándéka annak a hatalomnak, amely tönkreteszi a Földet és leigázza a népeket: egy új világrend létrehozása, mely a hatalomról, pénzről, rabszolgaságról és a gyűlöletről szól.
Egy csoport/szervezet, mely egyre nyíltabban vállalja eszméit és ördögi tervét lassan sikerre is viszi, ha nem tesz ellene valamit az emberiség.
Mindegy minek nevezzük ezt a háttérhatalmat Bilderberg csoport, szabadkőműves páholy, vagy éppen illuminátus rend – azt kéne már észrevenni, hogy ez az egész egyetlen szörny, aminek sok feje van.

Szólj hozzá!

Címkék: munka vallás gondolatébresztő munkanélküliség szabadkőműves világvége összefogás népírtás új világrend háttérhatalom uzsorakamat nemzettudat külföldi munkavállalás munkalehetőségek egységtudat uzsorázás Magyarország Bilderberg CHEMTRAIL vegyi csík spirituális tanítók spirituális gyógyítók

A HÁTTÉRHATALOM X-AKTÁJA

2016.04.17. 14:09 :: Evamaria

                A BILDERBERG CSOPORT ÜZENETE AZ EMBERISÉGNEK? 

bilderberg_csopsz.jpgBizonyára sokan javában ízlelgetik már a 2016-os év energetikáját, melyet nem igazán a könnyedség jellemez. Sajnos ez az esztendő még bőven tartogat keserű perceket az emberiség számára, mert márciustól a Mars bolygó is igen erőteljesen hatást gyakorol az évre és nehezít az amúgy
sem könnyű „terheken”.
Bármilyen hihetetlen, de a szenvedések és megpróbáltatások az ember fejlődését segítik elő. Tudom, sovány vigasz ez azoknak, akiknek éppen romokban hever az élete.
Nemcsak egyénileg történik a változás, hanem a társadalmi rendszer is átalakulóban van. Igaz, hogy a rogyadozó „piramist” igyekeznek az „építők” fenntartani, de ahogy az emberiségnek fel kell a mély alvásból ébredni, úgy az egy világhatalomról álmodóknak is ideje kivenni a biliből a kezüket. Háttérhatalom, Bilderberg csoport, Illuminati, Szabadkőműves – teljesen mindegy, hogy minek nevezzük e hanyatló rendszer gazdáit, a lényeg az, hogy jelenleg az emberiség leigázására, majd teljes uralására készülnek.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő népírtás háttérhatalom nemzettudat eugenika egységtudat Magyarország Hitler HAARP X-akták Bilderberg CHEMTRAIL vegyi csík

EURÓPA HÁBORÚJA

2016.01.25. 16:24 :: Evamaria

Hónapok óta tart Európa megszállása – döbbenet, hogy még mindig mennyire vakok, süketek és közömbösek az emberek!
A politikusok továbbra is csak lopnak, csalnak, hazudnak, marakodnak és egymásra mutogatnak, miközben a terroristák migráns jogcímen megszállják azt a földrészt, amelyen élünk.
Már régen nem titok, hogy a nemzetek kizsákmányolása mögött egy szervezett háttérhatalom áll, melynek csupán egyetlen célja van: a világhatalom megszerzése.
E terv csak úgy valósulhat meg, ha minden országot térdre kényszerítenek, aki pedig ellenszegül (pl. Oroszország és Kína), azt igyekeznek démonizálni az általuk irányított médiákon keresztül.
Új világrendről beszélnek, ami az „egyről” szól, csakhogy nem az isteni egység megteremtésének szándéka van e „rend” mögött, hanem a sátáni. A világrendjük alatt az egy világkormány, az egy világhadsereg, az egy világbank, és az egy világvaluta, azaz a bolygó központosítása értendő.
Gyűlöletet, viszályt szítanak az emberek és a nemzetek közt; sarkosítják a társadalmat (szegények, gazdagok); meghamisítják a történelmet; az emberi szellemi értékeket az oktatásukkal, a vallásaikkal és a médiájukkal megfertőzik, majd megsemmisítik, hiszen minél tudatlanabb valaki, annál alázatosabb rabszolga.
Köntös fogalmakat használnak, ilyen például a humanizmus, pacifizmus és a demokrácia, amelyek mögött valójában a nihilizmus eszméje áll. A demokrácia kifejezést egyenesen imádják, hiszen e mögött rejlik a káoszteremtés, valamint az emberek kizsákmányolásának és elnyomásának számtalan lehetősége.
Tényleg nem látjuk, hogy az emberiség „vírusa” Izrael és Amerika?

Szólj hozzá!

Címkék: iszlám háború dzsihád jóslat gondolatébresztő szabadkőműves háttérhatalom nyirkai jóslat 2016 egységtudat Magyarország Hitler Nostradamus próféciái 9-es szám Vérkút

2016 A FINÁLÉ ÉVE

2016.01.08. 18:28 :: Evamaria

2016_9_ev.jpgÉv elején sokan kíváncsiak arra, hogy mit tartogat számukra az új esztendő.
A jövő mindenkinek személyre van szabva, azonban van néhány olyan okkult tudomány, amely által bepillanthatunk a közeljövőbe. Ilyen tudományterület például a számmisztika vagy más néven a numerológia is.
Hitünktől és tudatosságunktól függetlenül a számok energiája (is) jelentős hatást gyakorol életünkre. Minden évnek megvan a maga számenergiája, amely így, vagy úgy hatással van mindenkire.
Az aktuális esztendő emberiségre vonatkozó numerológiai energiáját az évszám redukálásával számolhatjuk ki.
(Jelen esetben 2016: 2+0+1+6 = 9)
Hogy egyénileg ki, hogyan éli meg a 2016-os év numerológiai hatását, az a személyes évszámunktól is függ.
(A személyes évszámot születésnaptól, következő év születésnapig számoljuk: pl. 2015.08.01: 2+0+1+5+0+8+0+1=17; 1+7=8, tehát ezúttal a nyolcas szám az, melynek energiája 2016.07.31-ig szintén befolyásolja az egyén életét).
Személyes évszámunk azt mutatja meg, hogy adott évben mi várható számunkra, azaz milyen rezgéseket tudunk kihasználni a születési energiánkon és a napi rezgéseken kívül.
A 2016 nem tartozik a könnyed évek közé, ám mégis különleges és felejthetetlen lesz sokak számára.
Az alábbi elemzés leginkább azokra a népekre vonatkozik, akiknél az időszámítás a Gergely-naptár szerint történik.

Szólj hozzá!

Címkék: numerológia gondolatébresztő számmisztika évelemzés katasztrófák 2016 Magyarország Tarot kártya 9-es szám

NYIRKAI JÓSLAT 2015-2018

2015.12.06. 18:30 :: Evamaria

turani_atok2_rovas_szv.jpgNem szokásom mások munkáját publikálni, de ezúttal kivételt teszek. Nyilván nem véletlen, hogy eljutott ez a jóslatelemzés hozzám - megjegyzem igen rejtélyes körülmények között érkezett levélben.
A Nyirkai Jóslat legújabb értelmezéséről van szó, mellyel több helyen is egyetértek.

Remélhetőleg az alábbiak segítenek abban, hogy
ÉBREDJen MAGYARORSZÁG!!!!!

11 komment

Címkék: jóslat gondolatébresztő világvége nemzettudat nyirkai jóslat Magyarország

TURÁNI ÁTOK A SÁHNÁME SZERINT

2015.11.20. 12:17 :: Evamaria

turani_atok2_rovas_szv.jpgA turáni átok egyik legismertebb verzióját egy korábbi írásomban már összefoglaltam (Turáni Átok).
Ezúttal egy jóval régebbi, ám kevésbé ismert történetet osztok meg, melynek igazságáról döntsön mindenki lelkisége szerint.
Jelenleg úgy tűnik, hogy széthullóban van Magyarország, hiszen népünknek nincsen egységtudata, az emberek szívét és elméjét pedig a tudatlanság hatja át. Nagyon nehéz 3-4 évnek nézünk elébe, azonban a szenvedések és megpróbáltatások után vége lesz ennek a sötétségnek, és a megfelelő személy(ek) vezetésével lényegesen megváltozik az élet, nemcsak hazánkban, hanem a Föld többi részén is, s új világrend veszi kezdetét. (Ez nem a szabadkőműves háttérhatalom „új világrendjét” jelenti!)
Az alábbi történetből megérthető, hogy mi az egyik lehetséges oka a magyar és az európai népek közt lévő folyamatos viszálynak és az is kiderül, hogy milyen módon szüntethető meg ez az ellenségeskedés.

Szólj hozzá!

Címkék: átok gondolatébresztő nyirkai jóslat turáni átok holisztikus filozófia Magyarország Nostradamus próféciái Sáhnáme

DEVIZAHITEL, FORINTOSÍTÁS, avagy NÉP-ÁTVERÉS

2015.05.05. 14:57 :: Evamaria

v_mint_vegidok_nyers2_irott.jpgMagyarország lakosságának jelentős részét érinti a devizahitel forintosítása. Sokan azt remélték, hogy ez a kormány által létrehozott „nagyvonalú” törvény most aztán leveszi az emberek válláról az uzsoraterhet és eljön a Kánaán.
Nos, amint a bankok által kiküldött elszámolásokból láthatjuk ez nem így van. Nem segítettek az embereken, hanem még nagyobb nyomorba döntötték őket.

Szólj hozzá!

Címkék: lakáshitel gondolatébresztő devizahitel uzsorakamat forinthitel bankhitel svájci frank alapú hitel uzsorázás Magyarország forintosítás

"ZENÉLŐ SIVATAGOK TIGRISE" - NYIRKAI JÓSLAT

2014.11.13. 14:46 :: Evamaria

Tigris.jpg

Magyarország jövőjével kapcsolatosan több jóslat is íródott, azonban most csak két – talán a legismertebb – prófécia néhány sorára hívom fel az Olvasó figyelmét.
Egyik ilyen jövendölés a Nyirkai Jóslat, amelyben a „zenélő sivatagok tigrisének” kiléte és eljövetele egyre inkább foglalkoztatja a spirituális úton járó, „másként gondolkodó” embereket.

11 komment

Címkék: jóslat gondolatébresztő nyirkai jóslat Magyarország Nostradamus próféciái

SPIRITUÁLIS TANÍTÓK, GYÓGYÍTÓK ÉS FÉNYMUNKÁSOK MUNKALEHETŐSÉGEI

2014.07.03. 17:34 :: Evamaria

A materialista tudatból való felébredés egyik jellegzetessége az, hogy nő a spirituálisan gondolkodó fény-ösvényt kereső emberek száma. Az ébredés elején az egyén szeretné környezetével megosztani az új és sokszor csodának vélt élményeit, amivel gyakran azt éri el, hogy a hozzá legközelebb álló szerettei is azt gondolják róla, hogy meghülyült. Ezt követően – ha nem akar a pszichiátriára kerülni – megtanul hallgatni és a régi elveket, valamint baráti kört hátrahagyva új társaságot keres, a spirituális élmények megosztási vágya pedig lassan átváltozik „segíteni akarássá”, majd tanítói szándékká.
A segíteni akarás mögött legtöbbször az éppen tudatra ébredő testvéreink támogatása áll, csupán azt nem vesszük észre, hogy már nem a saját tapasztalatainkat osztjuk meg, ezzel segítve a keresőt, hanem – olykor erőszakosan – rá akarjuk kényszeríteni a másik emberre azt a hitet és utat, ami nem biztos, hogy az övé.
Tudjuk, hogy a pokolhoz vezető út is jó szándékkal van kikövezve nem beszélve arról a fajta szeretetről, ami sok „segítőt” motivál a jó indulatának megnyilvánításában.

4 komment

Címkék: munka karrier gondolatébresztő munkanélküliség hivatás állásinterjúk álláshirdetések álláslehetőségek holisztikus filozófia szakmai önéletrajz spirituális tanítók spirituális gyógyítók fénymunkások

MUNKANÉLKÜLISÉG ÉS AMI MÖGÖTTE VAN

2014.03.03. 14:11 :: Evamaria

Eu válság szerk.jpgÉvek óta figyelem a magyar álláslehetőségeket és a helyzet napról napra siralmasabb.
Inkorrekt, hiteltelen szavú munkáltatók keresnek bepalizható, éhbérért is munkát vállaló embereket, valamint „muszájból” meghirdetett állásajánlatokkal kápráztatják el a keresőket.

Országunk a rendszer/gengszterváltás óta egyre csak lejjebb süllyed a posványban, a szervezett háttérhatalom a libériás inasai segítségével pedig mindent elkövet annak érdekében, hogy egy magyarságát felejtő népet kreáljon belőlünk.

Az európai uniós tagság mit hozott számunkra? Még nagyobb nyomort, mint ami volt és tetejébe az adósrabszolgaságot!
Az EU-s pályázati lehetőségekkel azt sugalmazták, hogy munka és gondolkodás nélkül is lehet országot építeni. A spekulációknak teljes teret adtak, s így törvényes keretek között lehet kirabolni az embereket, ezzel példázva azt, hogy a munkából nem lehet megélni.

10 komment

Címkék: munka vallás karrier gondolatébresztő munkanélküliség diákmunka közmunka hivatás gazdálkodás szakmák külföldi munkavállalás munkalehetőségek állásinterjúk munkaügyi központ munkanélküliség okai tevékenységi körök álláshirdetések álláslehetőségek holisztikus filozófia DEHUSZ jogi szakma biztosítási szakma oktatási szakma művészi hivatás szakmai önéletrajz

ISON (VAGY SION?) ÜSTÖKÖS

2013.11.26. 19:17 :: Evamaria

Ison üstökös sz.jpgElszánt kutatók és számtalan magukat spirituális embernek nevező egyének töméntelen időt és rengeteg energiát áldoznak a „közelgő” világvége témájának. Nem az a probléma, hogy a világvége kérdése foglalkoztatja őket, hanem az a sok beteges torz agyszülemény, amit hirdetnek, és amivel félelmet keltenek az emberekben.
Ismerjük a 2012. december 21-re jósolt világvége sztorit és tudjuk, hogy nem történt semmilyen apokaliptikus összeomlás azonban vannak, akik még mindig nem adják fel és folyamatosan ontják magukból a rémhíreket. A mai ember elméje hihetetlenül kreatív a pánik keltés és egyéb negatív minőségű energiák megteremtésére. Sajnos nemcsak megteremtjük ezeket a negatív programokat, hanem be is fogadjuk őket és engedjük, hogy hatással legyenek az életünkre.
Néhány nap múlva különleges látványban lesz része annak, aki felnéz az égre (ha az nem lesz borult), ugyanis láthatja az Ison (ejtsd: ájszn) üstököst. Az Isonról is megszülettek már a rémhírek és az agyonra műveltek tudni vélik, hogy nekünk most már tényleg annyi.
Az alábbiakat gondolatébresztésnek szánom és nem félelemkeltésnek. Holisztikus gondolkodásra hívom az érdeklődőket azonban az összefüggések megtalálást, valamint a következtetések levonását az Olvasóra bízom!

1 komment

Címkék: vallás egyház apokalipszis jóslat gondolatébresztő kereszténység világvége 2013 november Ison/Sion üstökös Ison üstökös Sion-hegy Sion-rend Nostradamus próféciái

HAARP ÉS CHEMTRAIL, AVAGY NÉPÍRTÁS MAGYARORSZÁGON

2013.10.07. 11:20 :: Evamaria

A márciusban közreadott „HAARP halálsugár Magyarországon” című írásom többekből vegyes gondolatokat és heves érzelmeket váltott ki. Kaptam hideget, meleget és a leveleket olvasva örömmel konstatáltam, hogy a látszat ellenére ÉBRED MAGYARORSZÁG, sőt a külföldön élő magyar testvéreink legtöbbjét is érdekli, hogy mi történik kis hazánkban.
Lassan, de biztosan haladunk az év vége felé és bizonyára vannak, akik úgy vélik, hogy semmilyen pozitív irányú változás nem történt/történik, hiszen a nép ugyanolyan nyomorban – ha nem nagyobban – van, mint egy évvel ezelőtt. A munkanélküliség napról napra nő, a devizahitel csapdájában lévők egyre többen veszítik el az otthonukat, és sajnos az éhező emberek száma sem lett kevesebb.  A politikusok továbbra is csak marakodnak, a pártok viszályt szítanak, és ha felnézünk az égre azt is láthatjuk, hogy a chemtrail-csíkkokból sincsen hiány a fejünk fölött, ugyanúgy permeteznek bennünket a mérgező vegyi anyagokkal, mint eddig.  Mindezeket summázva valóban úgy látszik, hogy még az eddigieknél is lejjebb süllyedtünk a posványban.

3 komment

Címkék: gondolatébresztő népírtás Magyarország HAARP 2013 november CHEMTRAIL vegyi csík Ison/Sion üstökös

SVÁJC SEMLEGESSÉGE VAGY INKÁBB "SZENTSÉGE"

2013.09.22. 16:28 :: Evamaria

Köztudott, hogy Svájc politikailag, katonailag, gazdaságilag és a nemzetközi együttműködés területén is semleges ország. E semlegességre vonatkozó tételt már az általános iskolában rögzítik a gyerekek agyában. A tanuló pedig nem kérdez, mert nem szabad, hiszen, amit a tanár mond az megkérdőjelezhetetlen „igazság”.
A legnagyobb baj azonban az, hogy a felnőtt ember sem kérdez, csak méltatlankodik a szerencsétlennek vélt sorsa miatt, szidja a világot és a politikai rendszert.

1 komment

Címkék: egyház gondolatébresztő kereszténység Svájc Svájci Gárda

TÁRSKERESŐ PÁRKERESŐK

2013.06.25. 09:45 :: Evamaria

Évek óta látogatója vagyok különböző közösségi oldalaknak és azt tapasztalom, hogy hihetetlenül megnövekedett a társkereső emberek száma.
Sokan keresnek valakit vagy valamit, ám valójában még azzal sincsenek tisztában, hogy egyáltalán keresnek, azt pedig végképp homály fedi, hogy mit. Ez a problémának csak az egyik része, a másik az irreális gondolkodás és a hazugságok tömkelege.
A férfiak keresik az „álomnőt”, a hölgyek pedig a herceget várják fehér luxusautóval (a ló ma már nem divat, csak a lóerő).
Az elmúlt néhány év alatt megfigyeltem több korosztály párkeresési módszerét és azokat a feltételeket, amelyek szerint sokak keresik életük nagy szerelmét. Az eredmény döbbenetes.

3 komment

Címkék: szex szerelem szeretet társkereső gondolatébresztő párkeresés

HAARP HALÁLSUGÁR MAGYARORSZÁGON?

2013.03.16. 15:37 :: Evamaria

Ilyen, de még ehhez hasonló március 15-re nem emlékszem. Behavazott, megdermedt Magyarország és alattomos módon menekülő politikusok...
Holisztikusan gondolkodóként eltűnődtem a „hókatasztrófa” és az országunk nemzeti ünnepe között lévő esetleges összefüggéseken.  
Mivel tudom, hogy véletlenek nincsenek, és mindennek oka van, így mögé néztem egy kicsit a történéseknek és több gondolatébresztő kérdés is felmerült bennem.
A további összefüggések megtalálását és a következtetések levonását az olvasóra bízom!

27 komment

Címkék: gondolatébresztő háttérhatalom Magyarország HAARP 2013 március 15 CHEMTRAIL vegyi csík

ÚJ VILÁG(VÉGE) 2013 - BAN

2013.02.11. 16:52 :: Evamaria

A 2012. december 21-re jósolt világvége és a velejáró tűzeső, a hirtelen dimenzióváltás, valamint a több napos sötétség ugyan elmaradt, de az emberi elme fáradhatatlan és már ki is lett találva a „pusztulás” újabb időpontja.
Néhányan úgy vélik, hogy egy láthatatlan erő fajunk „leigázására vagy démonizálására” készül, melynek ebben az évben jön el az ideje. 
E pokolinak kikiáltott nap 2013. június 6.

1 komment

Címkék: gondolatébresztő holisztikus filozófia Sátán 666 2013.06.06

SORSKÖNYV

2012.09.18. 09:02 :: Evamaria

 

sors konyv_1.jpg„Ahogy a NAGYKÖNYVBEN meg van írva…”
Minden ember életében adódik olyan pillanat, amikor szívesen beleolvasna abba a bizonyos nagykönyvbe, – ha egyáltalán létezik  – amelyben a sorsa meg van írva.
A sikerek fényében és a kudarcok sötétségében élő emberek gyakran szeretnék megismerni sorsukat legfőképpen azért, hogy cselekedeteik, s jövőjük megtervezéséhez támpontokat találjanak, valamint azért is, hogy a sorscsapásnak vélt események hatása alól kivonják magukat.
Ismerős a mondás? „Ha előre tudom, hogy elesek, előtte leülök (vagy el sem indulok).”
„Ha én ezt előre tudom…”

Szólj hozzá!

Címkék: sorskönyv gondolatébresztő sors ezoterika összefogás misztikus nemzettudat holisztikus filozófia Magyarország

HOLISZTIKUS FILOZÓFIA

2012.07.18. 12:18 :: Evamaria

Az Aranykor eljövetele hatalmas fordulatot jelent az emberiség számára.   A változás nem egyik napról a másikra következik be, a folyamat már régen tart, csak a szemünk előtt most válik láthatóvá.
A Vaskorban megtanultunk nem gondolkodni, hiszen ennek a korszaknak az volt az egyik leckéje, hogy az ember megtapasztalja a sötétséget.
A sötétség a fény hiánya.
A fény a magasabb rendű létezés tartalmi hasonlata.
Minden változásnak a gondolkodás az alapja, hiszen minden érzelmet és cselekedetet egy gondolat előz meg.
Sajnos a mai ember – most még – nem akar gondolkodni, ezért nem is veszi észre, hogy egy társadalmi elit, amelyet nevezhetünk szervezett köz és magánhatalomnak, adósrabszolgaságba kényszerítette (devizahitel), kizsákmányolja (adók, közterhek), butítja (oktatási intézmények, média, egyház, gyülekezetek) és végül elpusztítja (gyógyszeripar, környezetszennyezés, háború).
Egyetlen megoldás van arra, hogy az emberiség kiszabaduljon a sötétség börtönéből és visszaszerezze szabadságát: HOLISZTIKUS GONDOLKODÁS!
Az Aranykor hozza magával az új eszméket és egyre ismertebbé válik az a filozófia irányzat, amelyet a Vaskor mindenkori képviselői szerettek volna eltitkolni és gyökerestől kiirtani.

Szólj hozzá!

Címkék: aranykor vaskor holisztikus filozófia

ARANYKOR MAGYARORSZÁGON

2012.01.10. 10:23 :: Evamaria

Mit jövendölnek Magyarországnak az ősi szent iratok, próféciák, jóslatok?

Az utóbbi 20 évben Magyarország fénysebességgel rohan egy olyan szakadék felé, amely akár az örök vesztét is okozhatná hazánknak. Ki kell ábrándítanom a szakadékba zuhanásunkra várakozó törekvőket, mert ez a tragédia nem fog bekövetkezni!
Hazánk történelmére visszatekintve (még akkor is, ha az nagyrészt el van torzítva) láthatjuk, hogy már többek is kísérletet tettek országunk és népünk elpusztítására, vagy „jó esetben” csak rabszolgaságba kényszerítésére, ám ezek a próbálkozások sem voltak eredményesek.

18 komment

Címkék: apokalipszis jóslat gondolatébresztő aranykor világvége 2012 vaskor nyirkai jóslat holisztikus filozófia Magyarország 2012 december 21 Nostradamus próféciái Vishnu Purana

2012. év BELÉPÉS AZ ARANYKORBA

2011.12.06. 20:50 :: Evamaria

Még néhány hét és véget ér a 2011-es év.
Ilyenkor év vége felé az ember summázza a mögötte álló hónapokat és remélhetőleg bizakodva, várja az új esztendőt, hátha hoz egy kis boldogságot számára.
Ha az elmúlt éveket megnézzük, akkor nem sok „jóval” dicsekedhet sem a világ, sem pedig Magyarország.
Senki előtt sem titok, hogy nemcsak az országunk áll a szakadék szélén, hanem maga az egész világ ínséges időket él meg.
Ezt az időszakot, amely az emberi gondolkodás és cselekvés teljes lealacsonyodásának az abszolút mélypontja – amelynél már nincs mélyebb alászállás – VASKORNAK nevezzük.
Az ókori naptárak négy világkorszakról írnak:

ARANYKOR

EZÜSTKOR

RÉZKOR

VASKOR

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő aranykor világvége nihilizmus vaskor holisztikus filozófia Magyarország Nostradamus próféciái

DEVIZAHITEL - MIT TESZ ÖN AZÉRT, HOGY NE ÍGY LEGYEN?

2011.11.14. 10:30 :: Evamaria

Napjainkban sajnos örökzöld témának számít a devizahitel, ami a magyar lakosság kizsákmányolásának egyik fajtája.
Én személy szerint nemcsak azért forszírozom ezt a témát, mert érintett vagyok, hanem azért is, mert visszataszítónak és igazságtalannak tartom azt az etikátlan, tisztességtelen viselkedést, amit a bankok megengednek magunknak.
Azonban mielőtt a pénzintézeteket és a kormányt elkezdenénk köpködni, nézzünk egy kicsit magunkba!

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő devizahitel nihilizmus nemzettudat bankhitel egységtudat Magyarország

DEVIZAHITEL, AVAGY AZ UZSORA TÖRVÉNYESÍTÉSE

2011.10.20. 20:31 :: Evamaria

A héten megszületett a döntés, hogy ezentúl sokkal szigorúbb büntetés jár annak, aki uzsorakamatra ad/adott kölcsönt.
A törvény szerint egyetlen alkalommal is elég az uzsora-bűncselekményt elkövetni ahhoz, hogy az uzsorást börtönnel büntessék. 3 év szabadságvesztéssel büntethető az uzsorázás és 5 évvel, ha azt valaki bűnszövetségben vagy üzletszerűen követi el.Orbán Viktor miniszterelnök az Országvédelmi Terv részeként közölte, hogy a kormány zéró toleranciát és hajtóvadászatot hirdet az uzsorás bűnözők ellen. (A kormány sok mindennel kapcsolatosan zéró toleranciát mutat…)
Szerintem az uzsorások felelősségre vonását azonnal el is lehet kezdeni mindjárt a „legnagyobbakkal”: a bankokkal.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő devizahitel uzsorakamat forinthitel bankhitel svájci frank alapú hitel uzsorázás Magyarország

TURÁNI ÁTOK

2011.10.20. 09:14 :: Evamaria

                               Avagy az elátkozott Magyarország?

Népünk emberi tulajdonságait vizsgálva az a következtetés vonható le a tanulmányozó által, hogy a magyar ember irigy, tolvaj, bosszúálló, két/sokszínű, korrupt, rosszindulatú, egoista, pénzéhes személy, s ennek egyenes következménye az, hogy Magyarország lakosságából hiányzik a szeretet és az összetartás.
Ne szépítsük a dolgot, ez a megállapítás jelenleg valóban helytálló országunk polgárainak többségére nézve.
A mai magyar lakosság nagy része valóban személyiségközpontú, önző érdeket képviselő egyénekből tevődik össze. Az emberek elméjét, s vele együtt a gondolkodását és érzelemvilágát teljesen elvakította a pénz, és a hatalomvágy. Nagyon sokan odáig süllyedtek, hogy e két dologért bármire képesek. Már nem számít a vérrokonság szülő vagy testvér, és nincs jelentősége a barátságnak vélt érzelemnek sem. Gyerek gyilkolja a szülőt, szülő öli a gyermekét, a barát (álbarát) pedig az első adandó alkalommal elárulja a legjobb barátjának nevezett személyt.

1 komment

Címkék: augusztus 20 vallás átok gondolatébresztő kereszténység ezoterika turáni átok holisztikus filozófia Magyarország Vicarius Filii Dei

A DEVIZAHITELRŐL MINDEN ÉRDEKELTNEK!

2011.08.11. 21:18 :: Evamaria

Magyarországot a népével és az anyanyelvével együtt mindig el akarta taposni valaki. Próbálkozott a tatár, török, habsburg, német és az orosz is.
Minél civilizáltabbá vált a társadalom, annál kifinomultabbak lettek az érvek és a módszerek arra, hogyan lehetne Magyarországot a népével együtt ellehetetleníteni, vagy akár elpusztítani.
Mindig megjelent egy „jótevő”, aki sikeresen meggyőzte (pénzzel és hatalmi pozícióval) az ország irányítóit arról, hogy kicsik vagyunk és gyöngék, ezért szükségünk van a segítségre és a védelemre.
A kapzsi és hatalomra éhes honatyák pedig bármire képesek azért, hogy, még ha bábként szolgálnak a hatalmaskodók kezében, akkor is egyfajta uralkodói státuszt tölthessenek be az országban.

8 komment

Címkék: lakáshitel gondolatébresztő devizahitel uzsorakamat bankhitel svájci frank alapú hitel Magyarország

EZOTERIKUS KIFEJEZÉSEK ENCIKLOPÉDIÁJA

2011.07.21. 14:53 :: Evamaria

 

Könyvkiadáshoz kiadót keresek!

 

A könyv címe:                                 LOGOSZ VILÁG  
                                  
MISZTIKUS ÉS OKKULT ENCIKLOPÉDIA

 

Amikor elkezdtem a spirituális világgal foglalkozni nagyon sok könyvet és tanulmányt olvastam, melyek e területet próbálták világosabbá tenni a kereső ember számára. Kezdetben problémát jelentett számomra, hogy az írásokban olyan kifejezésekkel is találkoztam, amiket még soha nem hallottam, ugyanakkor az értelmező szótárakban sem voltak megtalálhatók.

1 komment

Címkék: vallás filozófia szótár gondolatébresztő ezoterika okkult misztikus enciklopédia bioenergetika teozófia holisztikus filozófia

2012 VILÁGVÉGE?

2011.05.11. 23:34 :: Evamaria

Napról napra közelebb kerülünk a Maja naptárból közismertté vált világvégét előre jelző 2012. december 22. napjához.
A világvégét már sokszor próbálták megjósolni előre, azonban még mindig itt vagyunk…

Szólj hozzá!

Címkék: apokalipszis jóslat gondolatébresztő világvége 2012 katasztrófák nyirkai jóslat Magyarország

NYIRKAI JÓSLAT 2.

2010.08.29. 18:29 :: Evamaria

Egyre ismertebbé válik Magyarországon az a jóslat, amelyet 1946-47 körül Lápkumánja táltos szellemétől kapott hét magyar táltos.
A Nyirkai Jóslat Máté Imrének, a rábaközi táltos hagyományok őrzőjének Yotengrit című könyvéből származik (második kötet).
A jóslat tartalmazza az 1946-47-től hazánkban és néhány európai országban már megtörtént jelentős esemény leírását. Mint minden jóslatot, úgy ezt is, a beteljesülés után a legkönnyebb értelmezni. Utólag már jobban körvonalazódik és érthetőbbé válik az ember számára, hogy pontosan mit jelentett a jövendölés, amit kapott.

13 komment

Címkék: jóslat gondolatébresztő nyirkai jóslat holisztikus filozófia Magyarország

NYIRKAI JÓSLAT 1.

2010.08.24. 02:06 :: Evamaria

Telnek-múlnak a hetek és hónapok, lassan, de biztosan haladunk az év vége felé.
Ha jól belegondolok, Magyarország ebben az esztendőben nem szűkölködik természeti csapásokban, erőszakos bűncselekményekben és a nyomorban sem.
Mi ennek az oka?
Miért van az, hogy emberek százai veszítik el otthonukat különböző módon?
Van, akinek az árvíz (özönvíz) pusztítja el az eddigi élete munkáját, és van, akinek a bank veszi el a feje fölül a lakását, mert az ügyfél nem tudja fizetni a hónapról-hónapra jelentősen emelkedő jelzáloghitel-törlesztőrészletet.
Munkalehetőség alig van az országban, az ipart és a gazdaságot teljesen tönkretette az elmúlt 20 év kormányainak vezetősége.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő nyirkai jóslat holisztikus filozófia Magyarország

TUDAT, TUDATOSSÁG, ÖNTUDAT

2010.08.20. 15:13 :: Evamaria

Ezoterikus körökben gyakran hallható a tudat, tudatosság és az öntudat fogalma.
A szóhasználattal nincsen semmi probléma mindaddig, amíg a megfelelő értelemben használják ezeket. A tapasztalatom azonban az, hogy gyakran fogalmuk sincs az embereknek arról, hogy mit beszélnek. Egyszerűen csak elegánsnak és kissé tudományosnak tartják (jó szöveg is), ha ezzel a témakörrel kapcsolatosan nyilatkoznak, mert úgy vélik, hogy így okosabbak majdhogynem átlagon felüliek a többi emberhez képest.
Lehet plagizálni is a más munkáját és saját kútfőből termő elvek, vagy eszmékként publikálni, azonban mégis lesz egy kis hiba ezzel: mivel az idegen tollakkal ékeskedő egyén nem elég tudatos, és a tudatszintje valahol a primitív és az átlag ember gondolkodási módjában nyilvánul meg, ezért fogalma sem lesz arról, hogy mit és miről beszél.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása