Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ÚJ VILÁGREND

2016.10.30. 12:34 :: Evamaria

ebredj_mo_szerk.jpg

Már nem titok, hogy mi a szándéka annak a hatalomnak, amely tönkreteszi a Földet és leigázza a népeket: egy új világrend létrehozása, mely a hatalomról, pénzről, rabszolgaságról és a gyűlöletről szól.
Egy csoport/szervezet, mely egyre nyíltabban vállalja eszméit és ördögi tervét lassan sikerre is viszi, ha nem tesz ellene valamit az emberiség.
Mindegy minek nevezzük ezt a háttérhatalmat Bilderberg csoport, szabadkőműves páholy, vagy éppen illuminátus rend – azt kéne már észrevenni, hogy ez az egész egyetlen szörny, aminek sok feje van.

Mára az emberiség egy csordarendszerré vált közösség. Az emberek nagy része néz, de nem lát, zombiként csinálja azt, amit a nyájvezetők mondanak, nincs egy önálló gondolata, tele van haraggal, dühvel és gyűlölettel.
Köpködjük a zsidókat, romákat, migránsokat és a politikusokat? Hát nem egy haladott szellemiségű emberféleségek az biztos, de valójában nem ők a nyomorunk legfőbb okozói, hanem mi magunk.
A zsidók csupán kihasználják az emberek pénzéhségét és butaságát, s így urai lettek a világnak.
A romák a bambaságunkat és a gyávaságunkat lovagolják meg, mert ugyan miért is dolgoznának, ha egy rakat gyerek világra hozásával vagy a tanultabbjai kettős beszéddel, hazugsággal és lopással/rablással is jól élnek egy nemzet nyakán?
A migránsok, közülük is a terroristák bármire képesek. Nekik aztán mindegy hol élnek, Allah nevében bárhol ölnek és robbantanak nem kímélve az Isten által adományozott emberi életet. Jönnek, mert a háttérhatalom küldi és pénzeli, az Európai Unió hívja őket az országok kormányai pedig szabad utat biztosítanak számukra.
No és mi magyar lakosok mit teszünk ezek ellen?
Semmit azon kívül, hogy szapuljuk saját népünket, szidjuk a kormányt és a társadalmi rendszert valamint sárral dobáljuk és az első adandó alkalommal megtapossuk embertársainkat.
A gyerekeink külföldre menekülnek a jobb élet reményében, ahelyett, hogy itt vívnák ki a szebb jövőt. Vaskos összegekért kitaníttattuk fiainkat, lányainkat és most idegen országokban takarítják más népek mocskát, sötét, kicsi és koszos lyukakban laknak és napi 8-10 órát kuliznak gyakran egészségtelen körülmények között.
Azért, hogy diplomával mosogassanak, takarítsanak, és olyan munkát végezzenek, ami az adott ország lakosságának rangon aluli, nem kellett volna annyit tanulni, ehhez elég lett volna a nyolc osztály is!
És, hogy külföldön még a minimálbérből is fényesen meg lehet élni? Hát persze… kérdés, hogy kinek mit jelent a „fényes” megélhetés és milyen árat kell ezért fizetni!
Valahol persze megértem a fiatalokat is, hiszen a túlélésért és életben maradásért küzdenek.
Itthon jelenleg milyen a jövőkép? Hát igen ködös, sőt mondhatni egyáltalán nincs!
Ma az ember nem munkát keres, hanem munkáért kuncsorog. A multiknál és nagyon sok magyar vállalkozásnál követelmény az idegen nyelv társalgási szinten való beszélése, melynek hátterében a magyar nyelv kiirtása áll. 
Oldalakat lehetne írni a munkáltatók dolgozókkal szembeni aljas viselkedéséről. Legtöbbjük már az állásra való jelentkezéskor megalázza az embereket azzal, hogy válasz nélkül hagyja a jelentkezésüket.
Na de a közmunka (közfoglalkoztatott) sem a szép új jövő kezdetét jelenti a fiatalság és a többi korosztály számára sem!
Ott van például az egyház és a különböző szekták, hitgyülekezetek, szeretet missziók, nonprofit szervezetek és szociális egyesületek, melyeknek köze nincs Istenhez, a szeretethez és a segítséghez ellenben a pénzhez, mellyel a kormány tömi őket annál több. Közfoglalkoztatott jogcímen éhbérért (nettó 52000 Ft/hó) dolgoztatják az embereket Isten, szeretet és a segítség nevében, miközben több száz millió forintot tesznek el állami támogatásként.
Ha létezik az a pokol, amivel az egyház és társai félelemben tartja a híveket, akkor a nyájpásztorok és ezek kéznyalói lesznek az elsők, akik a pokol tüzében fognak hamarosan elégni.
Aztán ott van a kereskedelem!
A Tesco, Interspar és társaik, de ugyanúgy a magánkereskedők is havi
80 – 100 ezer nettó fizetésért dolgoztatják az embereket úgy, hogy az alkalmazottak gyakran késő estig állnak a rabszolgatartó rendelkezésére és nem ismerik a hétvégi pihenést.
Az órabér legtöbb helyen 500.- Ft… ebből megélni sem lehet, nemhogy jövőt tervezni!
Hasonló helyzetben vannak az egészségügyi dolgozók csak ők ezért a 80-100 ezer forintos alamizsnáért három műszakban dolgoznak és emberéletekért felelnek.
Ha már egészségügy, akkor nem tudom meg nem említeni azt, hogy a mai akadémikus orvoslás hírből sem ismeri a gyógyítást. Ez már régen nem egészségügy, hanem betegségügy! Az orvosi rendelőkről, kórházakról, kezelésekről nekem a halálsor és a vágóhíd jut eszembe nem az emberi élet megmentése. A gyógyszerekkel és a védőoltásokkal nem a prevenció és a gyógyítás a cél, hanem a népirtás!
Nem hagyhatom ki e „tökéletes” új világrendből az önjelölt „megvilágosodott” spirituális tanítókat, gyógyítókat, jó akarókat, akik a szeretet, gyógyítás és a megvilágosodás csodáját ígérik – természetesen jó pénzért – az ébredező tudatú, válaszokat kereső, hiszékeny és naiv embereknek. Ezek is Istenről, szeretetről, sorsról és karmáról beszélnek, miközben fogalmuk sincs arról, hogy kicsoda Isten, mi a szeretet és, hogyha igaz az a tétel, hogy „fizet a sors mindenkinek érdeme szerint”, akkor ők sem lesznek ez alól kivételek.

versenykepes_fizetes_2018.jpg
Nos, ez az a csodálatos új világrend, amit szánnak nekünk, mely a rabszolgaságról, alárendeltségről és a teljes sötétségről szól! Már most is ebben élünk és még mindig nem akarjuk látni, hogy ebből csakis közös erővel tudunk kitörni.

  • Amíg csak szidjuk a bankokat, de minden hónapban befizetjük az uzsorát;
  • Amíg elvállaljuk a közfoglalkoztatott és a minimálbéres munkákat mondván, hogy „valamiből élni kell”;
  • Amíg a nő szexrabszolgája a főnöknek, hogy megtartsa állását, vagy valami tehetős férfi szeretője azért, hogy anyagi javakhoz jusson;
  • Amíg érdekből házasodunk és barátkozunk;
  • Amíg nem élünk csupán túlélünk (mert az nem élet, hogy azért kelünk fel reggel és azért kulizunk a fösvény munkáltatóknak, hogy hónap elején kifizessük a bankuzsorát és a csekkeket…)
  • Amíg eladjuk az anyánkat is két forintért és a bajban cserben hagyjuk testvéreinket, rokonainkat és barátainkat;
  • Amíg a gyógyítás és gyógyulni akarás csak arról szól, hogy mérgezzük testünket a gyógyszerekkel és növeljük az orvos, gyógyszeripar és a sok szélhámos „spirituális gyógyító” vagyonát, valójában pedig mit sem törődünk az egészségünkkel;
  • Amíg hagyjuk, hogy a légterünkben naponta szabadon repkedjenek és szórjanak bennünket a chemtrail repülőgépek;
  • Amíg külföldre menekülünk a jobb élet reményében, mint inkább itthon vívjuk ki a szabadságunkat és jólétünket;
  • Amíg gondolkodás nélkül elhisszük az egyházak és a vallási közösségek irdatlan nagy hazugságait és nem látjuk, hogy ezeknek semmi közük Istenhez, Jézushoz és a szeretethez csupán a Sátán és a háttérhatalom alázatos szolgálói;
  • Amíg pártokba tömörülünk, és nem vesszük észre, hogy ennek az a lényege, hogy az emberek szembe álljanak egymással, mert így eszükbe sem jut az egyetértés vagy az összefogás gondolata;
  • Amíg elmegyünk szavazni a háttérhatalmat szolgáló jelöltekre;
  • Amíg tűrjük a kormányok, pártok, megélhetési politikusok és vezetők hazugságait, az emberek közti viszálykeltést, és a nép kizsákmányolását;
  • Amíg gondolkodás nélkül elhisszük, hogy a magyar nép valami finnugor származék, holott mi vagyunk az emberiség magjai, a magnép, aki az ősi bölcsesség ismerője és a teremtő ősnyelv beszélője;
  • Amíg elhisszük a média hazugságait és különböző sorozatok,
    valóságshow-k, tehetségkutató és hírműsorok kötik le az amúgy is erősen lefátyolozott tudatunkat;
  • Amíg az emberek  magukhoz sem tudnak őszinték lenni, nemhogy embertársaikhoz, s így hazugságokra építik életüket és a társadalmi rendszert;
  • Amíg állandóan mások életét figyeljük és szeretnénk irányítani, miközben a magunk problémáival képtelenek vagyunk szembenézni, addig ebben a „szép” új világrend mocskában fogunk dagonyázni.

Lehet szidni a különböző fajú népeket, és az éppen hatalmon lévő bábkormányokat, akik kihasználják az emberek tudatlanságát, butaságát és gyávaságát, de nem ők a legfőbb bűnösök, hanem az emberiség, mert eltűri és követi őket.
A legtöbb emberre jellemző, hogy nincsen saját eszméje, világnézete, hite és akarata csupán egy dolog vezérli vakon, a pénz. A pénzéhség és a tudatlanság az emberiség legfőbb gyengesége, melyet kihasznál a zsidó világrend, és ami a vesztét fogja okozni sokaknak. De semmi gond… remélhetőleg ebből az undorító új világrendből ÉBRED majd MAGYARORSZÁG és a többi is!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: munka vallás gondolatébresztő munkanélküliség szabadkőműves világvége összefogás népírtás új világrend háttérhatalom uzsorakamat nemzettudat külföldi munkavállalás munkalehetőségek egységtudat uzsorázás Magyarország Bilderberg CHEMTRAIL vegyi csík spirituális tanítók spirituális gyógyítók

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr5011840217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása