Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

viragkarneval_szimbolikaja.png

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

2024 DEBRECENI VIRÁGKARNEVÁL: A GLOBÁLIS ÉS A KÍNAI HATALOM SZIMBOLIKUS ÜZENETE A MAGYAROKNAK

2024.09.01. 12:27 :: Evamaria

2024_debreceni_viragkarnevalrol.png

„Debrecenbe kéne menni…” – mondja a nóta.
Én azonban debreceni lakosként azt javaslom, hogyha jót akarsz magadnak, akkor bárhova, csak Debrecenbe ne gyere! Sőt, ha módodban áll, inkább nagy ívben kerüld el Magyarország második legnagyobb fidesz-pöcegödör városát, ugyanis, ha nem vagy fidesz-nyalonc, és ne adj Isten még gondolkodni is tudsz, akkor itt számodra nemhogy babér nem terem, de halott ember is vagy.
Több, mint 50 éve az augusztus 20. a Debreceni Virágkarnevál napja, de mostantól a város hivatalos kínai gyarmattá válásának az ünnepe is.

Az államalapítás és az új kenyér ünnepét hagyjuk és felejtsük is el, mert itt már gyakorlatilag csak Magyarország Zrt. van, és a kenyér nagyrészét sem búzalisztből sütik, hanem Isten tudja milyen őrleményekből, tartósítószerekből és E-szarokból. 
Debrecen Magyarország kis Kínája lett. A város tele van kínaival és mindenféle fajú emberrel.
Van itt indiai, arab, kínai, zsidó, néger, ukrán és román, magyar embert viszont egyre kevesebbet lehet látni.
26 éve nyomorítja és pusztítja Debrecen városát a Fidesz-maffia. Sajnos már ennyi ideje annak, hogy a narancsköd bódulatában élnek az emberek, és még mindig nem látnak...
Nem a Covid, vagy más vírus veszélyezteti ezt az országot, hanem a Fidesz-es Orbán-kormány, s velük együtt az összes politikus hozza a dögvészt a magyarokra. Természetesen kétirányú ez az utca, mert ahhoz, hogy a maffia-kormány kivéreztesse az országot, elengedhetetlen a nép tudatlansága, gyávasága és cselekvésképtelensége.
Ebből a városból mindenki elmenekül, melynek egyrészt az az oka, hogy az egyszerű, becsületes ember számára tisztességes munkahely nem adatik, minimálbérből vagy segélyből próbálják sokan túlélni a hónapokat. Másrészt pedig, mert Debrecen külterületét teleépítették gyárakkal, a kiváló minőségű termőföldeket lebetonozták, és hogy tökéletes legyen a pusztítás, az akkugyárakkal megmérgezik és termőképtelenné teszik a talajt. Az ideépített akkuüzemekkel tulajdonképpen szépen, lassan és módszeren kiirtják a maradék debreceni magyar lakosságot.
Maga a város is egy betonrengeteggé vált.
A belvárosban a gyönyörű, hatalmas fákat kivágták. Helyettük, választási kampány keretében, próbálkoztak a „10 000 fát ültetünk” facsemete programmal, mely egy nevetséges bazári majomkodás és felesleges pénzkidobás volt, ugyanis az elültetett fák nagy része kiszáradt, mert nem öntözték őket.

debrecen_10_000_faultetese.jpg

debrecen_10_000_faultatese2.jpg
A pályaudvar és a buszvégállomás egy köpedelem. A vonattal és távolsági busszal idelátogatók már az érkezésükkor levonhatják a következtetéseiket a város vezetőségéről, s persze a lakosok nagy részéről is.
Van új stadionunk, egy rakat kihasználatlan szállodánk, gusztustalanabbnál gusztustalanabb betonépítmények (pl. Pláza, Fórum, Párizsi Udvar), több térkővel borított tér és betonpark, ahol nyáron a hőség miatt kész öngyilkosság még végigsétálni is, nemhogy leülni egy padra.
Mindemellett gombamódjára nőnek ki a földből az új építésű társasházak, melyek nemcsak rondák, hanem ahogy hallom a lakástulajdonosoktól, a minőségük is kritikán aluli, az áruk viszont a csillagos egekben van.
És ha Debrecen, akkor Kína, ahol már nemcsak az akkugyárak épülnek, hanem a kínai lakótelep és munkásszálló is.

Gyakran olvasom, hogy a debreceniek köpködik egymást a közösségi csoportokban és azt dörgölik az elégedetlenkedők orra alá, hogy „te választottad; nem rájuk kellett volna szavazni”…
Nos, akkor tisztázzunk valamit!
Először is, normális magyar ember el sem megy szavazni, mert tudja, hogy csupán a szavazásra van lehetősége, választásra nincs, éppen ezért nem vesz részt az effajta bohóckodásokban.
Másodszor pedig, a választási eredmények az államok feletti magánhatalom által már előre el vannak döntve.
Ha esetleg a nép másként szavazna, mint ahogy az már le van fixálva, akkor az elmúlt években láthattuk, hogy egyik országban sem okoz gondot a választási csalás elkövetése.
A politikusi szférára nagyon igaz a mondás, hogy „aki hazudik, az lop is, aki lop, az csal is, és aki csal, attól az ölés sem áll távol”.
A mai állami kormányokat azt hiszem, hogy senkinek sem kell bemutatni. A hatalomért és a pénzért a hazaárulástól kezdve a népirtásig bármire képesek.

Na de térjünk vissza a Kínának behódoló fidesznyikes Debrecenhez!

Már tavasszal a Magyar Péter parádéján is egyértelmű volt számomra, hogy nem a Tisza árad a városban, hanem a vak sötétség.
A 2024-es Virágkarnevál egy az egyben megerősített abban, hogy ez a város már menthetetlen.
Az érdeklődők láthattak itt LMBTQ szivárványos színű szoknyába öltözött, Halloween-i halálfejesre mázolt táncosokat, szép lányok közt riszáló transz-buzit, az embereknek (be)integető pandamacit, s a kínai honfoglalást szimbolizáló Paifang kaput, valamint sárkányszörnyet. 
E sátáni karnevál fő támogatója a CATL akkumulátorgyár, ami ezúttal a gyarmatosító kínai kommunista ország igen világos üzenetét sugalmazta a város és az ország lakossága felé.


TORII KAPU
Itt van mindjárt az eredetileg japán Torii kapu kínai mutációja, a Paifang kapus virágkocsi.

2024_debrecen-torii_kapu2.jpg
A virágkompozíció a debreceni Nagytemplom előtt álló Paifang kaput ábrázolja, a kapu bejáratánál pedig bonsai fák láthatók.
Az agymosott emberek számára bizonyára nincsen jelentősége e látványnak, ám a gondolkodók hamar megértik a sokatmondó, Kínát képviselő virágkocsi üzenetét.
Maga a Paifang kapu egy szakrális szimbólum.
Ha egy templom bejáratánál helyezik el, akkor a hétköznapiból a szentté való átmenetet jelzi.
Nem tudom, ki, hogy van vele, de a jelenlegi Magyarországot és Debrecen városát elnézve, nekem nem a szentségbe való átjutás, hanem Kínának az emberből zombivá, vagy robottá való transzmutálási szándéka ugrik be az alkotást látva.
A magyar népre nézve igen nyilvánvaló szimbóluma ez a mai kínai „szent cél” felé haladásnak, ami az alapvető emberi szabadságból a kínai diktatúrába való átmenetet szimbolizálja.
Ez a kapuszimbólum a magyarság tudatátalakítását is jelképezi.
A debreceni magyar lakosság jelentős részének a tudata a bányabéka segge alatt van, tehát ezzel már nincsen különösebb teendője, sem a globális háttérhatalomnak, sem pedig a kínainak. Elég, ha a fidesznyikes önkormányzat és a Magyar Péter-féle hazugságokkal szinten tartják a városlakók jelenlegi tudatállapotát.
E virágkarneválon való kínai jelenlétnek a szimbolikus üzenete többek közt az is, hogy a magyarságtudatot kínaira akarják módosítani. 
S hogy kerek legyen ez a sárga veszedelmet jelző kaputörténet, csak úgy megjegyzem, hogy a Kínán kívüli Paifang a kínai negyedet jelképezi.
Ami a bonsai fát illeti, ez nem fajnövény, hanem egy alkotói és fanevelési stílus. Leggyakrabban tálakban vannak ezek a növények, azonban a bonsai nemcsak az edényben nevelt fát jelöli, hanem a növény alakítási és nevelési technikáját is. A fa neveléstechnikája a metszésben és a megfelelő mennyiségű tápanyag biztosításában rejlik.
Egyébként minden erre alkalmas fásodó szárú növényi fajtából lehet bonsai stílusú fát nevelni.
Tehát mit üzen Kína a bonsai fákkal? Csupán azt, hogy minden a neveléstől függ!
A magyarság tudatátalakítása folyamatban van. A hazug mainstream mediával pedig félelemben tartják, s ezáltal gondolkodás és cselekvésképtelenné nevelik és formálják az embereket.

2024_debrecen-torii_kapu.jpg                                                   Kép forrása

KÍNAI SÁRKÁNY SÁTÁN
A Debrecenben most megrendezett kínai virágkarnevál legsötétebb résztvevője, az ördögábrázatú kísérőkkel körbe ugrált, démonhoz hasonló, virágdíszítés nélküli sárkánytákolmány volt.
Nocsak, egy másik kínai szimbólum, melynek a tetején már egy francia zászlót is lengettek!
És még azt mondják, hogy Kínának nincs köze a sátánista háttérhatalomhoz? Ó, dehogy nincs!
A globalista árnyékkormány sok fejű sárkányának az egyik feje Kína.
A kínaiaknál a sárkány pozitív jelkép, egy mitikus állat, amely védelmezőként szolgálja az arra érdemeseket (ezek az „arra érdemesek” bizonyára a Kínát kiszolgáló politikusok és egyéb csicskák).
A sárkány szimbólumnak azonban sokkal nagyobb jelentősége van, mint a védelmezés!
Szimbolizálja többek közt az uralkodót, a szerencsét, a sikert, az örömöt és a termékenységet.
Hát szó se róla, valóban nagy szerencse és öröm a kínainak, hogy annyira korrupt a magyar kormány, hogy pénzért és némi hatalomért a hazaárulásra és a magyarság kiirtására is képes…   
A nyugati kultúrában viszont merőben más az értelme a sárkányszimbólumnak, ugyanis nálunk a sátáni pusztító erőt és az ártatlanság beszennyezését jelképezi.
A kozmogónia mítoszaiban pedig a kaotikus formátlanság, a káosz, a sötétség, az alvilági erők és a halál jelképe.
Aki valamelyest jártas a mítoszokban és a magyar népmesékben, az bizonyára emlékszik rá, hogy az új és a jobb élet teremtéséhez a sárkány elpusztítása szükséges.

2024_viragkarnevali_kinai_demon.jpg

Ahogy már említettem, a virágkarneváli kínai-francia sárkánygyíkon, de még a közelében sem lehetett virágot látni. Az elején nem is értettem, hogy mit keresett a virágkocsik közt ez az undorító szörnyeteg, amelynek orrán-száján jött a füst.
Aztán érkezett a megértés „s lőn világosság”… Csak vissza kellett emlékeznem az elmúlt 20 év virágkarneváljaira.
Tulajdonképpen évek óta itt van a karnevál virágkompozíciói közt a sárkány. Kezdetben csak a kedves Süsü mesehős képében láthattuk ezt a szimbólumot, 2024-ben viszont az illetékes elvtárs már nem rejtette sem véka, sem pedig virág alá Debrecen és a magyarság sanyarú jövőképét.

2008_susu.jpg                                                   Kép forrása

2014_sarkany_debrecen.jpg

2017_sarkany_debrecen.jpg

2018_sarkany_debrecen.jpg

2022_sarkany_debrecen.jpg

2024_viragkarnevali_kinai_demon2.jpg

Mivel francia zászlót lobogtattak e jószág környezetében, így felvetődött bennem a kérdés, hogy ez most a sárkányt vagy a sátánt jelképezi?
Feltehetően mindkettőt, hiszen ne feledjük, hogy Franciaország egy sátánközpontú terület (lásd: Trianon és a most megrendezett olimpia), Debrecen pedig most lett hivatalosan is kínai gyarmat, amit elsősorban a globalista sátánfajzat Orbán-kormánynak köszönhetünk.
Volt szerencsém személyesen látni a londoni kínai negyedet, amely abban különbözik Debrecentől, hogy ott csak éttermek és boltok vannak, itt viszont mérgező akkugyárak is, amelyek meddővé teszik a termőföldet és elpusztítják a lakosságot.

HALLOWEEN-ES LÁNYOK
A virágkarneválon nemcsak a kínaiak üzentek a debrecenieknek, de legfőképpen a magyaroknak, hanem az államokfeletti magánhatalom is.
Ezeket a fiatal lányokat nézve csak sajnálni tudom a mai ifjúságot, hogy ilyen elmebeteg világban kell embernek maradniuk.
Ez esetben a bevezetés alatt álló új világrend árnyékkormányának a szimbolikus üzenetét láthatták a nézők.
Nem tartom kizártnak, hogy nemcsak degenerált, hanem némi meleghajlammal is rendelkezik az a személy, aki megálmodta a lányok fellépőruháját és a halálfejes arcfestését.
Bármilyen mesével is etetik az emberiséget, a Halloween egy hullaimádó kultusz. Tulajdonképpen a félelem mágiája ez, s mint tudjuk, a megfélemlített ember könnyen irányítható.
A globalizmus vezetőinek egyetlen hite a sátáni hitvallás, mely az emberiséget a romlás és a pusztulás útjára viszi.
A Halloween tehát nem egy ártatlan és jópofa jelmezbál, hanem a sátánizmus egyik jelképe, amely a lélek és az emberi értékek meggyalázásának és elpusztításának a tervét demonstrálja.
A lányok szoknyájának színvilága egyértelműen a torz világszemléletű LMBTQ-ra utal.

