Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DEVIZAHITEL, FORINTOSÍTÁS, avagy NÉP-ÁTVERÉS

2015.05.05. 14:57 :: Evamaria

v_mint_vegidok_nyers2_irott.jpgMagyarország lakosságának jelentős részét érinti a devizahitel forintosítása. Sokan azt remélték, hogy ez a kormány által létrehozott „nagyvonalú” törvény most aztán leveszi az emberek válláról az uzsoraterhet és eljön a Kánaán.
Nos, amint a bankok által kiküldött elszámolásokból láthatjuk ez nem így van. Nem segítettek az embereken, hanem még nagyobb nyomorba döntötték őket.

A bank 17 oldalas elszámolásának tanulmányozása után megállapítottam, hogy a forintosítás sokkal nagyobb csalás, mint maga a devizahitel volt. Ugyanúgy változóak lesznek a törlesztő részletek, mint a svájci frankos hitelnél tapasztaltuk. A bankok új – természetesen egyoldalú – szerződést kreáltak, melyet most minden ügyfélnek ki is küldtek. Világosan látszik a törlesztési táblázatból, amely a jövőre vonatkozó törlesztő részleteket tartalmazza, hogy az adósrabszolgaságnak nincsen vége!
Összegezve: amit 8-10 évvel ezelőtt devizahitel néven felvettek az emberek, kifizethetetlen, soha nem lesz vége, ha a kormányon és a bankokon múlik! Úgy tűnik, hogy minél többet fizet az adós, annál több a tőketartozása.
A kiküldött elszámolások hiányosak és a hozzá nem értő ember számára érthetetlenek. Mondjuk a bankoknak soha nem is volt céljuk az érthetőség…
Pl. az árfolyamgáttal rendelkezőknek (5 évig 180.- Ft-on van rögzítve a CHF hitel) semmilyen elszámolást nem mellékelnek arról, hogy adott hiteltörlesztési időszakban mennyi az árfolyam és az árolyamkülönbözet, valamint a harmadolás összegéről sem lehet tudni semmit. A gyűjtőszámlára havonta rátesz a bank egy összeget tartozásként, aztán, hogy ez az összeg, hogy jött ki, azt csak ők tudják (de lehet, hogy ők sem). Abszolút nem kap tájékoztatást az ügyfél arról, hogy összegszerűen – a harmadolás után – mennyit vállalt át a bank és az állam havonta vagy évente az árfolyamkülönbözetből. Továbbá semmilyen elszámolás, kimutatás nincsen arról sem, hogy évekkel ezelőtt hány forintba számolták a frankot a hiteltörlesztés napján, az pedig pláne nincs feltüntetve sehol, hogy mennyi volt a középárfolyam, amivel számolni kellett volna. Tehát a bankok annyi pénzt adnak vissza, amennyit jónak látnak. Egyszerűen ellenőrizhetetlen és követhetetlen az az elszámolás, amivel most hülyítik a népet.

birkatanitas.jpgA kormány most veri a mellét, hogy milyen jót tettek az emberekkel, a pénzintézetek pedig eljátsszák a hattyú halálát, hogy mekkora nagy veszteség érte őket. Még mielőtt elkezdenénk a kormányt magasztalni, a bankokat pedig megsajnálni gondoljuk már végig, hogy ez a forintosítás kinek kedvező! Természetesen az uzsorás bankoknak és a politikusoknak.
Kizártnak tartom, hogy a kormánynak nincsen anyagi érdekeltsége abban, hogy az embereket ily módon lehet, törvényesen kifosztani.
Maga a bank azt írja az elszámolásában mindjárt az első oldalon, hogy „tisztességtelenül felszámított összeg”.
Ha egy átlagos hétköznapi ember „tisztességtelenül” jut pénzhez azt börtönnel büntetik. Érdekes módon az uzsorázásról és a tisztességtelenül szerzett pénz/javakról szóló Btk. paragrafusok nem vonatkoznak a bankokra, a politikusokra és ezek libériás inasaira. Vajon miért? Azért, mert van közös érdekeltség.
Évekig fizettük a hiteleket és kétszer, háromszor többel tartozunk, mint, amennyit annak idején kölcsönként felvettünk. Évről évre nő a tőketartozás és az emberek birka módjára csak fizetnek és panaszkodnak.
Vajon hová lesznek ezek a befizetett kamatok, kezelési költségek, árfolyam növekedésből származó bevételek, melyeket évek óta fizetnek az adósrabszolgák? Nyilván egy része a bankoké, egy része az államé és bizonyára jut annak a pártnak a kasszájába is, aki(k) ezt az uzsorázást törvényekkel támogatja. Az emberek pedig életük végéig egy feneketlen zsákba dobálják a pénzt és közben nélkülöznek, éheznek csak azért, hogy a sok semmirekellő jól éljen és naponta milliárdokat lopjon. Na és azokról se feledkezzünk meg, hogy vannak, akik évekig fizették a törlesztő részleteket, de a végén már nem bírták előteremteni a havi uzsorát és ezért a bank elvette az otthonaikat – se lakás, se pénz, a bank mindent vitt.
Meddig még?

Miért nem tesszük már fel a kérdést magunknak, hogy valóban azért születtünk erre a világra, hogy a bankokat, a politikusokat és ezek cselédségét, valamint a szolgáltató cégeket jól tartsuk?
Tényleg az lenne a létezésünk értelme és azért ébredünk fel reggelente, hogy hónapról hónapra ki tudjuk nyögni a hitel és a sárga csekkek összegeit?
Ez nem ÉLET! Ebben nincsen semmiféle logika és értelem!
Meddig szolgáljuk még ki a szervezett háttérhatalmat, az Európai Uniót, a bankokat és a sok hataloméhes ingyenélőt?
Mi kell ahhoz, hogy végre meghallja a magyar nép, amit minden év március 15-én – sajnos csak megszokásból – szavalnak az ünnepi rendezvényeken?
„TALPRA MAGYAR HÍ A HAZA!…”

Érdekes, hogy az internetadó ellen meg tudott mozdulni az ország, ellenben a népnyúzó bankok és tettes társaik nem baj, hogy az otthonainkat és az élethez való jogunkat veszik el. Az sem jelent problémát, hogy a fiatalok külföldre menekülnek, mert a saját hazájukban csak éhen halni lehet. Nem számít, hogy idegen országokban végeznek olyan alja munkát, amit az ottani lakosság nem vállal el, mert „rangon aluli” nekik. Majd jön a magyar és fillérekért bármit elvállal napi 10-12 órában… A kozmikus nyelvet beszélő magyar ősnép, ősiség nélküli országokat/nemzeteket szolgál.
Miért nem vesszük már észre, hogy a cél a magyarok ellehetetlenítése és kiirtása!

A jelenlegi helyzetünkön való változtatás nagyon egyszerű!
Nincs szükség erőszakra és vérontásra csupán összefogás kell a változtatáshoz.
Ha a hitelesek összefognak, és senki nem fizeti az uzsorát a bankoknak, akkor a rendszer összedől. Egyetlen bank sem képes 2-3 hétnél tovább életben maradni, ha a hitelesek nem fizetnek, és mindemellett a betétesek is követelik a pénzüket. Ahhoz, hogy a végrehajtást elindítsák az adósok ellen több hónapra van szükségük – annyi idejük pedig nincs.
Na és ha esetleg mégis végrehajtanának, akkor mit kezd a bank annyi lakással és autóval? Ebből még nem lesz pénze!
Az elmúlt hetek történéseiből tisztán látszik, hogy a pénzintézetek nem Istenek. A Buda-Cash és a Quaestor valószínűleg útban volt már egyeseknek, ezért is kellett eltüntetni és persze az emberek megtakarított pénze sem jött rosszul valakiknek.
Ebben a világban, amiben élünk minden mulandó, így a bankok és kormányok hatalma is!
IDEJE FELÉBREDNI MAGYARORSZÁG/MAGYAR LAKOSSÁG!

Az alábbi versidézettel szeretném emlékeztetni azokat, akik jelenleg döntenek a magyar nép sanyargatása felől, hogy aminek kezdete van, annak vége is lesz!

„Még kér a nép, most adjatok neki!
Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon őt elégetétek,
De szellemét a tűz nem égeté meg,
Mert az maga tűz; ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!”
(Petőfi Sándor: A Nép Nevében)

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: lakáshitel gondolatébresztő devizahitel uzsorakamat forinthitel bankhitel svájci frank alapú hitel uzsorázás Magyarország forintosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr827429882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása