Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

NYIRKAI JÓSLAT 2.

2010.08.29. 18:29 :: Evamaria

Egyre ismertebbé válik Magyarországon az a jóslat, amelyet 1946-47 körül Lápkumánja táltos szellemétől kapott hét magyar táltos.
A Nyirkai Jóslat Máté Imrének, a rábaközi táltos hagyományok őrzőjének Yotengrit című könyvéből származik (második kötet).
A jóslat tartalmazza az 1946-47-től hazánkban és néhány európai országban már megtörtént jelentős esemény leírását. Mint minden jóslatot, úgy ezt is, a beteljesülés után a legkönnyebb értelmezni. Utólag már jobban körvonalazódik és érthetőbbé válik az ember számára, hogy pontosan mit jelentett a jövendölés, amit kapott.

Ha egy született jóstehetséghez megyünk el azért, hogy kártyából megmondja a jövőnket, még akkor is elengedhetetlen a gondolkodás, hiszen szeretnénk minél többet megérteni a hallottakból ezt pedig csakis gondolkodás útján érhetjük el.
Ha viszont a szemünk elől elrejtettnek tűnő világból, azon belül egy szellemiségtől kapunk egy ráadásul egész országra vonatkozó jóslatot, ami kb. 60-70 évet jelez előre, akkor még az elvont gondolkodás is kevésnek bizonyul, hogy megértsük mire is célzott pontosan a szellem.
Ahhoz, hogy teljes egészében megértsük a Nyirkai Jóslat szavait, olyan tudatszinten kellene lennünk, mint magának a Lápkumánja táltos szellemének. Sajnos ettől a jelenlegi magyar nemzet tudata még kicsit messze áll, de szerencsére van nekünk egy Máté Imrénk, aki nemcsak közreadta könyvében a Nyirkai Jóslatot, hanem igyekezett magyarázatot is fűzni hozzá remélve azt, hogy minél több magyar embernek megérinti a tudatát.
A jóslat közreadása óta többeket is érdekelt a mondanivaló és több hozzászólást, észrevételt, értelmezést és értékelést is hallottam/olvastam róla.

nyirkai_joslat_2018.jpg
Jómagam is nagy érdeklődéssel tanulmányoztam a Nyirkai Jóslatot.

A jövő állandóan mozgásban van, így még azt is nehéz megmondani, hogy 1-2 év múlva mi lesz, 60-70 évet előre megjósolni pedig szinte lehetetlennek tűnik. Ez a jóslat azonban teljességében beteljesedni látszik az utolsó betűig.
Miért tudta Lápkumánja táltos szelleme megmondani Magyarország elkövetkezendő 60-70 évét?
Azért, mert jelenleg a magyar emberek többsége alvó tudattal él itt a fizikai világban. Az alvó tudatú embernek a kifejlesztett akarata szóra is alig érdemes, ennek következtében a körülmények uralkodnak rajta. Karmája annyira fontos tényezője élete folyásának, hogy jövőjét úgyszólván matematikai pontossággal lehet előre látni.
Nemcsak egyéni (személyre szabott) karma van, hanem a nemzeteknek, országoknak is „országra szabott” karmikus feladatokat kell megoldaniuk.
A Karma Törvényének lényege az, hogy minden embernek, nemzetnek, emberiségnek (fajnak, alfajnak) vállalnia kell tetteiért a következményeket. Cselekedet (létezni és cselekedni egyet jelent), valamint az akció-reakció törvényét jelenti, persze kozmikus méretben.
Jelenleg Magyarország népének igen gyenge lábakon áll a tudata és a kormánya is.
Nézzük meg az ország vezetőinek a személyiségét és szellemiségét!

 Nyirkai Jóslatból:
„…Paprikajancsiból csinál vezért.

A nemzet tűri – nem látja meg rajta a rángató madzagokat.
A csellel hatalomra segített Paprikajancsi pofátlanul önkényeskedik, buzerálja a népet.
Nyegle és buta.
A Kiskanász malmára hajtja a vizet.
Jobb ellenfél nincs. A nép tűri őket.”

Hogyan is lehetne a nép szeretet által vezérelt, amikor az ország „Honatyáinak” szíve is haraggal, gyűlölettel és kapzsisággal van tele?
Az elől járók/élenjárók milyen példát mutatnak a népnek?

Évek óta abból áll az ország kormányzása, hogy a pártok és a parlamenti képviselők köpködik egymást, veszekednek, kritizálnak és azt keresik, hogyan lehetne lejáratni az „ellenfelet”.
Ha az Országházban folyamatosan háborúznak a vezetőink, akkor miből gondolják ezek az emberek, hogy előbb, vagy utóbb nem követi a magyar lakosság a példájukat megelégelve a kizsákmányolást és az uralkodást?

Már régen nem Magyarország és vele együtt a nép érdekeiről van szó a vezetőink köreiben, hanem a saját zsebek megtöméséről, és az emberek ellehetetlenítéséről, hiszen amíg az ember a saját nyomorával és megélhetési problémájával van elfoglalva, addig elsődlegesen nem a közügyekkel foglalkozik – gondolják ők.

Nyirkai Jóslatból:
„A csősz tolvaj, a bakter rabló, a bíró cinkos.

A különb nem viszi sokra, mert irigylik.
Ki-ki rántja lefelé a másikat – az országot együtt.
Lenézett népek mögött kullog a magyar!”

Még csak nem is a lenézett népek között, hanem MÖGÖTT… Van még ennél is lejjebb?

Meddig mehet ez még így?
Meddig tűri még a nép a tolvajokat, az uzsorás bankokat, a személyiségükben sérült jellemtelen munkahely vezetőket (akik éhbérért orrvérzésig dolgoztatják az alkalmazottakat, és mindemellett állandóan megalázzák az embereket), és a hazugokat?
Valószínűleg nem sokáig!
A Nyirkai Jóslatban nincsen szó több választásról (szavazásról)! A 2010. évben történő választások eredményét még megemlíti, de a továbbiakban a káoszt és a véres háborút jelzi előre a jövendölés.

Nyirkai Jóslatból:
„Kettészakad a nemzet,
Lángra lobban az Ország.
A lángot vér oltja.
Magyar magyart gyilkol,
De a bika hátáról is ide lőnek a hét teve miatt.
A nép fele elpusztul.”

Ahogy elnézem a jelenlegi helyzetet Magyarországon, már ez is elkezdődött.
Naponta azt hallani a hírforrásokból, hogy kit, milyen brutalitással gyilkolnak meg.

Ebben a tekintetben kivételesen a Biblia sem hazudik:
„Halálra fogja pedig adni testvér testvérét, atya gyermekét; és magzatok támadnak szülők ellen és megöletik őket.” (Márk evangéliuma 13,12)
„Elárulnak pedig titeket szülők és testvérek is, rokonok és barátok is; és megölnek (némelyeket) ti közületek.” (Lukács evangéliuma 21,16)

nyirkai_joslat.jpg
Azt hiszem, hogy van min elgondolkodni az embereknek!
Ha nem változtatunk, és nem térünk MAGunkhoz, akkor a Nyirkai Jóslat minden szava beteljesedik.
Biztos, hogy az ország teljes kapitulálása és az emberek vére kell ahhoz, hogy Magyarország és a nép felemelkedjen?
Az a bizonyos „új kor”, ami kezdetét veszi minden égtáj felé a jóslat szerint nem jöhetne úgy el, hogy minél kevesebb áldozatot szedjen?

Napjainkban megfigyelhetjük, hogy még az időjárás is pont olyan szélsőséges, mint, amilyen az emberek gondolkodása (vagy megfagyunk, vagy megsülünk).
A pusztulás már elkezdődött, hiszen itt az árvíz, a vihar, a jég, a tűz – és ez még csak a kezdet!

S végül…
„Nem lehetne-e másképp?” – kérdezték a tudó emberek Lápkumánja szellemét.
„Megírva semmi nincsen, mert minden megváltoztatható, - ha nem fordultok el Istenetektől, és megszívlelitek az ősök intelmeit.” – hangzott a válasz.

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

 

13 komment

Címkék: jóslat gondolatébresztő nyirkai jóslat holisztikus filozófia Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr212256870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JokerAsz 2012.04.01. 15:07:57

A magyar-magyart gyilkol véres polgárháború cigány-magyar ellentét lesz, ami akkor élesedik ki, ha nem lesz több szociális segély, vagy nagyon lecsökkentik (pl. a mai 22.800 Ft-ot és a többi "gyerekek után járót" min. a felére). Ha a véres jóslatok valóra válnak, az csakis egy államcsőd lehet, amikor nem lesz a romáknak semmilyen segély, és tömeges rablások-fosztogatások lesznek - és lássuk be, az öregeket fogják először agyonütni, mert ők már "nem tudnak harcolni", tömeges agyonverések lesznek, főleg vidéken - és visznek mindent! A boltokat-áruházakat is kirabolják, a káosz teljesen elszabadul! De nem csak az éhező, munkanélküli cigány gyilkol, hanem elszabadul a pokol....nem lesz ez másképp! Nagy változás nem valósítható meg passzív, csendes formában, a nagy változások mindig nagy áldozatokkal is járnak, mert a későbbi előnyök sötét árnyéka a véres forradalom, így egyenlítik ki időben egymást és valósul meg az egyensúly.

tesho 2013.05.05. 10:50:00

A Nyírkai jóslat sok sebből vérzik, már van Új Nyírkai jóslat is (bizony, módosult!) és a Yotengrit szó sem lehet igazi, mert az Y-nak nincsen rovásmegfelelője, Ukkó pedig férfiisten az Ural környékén...
De ettől még lehet isteni ihletésű.

Evamaria 2013.05.05. 14:48:13

@tesho: Itt is köszönöm a hozzászólásodat!
Én nem látom, hogy a Nyirkai jóslat bárhol is vérezne, ellenben sok ember magyarságtudata sajnos annál inkább vérzékeny. Én semmilyen ellentmondást nem találtam a Nyirkai jóslatban!
Amit te "régi" Nyirkai jóslatnak gondolsz, az csak részlet volt a jóslatból, mert Máté Imre csak egy részét adta közre először (ennek is oka volt, sajnos még ezt a részletet sem nagyon értették/értik az emberek).
Az "újnak" nevezett jóslat pedig nem új, hanem az egész jövendölést tartalmazó szöveg.
Nekem volt szerencsém Máté Imre bácsa-nak néhány előadásán részt venni, amelyen tökéletesen elmagyarázta a Yotengrit szó jelentését. Az Y nem feltétlenül a rovásírás Y-át jelenti... Pl. ne betűként, hanem szimbólumként figyeld meg!

BTibor 2013.09.21. 21:27:28

Nos..., mostanság kezd nyilvánvalóvá válni, hogy mi is az a Hét Teve. Szerintem a formálódó, egymással marakodó ellenzéki választási szövetség. MSZP, Együtt 2014 ( Ezen belül a MILLA és a LMP-ből kivált pártocska ), DK, szocdemek és a liberálisok. Találó név, hiszen valóban köpködik hazánkat az Unióban. A Kost áldozó, tevét nyergelő két fia, akik egymással is marakodnak - Bajnai és Mesterházi. Sajnos a Kiskanász szerepét illetően is tökéletes az egyezés. Vajon ki lehet a Zenélő Sivatagok Tigrise? Idővel erre is fény fog derülni.

Evamaria 2013.09.21. 21:31:35

@BTibor: :) Ez is egy megközelítési mód, vagy inkább értelmezése a jövendölésnek. Érdekes!

BTibor 2013.09.22. 08:26:01

Véleményem szerint a jóslat kevésbé apokaliptikus, mint azt sokan feltételezik. Az apokaliptikus képek inkább a történések jelentőségét hivatottak kiemelni és még véletlenül sem szabad szó szerint értelmezni azokat.
Példaként említem "A nép fele elpusztul." mondatot. Aki kicsit is jártas a történelemben, vagy éppen az aktuál politikában, könnyen beláthatja, hogy ilyen mérvű pusztulást egyetlen háború, vagy polgárháború sem képes előidézni. Gondoljunk a spanyol polgárháborúra, vagy a jelenben a szíriai eseményekre. Tíz-, vagy százezres veszteségekről beszélhetünk, de még a második világháború magyar vesztesége sem közelítette meg az 5 millió főt.Szóba jöhet alternatívaként egy nagy hatóerejű tömegpusztító fegyver bevetése, de ez szinte kizárt. Egy ilyen fegyvert csak katonai fenyegetettség esetén alkalmazna bármelyik atom nagyhatalom. A jelenlegi magyar katonai potenciált figyelembe véve ez nevetséges teóriának tűnik. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen fegyver bevetése nem korlátozódna csupán Magyarországra, de egész Európa megsínylené. Következésképpen ezt az erőteljes apokaliptikus képet nem értelmezhetjük szó szerint.
Véleményem szerint a jóslat utolsó része a 2014-es választásokat taglalja, illetve a választás végkifejletét. Ha belegondolunk a jelenlegi helyzetbe, akkor láthatjuk, hogy nemzeti létünk, megmaradásunk a tét. A liberális pusztításból már ízelítőt kaptunk. Értéktelenség az élet minden területén, az ország módszeres kiárusítása, fosztogatása idegen érdekek szolgálatában. A Kiskanász sem megfelelő alternatíva. Bár néha jót akar, azt rosszul teszi. A választások tétje tehát Mohácséhoz hasonlítható. Megmaradás, vagy pusztulás. Az apokaliptikus képek ezt szolgálják alátámasztani. Visszatérve " A nép fele elpusztul." mondathoz..., szerintem ez a választások kimenetelére céloz. Polarizált a társadalom, jelentős része támogatja a tevét nyergelő, Kost Áldozó fiát. Ezek veszteni fognak, ezt jelzi a pusztulás szó.
Hogy szót ejtsek a Zenélő Sivatagok Tigriséről. A végkifejletből nyilvánvaló, hogy az illetőtől nem áll messze az ősi hit. Ezt a jelenlegi politikai palettán egyetlen pártról mondhatjuk csak el, ez pedig a JOBBIK. Ahhoz, hogy valaki politikai hatalomra tegyen szert, kell az ismertség, és komoly szavazó bázis. Tehát a Zenélő Sivatagok Tigrise vagy a JOBBIK egyik ismert személyisége, vagy egy olyan személy, akit a JOBBIK támogatni fog.
A szavazók többsége nemzeti elkötelezettségű. A felmérések szerint nagyon sokan nem vallják be, hogy kire fognak szavazni. Egy bizonyos, a liberális megoldásból már az emberek többsége nem kér, a nemzeti oldal pedig kiábrándult a Kiskanászból.
Félreértések elkerülése végett jelzem, hogy nem vagyok Jobbikos. Tehát ez a fejtegetés inkább logikai eszmefuttatás, mintsem politikai elkötelezettség szüleménye. Mindenesetre a Hét Teve és a tevét nyergelő, Kost áldozó fiainak beazonosítása valószínűsíti az értelmezés helyességét. Az idő el fogja dönteni hamarosan.

újélett 2014.03.03. 09:12:15

@BTibor: Az én véleményem a hét tevéről egyértelműnek tűnik. A déli áramlatról lenne itt szó, ugyebár 7 ország köti a megállapodást, a teve cipeli a vizet a hátán , itt pedig a vizet behelyettesítve gázt találunk, ami ugye a lángot köpködi európába, ami a gázra szintúgy igaz... és nálunk elvileg 2015-ben kezdik az építést. Nos?

Evamaria 2014.03.05. 08:42:49

@újélett: Erről a Déli Áramlat nevű gázvezeték építéses analógiáról már én is hallottam.
A "hét teve" a polgárháborúhoz vezető viszály okaként jelölődik a jóslatban.
Hááááátttt hamarosan kiderül! (2018-ig már nem sok idő van...)

kela-bá 2014.03.05. 12:42:27

A pártok ? Amikor a fecebook-on a családi sorok közé betolakodnak gyűlöletet keltve védőpajzsként felkínálom nekik a logoszvilag.ht-t, akkor gyorsan C4-re teszik !

Hozhatnának már maguknak olyan törvényt,hogy a választások után : "szilencium".

Zsuzsanna M. 2014.04.08. 09:40:22

Én is láttam a tüzet,már pár éve rendszeresen visszatér.Utoljára a szavazás előestéjén mutatták!

Zsuzsanna M. 2014.04.08. 09:40:27

Még egy kép a vizet mérgezik.s a 7 csakrát fényes fonállal,vagy azt megtisztítják és fénylik az ég felé bekötik azt hogy hová azt nem mutatták én a teremtötöl kértem a segítséget,remélem hozzá fut.Ez utóbbi bizalmas!

p.adam192 2014.11.25. 08:57:12

@BTibor: "Aki kicsit is jártas a történelemben, vagy éppen az aktuál politikában, könnyen beláthatja, hogy ilyen mérvű pusztulást egyetlen háború, vagy polgárháború sem képes előidézni."

nem hallottál még a HAARP, chemtrail, "védő"oltások, gyógyszermaffia, "élelmiszer"ipar, médiamaffia(tudatmódosítás/rombolás), stb... szörnyűségekről???

Illés Krisztián 2015.09.17. 14:25:59

Itt a hét teve!2015.10.15.A migrációs törvény!
süti beállítások módosítása