2024_viragkarnevali_pride_debrecen.jpg
De itt még nincs vége az LMBT-s szellemiség Debrecennel és a magyarsággal való érzékeltetésének, ugyanis a biztonság kedvéért, ha a tömeg nem értette volna a szivárványos szoknyák üzenetét, arra az esetre a főtéren, a táncos hölgyek közt látható volt egy „néninek öltözött bácsi”, azaz egy echte transz-buzi is.
Úgy látom, hogy a francia buzzancs olimpia szele Debrecent is megcsapta.
Nem tartom kizártnak, hogy a Debreceni Virágkarnevál ettől az évtől kezdve Pride felvonulás is lesz.

2024_viragkarnevali_pride.jpg                                                  Kép forrása

Mindent összevetve, számomra nyilvánvaló, hogy ez a virágkarneválnak álcázott szar, a kínai honfoglalást és a globalista „háttérhatalom” uralmát volt hivatott szemléltetni szimbólumok által a debreceniek és a magyar nép számára.
S hogy miért szimbólumokon keresztül üzen a démon kommunista és cionista hatalom?
Azért, mert a lélek elvekben gondolkodik és szimbólumok által kommunikál.
Az emberek személyiségét már régen leigázták, most már a lelkiségük kell nekik.
A Nyirkai Jóslatban olvasható:

„Kettészakad a nemzet,
lángra lobban az Ország.
A lángot vér oltja.”

Régen ezt a mondatot, a jóslattal foglalkozók többnyire úgy értelmezték, hogy az „oszd meg és uralkodj” elv alapján az emberek jobb és baloldal pártiak lesznek, s a nézetkülönbségek miatt a két ellentábor majd összeugrik és lemészárolják egymást.
Persze ez is benne van a pakliban, hiszen láthatjuk, hogy mennyi fizetett fidesznyikes troll mocskoskodik azokkal, akik nem dicsőítik a NER-es moslékot.
Nálam új értelmet nyert a „ketté szakad a nemzet”, ugyanis Orbán Magyarország egyik felét a zsidóknak, a másik felét pedig a kínaiaknak adta el (egyébként ez is le van írva a jóslatban).
Budapest a zsidóké, Debrecen pedig a Kínaiaké... Szóval ketté van itt már szakadva a nemzet és az ország is. Most már csak a lángra lobbanás hiányzik, melyet biztosan magyar vér fog oltani.

Debrecenben egyedül a Mikepércsi Anyák a Környezetért Egyesület igyekszik kardoskodni a kínai akkugyárak ellen.  Sajnos a fidesz-mámorban élő, birka debreceni lakosság ezúttal sem képes az összefogásra, így a kínai röhögve fog bennünket elpusztítani az akkugyáraival.

Az alábbi képek mesterséges intelligenciával készültek, melyek a város közeljövőjére utalnak, s a 2025-ös Debreceni Virágkarnevál kompozícióihoz akár ötleteket is adhatnak.

456034389_1982953795479245_8693152170794615939_n.jpg

456170743_1982954382145853_2367282238853248448_n.jpg

456056550_1982953898812568_2192329806321687585_n.jpg

455986777_1982954305479194_1904585517221198943_n.jpg

456330175_1982954228812535_6811376948350554869_n.jpg

456457827_1982953975479227_678848070232430239_n.jpg

456063608_1982954108812547_9220337257501499889_n.jpg               Képek forrása: Mikepércsi Anyák a Környezetért Egyesület

 

A kínai sárga veszedelem és az Orbán-féle náci diktatúra hajnalán ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

 

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: augusztus 20 gondolatébresztő háttérhatalom nyirkai jóslat 2024 egységtudat Fidesz Magyarország Izrael Kína Debrecen Debreceni Virágkarnevál kínai honfoglalás kínai gyarmatosítás szimbólumok jelentése sárkányszimbólum Torii kapu Paifang kapu

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr6618478439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása