Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

SCHOBERT NORBI BOMBASZTIKUS MEGNYILVÁNULÁSA

2020.02.07. 10:55 :: Evamaria

update_2020.jpg
Nem is kezdődhetett volna anyagiasabban a négyes univerzális év, mint Schobert Norbi okoskodó netes megnyilvánulásával.
Ez igen! Igazi stabil, korlátolt és anyagias eszmefuttatás, melytől hangos lett az ország, s engem is írásra késztetett.
Nézem ezt a Keto-s Norbit, akit a média fitneszgurunak nevez, és felteszem a kérdést, hogy ugyan mitől fitnesz és guru ez az ágyba kicsi, bölcsőbe nagy whiskyt kortyolgató emberke?
Mivel nem egy Tarzan, vagy Schwarzenegger testalkat, a gondolkodásmódja valamint az intelligenciája pedig igencsak átlagon aluli, úgy gondolom, hogy ez a személy nem lehet sem a tökéletes emberi test példaképe, sem az egészséges életmód guruja (tanítója).
Engem különösebben nem érintett meg az ostoba Norbi-eszmefuttatás, hiszen eddig is tudtam, hogy tőle csupán ennyi telik, azonban az emberek indulattal teli reakciója mellett nem tudok elmenni szó, vagy inkább írás nélkül.  
Mérhetetlen butaság, észnélküliség és a sötét magyar egységtudat az, ami elsőként eszembe jutott a Norbi-botrány során.
Amíg dühöngött az ország, kicsit körbejártam ennek a felszínes és korlátolt tudatú embernek az életét (már, ami a nyilvánosság elé van tárva), s eltűnődtem a személyiségén és a félresikeredett reklámján holisztikus gondolkodásmóddal is.
Ha abból indulok ki, hogy mindennek oka van és minden, mindennel összefügg, azaz semmi sem történik véletlenül, akkor feltehetően a fejletlen szellemiségű Schobert Norbi videójának is van valami rejtett mondanivalója.
Nos, ezt a „rejtett” mondanivalót igyekszem feltárni az alábbiakban!

norbi_2020_update.pngSzámomra mindig érdektelen volt e személy élete és munkássága.
Talán azért, mert már a pályafutása elején láttam, hogy az egészséghez és annak megőrzéséhez csupán üzleti érdek fűzi, a betegségek kialakulásának okáról pedig semmit sem tud. A lélek szót pusztán hallomásból ismeri, igazából halvány fogalma sincs funkciójáról és jelentőségéről.
Kíváncsi voltam, hogy milyen jellemű és sorsú ember nyilatkozik ilyen gyűlölettel és megvetéssel a nőkről, így a számmisztika segítségével belekukkantottam az energetikájába.
Az ATV-n történő magyarázkodásában többször is hangoztatja, hogy „én csak segíteni akarok".
Valóban segítőnek született, azonban materiális gondolkodása komoly akadályokat gördít segítői tevékenységének útjába. Egyébként egy igen érzelmes ember, melyet a videóiban ezerarcúsága miatt nagyon jól leplez.
A gyerekkorában elszenvedett sérelmeket – a megértés és megbocsátás hiánya miatt – képtelen feldolgozni és elengedni, mindig másokat okol az életében megjelenő nehézségekért, problémákért, elvégre könnyebb az áldozat szerepében tetszelegni, mint önismeretet gyakorolni.
Egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy komoly szívproblémái voltak (és még lesznek is), hiszen önmagát is gyűlöli, a szeretet kimutatására pedig gyakorlatilag képtelen. Mivel saját magával sincs kibékülve, így embertársait sem tudja feltétel nélkül elfogadni.
Tulajdonképpen egy olyan szánalomra méltó embert láttunk kínlódni a nyilvánosság előtt, aki súlyos önlebecsülési érzelmi konfliktusai miatt érdemtelennek tartja magát a szeretetre és a megbecsülésre, s aki már másként nem tudja magára vonni az emberek figyelmét csak a butaságát tükröző saját készítésű negatív „reklámmal”.
A házilag alkotott propaganda azonban nem az elvárásainak megfelelő diadalt, hanem sokkal inkább az emberek ellenszenvét és gyűlöletét hozta meg számára.
Fitnesz uraság egy szempillantás alatt megalkotta a negatív reklám legalját, melynek következménye, hogy követőinek száma lényegesen csökkent, az élelmiszer vállalkozása pedig feltehetően hanyatlásnak indult.
Szegény Norbi! Egy népet akar meggyógyítani, s közben a saját egészségét sem képes megőrizni, valamint a mások házasságát akarja megmenteni, holott a sajátja sem tökéletes.
A vakok országában a félszemű a király – tartja a mondás. Ez esetben egy olyan homályosan látó félszemű próbál királykodni, aki folyamatosan kétségek közt él, labilis és örömhiányban szenved, továbbá a megélt kudarcokon és csalódásokon nem képes felülemelkedni. Még mindig a gyerekkori kövérségén és „félárvaságán” tobzódik, s egyre jelentéktelenebbnek érzi magát, melyet szemmel láthatóan már nemcsak a környezetére, hanem az egész magyar lakosságra igyekszik kivetíteni.
Az ilyen szellemiségű ember, akinél a butaság párosul a küldetéstudattal és az öntelt-, rongyrázós-, whiskys életvitellel, nemhogy a példaértékű, de a szóra sem érdemes kategóriát sem éri el.
A mai embereknek olyan őszinte szeretetet és valódi értékeket képviselő segítőkre van szükségük, akik saját életükkel mutatnak példát embertársaiknak, s nem holmi egoista, pénzéhes és önjelölt gurura, aki puszta „jó szándékból” akarja megmenteni a népet az elhízástól, betegségtől, házassági bontópertől, de legfőképpen a szellemi növekedéstől.

MINDENNEK OKA VAN!
Így annak is, hogy alvó tudatú Norbert a neten futtatja az asszonyokkal és a megfeneklett házasságokkal kapcsolatos abnormális elveit.
Vajon miért ütötte ki sokaknál a biztosítékot az általánosító hímsoviniszta szöveg?
Milyen igazságra tapintott rá Mr. Update a maga alpári stílusával népünk kollektív tudatában, ami felettébb nem tetszett sokaknak?
A vele készített interjúban azt mondta, hogy „belenyúltam a hiúság mágiájába”.
Ahogy én látom inkább egy darázsfészkébe nyúlt bele s nem mágiába…
Szóval akkor mibe is nyúlt bele műmájer honfitársunk?
A feltétel nélküli szeretet és az elfogadás zsíros és sikamlós problematikájába.
Nem akarok ebbe a témába most elmélyedni, csupán a lényegre szeretnék rávilágítani.
A mai ember hazugságban él, tudata csupán az anyagi világ káprázatára korlátozódik, például a természetes helyett a mesterségest részesíti előnyben.
Hölgyeim! Amíg műkörmöket, műszempillát, műszájat, szilikont és plasztikai sebészt, valamint hajfestéket és egyéb mesterséges szutykokat alkalmaztok a „szépségetek” és fiatalságotok megőrzése érdekében, addig ne beszéljetek önelfogadásról és megértésről.
A nő mindenhogy szép, ha tiszta, ápolt és ízig-vérig igazi hölgy tud lenni.
S, hogy mi tesz egy nőt igazi nővé?
A női princípium megélése.
Milyen tulajdonságok tartoznak a női MI-NŐ-s-ÉGhez?
Csak néhány a sok közül:
Szűz, Anya, és a Bölcs Asszony; odaadás, béketeremtés, szépség; befogadás (befogadó testben és lélekben); elfogadás, megbocsátás, alkalmazkodás, gondoskodás (odafigyelés, együttérzés, részvét); érzelem (szeretet áradása); biztonság (családi tűzhely melege), megértés, türelem, segítés (együttműködés); bölcsesség; titok, rejtély (rejtett és okkult igazságok megismertetése); az élet eredete (minden létező forrása), születés, öl, otthon; kreatív energia és termékenység stb.
Akkor most el lehet gondolkodni azon, hogy mennyire elfogadók, befogadók, odaadók, megértők és bölcsek ma a nők a mesterséges műcuccokkal magukon és magukban.
Megjegyzem az ellenkező nem sem különb… a mai férfiak legtöbbjében csirája sincs a hímségre utaló tulajdonságoknak.
Tehát hölgyek és urak, nincs mit egymás szemére vetni!

A pszichológia szerint, amit más kritizál rajtad, és téged sért, az nincsen feldolgozva benned.
Vajon mi nincs feldolgozva azokban az emberekben, akiket annyira sértett a Norbi megnyilvánulása?
Tényleg a túlsúly vagy a kövérség problémájáról van szó? Vagy netán a felszínes érdek kapcsolatokról?
Esetleg a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás hiánya áll a sértettség hátterében?
Netalán az önbizalomhiánnyal szembesültek sokan?
Ahogy elnézem, jelenleg igencsak nagy sötétségben él a MAG népe, és súlyos önismerethiányban valamint önlebecsülő érzelmi konfliktusban szenved nemzetünk.
S, hogy van-e kiút ebből a sötétségből?
Természetesen van!
Sajnos mára csak egy lehetőség maradt az új Magyarország létrehozására:
Nyirkai Jóslat:
„lángra lobban az ország, a lángot vér oltja”
„a nép fele elpusztul”.

osszefogas_magyarorszag.jpg

Szomorúan látom, hogy egy Norbi-féle unintelligens és gyűlöletkeltő videó milyen erőteljesen képes volt megmozdítani az országot, míg a tömeges kilakoltatások, a munkanélküliség, korrupció, rabszolgaság és sorolhatnám azokat az élet, ember és nemzetellenes cselekedeteket, melyeknek naponta a részesei vagyunk, s nem adnak okot a népi összefogásra.
Az anyagi világ káprázatából és az egoizmus mocsarából nem könnyű kiszabadulni főleg úgy, hogy sokan mindent megtesznek azért, hogy a sötétség állandó maradjon a nemzettudatban.
A „Norbi-ügy” még ha kezdetlegesen is, de szemlélteti azt, hogy van a magyarokban együttérzés és összefogásra való hajlandóság. Amikor pedig eljön az ideje, "döngölő léptekkel" és vállvetve kiállunk magunkért, szeretteinkért, embertársainkért és nemzetünkért.

A tudatlanság sötétségéből magasztos nemzettudatra ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

Szólj hozzá!

Címkék: szex betegség kövérség egészség szerelem diéta fogyás szeretet gondolatébresztő fitnesz igazság önbizalomhiány 2020 túlsúly nemzettudat egységtudat holisztikus filozófia Hold Update Schobert Norbi kisebbségi érzés női energiák 4-es szám önlebecsülés általános önleértékelés

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr1815461944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása