Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

Címkék

kommentek

Naptár

január 2023
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

2022 A CSALÓDÁSOK ÉS A MEGPRÓBÁLTATÁSOK ÉVE

2021.12.06. 17:22 :: Evamaria

2022_az_erdekhazassagok_es_kapcsolatok_eve.jpg

Újabb évet tudhatunk magunk mögött, melyre úgy vélem, hogy a legjobb indulattal sem lehet azt mondani, hogy boldogságot és jólétet hozott a népünk számára.
A 2021-es esztendő mintha kissé megkongatta volna néhány ember fejében a vészharangot, többen elkezdtek ébredezni s talán mozgolódni is.
Szemmel látható, hogy a lakosság körében pattanásig feszült a helyzet, mert a változást és a „nagy újraindítást” egyre nyilvánvalóbb, hogy a COVID-fasizmus bevezetésével akarják létrehozni az új világrend alkotói és csicskásai.
Az igazat megvallva éppen ideje, hogy a változás szele megcsapja a komfortzónájukban kényelmesen éldegélő agymosott embereket is.
A 2021-es év így vagy úgy mindannyiunknak elhozta a káosz érzetét és a pusztulás gondolatát. Sokan, de még nem elegen, kezdik már kapiskálni, hogy a jelenlegi rendszernek pusztulnia kell annak érdekében, hogy a földön egy új és emberibb élet bontakozhasson ki.
A változásnak még nagyon az elején tartunk, ennél fogva a régi ideológiák már nem működnek, újak pedig egyelőre nincsenek. 
A megpróbáltatásoknak koránt sincs vége, sőt határozottan állítom, hogy a java még előttünk áll!

Az alábbi évelemzés általános és nem azonos a személyre szabott elemzéssel! 
A 2022-re jellemző univerzális évenergia valamilyen módon mindenkire hatással lesz. Az, hogy ki, hogyan éli meg ennek az esztendőnek az energiáját, csakis személyiségének természetétől és fejlettségétől valamint lelkiségének haladottságától, azaz az egyén tudatosságától függ.
A 2022-es esztendőre készített évelemzésem NEM JÓSLÁS, ami azt jelenti, hogy nem fogok bekövetkezendő eseményeket megjósolni!
Ez az elemzés csupán a számok szimbólumain keresztül tudatja az Olvasóval, hogy a 2022-es időciklus milyen általános energiákat tartogat számunkra, valamint mely tevékenységeket támogatja, s melyeket nem.

2022 (6)
Ebben az évben a hatos szám energiája lesz hatással azok életére, akik a Gergely-naptár szerint számolják az időt.
Még mielőtt bárki is nagy reményeket fűzne a 2022-es esztendőhöz és azzal áltatná magát, hogy ez az év jobb lesz, sajnos ki kell ábrándítanom, ugyanis nagyon nehéz és megpróbáltatásokkal teli időszaknak nézünk elébe. 
Csakhogy valamelyest érzékeltessem az esztendő nehézségét: Már a 2020 és 2021-es időszakok is igencsak próbára tették az emberiséget szenvedésügyileg, a 2022 azonban az eddigiektől mindent visz.
A 2022-es időszakra felettébb nagy hatással lesz a kettes szám energiája is, melynek befolyására a későbbiekben visszatérek.
Mint mindennek, így a hatos és kettes számok energiáinak is megvannak a pozitívumai és a hiányosságai (negatívumai). Sajnálatos módon a mai ember többségében még mindig az energiaminőségek legalját képes csak megélni, következésképpen ezért fognak 2022-ben oly sokan szenvedni.
Maga a hatos szám a szerelmet, barátságot, egészséget, szépséget gondoskodást, összhangot jelenti.
Ennek az energiának az égisze alatt harmóniára, békére és boldogságra törekszünk. 
A hatos évenergia hatására sokan vágynak majd a szerelem és a szeretet megélésére, illetve komoly és biztonságot jelentő párkapcsolatra. 
A hatos rezgés egészséges kapcsolat létrehozására és fenntartására biztat, ebben az időszakban az ember jobban igényli a családi fészek melegét és a megértő társ oltalmazását. Most az ember legmélyebb motivációja, hogy a másikban tükröződhessen, s igyekszik olyan társat találni, aki kiegészítő hatással van rá. 
Ilyenkor megnő a személyiség adás és elfogadás képessége, könnyebben szerez barátokat, sőt népszerűséget is, tehát a most létrejövő kapcsolatok (pár, baráti, emberi) tartósak is lehetnek. 
Ebben az esztendőben az otthonon, a házasságon (párkapcsolaton), a felelősségen, a szolgálaton, az áldozatokon és személyes ellentmondásaink feloldásán van a hangsúly.
Tehát a 2022-es év az érzelmi megelégedettségről, egyedülállóság esetén a pártalálásról, továbbá az otthon melegének kialakításáról szól(na).
2022_a_tartos_kapcsolatok_eve.jpg
Ez egy termékeny időszak, ezért megnövekszik a gyermekszületések száma, úgyhogy aki még nem szeretne szülővé válni, az a szerelmes együttlétekkor legyen óvatos.
Ahogy ebben az időszakban benne van a tartós párkapcsolatra való igény, úgy magában hordozza a nyűglődő, nem működő házasságok (kapcsolatok) befejezését is.
Előtérbe kerül a környezet-, természet-, és az állatvédelem.
Az év nőies energiája a kisállatok számára is kedvező lesz, mert most több magányosan élő ember szeretne otthont adni és szeretettel gondoskodni valamilyen kis jószágról. 
A magunk módján egyre többen fogunk törekedni arra, hogy mások megértsenek, összeférhetőek legyünk embertársainkkal és senkinek ne okozzunk fájdalmat.
Megélénkül az ember esztétikai érzéke és művészi érdeklődése, az igazi művészlelkek pedig egyenesen szárnyra kapnak. 
Sokan ellenállhatatlan vágyat éreznek az otthonteremtésre. Ingatlanvásárlás, házépítés, lakásfelújítás, családalapítás és a kényelem valamint a jólét megteremtése és biztosítása többeknek célkitűzéssé válhat.
A hatos közösségorientált, békeszerető energia, melynek jegyében az ember közlékeny, toleráns, kedves, készséges, szeretetre méltó, rokonszenves és kompromisszum kész tud lenni valamint képes könnyen beleélni magát mások helyzetébe s törekszik a pártatlanságra. Az emberben lévő kompromisszumra hajló viselkedés kiegyenlítheti a szélsőségeket és összekapcsolhatja az ellentéteket. 
Amint látjuk a hatos szám önmagában véve nem egy rossz energiaminőség, hiszen benne van a harmóniára és békére való törekvés, erősen támogatva van a család és otthonteremtés, valamint megnyilvánul a mások iránt érzett őszinte szeretet, mindemellett inspiráló hatással van a művészekre s alkotómunkát végzőkre is.
Ez így szép és jó lenne, csakhogy a mai ember legtöbbje tudatlansága következtében nem képes megélni a hatos szám magasztos energiaminőségét!
Attól még, hogy megjelenik a harmóniára és békességre való igény energiája, ez nem jelenti azt, hogy az emberek szeretettel teljesek, együttérzők, elfogadók és megértők lesznek.  
A kérdés az, hogy kinek mit jelent a harmónia? 
Az átlagember számára akkor harmonikus az élet, ha megvan az anyagi és érzelmi biztonság, mely kötődést hoz létre. Ezért az anyagi és érzelmi kötődése miatt pedig a személy kettős életet él.
2022-ben sokaknál kiderül, hogy ki, mihez ragaszkodik, s mi vette át az irányítást az élete felett valamint mi az, ami olyan kötődést hozott létre, amit nehéz megváltoztatni. Mivel manapság az ember semmiről sem mond le önként, így gyakran a megkísértések áldozatává válik, s ennek következtében elkezd harcolni valami ellen, aminek a bekövetkezése elkerülhetetlen. Az anyagelvű embernek a ragaszkodása nem valódi odafordulás, sokkal inkább az elmúlástól való félelmet jelenti, éppen ezért szembesülnie kell azzal, hogy ebben a világban minden mulandó, s aminek kezdete van, annak vége is lesz egyszer.
2022-ben elkerülhetetlen a csalódás!
Az év művészi energiáját többen úgy használják majd fel, hogy látványosan és drámaian felváltva játsszák el a mártír és az áldozat szerepét. 
Az emberekből hiányzik a kezdeményezőkészség, igyekeznek kerülni a döntéshelyzeteket – csak a felelősséget ne kelljen vállalni! A valódi kiegyensúlyozottság és béke helyett továbbra is rózsaszín álmokat kergetnek és látszatharmóniát teremtenek maguk körül, mellyel becsapják önmagukat.
A házasságok legtöbbje érdekből köttetik és nem szerelemből.
A családalapításnak és az otthonteremtésnek vagy lakhelyfelújításnak szintén nem a szeretet és harmónia lesz a mozgatórugója, hanem a pénz, bankhitel, mely idővel nyomorult életközösségeket és életunt adósrabszolgákat fog eredményezni.
2022-re fokozottan jellemző a látszat, a hazugság, a bizonytalanság, a határozatlanság, a kétség és az érzelmi labilitás. 
Az emberek bizonytalanok, tele lesznek kétséggel és szándékaik kiismerhetetlenek. 
A jelenlegi társadalmi rendszer s szinte minden a világon, hazugságra van építve, semmi és senki sem az, aminek látszik.

2022 – 3x2

Ne hagyjuk figyelmen kívül az évszám három darab kettesét, ugyanis ennek nagy jelentősége van, hiszen ez az energia, nagymértékben és nem kifejezetten pozitívan fogja befolyásolni a hatos szám erejét.
Az alábbiakban leírtak szorzandók hárommal!
A legnőiesebb szám, a Hold energiáját reprezentálja. 
A kettes a társ, a segítség, a termékenység valamint a formaadás és az alárendeltség energetikáját képviseli.
Ebben az évben az érzelmeké a főszerep.
E szám pozitívumai közé sorolható többek közt a segítő, békítő, gondoskodó, megértő, együttműködő, alkalmazkodó, intuitív és konfrontáció kerülő energiaminőség. 
Diszharmónia esetén a kettes energiára egyebek mellett a befolyásolhatóság, bizonytalanság, gyengeség, döntésképtelenség, kiismerhetetlenség, kiszámíthatatlanság, érzelmi manipuláció és a hangulatingadozás tulajdonságok a legjellemzőbbek.
A Hold, mint a kettes szám bolygója változékonyságra teszi hajlamossá az évet és a lakosságot. Ahogyan a Hold, úgy az emberek hangulata, életszemlélete, világnézete és optimizmusa is hol elfogy, hol megnő.
A kettősség az élet minden területén erőteljesen érezhető lesz. Az emberek olykor együttműködőbbek, barátságosabbak és megértőbbek lesznek egymással máskor bizalmatlanokká, ellenségessé és agresszívvá válnak.  
A nagyfokú érzelmi labilitáson és kitörésen nincs mit csodálkozni, hiszen az elmúlt évek eseményei nemcsak bizalmatlanságra és óvatosságra készteti az embereket, hanem feltehetően cselekvésre is.
Az erőteljes hangulatingadozás olyan hullámvölgyekbe taszíthat, melyek súrolják a mély depresszió határát. Ennek következtében megnőhet az öngyilkosok száma…
A kollektív tudatlanság egyik következménye, hogy egyre jobban hatalmába keríti az embereket a félelem, az aggódás, a kétség és a bizalmatlanság, melyek szenvedéseiknek oszlopos alkotórészei lesznek. 
Csalódásban sem lesz hiány, bőven kijut azoknak, akiket a sors keze néhány erőteljes kijózanító pofonnal kimozdít az álomvilágból és az elsekélyesedett életükből. 
Ez az időszak a türelem gyakorlásának ideje is. Elsősorban saját magunkkal szemben kell türelmesnek lenni, ne sürgessünk semmit.
Egyre több sötét titokra és hazugságra fény derül, ám ez a világosság legtöbbször csak a „Hold” fénye, ami csupán az árnyékvilágban való tapogatózásra elég (még akkor is, ha megháromszorozott), a teljes igazság látására nem.
2022-ben ne higgyünk a látszatnak (szemünknek/fülünknek, médiának, politikusoknak, spirituális szemfényvesztőknek…), nézzünk a dolgok mögé, merjünk megérzéseinkre hallgatni és engedjük, hogy saját belső fényünk világítsa meg számunkra az igazságot!  
Ez az év nyugalmat és békességet is hozhat, de csak az elfogadó, megértő, együttműködő, és haladott szellemiségű emberek számára.

MAGYARORSZÁG
A COVID-fasiszta, önmagát nemzetinek nevező kormány 2022-es mottója akár az is lehetne, hogy „Gyertek birkák, lakmározzatok a félelem svédasztaláról!”
Nem kertelek, 2022 pokolian nehéz év lesz a magyar nép számára.
Ahogy egyre több embert érdekel, hogy mi várható országos viszonylatban a közeljövőben, valamint milyen energiák lesznek hatással a magánéletére, úgy a politikusnak nevezett lények is elkészíttetik a spirituális csicskáikkal az éves országos és egyéni előrejelzést.
A jelenleg Magyarországon működő összes politikai garnitúra ki fogja használni és igyekszik a maga javára fordítani az év energiáit.
Mindent el fognak annak érdekében követni, hogy az embereket bizonytalanságban, félelemben, hazugságokban és megosztottságban tartsák.
Egymást köpködik és kritizálják, így mutatva a népnek példát arra vonatkozóan, hogy hogyan kell tapintatlannak és aljas képmutatónak lenni, valamint gyűlölködni és gátlástalanul hazudni.
Elvileg 2022-ben szavazás lesz Magyarországon… Hangsúlyozom, hogy szavazás és nem választás! 
Választási lehetőség csak akkor lehet hazánkban, ha a kómából felébred a nép, s a jelenlegi politikus-mosléktól és kiszolgáló személyzetétől végképp megszabadul.
A COVID-oltással való zsarolás fokozódik, mindenáron rá akarják kényszeríteni a lakosságot az oltakozásra.
A korlátozó intézkedések bevezetését olyan csomagolásban adják majd elő a médiában, hogy sokan elhiszik, hogy ez az ő érdekükben történik, gyakorlatilag azonban a háttérben az agymosásnak, az érzelmi terrornak, az emberek kontrollálásának és elpusztításának szándéka áll.
A békére, harmóniára, családra, otthonteremtésre való hivatkozással olyan előnyösnek látszó rendelkezések, támogatások, hitelajánlatok születhetnek, melyek csapdájába ész nélkül és vakon besétál az ostoba ember.
Amit a kormány „segítségként” akar a népre kényszeríteni, az csupán a hatalomgyakorlás álcája.
Ha lesz szavazás, akkor az ugyanolyan tisztességtelenül fog lezajlani, mint 4 évvel ezelőtt. Az pedig, hogy melyik párt javára lesz elcsalva a választás abszolút lényegtelen dolog, hiszen egyik politikai szervezet sem az emberek boldogulását, szellemi fejlődését és az ország haladását szorgalmazza, hanem a nép kiirtását, elnyomását, adósrabszolgaságban való tartását és a teljes elbutítását támogatja a sötét, sátáni „új világrend” létrehozásának érdekében.

Mindent összevetve a 2022-es év a harmónia, békesség, otthonteremtés, családalapítás (házasságkötés, gyermekszületés) és a szívből jövő döntések energiáját foglalja magában.
Ez az esztendő a látszat ellenére mégsem lesz igazán alkalmas a feltétel nélküli kapcsolatok kialakítására és a már meglévő érzelmi kötelékek megszilárdítására, ugyanis rengeteg konfliktus alakulhat ki a párok és barátok, ismerősök közt. 
Abban az esetben, ha különösen érzékeny természetű valaki, a szokványosnál jobban megviselik a 2022-es események.  
Lehet, hogy fizikailag jól érzik magunkat az emberek, – bár szerintem nagyon sokan fognak megbetegedni és meghalni – de lelkileg általános szomorúság hat majd át mindent körülöttük. 
Kudarc, szerelmi csalódás, hűtlenség, nyugtalanság, bizonytalanság, kiábrándultság, érzelmi manipuláció és anyagi veszteségek keseríthetik meg az emberek életét.
A függőségben élő személyek folyamatosan kapni fogják a leckéket az élettől, melyek célja, hogy a problémákkal kezdjenek végre szembenézni.

HOGY ÍRJAK VALAMI BIZTATÓT IS...
Aki idáig végigolvasott bizonyára felteszi a kérdést, hogy a 2022-es év posványában, hogyan lehet majd megélni a hatos és a megháromszorozott kettes szám pozitív energiáit?
A válasz nagyon egyszerű és talán könnyen kivitelezhetőnek is tűnik, ám a mai világban még a haladott szellemiségű embernek is nehéz lesz a gyakorlatban való megvalósítás és megélés.
Kezdhetjük például azzal az évet, hogy átadjuk magunkat a hétköznapi apró örömöknek és igyekszünk lazán kiélni minden számunkra kedves pillanatot.
A szeretteink (család, társ, gyerek, barát) a legfontosabbak, de ne forduljunk el másoktól sem, ha segítséget kérnek tőlünk.
Mindenkor tartsuk szem előtt, hogy segíteni csak annak lehet, aki hagyja! A tudatlan agymosott embert képtelenség lesz észérvekkel meggyőzni, csakis az érzésein keresztül lehet rá hatni, melyet a médián keresztül igyekeznek majd befolyásolni a rendszer szolgái. Ne akarjuk ezeket a személyeket mindenáron megmenteni! Még akkor sem, ha családtagok!
Tanuljunk meg végre szeretni, önzetlennek és másokkal együttműködőnek lenni, valamint alkalmazkodni s mielőtt bármiben is állást foglalnánk, nézzünk a dolgok mögé és alaposan tájékozódjunk.
Ne higgyük el a politikusok és a média hazugságait, és ne vegyünk részt az oltott-oltatlan és egyéb gyűlölködő s embereket megosztó játszmákban!
Szívből jövő döntéseket hozzunk, ne az érdek vezérelje az életünket!
Tulajdonképpen mindannyian jobb életkörülményekre és kényelmesebb valamint szebb életre vágyunk már jó ideje. 
Nos, ezért a szebb és jobb életért tenni is kell ám valamit! Az emberek gondolkodásának átformálásában és az élethez való hozzáállásában feltehetően segíteni fognak azok az események, melyek sokkhatásszerűen fognak többeket érni, ugyanis ez szükséges ahhoz, hogy az érintettek harmóniában legyenek…
A 2022-es esztendő energiáihoz kívánok minden honfitársamnak végtelen türelmet és kitartást.

A harmónia, békesség és igaz szerelemre vágyódás évében nézz a dolgok mögé és az álomvilágból ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

4 komment

Címkék: numerológia hazugság félelem gondolatébresztő titok rejtély számmisztika átalakulás évelemzés párkeresés 2022 bizalmatlanság kettősség kétség holisztikus filozófia Magyarország Hold Tarot kártya Végítélet 2-es szám női energiák 6-os szám

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr8216729992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kék lámpás 2021.12.07. 11:58:01

Kedves Evamaria!

Köszönet az előrejelzésért, nagy segítséget nyújt a következő évre való felkészüléshez.

Én is úgy látom, hogy nagyon sokan kezdenek rájönni, miről szól ez az egész mesterségesen gerjesztett covid járvány. Hát nem az egészségünk védelméről. Személy szerint én bizakodó vagyok, látva, hogy mekkora tüntetések zajlanak Európa szerte a korlátozások és a kötelező oltás ellen, de vannak kétségeim, kitartanak-e a társadalmak az ellenállásban, és csak reménykedem, hogy nem sikerül az embereket végleg megtörni. Ami látszik, hogy csak közös erővel lehet fellépni a média, politika és a gyógyszergyárak hazugságai ellen.

Ami a magyarországi helyzetet illeti, sokat gondolkodom a jövő évi választások lehetséges következményeiről, és talán elképzelni sem tudom, mi várhat ránk. Kíváncsi lennék, mit gondolsz, elmozdulhat az ország ebből a túlfeszített polgárháborús állapotból egy békésebb irányba, vagy még ennél is kiélezettebb lesz a megosztottság? Szerintem sokáig nem tartható fenn a mostani állapot. Hosszú idő óta most érzek először némi reális esélyt a kormány leváltására, megbuktatására, de valahogy nem látom, a gyakorlatban miként valósulhatna meg. Ha buknak, óriási, talán helyrehozhatatlan károkat hagynak maguk mögött, ha maradnak, számomra teljes újragondolásra lesz szükség, hogy egyáltalán mit érdemes ebben az országban kezdeni az élettel...

Evamaria 2021.12.07. 13:53:11

@kék lámpás: Kedves Kék Lámpás!
Én úgy látom, hogy Magyarország helyzete most már csak a polgárháborúval rendezhető. A COVID áljárvánnyal kapcsolatos törvények és korlátozó intézkedések azért lettek kitalálva, hogy provokálják az embereket. Nézd meg, hogy havonta tesznek egy lapáttal arra tűzre, ami még mindig nem eléggé ég...
A háttérből irányítók a nép(ek) által akarja elpusztítani a "nemzeti" kormányt. Elvégre, amikor már több lesz kettőnél és betelik az a bizonyos pohár, akkor az emberek nem a háttérben lévő hatalomnak fognak neki menni, hanem azoknak, akik végrehajtják a parancsaikat. Így a bábozók mossák kezeiket, a bábok pedig tetszik, nem tetszik, vállalják tetteik következményeit. Csak azt nem értem, hogy miben reménykednek ezek a hazaárulók?
Úgy vélem, hogy minden tekintetben, így az emberek megosztása területén is, a végsőkig el fognak menni.
Teljesen mindegy, hogy 2022-ben bukik Orbán vagy nem. A jelen politikusai kivétel nélkül egy urat szolgálnak minden országban.

kék lámpás 2021.12.08. 15:17:03

Köszönöm a válaszod. Szerintem azt gondolják, hogy lépésről lépésre, fokozatosan adagolva bármit meg lehet tenni az emberekkel, anélkül hogy azok észrevennék, mi történik velük. Ha a békát bedobják a forró vízbe, rögtön kiugrik belőle, de ha fokozatosan melegítjük alatta a vizet, az elején még jól is érzi magát, és addig marad benne, míg végül már túl késő lesz a meneküléshez és megfő. Magyarországon semmilyen aljasságnak nem lett még következménye, amit elkövettek, mert az emberek képtelenek együttműködni és kiállni a saját és más csoportok érdekeiért. Nem tudom, minek kellene ahhoz történnie, hogy ez megváltozzon. Talán ha eljutunk a végsőkig és már felégettek vagy mi magunk felégettünk magunk körül mindent, és már nincs hova hátrálni, nem tudunk többet tűrni, akkor elindulhat valamilyen tisztulási folyamat és helyet adhatunk az újnak, ebben bízom. De valószínűleg az mindenkinek fájdalmas lesz.

kék lámpás 2021.12.08. 19:13:12

Köszönöm a válaszod. Szerintem azt gondolják, hogy az emberekkel lépésről lépésre bármit meg lehet tenni, és akkor fel sem tűnik nekik, hogy miben élnek. Ha a békát bedobják a forró vízbe, rögtön kiugrik belőle, de ha fokozatosan melegítik a vizet, először még jól is érzi magát benne, aztán amikor észbe kap, már túl késő a meneküléshez. Magyarországon eddig sem lett semmilyen következménye az aljasságoknak, amiket elkövettek, mert az emberek nem képesek együttműködni sem a saját, sem más társadalmi csoportok érdekében. Nem tudom, minek kellene ahhoz történnie, hogy ez megváltozzon. Szomorú, de tulajdonképpen megérdemeljük a sorsunkat, azt ahol most tartunk, mert nem egyik napról a másikra jutottunk idáig. Talán tényleg arra van szükség, hogy eljussunk a végsőkig, és akkor ha már felégettek vagy felégettünk magunk körül mindent, elindulhat valamiféle tisztulási folyamat, erkölcsi megújulás, ebben bízom. De az biztos mindenkinek fájdalmakkal és veszteségekkel járna.
süti beállítások módosítása