Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

A HÁTTÉRHATALOM X-AKTÁJA

2016.04.17. 14:09 :: Evamaria

                A BILDERBERG CSOPORT ÜZENETE AZ EMBERISÉGNEK? 

bilderberg_csopsz.jpgBizonyára sokan javában ízlelgetik már a 2016-os év energetikáját, melyet nem igazán a könnyedség jellemez. Sajnos ez az esztendő még bőven tartogat keserű perceket az emberiség számára, mert márciustól a Mars bolygó is igen erőteljesen hatást gyakorol az évre és nehezít az amúgy
sem könnyű „terheken”.
Bármilyen hihetetlen, de a szenvedések és megpróbáltatások az ember fejlődését segítik elő. Tudom, sovány vigasz ez azoknak, akiknek éppen romokban hever az élete.
Nemcsak egyénileg történik a változás, hanem a társadalmi rendszer is átalakulóban van. Igaz, hogy a rogyadozó „piramist” igyekeznek az „építők” fenntartani, de ahogy az emberiségnek fel kell a mély alvásból ébredni, úgy az egy világhatalomról álmodóknak is ideje kivenni a biliből a kezüket. Háttérhatalom, Bilderberg csoport, Illuminati, Szabadkőműves – teljesen mindegy, hogy minek nevezzük e hanyatló rendszer gazdáit, a lényeg az, hogy jelenleg az emberiség leigázására, majd teljes uralására készülnek.

AZ  X-AKTÁK NYÍLT „TITKAI”
Már a 90-es években rendszeres nézője voltam az X-akták c. sorozatnak. A földönkívüliek létezését valamiért még ateista koromban sem vontam kétségbe, de mégsem vonzott soha e témakör tüzetesebb tanulmányozása. Mindettől függetlenül holisztikusan gondolkodóként is érdeklődve vártam a sorozat legújabb történeteit, melyek csupa meglepetést okoztak számomra. Csodálkozásomat akár úgy is megfogalmazhatom, hogy leesett az állam és nem hittem a fülemnek, amikor a film főszereplői nyíltan beszéltek többek közt a világuralomra törő titkos társaságokról, a gonosz háttérhatalomról, a HAARP-ról, a chemtarail-ről, a gondolatok és érzések teremtő erejéről, az emberiség hülyítéséről, a gyógyításnak álcázott népirtásáról és a Föld lakosságának félelemben tartásáról.
A film elsősorban azoknak sokatmondó, akiknek van szemük a látásra és fülük a hallásra.
Ez az új 6x45 perces sorozat egyfajta „végjátékra” hívja fel az emberiség figyelmét, melynek kezdete 9/11 volt, amikor még simán bevették a népek azokat a hazugságokat, amelyekkel a háttérhatalom vakította a világot.
Most a finálénak lehetünk tanúi.
Lassan napvilágra kerül a titkos szervezet célja, amely nem csupán a kapzsiságról szól, hanem egy sokkal sötétebb és gonoszabb szándékról: az egész világ feletti uralomról, amiért bármire képesek.
Filmből: „…Szárazságokkal, időjárás befolyásolással, melyet titkos légszennyező anyagokkal és elektromágneses besugárzással érnek el. Mostanra az országokat örökös hadikészültségben, a lakosságot pedig mesterségesen gerjesztett konfliktusokkal elkábítva és feltüzelve folyamatos félelemben és bizonytalanságérzetben tartják. A polgárok saját hazájukban rabszolgákká váltak.”
A hatrészes sorozatban összefoglalást kapunk többek közt az élelmiszer-, agrár- és gyógyszeripar, valamint az egészségügy valódi céljáról is, mely a népirtásról szól és nem az emberek egészséges táplálkozásáról vagy gyógyításáról.
A Snowden-ügy sem maradt ki, ami által köztudottá vált, hogy a kormányok lehallgatják a telefonbeszélgetéseket, beleolvasnak az e-mail üzenetekbe.
A facebook már egy ideje nem is titkolja, hogy az üzenőfalakon való megosztásokat, valamint a chat-beszélgetéseket figyeli. Az okos telefonok pedig jó szolgálatot tesznek arra vonatkozóan, hogy mindig tudják, hol tartózkodunk.

Egy hatalom, mely már nem is olyan titkos és mindennek a hátterében áll.
Egy csoport, mely egyre nyíltabban vállalja eszméit és aljas tervei megvalósításának érdekében semmitől sem riad vissza: ez a Bilderberg csoport, ami a lakosság butításával, vírusokkal való megfertőzésével (népirtással) és állandó félelemben tartásával világuralomra készül. Akik pedig ellenszegülnek az „új világrendnek”, azok számára készen állnak a FEMA táborok…

Azonban, ha jól megnézzük nemcsak a háttérhatalom hibás azért, mert a világunk olyan, amilyen. Tulajdonképpen mi emberek egyénenként hoztuk létre a jelen helyzetet egy szemfüles csoport csupán felismerte, hogy miként tud ebből hasznot kovácsolni és milyen módon állhat az emberiségnek, mint csordarendszerré vált közösségnek az élére.
Henry Ford így ír erről 1920 májusában:
„Létezik egy szuperkapitalizmus, amely teljes egészében arra a tévhitre alapozódik, hogy az arany a gazdagság. Létezik egy szuper-kormány, amely nem szövetségese egy kormánynak sem, mindegyiktől független, és mégis benne van mindegyikben. Létezik egy faj, az emberiség része, amelyet sohasem fogadtak szívesen, és amelynek mégis sikerült olyan magasra emelkednie, amit a legbüszkébb nem-zsidó nép sem ért el soha – még Róma sem, amikor hatalma teljében volt. Egyre inkább az az emberek meggyőződése, hogy sem a munkáskérdést, sem a bérkérdést, sem a területkérdést, vagy akármilyen kérdést, amellyel a világ népei szembenéznek, nem lehet megoldani addig, amíg először a nemzetközi szuper-kormány ügyét meg nem oldják.
„A győztes learatja a babérokat” – hirdeti a régi mondás. Ez bizonyos értelemben igaz, mert ha egy régóta gyűlölt faj néhány tagja képes megszerezni és gyakorolni az irányítás hatalmát, akkor ők vagy szuperemberek, akiknek képtelenség ellenállni, vagy közönséges emberek, akiknek a világ megengedte, hogy megszerezzenek egy aránytalanul magas fokú és veszélyes hatalmat. Hacsak a zsidók nem szuperemberek, a nem-zsidók csak magukat okolhatják azért, ami történt.”

A filmben az is érthetően van megfogalmazva, hogy a mai ember gondolkodását és érzelmeit leginkább a hazugság, gyűlölet és a bosszúvágy kifejezéssel lehet jellemezni, az élethez való hozzáállása pedig egyenesen katasztrofális:
„Rendelkezik az egyetlen tulajdonsággal, ami az embert az állat fölé emeli: bármiből ki tudja hazudni magát…
Reggel dolgozni mentem és csak az járt a fejemben, hogy mennyire gyűlölöm. Felmondok! De legyőzött a felmondástól való félelem: Hogy fizetem a számlákat? Munka nélkül nem kapok hitelt, nem lesz jelzálog, máris attól rettegtem, hogy nem lesz elég nyugdíjam. Elmentem az orvoshoz, de a gyógyszer, amit adott nem segített, csak eltompított…
Már attól is emberibb lettem, hogy megláttam, mert elöntött valami, amit csak ember érthet: a bosszúvágy…
Ki képes így kihasználni a másikat? Egy ember!”

Szennyezzük a környezetünket, a levegőt és szemétdombot csináltunk a Földből, így nem csoda, hogy az embernek maga az ember is szemét lett.
Szabadidőnkben nézzük és hallgatjuk a különböző agymosó műsorokat, politikai vitákat és szidjuk a bábkormányokat és a pártokat, akiknek tagjai folyamatosan hazudnak, és következmények nélkül lopnak-csalnak, mindeközben nem vesszük észre, hogy átvesszük ezeket a tulajdonságokat és már természetes, hogy állandóan hazudunk, folyamatosan haragszunk és gyűlölünk valamint pénzért bármire képesek vagyunk.
A gyerekeinknek olyan iskolákban kell „tanulniuk”, ahol nem az írás, olvasás és számolás elsajátítása a cél, hanem a gondolkodás és az emberség képességének elfelejtése.
A sorozat rámutat arra is, hogy a fene nagy vallásos népek (emberek) mennyire fanatikusan képesek gyilkolni Isten nevében.
Milyen Isten és vallás az, ami gyűlöletre buzdítja és háborúba küldi a híveket? Muszlim, izraeli és keresztény, hiszen az egész világ hadban áll.

A Bilderberg izraelita csoport egyik legfőbb ereje a médiában van.
Mit akarnak az emberiség tudtára adni a népszerű sorozat új részeivel, melynek történetei napjainkban játszódnak?
Bizonyára nem a féltő aggódás vagy a jó szándékú figyelmeztetés van e mögött sem, hanem az emberiség sötét jövőjének sugalmazása, melynek lényegi mondanivalója annyi, hogy a gyengék és az ellenszegülők pusztulásra vannak ítélve, hiszen nem szolgálják a gonosz csoport érdekeit.

A TÖRTÉNELEM  X-AKTÁJÁBÓL
Már régen nem titok, hogy melyik nemzet szomjazza annyira a világhatalmat, hogy bármit képes érte megtenni. Sok éven át a háttérből irányították a kormányokat és Amerika háta mögé bújva már majdnem el is érték céljukat. Most Európa leigázása van soron, ha ez is megvan, akkor teljes a siker…
Azért még mielőtt diadalittasan magasba emelnék a győzelmüket jelképező izraeli zászlót nem ártana, ha Mózes népe átgondolna 1-2 dolgot.
Ugye emlékszünk az Ószövetségben leírt Jahve egyik (több is volt) népirtó parancsára, mely szerint „Izrael fiai” irtsanak ki minden kánaánitát és ne kíméljenek „férfit és nőt, ifjat és öreget…”?
Fizet a sors mindenkinek érdeme szerint, így a gonoszság sem marad(t) következmény nélkül! Ha valóban létezik a nemzetkarma – márpedig létezik – akkor igencsak közeleg az izraeli nép vetésének betakarítási ideje. (Erre már láttunk példát a második világháborúban.)
Továbbá van egy mai napig élő és működő önátok az izraelitákon, melyet Jézus megfeszítésekor tettek magukra: Amikor Pilátus megkérdezte a népet, hogy tényleg akarják-e, hogy megfeszíttesse Jézust a tömeg így kiáltott:
„Szálljon ránk és gyermekeinkre az ő vére; Az Ő vére rajtunk és gyermekeinken.” (Mt.27,25)
Feltehetően most nagyon erősnek és magabiztosnak érzik magukat „Izráel fiai”, csakhogy ott lóg a fejük fölött a nemzetkarma és egy önátok, melynek következményei alól nincs felmentés.
Hiába a folyamatos élő emberáldozatok bemutatása Jahve-nak (a gnosztikusok szerint Jahve valójában Yaldebaoth, aki az önzés démona és nem Isten; mások szerint Széth-ről van szó, aki a káosz és pusztítás istene) és a Nőstény mágikus ereje, van egy sokkal nagyobb erő, amely nem engedi a gonosz világuralomra jutását. Ez pedig az a teremtő és szerető Isten, akiről Jézus beszélt, és aki felette áll a vérszomjas Jahve-nak is.

mein_kampf_komb.jpgMeglehetősen érdekes, hogy több, mint 70 év után még mindig olyan frissen van tartva a második világháború népirtásának emléke, mintha tegnap történt volna. Vajon miért van arra szükség, hogy ennyire fenntartsák a megkínzott és meggyilkolt zsidók iránti sajnálatot és a Hitler elleni gyűlöletet?

Miért nem kíváncsiak még mindig az emberek a miértre?
Mi az oka annak, hogy Sztálin és Mao Ce Tung sokkal több embert mészároltatott le, mint amennyi áldozata volt a koncentrációs táboroknak és mégis Hitlert köpködik annyira?
A népirtás tekintetében mivel különb Amerika (lásd a Hirosima és Nagaszaki atomcsapást), mint a náci Németország?
Na és mivel különb a mai háttérhatalomnak nevezett Bilderberg csoport és az őket kiszolgáló hataloméhes kormányok, mint Hitler és társai? Semmivel!
A németek annak idején létrehozták a haláltáborokat, melyeknek célja a „nem tiszta fajok”, de főleg egy bizonyos nép irtása volt.
Na és ma?
Napjainkban megépültek a FEMA „szükségállapot” internáló és átnevelő táborok (új stadionok, szemétégetők, börtönbázisok), melyeknek valódi célja egyelőre még csak sejteti magát, azonban nem nehéz kitalálni, hogy honnan ered ez az ötlet. Az pedig már csak részletkérdés, hogy ezek a táborok izraeli kézben vannak…
Hitler legnagyobb bűnének a népirtást tartják?
No és minek lehet azt nevezni, amikor a chemtrail által vegyi anyagokat juttatnak a levegőbe, mellyel mérgezik a Föld minden élőlényét?
Hitlerről az a hír járja, hogy nagy szónok volt és mesterien tudta szuggesztióval befolyásolni a népet.
Most az emberek szuggesztiója a médiákon keresztül és a Haarp, valamint chemtrail segítségével történik.
Adolf Hitler egyetlen könyvet írt Mein Kampf címmel, melyben saját náci ideológiáit ecseteli.
E könyvnek magyarul az a címe, hogy „Az én harcom”. Érdekes és bizonyára csupán a „véletlen” műve, hogy az új hatrészes X-aktákból két epizódnak is (1 és 6. rész) ugyanez a címe.
Gondolom az is „véletlenszerű”, hogy most járt le a Mein Kampf újra kiadásának tilalma, s ebben az évben új köntösben jelenik meg – igaz, hogy úgynevezett kritikai kiadásként, melyet történészek magyarázó jegyzetekkel látnak el.
Vajon miért nem engedik kiadni a könyvet félrevezető magyarázkodás nélkül? Talán ráismerne az olvasó a jelenre benne?
Ennek megint az a lényege, hogy az embereknek ne legyenek saját gondolatai, vagy megérzései. Majd a háttérhatalmat szolgáló mosott agyú professzorok megmondják, hogy mi a könyv tartalma és „mire gondolt a szerző”. Te, aki vetted a bátorságot, hogy elolvasd ezt a könyvet, ne gondolkozz!
Mitől félsz ennyire Jahve népe?
Eszembe jutott a kommunistarendszer egyik népszerű idézete, melyet gyakran olvashattunk vörös betűkkel kiírva az iskolatantermek falán:
„Lenin élt,
Lenin él,
Lenin élni fog!”
Nos, ugyanezt egy másik történelmi személyiség nevével is el lehet mondani mindaddig, amíg a zsidóság életben tartja az emlékét és az iránta érzett gyűlöletét. Ahogy elnézem e népcsoportnak a hataloméhség, a megbocsátásra való képtelenség és a bosszúvágy lesz a veszte!
Megjegyzem, nem a Hitleré az egyetlen könyv a világon, ami a „kiválasztott néppel” foglalkozik.
Ott van Henry Fordtól A nemzetközi zsidó – A világ legfőbb problémája című könyv, amely a Mein Kampf után a legnépszerűbb olvasnivaló világszerte, s ami elfogulatlanul vizsgálja a zsidókérdést.

A TV-ben látott X-akta utolsó része a járványfertőzésre és a genetikai manipulációra, mint végső csapásra, s az emberiség pusztulására hívja fel a figyelmet.
No, akkor had mutassak rá valamire, ami által a gondolkodó ember talán olvasni tud a (film) sorok mögött.
A „Georgiai Tanúkövek” emlékmű az új világrend létrehozásának, azaz a Bilderberg csoport eszméinek forgatókönyve, melyben kőbe vésve áll, hogy a Földön a lélekszám soha ne legyen több, mint 500 millió.
1870-ben Francis Galton (aki mellesleg
Charles Darwin unokatestvére) létrehozta a biometriát, ami genetikai jellemzők nyomon követésével foglalkozott. Később ebből lett az eugenika program melynek a sterilizálás és az eutanázia (sérült, fogyatékos, beteg gyerekek és felnőttek halálba küldése) volt a lényege, s mindennek Amerika a szülőhazája. 1911-ben a Rockefeller család bejuttatta az eugenikát Németországba a Kaiser Wilhelm Intézet támogatásával, amely később a Harmadik Birodalom központi pillére lett.
Hitler a Mein Kampf-ban az amerikai eugenikát ihlet-forrásként említi. A diktátor rajongói levelet írt Edison Grant amerikai eugenikusnak, melyben A nagy faj letűnése című faji témájú könyvét személyes bibliájaként nevezi.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a második világháború népirtásában nem Hitler volt az agytröszt, hanem az amerikai eugenikusok, akik mellesleg a Bilderberg csoport alattvalói. Hitler csupán ez alapján dolgozott ki egy tervet a zsidók és a szerinte „alsóbb rendű fajok”, valamint a fogyatékosok kiirtására.
Három nagy amerikai eugenikus Davenport, Laughlin, Goethe a Rockefellerek utasítására Németországba utazott, ahol tanácsadóként segítették a nácikat a megsemmisítő rendszerük finomhangolásában.
Hitlert csupán ugródeszkának és bűnbaknak szánták, aki elviszi az eugenika alkalmazásának balhéját.
Egyetlenegy dologgal azonban nem számoltak a héber háttérben állók, mégpedig azzal, hogy a saját fegyverüket fordítja ellenük a német diktátor és a saját fajtájukkal kezdi a lélekszám csökkentését, ugyanis ő is volt legalább annyira hataloméhes, mint a háttérhatalmi „vezető elit”.
A Bilderberg csoport és Hitler közös vonása a világhatalomra való vágyakozás, azaz egy új világrend létrehozása, melynek módszerei mindkét félnél ugyanazok. Hitler azzal bőszítette fel a Bilderberg bandát, hogy az akkor legféltettebb titkukat, az eugenikát hamarjában bevezette, majd a „kiválasztott nép” könyörtelen kínzásával és mészárlásával szemléltette a különböző módszerek hatékonyságát, s mindennek tetejébe még a világhatalmat is magának akarta.
Az X-akták filmben szó van az „idegen technológiáról” (UFO), melyet a földönkívüli lények technológiájának tudnak be.
Kutatásaim során több német „titokkal” is találkoztam, ilyen például a Vril Társaság és az Ahnenerbe, amely a Harmadik Birodalom legtalányosabb szervezete volt. Az Ahnenerbe egyik fő feladata az okkult tudományok és paranormális képességek felhasználása és a transzcendens világgal való kapcsolattartás. A nácik már rendelkeztek az UFO technológiával, csak nem volt idejük tökélyre fejleszteni és bevetni a háború során. Mivel a „történelmet a győztesek írják” a hazugság tollával, így az Ahnenerbe kutatásairól, találmányairól, feljegyzéseiről és könyvtáráról szóló teljes megsemmisítés hírét is csupán hazugságnak vélem. Biztos vagyok benne, hogy a náci okkult és misztikus kutatások anyagait széthordta az orosz és az amerikai kormány.
Az eugenika kutatások is tovább folytak, hiszen a háború után a szövetségesek védelmükbe vették, sőt szinte ölre is mentek egymással azért, hogy ki kapja meg a legjobb náci eugenikusokat (pl. Josef Mengele és főnöke Otmar von Verschuer), akik büntetlenül tovább folytatták munkájukat.
Az eugenika a mai napig létezik csak időközben új fogalmak és tevékenységek mögé bújtatták: pl. szociobiológia, családtervezés, népességszabályozás, fenntartható növekedés, környezetvédelem, faji tisztaság, szociáldarwinizmus.

S végül ismét az X-aktákból: az utolsó részben elhangzik egy mondat: „Talán van remény, ne adják fel!”
Én inkább úgy fogalmazok, hogy „van kiút…” Az emberiségnek már nem reményre, hanem végleges megoldásra van szüksége. Eleget reménykedtünk már a boldogabb és szebb jövőben, ideje tenni is érte valamit!
És igen, van kiút ebből a posványból, amiben jelenleg kínlódik a Föld lakossága!
A film ötödik részében említésre kerül madame Blavatsky, aki az okkult tudományok terén a mai napig legendának számít, és nagy tisztelet övezi munkásságát.
Az okkultista asszony életének legfőbb műve a Titkos Tanítás című könyv, ami egy olyan értekezés, amiről a legtöbbet lehet hallani, azonban kevesen ismerik és még kevesebben értik.
Már a könyv címe is sokat mondó, hiszen egyfajta titkos tanról szól, ezért van a nehéz (nehezen érthető) nyelvezete.
A Titkos Tanítás nem kezdőknek való, megértése komoly spirituális előtanulmányokat igényel.
Blavatsky asszony munkássága során az évezredek által elveszett Ősi Bölcsesség (Isteni Bölcsességnek is nevezik) egy részét visszahozta és átadta a világnak, majd ezekből az ismeretekből alakult ki a XX. és XXI. század okkultizmusa, valamint számtalan ezoterikus irányzat. Itt azonban rögtön megjegyzem, hogy a New Age (új korszak) szemétjéhez semmi köze nincsen Blavatskynak!
Az évek során a titkos tanítást szándékosan eltorzították azért, hogy az emberiség nehogy isteni éntudatra ébredjen. A New Age mozgalom csupán arról szól, hogy a jó üzleti érzékkel rendelkezők a „spirituális” és „ezoterikus” kifejezést felhasználva, mindenféle „segítő” és „tanító” tevékenységekkel kicsalják a hiszékeny és tudatlan emberek pénzét. Semmilyen ősi bölcsesség vagy misztérium nincsen benne, csupán a kapzsiság és a hazugság áll a sokfélesége mögött.
A kiutat az egyéni ébredés, megértés majd cselekvés jelenti. Amíg az ember nincsen tisztában azzal, hogy ki ő és miért van itt a Földön valamint az életet nem éli, hanem a napokat csupán túléli, addig birkaként vezethető és marad a karámban.
Önmagunkba vetett hitre és teremtői akaratra van szükségünk és nem csodákra való várakozásra, vagy arra, hogy majd jön valaki, aki megváltja az emberiséget. 2000 évvel ezelőtt sem történt tömeges megváltás! Most sem fog!
A közelgő világeseményekben a buta, tudatlan és egoista emberek fegyverként lesznek használva és feláldozva a háttérhatalom oltárán.
Mije van a Bilderberg tagoknak (csoportnak), ami a mai ember többségének nincsen?
Saját eszméje, hitvallása, mely szerint ők a világ urai, tehát magyarul: egységtudata!
Egy többtagú csoportról van szó, melynek célja közös, tudatos és szilárd alapokon áll, tehát nem is akármilyen EGYSÉGTUDATról van szó.
A mai társadalom embere nemhogy egységtudattal nem rendelkezik, de még saját, önálló gondolattal sem. Láthatatlan senkik megmondják, hogy milyen ruhát viseljünk, moslékot eszünk, rabszolgamunkáért könyörgünk, gyógyszernek nevezett mérgekkel tömjük magunkat, hátha az majd megoldja a problémáinkat, szó nélkül tartjuk a politikus parazitákat és tűrjük, hogy kizsákmányoljanak bennünket. Hallgatjuk és elhisszük azt a töméntelen hazugságot, amivel naponta hülyítenek bennünket a médiákon keresztül, s közben gyűlöljük egymást azért, mert nem vagyunk egyformák.
Bilderbergék a jelenben élnek és a mostban teremtik a jövőt. Van jövőképük, amit már egy ideje kőbe is véstek, az X-akták új részeiben pedig nyíltan ízelítőt is kapnak belőle a látók és hallók.
Az embereknek milyen jövőképe van azon kívül, hogy „majd lesz valahogy, miből fizetem a hitelt és hogyan lesz nyugdíjam”? Egyelőre még semmilyen!

Mindenkinek joga van az élethez! A létet Isten adja és nem Izrael vagy az izraelita Bilderberg csoport.
ÉBREDJ MAGYARORSZÁG, mert az igazság már régen nem odaát, hanem ITT van!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő népírtás háttérhatalom nemzettudat eugenika egységtudat Magyarország Hitler HAARP X-akták Bilderberg CHEMTRAIL vegyi csík

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr648549338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása