Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

A KÖZFOGLALKOZTATÁS CÉLJA ÉS LÉNYEGE

2017.03.29. 11:26 :: Evamaria

kozfoglalkoztatas_2017.jpgItt a tavasz, az újjászületés ideje így a legújabb közfoglalkoztatott álláslehetőségeket megragadva indulhat sokaknak az „új élet”, mely megaláztatást, depressziót és nyomort eredményez a magyar lakosság jelentős százalékának.

Mivel „Magyarország erősödik, és jobban teljesít” ismét válogathatnak az álláskeresők a fene nagy munkalehetőségek között. Bőséges a kínálat a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) weblapján és az ingyenes álláshirdetések oldalán a közfoglalkoztatott munkakörökből.
Kormányhivatalok, önkormányzatok, rendőrség, állami érdekeltségű szolgáltatók és kereskedelmi cégek, Zrt-ék, KFT-ék, BT-ék, egyéni vállalkozók, ügyvédek, közjegyzők, vallásos szekták (egyház, baptista) kapnak rabszolgamunkát végző emberekre támogatást az államtól.
Lassan a multik is kezdenek ráérezni az NFSZ ízére... pl. a Media Markt, Praktiker.
Ez aztán a karrier és a megélhetési lehetőség!
Valóban évről-évre erősödik a nyomor és a szegénység az országban és az emberek egyre jobban teljesítik a hatalmon lévő kormány alantas akaratát.
Havi nettó 50-60 ezer forintért napi 8 óra kulimunka…
A közfoglalkoztatott dolgozót a munkáltatók sem emberileg, sem pedig szakmailag nem tekintik teljes értékű embernek, legyen bármilyen magas iskolai végzettsége vagy munkában való tapasztalata.
Ez közmunka és csak a regisztrált állástalannak jár. A munkanélküli személy Magyarországon nem számít embernek, hiszen a dolgozót nem illeti meg a minimálbér sem, és a fizetett szabadság is kevesebb, mint amennyi valójában járna.  
A munkáltatók és alkalmazottaik közfogisnak nevezik, diszkriminálják és emberszámba sem veszik az effajta munkát végző embereket. A munkapiacnak ez a legalja, amibe módszeresen kényszerítik bele a magyar lakosságot.
Találkoztam olyan munkáltatóval, aki határozatlan idejű alkalmazotti jogviszonyt hirdetett, de az állásinterjún kiderült, hogy közfoglalkoztatott munkáról van szó, melyhez pszichológia tesztet töltetett ki a jelöltekkel, aminek célja a személyiség irányíthatóságának és befolyásolhatóságának feltárása volt. Ugyanez a munkáltató a dolgozókkal csak a munkába állásuk után közölte, hogy az általános irodai adminisztrátor munkakör valójában call centeres tevékenységet jelent. Az arcátlanság netovábbja pedig az, hogy mostanában már motivációs levelet is kér a közfoglalkoztatott jellegű álláshirdetéseiben.
Vérlázító, hogy manapság mi mindent megtehetnek a munkáltatók!
Ahogy elnézem mostanra teljesen feleslegessé vált a Munka Törvénykönyve és a Munkaügyi Felügyelőség, ugyanis ezek egyike sem képviseli a dolgozók érdekeit és jogait.

A politikusok, pártok és munkáltatók oldaláról nézve mindenképpen az az elsődleges cél, hogy az embereket folyamatosan bizonytalanságban, félelemben és tehetetlenségérzetben tartsák. Amíg az emberek tudatát a félelem és a túlélés problémája köti le, addig a semmirekellő vérszívóknak nem kell tartania a lázadástól. 
Mára ezt a szutyok közmunka-programot úgy felfuttatták, hogy szinte már alkalmazott jogviszonyú állást alig lehet találni. Végül is bolond lenne a munkáltató állandó alkalmazottra költeni, amikor ingyen is kap munkaerőt!
Az irodai közfoglalkoztatottakkal legtöbbször olyan tevékenységet végeztetnek, amit a saját dolgozó nem szeret csinálni (sziszifuszi vagy csicska munka), vagy a másik véglet az, hogy szinte már minden munkát rájuk nyomnak, s így az alkalmazottaknak bőven jut idő a pletykálkodásra, telefonálgatásra, kávézásra, facebookozásra, azaz a semmittevésre.
Személyiségsérült és gyakran pszichiátriai kezelésre megérett kormánytalpnyaló cégtulajdonosok és vezető beosztásban tetszelgők valamint uralkodni vágyó beosztottak fitogtatják hatalmukat egymáson és a kényszerhelyzetben lévő közfoglalkoztatott munkavállalón.
A „közfogist” lehet ugráltatni, megalázni és kihasználni elvégre ő egy megtűrt személy, aki örül annak a kis „több, mint a semmi” alamizsnának is, amit havonta odalöknek neki.
A kormány milliókat fizet azért a munkáltatóknak, hogy az amúgy is önbecsülés híján álló embereken folyamatos pszichoterrort alkalmazzanak, s még mélyebbre taszítsák őket érzelmileg.
Le kell rombolni az emberek önbizalmát, ugyanis ha valaki értéktelennek és semmirevalónak tartja magát, akkor képtelen kiállni magáért és a változtatásra szinte gondolni sem mer.  
Az emberek elméjébe teljesen beivódott az a mondás, hogy „valamiből élni kell”.
Kedves agymosott embertársaim! Ha még van mivel, gondolkozzatok már el ezen a rövidke kis bölcsnek vélt igazságotokon!
Meg lehet ma élni Magyarországon nettó 50-60 ezer forintból? Egyáltalán ez a „valami” összeg alkalmas az életre vagy az életben maradásra?
Normális dolog, hogy egy 20-25 éves pályakezdőnek annyi a jövedelme, mint a 40-50 évesnek?
A fiataloknak erre a bérezésre és a határozott idejű szerződésre kellene családot tervezni és jövőképet alkotni?
Ez a bizonyos „valami” nemhogy az életre nem alkalmas, de még a túlélésre sem!
Aki szerint a közfoglalkoztatásból származó jövedelemből meg lehet élni, az mutassa meg, hogyan kell csinálni és járjon elől a saját példájával!
Döntsük már el, hogy élni akarunk vagy vegetálni!?
Minden év márciusában számtalan helyen elszavalják a tömegek előtt Petőfitől a Nemzeti Dal című verset.
Nem tudom, hogy hallják és értik-e az emberek a költő szavait, melyek jelenleg is aktuálisak?

„Talpra magyar, hí a haza!
Itt az idő, most vagy soha!...”

A kisszékről vagy zsámolyról hazugságokat szónokló törpekirály a szolgái segítségével teljesen kivérezteti Magyarországot (megjegyzem az elődei sem voltak különbek).  
A fosztogatás minden résztvevőjének megfontolásra ajánlom az alábbi szintén Petőfitől származó verssorokat!

„Még kér a nép, most adjatok neki;
Vagy nem tudjátok: mily szörnyű a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?...”

„Lamberg szivében kés, Latour nyakán
Kötél, s utánok több is jön talán,
Hatalmas kezdesz lenni végre, nép!
Ez mind igen jó, mind valóban szép,
De még ezzel nem tettetek sokat
Akasszátok föl a királyokat!...”

A munka nem szégyen és, mint tudjuk, nemesít is, de ez nem jelenti azt, hogy ingyen kell dolgoznunk azért, hogy mások gazdagodjanak és uralkodjanak felettünk. Nem a munkanélküliek az ingyenélők, hanem azok, akik kitalálták az éhbéres közmunka-programot és a munkáltatók, akik részt vesznek ebben.
A közfoglalkoztatott rabszolgamunkából és a mindennapos pszichoterrorból ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

2 komment

Címkék: munka karrier gondolatébresztő kereszténység munkanélküliség összefogás közmunka hivatás háttérhatalom nemzettudat szakmák munkalehetőségek állásinterjúk munkaügyi központ munkanélküliség okai közfoglalkoztatás álláshirdetések álláslehetőségek Magyarország szakmai önéletrajz NFSZ

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr8712374549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Móklis 2018.12.23. 08:53:54

Hát a közmunkaprogram valóban az általam eddig megélt korszak egyik legaljasabb rendszere, és a célja valóban az emberek megalázása, és a tisztességtelen haszonszerzés. A munka alapú társadalom emlegetése az egyik legnagyobb képmutatás egy olyan társadalomban, melyben a jövedelmek egy jelentős része tőkejövedelem, házak, földek bérbeadásából, részvények osztalékából és árfolyamnyereségeiből, stb. keletkezik. A mai társadalom erőszakalapú társadalom, a legtöbb jövedelem az emberek kifosztásából keletkezik, olyan törvények által, melyek miatt az emberek áron alul kénytelenek árulni a tehetségüket a munkaerőpiacon. A munkalapú társadalom a szolgaalapú társadalom fedőneve. Az ébredés egyik alapja az Isteni igazságosság megismerése, ennek egyik eleme pedig az, hogy mindenkinek joga van annyi földhöz, amelynek megműveléséből, vagy bérbeadásából meg tud élni. Ez az isteni társadalmi rend, melyben senkinek sem kell pénzért árulnia a tehetségét, hiszen a megélhetése a földből származik. Ez a szellemi üzenete annak, hogy porból vétettünk, e földi életünket a föld tartja fenn. Az, hogy ettől milyen messzire kerültünk, hogy ez mennyire képtelenségnek tűnik, jól mutatja milyen iszonyatosan sötét korban élünk. (szvsz)
Még nem találkoztam ilyen bloggal (blogokkal), melyből ennyire nyilvánvalóan árad az igazság utáni vágy, egy olyan világ utáni vágy, melyben minden ember szabad.
süti beállítások módosítása