Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

Címkék

kommentek

Naptár

január 2023
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

2012 VILÁGVÉGE?

2011.05.11. 23:34 :: Evamaria

Napról napra közelebb kerülünk a Maja naptárból közismertté vált világvégét előre jelző 2012. december 22. napjához.
A világvégét már sokszor próbálták megjósolni előre, azonban még mindig itt vagyunk…

A megfontolásra érdemes kérdés az, hogy kinek mit jelent a világvége?
Ha az alvó tudatú ember gondolkodásmódjával szemléljük e kérdés lehetséges történéseit, akkor pusztító tüzek, robbanások, özönvizek, majd a Föld és rajta az emberiség teljes megsemmisülése jut eszünkbe. Ez a fajta világvége már évekkel ezelőtt elkezdődött és napjainkban is egyre látványosabban zajlik, hiszen szinte nincsen olyan nap, amikor a híradások ne számolnának be valamilyen pusztulásról vagy katasztrófáról.
Földrengés, cunami, atomerőmű robbanás, vulkánkitörés, viharok, tömegszerencsétlenségek stb.
Nem kell Magyarország határát átlépni és a szomszédba menni népünknek sem a pusztulásért.
Nézzük meg csupán az elmúlt egy év eredményét!
Kijutott nekünk is az árvízből, jégesőből, viharokból, vörösiszapból, földrengésből, löszfalomlásból és akkor még nem szóltam az emberek napi megélhetési problémáiról...
De ez még csak a kezdet! Ezek természeti csapások, amelyeknek komoly mondanivalójuk van a magyar ember számára. A legnagyobb baj az, hogy nem értjük ezeket a figyelmeztetéseket, analógiákat – mert nem akarjuk még mindig megérteni.
A magyar nép betegségektől (és lassan az éhségtől is) szenved, mert még mindig vak és süket, nem akarja meglátni és megérteni, hogy hosszú évtizedek óta az ország vezetősége kizsákmányolja, és módszeresen elpusztítja nemzetünket. A jelenünk borzalmas, a jövőnk pedig kilátástalan. Ellehetetlenítették a magyar népet a gazdaság és ipar megszüntetésével, a munkanélküliséggel és a bankhitelekkel.
Nincsen az országnak mezőgazdasága, ipara, de van sok hatalomra éhes zsarnoka, kis királya de még diktátora is. Ezek a személyek komoly, a kétoldalú irreális felértékelődés problémájával küszködnek, ami egyrészt túlzott önbizalommal, másrészt szolgalelkű, megfélemlített vagy fanatizált tömeggel jár együtt. Ez a félelmesség álarca, amelyre a zsarnok, diktátor, vagy kiskirály attitűdje jellemző. Azok az emberek ők, akik valós hatalmuk ellenére is legbelül állandóan rettegnek. Tudják, hogy bukásuk elkerülhetetlen, stabilitásuk erősen ingatag.

A ZSARNOKSÁG MINDIG MAGÁBAN HORDJA SAJÁT ELMÚLÁSÁT!

Amikor a hatalomvágy áltevékenységgel párosul, akkor a kizsákmányoló és a parazita figurája áll előttünk. Ezekből jelenleg rengeteg van Magyarországon…
Bizonyos értelemben ez is a világvégéhez vezet, főleg azok világának végéhez, akik a fent leírt embercsoportba tartoznak.

Kiárusították, elkótyavetyélték Magyarországot. Itt most csak az tud érvényesülni és boldogulni, aki hazudik, lop, csal és életeket vesz el. Minden embernek joga van az élethez, de ettől a jogtól megfosztották a magyarokat, hiszen elvették a földeket, a gyárakat, az üzemeket, a munkalehetőségeket és hamarosan elveszik azok otthonait, akik önhibájukon kívül nem tudták fizetni a bankoknak az állam által engedélyezett uzsorakamatokkal megspékelt hiteltartozásaikat.
A külföldi országok szó szerint hozzánk hordják a szemétjüket, mérgező élelmiszereiket (már ha azokat ennivalónak  lehet nevezni) és a minősíthetetlen, használhatatlan műszaki cikkeiket, gépeiket és persze ruházati termékeiket, amelyeket inkább rongyoknak neveznék mintsem ruhaneműnek.

A Nyirkai jóslat minden szava beteljesedni látszik!

A jelen:
„A csősz tolvaj, a bakter rabló, a bíró cinkos.”

(Megjegyzem: Magyarországon jelenleg nincsen igazságszolgáltatás, csak ítélkezés.)

„Lesznek, kik alattomos ellenséggel fújnak egy követ.”

A jövő:
„Kettészakad a nemzet,
Lángra lobban az Ország.
A lángot vér oltja.
Magyar magyart gyilkol…
…a nép fele elpusztul…”

A világvégét mi magunk idézzük elő azzal, ahogy gondolkodunk, beszélünk, érzünk és cselekszünk.
Napról napra nagyobb sikereket érünk el az önpusztítás területén. Elsősorban magunkban és környezetünkben kell megkeresni a pusztulás okát!
Nem a kiskirályok, diktátorok, zsarnokok és nem is a bankok a hibásak azért, hogy nyomorban él a magyar nép, hanem mi emberek (magyarok), akik hagytuk/hagyjuk, hogy ezt megtegyék velünk. És vajon meddig hagyjuk még? Meddig tűrjük a sok tolvaj csalót az országunkban? Hány természeti csapásnak kell még ahhoz történnie kis hazánkban, hogy felébredjünk a kómából?
Hány embernek kell még hajléktalanná válnia és éheznie, míg hajlandók leszünk megfogni egymás kezét és összefogni az élősködő hatalom ellen?
Mikor bontja ki a magyar nép „R” Mester zászlaját, melyre az van írva:  „PRO PATRIA ET LIBERTATE.” azaz: Istennel a hazáért és a szabadságért.

Hiányzik az emberekből a szeretet, vagyis az a SZER, ami ETET (ÉLTET) bennünket és, ami Isten életének kifejeződése a világmindenségben, valamint az az összekötő erő is, amely a dolgokat egésszé teszi.
Nincsen szeretet, összetartás az emberek között, ellenben van gyűlölet, harag, irigység, bosszú, káröröm, ami többeknek is a világvégét okozza majd.

A vég soha nem egy pillanat alatt jön el.
Félnivalója csak annak van az „Apokalipszistől” – ami már folyamatban van és nem 2012. decemberében végez az emberiséggel – aki nem képes változni és változtatni életén, tudatán.  A változást azonban csakis tudatra ébredéssel szeretetteljes összefogással, összetartással és közös erővel érhetjük el.
Amíg ez nincsen meg, addig is csak had hulljon a férgese!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: apokalipszis jóslat gondolatébresztő világvége 2012 katasztrófák nyirkai jóslat Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr612897160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása