Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

Címkék

kommentek

Naptár

február 2023
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

2018 A SÖTÉTSÉG ÉVE

2017.11.21. 15:25 :: Evamaria

2018ra_elorejelzes.jpegA 2018-as esztendővel elérkezünk ahhoz az évhez, amelyet több prófécia is megjelöl a magyar nép életében bekövetkező gyökeres változás időszakaként.
Az egyik ilyen legnépszerűbb előrejelzés a Nyirkai Jóslat, mely szerint: 
„lángra lobban az ország, a lángot vér oltja”, 
„magyar magyart gyilkol” és „a nép fele elpusztul”.

Mindezek után:
„A haragosok megbocsátanak egymásnak, 
az irigy örül más szerencséjének, 
a rátarti nem rázza a rongyot, 
a közönyös siet segíteni.
Ekkor a magyarok Istene őrül állítja 
a zenélő sivatagok tigrisét, 
és böcsületes alkuval 
visszakerül, ami visszajár. 
Új kor veszi kezdetét, minden égtáj felé…”

Ismerve Magyarország és Európa jelenlegi helyzetét bármi megtörténhet, annál is inkább, mivel eddig szinte minden beteljesedett a jóslatból. Az elkövetkezendő hónapokban meglátjuk, hogy a jövendölés vége is úgy alakul-e, ahogy azt Lápkumánja szelleme előre jelezte.

2017 a kezdet éve volt, sokakban megjelent az új dolgok és a magasztosabb élet iránti vágy, melyek megteremtéséhez – jó esetben – tettek is kapcsolódtak. 
Az európai lakosság egyre elégedetlenebb, hiszen kontinensünk megszállása, az emberek kizsákmányolása és elnyomása folyamatos, s úgy tűnik, hogy nincs megállás addig, amíg fajunkat végképp le nem igázzák, vagy ki nem irtják. 
Egyre többen látjuk, hogy a jelenlegi társadalmi és politikai rendszer a legjobb indulattal sem nevezhető életképesnek, tehát valamit tenni kell! Mindannyian tudjuk, hogy a jelenlegi magyar adósrabszolgaságot és az emberek kizsákmányolását csakis népi összefogással és tettekkel lehet megszüntetni, mely áldozatokkal jár.
2017-ben vetettünk, valamilyen formában kezdeményeztünk, 2018-ban pedig gondoskodunk arról, hogy vetésünk szépen fejlődjön s az aratás idejére tökéletesen beérjen.

Tekintettel arra, hogy az alábbiakban nem a gondtalan, gazdag és fényes jövőről lesz szó, felhívom mindazok figyelmét, akik félnek az élet nehézségeitől és a személyiséget próbára tevő szenvedésektől, vagy akik úgy vélik, hogy ez a cikk (is) minden bizonnyal a félelemkeltésről fog szólni, ne olvassanak tovább!
Az írásomat gondolkodni képes, látó és halló honfitársaimnak szánom s nem mosott agyú, anyagba ragadt vakoknak és süketeknek vagy politikai pártok kéznyalóinak. 
(Az évelemzés a számok energetikai jelentése és a tarot kártya idevonatkozó lapjainak analógiái alapján készült.)

2018_sotetseg_eve.jpg2018 (2+0+1+8=11=2)
2018-ban a kettes szám és a Hold energiája lesz a meghatározó, melyeknek energetikája – a mai ember tudatállapotát tekintve – igencsak megnehezíti az életünket. 
Erre az évre nehéz előrejelzést készíteni ugyanis ezt az időszakot sötétség, titok és rejtély övezi.
2018-ra fokozottan jellemző a látszat, a hazugság, a bizonytalanság, a határozatlanság, a kétség és az érzelmi labilitás. A világ hazugsággal telített, semmi és senki sem az, aminek látszik. 
Az emberek bizonytalanok, tele vannak kétséggel és szándékaik kiismerhetetlenek.
Ebben az évben az érzelmeké a főszerep.  
Az év előtérbe hozza mind a magánéleti szempontból vett, mind az egyéb partnerkapcsolatokat. 
A kettősség az élet minden területén érezhető lesz. Az emberek olykor együttműködőbbek, barátságosabbak és megértőbbek lesznek egymással máskor bizalmatlanokká és ellenségessé válnak. 
A mélyen gyökerező érzelmeinket az egyik pillanatban szeretnénk másokkal megosztani a másik pillanatban visszafogottabbak, tartózkodóbbak és távolságtartóbbak leszünk. A nagyfokú érzelmi labilitáson nincs mit csodálkozni, hiszen az elmúlt évek kudarcai és csalódásai bizalmatlanságra és óvatosságra készteti az embereket.
A jelenlegi (egységes) emberi tudatlanságnak egyik eredménye az, hogy egyre jobban hatalmába kerít mindenkit a félelem, az aggódás, a kétség és a bizalmatlanság, melyek szenvedéseinknek oszlopos alkotórészei. 
Csalódásban nem lesz hiány, bőven kijut azoknak, akik szellemi vakságuk és süketségük miatt hazugságokra alapozva élik életüket, vagy elvárásaik vannak másokkal szemben.
Ez az időszak a türelem gyakorlásának az ideje is. Tudom, hogy sokaknál tele van már a padlás a kivárás és a türelem leckéjével, de ebben az évben semmiképpen nem javaslom a dolgok sürgetését, mert könnyen vesztessé válhat a türelmetlenkedő személy. 
A megértés, az elfogadás (nem egyenlő a beletörődéssel!), az együttérzés és a gondoskodás fontos energiái lesznek az évnek.
A gondoskodásnak két fajtája van, nem mindegy, hogy kiről és hogyan gondoskodunk. Gondoskodhatunk szeretettel, önzetlenül másokról vagy önző módon a saját boldogulásunkat szem előtt tartva magunkról… 
Egyre több sötét titokra és hazugságra fény derül, ám ez a világosság legtöbbször csak a „Hold” fénye, ami csupán az árnyékvilágban való tapogatózásra elég, a teljes igazság látására nem.
2018-ban ne higgyünk a látszatnak (szemünknek/fülünknek, médiának, politikusoknak, spirituális szemfényvesztőknek…), nézzünk a dolgok mögé, merjünk megérzéseinkre hallgatni és engedjük, hogy saját belső fényünk világítsa meg számunkra az igazságot! 
A 2018 a KETTŐsség és a női energia éve. Bár a félelem, a labilitás, a kétség és a bizalmatlanságérzete jelentősen nyomaszt bennünket ebben az időszakban, mégis érzékeljük a szeretet, megértés, elfogadás, segítő és együttműködő energiákat is. 
A kettősség egyik legszembetűnőbb példája lehet az, amikor az állandóan békétlen és félelemmel teli ember harmóniára vágyik, a hazug és csaló pedig az igazságot keresi.

Összegezve: Nem könnyű évnek nézünk elébe! Leginkább olyan események/élethelyzetek fognak (erő)próbára tenni bennünket, amelyek heves konfliktushoz, fájdalmas csalódáshoz vezetnek, ezzel letargikus állapotot eredményezve. 
A nehézségek könnyebb megélésében segítségünkre lehet a szeretet, az intuíció, a logikus mégis elvont gondolkodás (józan paraszti ész), a megértés, a megfontoltság és a türelem.
Ez az év nyugalmat és békességet is hoz(hat), de csak az együttműködési készségű, tapintatos és diplomatikus emberek számára.

Magyarország
Mielőtt belekezdenék az országunkat érintő közeljövő felvázolásába érdekességként említésre érdemes információnak tartom, hogy a Dózsa György és a Rákóczi Ferenc szabadságharc éves energiája megegyezik a 2018-as energetikával. (1514: 1+5+1+4=11=2; 1703: 1+7+0+3=11=2; 2018: 2+0+1+8=11=2)
Ahogy fentebb szó volt róla, több prófécia is 2018 környékére jósolta a Magyarországot érintő változást.
Biztosra veszem, hogy sem Lápkumánja szelleme, sem Nostradamus sem pedig Antonius Weber nem számolta ki a 2018-ra vonatkozó energetikát és lényegtelen volt számukra az is, hogy országunk ekkor választás előtt fog állni, próféciáikban azonban egyöntetűen ezt az időszakot jelölték meg a gyökeres változásra és a rabszolgaságból való felszabadulásra.
Az emberek többsége már látja, hogy nagy a baj Magyarországon (és Európában), melynek minden bizonnyal tragédia lesz a vége.
Ha eljutunk a választásig, akkor teljesen mindegy, hogy melyik párt „nyer”, ugyanis egyik politikai szervezet sem az emberek boldogulását és az ország haladását szorgalmazza, hanem a nép kiirtását, elnyomását, adósrabszolgaságban való tartását és a teljes elbutítását támogatja a sötét „új világrend” létrehozásának érdekében.
Jelenleg a magyar emberek várnak valakire, egy vezetőre, pont úgy, ahogy egykor Mátyás Király uralkodása előtt tették.

Nem állítom biztosan, hogy 2018-ban megérkezik az uralkodásra alkalmas személy. Azt viszont biztosan tudom, hogy ez idáig még ismeretlen vezetőnk nem fog választásokon bohóckodni és nem alacsonyodik le egyik párthoz sem, hanem amikor eljön az ideje, magához veszi a hatalmat és ismét királysággá teszi Magyarországot. Neki nincsen szüksége pártokra, koalícióra, egyházi támogatásra és szavazási cirkuszra.
Az év numerológiai vizsgálata alapján nem zárom ki e személy megjelenését, ám valószínűnek tartom, hogy a próféciák ismeretében többen is megpróbálják elhitetni az emberekkel, hogy ők hozzák el népünknek a szabadságot. Nagy szükség lesz a megkülönböztető képességünkre, hogy felismerjük az igazat és a hamisat!
A hataloméhség és a kapzsiság miatt a választások közeledtével minden párt és politikai érdekeltséggel rendelkező személy igyekszik meglovagolni a 2018-as év sötét energiáit. A politikusok az elmúlt évek alatt rendesen kihegyezték az emberekben a gyűlöletet, ellenségeskedést, haragot, aggódást, félelmet, melyeket most majd igyekeznek felhasználni saját boldogulásuk érdekében.
N
em riadnak vissza semmitől, hazug szavaikkal nemcsak ígérgetnek, hanem erőszakos cselekedetekre is biztatnak. A viszálykeltés, az ármánykodás és a bosszúállás eddig soha nem látott méreteket fog ölteni a politikában és sajnos a hétköznapi emberek közt is.  
Ne feledjük! Semmi sem az, aminek látszik! Az egyház és a papok, a politikusok és pártjaik pedig pláne nem azok, akiknek mondják és mutatják magukat! Ezek az emberek soha nem fogják jobbá tenni az életünket, csupán nyomort, szenvedést és halált hoznak ránk.

A háttérhatalomról
Szó se róla nagyon közel állnak az „új világrendjük” megvalósításához, de azért még igen nagy a rendezetlenség ezen a területen.
Izraelben 5778-at írnak, melyre a 9-es szám energiája jellemző.
A Sátánt követő és szolgáló népnek mondhatni ördögien nehéz évük lesz még akkor is, ha ezt nem verik nagydobra. 
A kilences szám egyfelől a nyugalomra, békességre, boldogságra, tökéletességre, másfelől indulatokra, erőszakosságra, kegyetlenségre és elszántságra utal. Nos, jelenleg már nem titok, hogy ez a nép nem a békességre törekszik, hanem a káoszteremtésre és az új világrend létrehozására, amelyben ők gyakorolnák a világ feletti hatalmat. 
Mindenre képesek ezért a hatalomért, viszályt szítanak az országok és az emberek között, háborút robbantanak ki és olyan új világvallás létrehozásán munkálkodnak, mellyel gondolkodásra képtelen zombi fajt hoznak létre.
Jahve (démonistenük) nagy szorgalommal támogatja őket e sötét és alantas világrendjük megteremtésében ám, ahogy mondani szokták „semmi sem tart örökké”, így e nép hatalma is a végéhez közeledik…

Évszázadok óta nem könnyű a magyarok élete, mára pedig csak vegetál, és majdhogynem haldoklik a nemzet. 
Távol áll tőlem a félelemkeltés, de hazudni nem fogok: Eddig sem volt könnyű sorsa a magyar embereknek, de a múltban átélt fájdalmak és nehézségek eltörpülnek ahhoz képest, amit 2018-ban fogunk megtapasztalni.
A 2018 kettes energiája minden emberre kifejti valamilyen módon a hatását. Ezt az energiát azonban még nagyon sok minden befolyásolja, mint például az egyén sorsszáma, személyiségi száma, személyes-év száma, születési jegye stb.
A holdfényes sötétségben és a női energiák évében kívánok minden kedves Olvasómnak kitartásban, lelkierőben és eredményekben gazdag új esztendőt. 
2018-ban a sötét tudatlanságból, a hazugságból és a rabszolgaságból ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

 


3 komment

Címkék: numerológia hazugság jóslat gondolatébresztő igazság titok rejtély számmisztika türelem évelemzés háttérhatalom bizalmatlanság kettősség kétség nyirkai jóslat 2018 Magyarország Hold Tarot kártya Nostradamus próféciái 2-es szám női energiák

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr9713057730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

merI 2018.02.04. 13:19:41

Nem jól magyarázzátok a próféciákat, kvantumszinten nincs idő (Julien Barbour, Parmenidész)), ahol hat érzék van, vagyis jövőbelátás ott az időt nem látják, időhöz csak a testben vagyunk kötve, a próféták meg az akashaból olvasnak testen kívül.
Nostradamus Hungarikus 2020?-2030?-tól kezdődik a nyugat nyomora, az első az USA lesz , Ferenc az utolsó pápa:
"Lesz majd, hogy a pénz egyre kevesebbet
ér, s az emberek apraját eldobják,
és hiába lesznek a pénzek egyre szebbek,
súlyuk miatt már a koldusok sem hordják.
Értéke nem lesz semmi a munkának,
és nem lesz semmi haszna a pénznek,
uzsorások magyar földre licitálnak,
gazdagok helyett fizetnek a szegények.(polgárháborúk törnek ki Európa szerte, a zsidók viszamennek Izraelbe)

Amit értelmes elme el sem képzel,
az megtörténik majd Hungáriában.
Senki nem boldogul erôvel, sem ésszel,
csak gyilkos ármány és ravaszság van.
Dolgozni akarnál, de nincs munka,
pedig a földek parlagon hevernek,
aki eddig a munkáját csak unta,
most koldusa lesz az idegeneknek.

Keletrôl primitív, barbár horda
tör Magyarországra, nem elôször.
A nép minden vagyonát elhordja,
a csôcselék a mélybôl elôtör.
Megérkeznek a haza elárulói,
sértôdöttek és idegenek,
tíz évig tudják a népet zsarolni:
Vörös és sárga a címerben egyek.

Új betegségek támadnak egyre,
ellenük nem nyújt segítséget senki,
Délrôl húzódik Nyugatra, Keletre,
elôlük senkinek sincs hova menni.
Magyarország gonosz mútjába téved,
Európában itt lesz legrövidebb az élet.
Gyilkol a vörös és pusztít a sárga,
csak a zöld nem visz a pusztulásra( a Zöld egy keresztény mozgalom Oroszországból egy forradalom után)

A Legfôbb Törvényt kevesen ôrzik,
a legfôbb törvényt sokan támadják,
elkergetnék legfôbb ôrizôit,
mert titkuk ôrzik régi, szennyes akták.
Mindig a bírákat küldik el elôször,
hogy ne legyen tanú s ítélet,
hamis törvény mögül a zsarnok elôtör,
s elfogja rettegés a népet.

Ne szokjátok meg a zsarnokságot,
ne szokjátok meg az apró lépéseket,
ne tûrjétek el a zsarnokságot –
az ártatlanság könnyen lépremegy.
Ne hagyjátok, hogy visszajôjenek,
mert idejük hamar leáldoz,
ne támogassatok hamis törvényeket,
a múltból ezt üzeni Nostradamus.( antikrisztus Izraelből majd 2040 körül kb)

Agyáva nép megérdemli sorsát,
Vezéreit meghalni hagyja,
bitó alatt tapsol az ország,
a zsarnok számíthat sok szavazatra.
A számos idegen, ki beszivárog,
nem érzi önmagát magyarnak,
kevés a tatár és a török átok,
az idegenek új zászlót akarnak.
Az új zászlón munkálkodások eszköze,
de a pribékeknek munkához nincs köze.( a nyirkai jóslat is megemlíti a hazaelvevés kísérletét meg a polgárháborút és a szomszédokkal való háborőút

Róka, s hiéna vezeti a népet,
alattuk szétesik az ország,
a róka egyedül sokat téved,
a hiéna megássa a sírját.
Végtelen a nép ostobasága,
de lassan feltámad az új erô,
nem hallgat róka hiéna szavára,
Pannónia nem lesz dögtemetô.(az új erő a ZÖLD keresztény mozgalom Oroszországból egy forradalom után)

A második millenium után
a víz csak csordogál, a föld kiszárad,
forró aszály söpör át Hunnián,
s keletrôl menekvôknek nem vet gátat.
A Danubiuson száraz lábbal
átkelhet bárki, ám háborúk miatt,
mit vívnak három szomszédos királlyal,
a nép Danubiuson túlszalad.

Csak temetni tudnak, nem ünnepelni,
erejük gyorsan elfogy, szalmaláng,
türelmesek, de kitartásuk semmi,
vezérük rosszul végzi mindahány.
Költôiket elfelejtik gyorsan,
akárcsak régi énekeiket,
magyar se marad sok a honban,
de magyarul szólnak – az idegenek.

merI 2018.02.04. 13:22:36

Alois Irlmaier az orosz forradalomról majd 2040? körül és az ármágeddon utáni magyar , királyról és aszent koronáról :"Oroszországban új forradalom és polgárháború tör ki. Olyan sok lesz a halott, hogy nem tudják eltávolítani az utcákról. Az orosz emberek elkezdenek hinni Krisztusban és a Keresztet újra tisztelni fogják."
"A vezetők megölik magukat és a vérben a bűnök eltörlődnek. Látok egy vörös tömeget sárga arcokkal keverve. Látok egy totális felkelést, borzalmas mészárlást és fosztogatást. Azután ők eléneklik a Húsvéti Dalt és gyertyát gyújtanak Mária arcképe előtt"
"A kereszténység imáinak erejével ez a Poklon Kivüli Szörnyeteg meg fog halni és a fiatalok nagy része elkezd újra hinni Isten Anyjának közbenjárásában."
"Ezt követően a pápa visszatér és elénekli az első nagy Te Deum-ot a kölni Dómban. Majd megkoronáz három királyt, a magyart, az osztrákot és a bajort. A bajor egy öregember lesz fehér hajjal, aki bőrnadrágot visel. Kezdetben éhínség lesz, de aztán a Duna szintje újra a régi lesz és annyi zöldséget és gabonát hoznak fel a Dunán délről, hogy mindenkit etetni tudnak. Az ősi koronát délen újra tisztelni fogják"

"Az éghajlat közben megváltozik és melegebb lesz. Bajorországban könnyen megterem majd a déligyümölcs és a szőlő. Akkor mindenki oda megy ahová csak akar és mindenki ott tud élni, ahol akar, mindenkinek annyi földje lesz, amennyit meg tud művelni. A Duna északi és keleti részén élő embereket áttelepítik. A kolbász lefolyik a tányérokról, olyan bőség lesz. Ezután, hosszú, boldog időszak jön el. Akik megérik nagyon boldogok lesznek és szerencsésnek tartják majd magukat. De az embereknek onnan kell elkezdeni, ahonnan nagyapáik elkezdték."

merI 2018.02.10. 17:15:28

ARMAGEDDON UTÁN = SPIRITUÁLIS KOR 2050KÖRÜL KB:
magyarország első királya akit Kölnben koronáz a pápa az osztrákkal meg a bajorral a mutáns maradékból.

Fején vaskorona,
mely a vállát nyomja,
egyszer elárult már,
egyszer visszavonta.
Pannonföldre lépett
Keletrôl az ördög,
s a nép megválasztja,
kit nemrég megdöntött.

MAGYAROSZÁG MÁSODIK KIRÁLYA:

Ötven esztendô lejártán új világ lesz,
a magyarok végre kézbeveszik sorsuk.
Nem a pénz lesz az úr, hanem a munka,
a törvény az uzsorásokat sújtja.
Az ország még sokáig nem lesz gazdag,
de többé senki sem hal éhen,
a néppel új királyt is választatnak,
s kezdôdik elölrôl minden, mint régen

2080-ra együtt lesznek a magyarok:

Az Erdôn túl él az ország jobbja,
de számában kisebbik része,
földjét az erôsebb elrabolja,
ezeregyszázból nyolcvan évre.
Már csupán nyelvében él, de él még,
s gyarapszik, míg Erdôn innen fogynak,
az ô küzdelmük hozza el a békét
és egységet minden magyaroknak.

Keresztény Birodalom lesz Angliától -Oroszországig később kínáig.

Akétezredik év után hamar
nagy lesz az ország és erôs,
visszatér hazájába mindegyik magyar,
s magyar földben nyugszik minden ôs.
De a magyar föld része lesz a nagynak,
erôs királyság, melynek nincs határa,
a keresztények farkasai már nem ugatnak,
Krisztus ellenségeit a föld kizárja.

NAGY KIRÁLY ÉS AZ UFÓK:2100 UTÁN!!!!

Jön majd egy ember, a második
millenium után, ki felette áll
minden torzsalkodásnak: Ô lesz az itt,
ki Pannonföldrôl Istenhez kiált,
és Isten meghallgatja imádságait.
Ô lészen az, kinek uralkodása folytán
Pannnónia ismét erôs lesz és gazdag,
nagyobb lesz, mint akármely szultán,
az ô szavára minden országban adnak,
s önként kezére bíznak minden hatalmat.

Jön új nemzedék, mely erôs lesz,
és nem szégyenli többé, hogy magyar,
a vének nemzedéke önmagán erôt vesz,
s nemcsak önmagának túr és kapar.
Erkölcsében megújul majd az ország,
és végre büszke lesz minden fia,
mert ámulatba ejti egész Európát
ezerszáz évnek elteltével Pannónia.

Zöld, keresztény világ lesz ufótech-el, szabadsággal és egyenlőséggel, akkor lesz ufótech, addig csak egymást írthatjuk.

A második ezredév után
Pannónia váratlan erôre kap,
királyok gyûlése lesz Budán,
de császáruk magyar marad.
Kelet s nyugat központja lesz,
egy évszázadra legyôzhetetlen,
szembeszállni velük nem érdemes:
uralkodik a Lélek és a Szellem.
süti beállítások módosítása