Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

SPIRITUÁLIS TANÍTÓK, GYÓGYÍTÓK ÉS FÉNYMUNKÁSOK MUNKALEHETŐSÉGEI

2014.07.03. 17:34 :: Evamaria

A materialista tudatból való felébredés egyik jellegzetessége az, hogy nő a spirituálisan gondolkodó fény-ösvényt kereső emberek száma. Az ébredés elején az egyén szeretné környezetével megosztani az új és sokszor csodának vélt élményeit, amivel gyakran azt éri el, hogy a hozzá legközelebb álló szerettei is azt gondolják róla, hogy meghülyült. Ezt követően – ha nem akar a pszichiátriára kerülni – megtanul hallgatni és a régi elveket, valamint baráti kört hátrahagyva új társaságot keres, a spirituális élmények megosztási vágya pedig lassan átváltozik „segíteni akarássá”, majd tanítói szándékká.
A segíteni akarás mögött legtöbbször az éppen tudatra ébredő testvéreink támogatása áll, csupán azt nem vesszük észre, hogy már nem a saját tapasztalatainkat osztjuk meg, ezzel segítve a keresőt, hanem – olykor erőszakosan – rá akarjuk kényszeríteni a másik emberre azt a hitet és utat, ami nem biztos, hogy az övé.
Tudjuk, hogy a pokolhoz vezető út is jó szándékkal van kikövezve nem beszélve arról a fajta szeretetről, ami sok „segítőt” motivál a jó indulatának megnyilvánításában.


ösvény kicsinyített.jpgEgyre többen kezdik felfedezni a Fény felé vezető ösvényt, ami nemcsak hosszú, hanem nagyon meredek, keskeny és göröngyös is. Hosszú, mert nem látjuk a végét; meredek, mert egy magas „hegycsúcsra” kell felkapaszkodni; keskeny, mert egyszemélyes („Szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az élethez visz, és kevesen vannak, akik megtalálják” Máté 7, 13-14); göröngyös, mert tele van „buktatókkal”, megpróbáltatásokkal, azaz feladatokkal.

Azoknak, akik rálépnek erre az ösvényre gyökeresen megváltozik a materialista világnézete, így a korábbitól teljesen eltérő élet veszi kezdetét, s az új értékrend és eszme „új embert” kovácsol a személyből.
„Újjászületésünk” során nemcsak a gondolat és érzelemvilágunk alakul át, hanem a fizikai létfenntartásunkhoz szükséges javak megteremtéséhez való hozzáállásunk is.
Országunkban sajnos nem ismeretlen a munkanélküliség fogalma és állapota. Valójában azonban csak az tudja, hogy milyen állástalannak lenni, aki már megélte ezt az élethelyzetet.
Már most is, a korszakváltás elején, jól látható, hogy az új világban nem elég csak dolgozni, pénzt keresni és karriert építeni.
A rabszolga kulimunka ideje lejár és egyetlen megélhetési forrásunk a hivatásszerű munkavégzés marad, amit bátran nevezhetünk spirituális tevékenységnek, még akkor is, ha azt ateistatudatú ember végzi.

SPIRITUÁLIS MUNKA KERESLET ÉS KÍNÁLAT
Ez a fajta munkaerőpiac nagyon egyoldalú, ugyanis kínálat van bőséggel, a kereslet azonban gyenge és igénytelen.
Nem lehet, vagy csak nagyon ritkán, találkozni olyan álláshirdetéssel, amelyben kifejezetten holisztikusan gondolkodó alkalmazottat keresnek. Az effajta vállalkozás nem tudja úgy fenntartani magát, hogy személyzete legyen. De ha mégis, akkor a cégvezető egyén inkább a sötét oldalt szolgálja, mint a tiszta szellemit. Ugyanúgy jelen van az önteltség és a másokon való uralkodás hajlama, valamint az emberek semmibe nézése, mint a rabszolgatartó cégeknél.
Egyre többen próbálkoznak e területen egyéni vállalkozóként megélni. Igen széles a kínálat jósokból, látókból, közvetítőkből, mesterekből, mágusokból, tanítókból, gyógyítókból, különböző terapeutákból, tanácsadókból, szakértőkből, természetgyógyászokból és Isten tudja még, hogy milyen foglalkozásokból.
Ítélkezés nélküli tapasztalatom az, hogy ezek legtöbbje nem az, aminek látszik, és akinek mondja magát.
A szendergő tudatú embereknek sem igényük, sem meglátásuk nincsen az önzetlen és tudatos munkavégzőkre. Nem tudnak különbséget tenni igaz és hamis tanítók valamint gyógyítók között, s így nem veszik észre a háttérben rejlő tisztátalan szándékot.
Fejlődő világunkban a lélek szó igen divatossá lett. Ezzel nincs is semmi baj, a problémát az jelenti, hogy sokan úgy használják e kifejezést, hogy nem tudják mit jelent és, hogy ki/mi van mögötte.
A „léleklátók” többsége megfogalmazni sem tudja, hogy mi a lélek, látása pedig pláne nincsen hozzá. Nem mindegy, hogy valaki léleklátó vagy lélekkel látó, mint ahogy az sem mindegy, hogy éteri testmást, orbs-ot, vagy a lelket látja az egyén. Nem egy és ugyanaz!
Sok „lélekgyógyító”-nak fogalma sincs arról, hogy lélekszinten nem létezik betegség, következésképpen a lélek soha nem beteg, ennélfogva gyógyításra sincs szüksége.
A „lélekfejlesztő” mit fejleszt? Legfeljebb személyiségtudatot, ha a kliens együttműködik.
Egyre többen vannak a különböző masszázsoknak tudói. A testmasszázs kiváló és nagyon hatékony, ám fontos része a masszőr tudatállapota és energetikája is.
Sokak részt vesznek néhány gyorstalpaló tanfolyamnak nevezett valamin és rögtön mindentudónak hiszik magukat, majd mások lelkét próbálják tanítani és gyógyítani, holott a sajátjukkal sincsenek tisztában.
A lélek individuális, és inkarnálódása során egyéni teremtői tervvel rendelkezik, melyet rajta kívül csak a Karmikus Tanács és Bizottság, valamint az Őrangyala ismer.
Senki nem férhet hozzá úgy embertársa lelkéhez, mint ahogy azt sokan állítják! Mi magunk teremtjük meg lelkünk aspektusait, melynek lehet egy másik lélek a részese, segítője vagy befolyásolója, de ezek csupán lelkiségünk fejlődésének segítői és nem vezetői vagy gyógyítói.
A jósok és a különböző közvetítők hitelességéről is lehetne oldalakat írni.
A közszolgálati televíziókban szereplő feltűnési viszketegségben szenvedőktől, akik jósoknak, látóknak és egyéb spirituális tudóknak nevezik magukat, mentsen meg az Isten minden tudatlan embert, mert ők a szó és tűz mágiával hihetetlenül nagy károkat tudnak okozni anyagilag és szellemileg is a hiszékenyeknek. Persze ha az érem másik oldalát nézem, akkor a telefonálóknak minden bizonnyal szükségük van az effajta leckére, megtapasztalásra, hiszen nekik is csak akkor lehet a gödörből felfelé kapaszkodni, ha leértek annak legaljára.
Igazhitű, tiszta szándékú és önzetlen spirituális tevékenységből/munkából ma nagyon nehéz megélni Magyarországon!
Ha valaki most magasztos szándékkal egyéni vállalkozásba fog, akkor a munkájáért olyan árat kell kérnie, ami fedezi a vállalkozás közteher és a személy saját fenntartási költségeit, s ezért egy idő után a nemes szándékot megmérgezi a pénzszerzési rögeszme. Ha pedig nem hivatalosan, „feketén” végzi az ember a tevékenységet, akkor retteghet, hogy mikor jelentik fel a „spirituális jó akarók” adócsalás vétsége miatt.
(Szeretettből és hobbiból munkálkodóknak megfontolásra javaslom a hetes adószám igénylését a NAV-tól! Számla valamint nyugtaképes az ember és egy bizonyos összeghatáráig csak a 16 %-os szja-t kell megfizetni a jövedelem után. Egyéb közteherviselési költség nincsen. Tehát ha van tevékenységből származó jövedelem, akkor fizetünk adót és nyugodtan alszunk, ha nincs, – mert nincsen kereslet a munkánkra, vagy esetleg ingyen segítjük embertársainkat – akkor nem fizetünk semmit. Ezt csak információként jegyeztem meg, a részletekért tájékozódjon a hatóságnál!)

SEGÍTSÉG
Legtöbbször ez a bűvös szó, amit használnak az ezotériával foglalkozó „segíteni” akarók. S valóban segítenek a naiv tudatlan embereknek nem kevés pénzért, jó sok tapasztalatot szerezni. Sokan azt hiszik, hogy a színes papírokért mindent meglehet venni, így a tudatosságot és az egészséget is. Ahelyett, hogy az egyén magába nézne és elindulna az önismeret gyakorlásának útján egyszerűbb, ha mással végezteti el a munkát. Aztán, hogy meg van sértődve az illető, amikor rájön, hogy jól becsapták és a pénzéért sem egészséget, sem pedig megvilágosodást nem kapott. Persze az embernek mindig könnyebb kifelé (a „segítőkre”) mutogatni, bűnbakokat keresni és hárítani a felelősséget, mint önmagával, vagyis saját istenségével szembenézni.
A butaság és a lustaság minden tekintetben sokba kerül!
Már maga a segítség szó is sokatmondó a gondolkodó ember számára: SEGÍTSÉG = SEGÍT-s(az)-ÉG, ÉGI SEGÍTSÉG. Akárhogy is nézem, isteni segítségről van szó.
Nem tudom ki, hogy van vele, de az én olvasatomban a segítség azt jelenti, hogy önzetlenül, jó szívvel részt venni egy másik ember „problémamegoldásában” és segíteni, támogatni őt céljai, feladatai elérésben. Ha gyógyításról van szó, akkor a beteget minden igyekezettel a gyógyulásban segíteni anélkül, hogy bármilyen fizetséget, ellenszolgáltatást kérnénk vagy elvárnánk tőle.
Sokan hiszik azt, hogyha valami ingyenes, akkor az értéktelen is.
Akkor ezek szerint Isten és az angyalok segítsége is értéktelen és semmirevaló, ugyanis nem találkoztam még olyan esettel, amikor a Teremtő, vagy egy fény angyal feltételhez esetleg pénzfizetéshez kötötte volna a segítségét.
A jó pénzért „segítők” többnyire azzal takaróznak, hogy „mindennek ára van; az idő pénz; sokat tanultak és olvastak, amely sokba került; valamiből élni kell stb.”
Mindez csak szöveg, próbálják megmagyarázni maguknak és másoknak, hogy miért kérnek pénzt a semmiért vagy a hazugságokért.
Elgondolkodott már valaki azon, hogy mennyire ellentmondásos az, amikor egy „segítő” a feltétel nélküli, önzetlen segítőkész szeretetéről papol a hozzá fordulónak, majd a konzultáció vagy kezelés végén pedig közli, hogy hány tízezer forintba kerül a feltétel nélküliségen alapuló segítsége?
Na és ez a fajta „segítő” elgondolkodott már azon, hogy mi lesz a következménye, milyen karmát szed össze az „önzetlennek” nevezett segítségével? (Nyilván nem agyal ezen a kérdésen, hiszen helyesnek találja azt, amit csinál!)
Ideje volna már megtanulni az embereknek, különbséget tenni a segítség és az anyagi javakért való szolgáltatás között!
Az biztos, hogy mindennek ára van, így a csalásnak, hazugságnak és a tudatlanságnak is!
Többek kiválasztottnak és megvilágosodottnak vallják magukat, közben a sötétség legmélyebb bugyrában élnek és Isten, Jézus vagy az Angyalok neve mögé bújva sátáni fekete mágiát végeznek és butítják az amúgy is alvótudatú embertársaikat (elvégre minél butább valaki, annál inkább irányítható, befolyásolható és természetesen a pénzt is könnyebb kicsalni tőle).

SPIRITUÁLIS TANÍTÓK
Buddha tanító.jpgÖnzetlen, türelmes, szerény tanító és gyógyító nagyon kevés van, ám pénz által motivált, valamint türelmetlen és öntelt, annál több.
Az igazi TANÍTÓ (tanít-Ő) szeretettel, türelemmel, örömmel és feltétel nélkül osztja meg embertársaival tudását és tapasztalatait, vagyis bölcsességét. Legfőbb törekvése, hogy a tanítvány megértse az ÉLETET. Számára minden ember gyémánt, s egyetlen célja az, hogy a drágakövek napról-napra fényesebben ragyogjanak.

Munkájáért nem kér és nem vár anyagi vagy egyéb juttatást.
Napjainkban kik tartják magukat tanítóknak?
Gyakran már egyenesen spirituális mestereknek neveztetik magukat azok, akik elolvastak néhány könyvet, végigjártak pár gyorstalpaló „tanfolyamot”, s szentül hiszik, hogy ez által tanítókká és gyógyítókká lettek.
A könyvolvasás és a semmilyen képzést nem adó tartalmatlan tanfolyamok mögött legtöbbször nincs saját tapasztalat, ami a tudást bölcsességé tenné. Tény, hogy a könyvtudást és a pénzért vett „megvilágosodást” egyesek összetévesztik a bölcsességgel, s ez intellektuális, sőt időnként spirituális fölény érzetet vált ki a személyből, vagyis azt hiszi magáról az ember, hogy több másoknál.
Erőszakos, gyakran előítéletekkel/ítélkezésekkel és spirituális gőggel teli elmével, valamint haragot, gyűlöletet árasztó szívvel osztják az észt jó pénzért az álguruk, akik a sötétség tanítói.
Alattomos módon saját javukra fordítják a kevésbé haladott szellemiségű ember tudatlanságát és naivságát úgy, hogy sok pénzért megvilágosodást és különleges képességekhez való hozzájutást ígérnek.
Attól az embertől, aki azt állítja, hogy csak ő egyedül rendelkezik az egyetlen igazságos tanítás rendszerével,
– és minden más hamis – vagy olyan különös képességekkel, amely senki másnál nincs, okosabb, ha távolságot tartunk, mert az a sötétség szolgája. Tanítása a káprázatról és újabban az isteni igazság egy részéről szól, mely elbűvöli az emberek személyiségét.
Az igazságot keresők és hirdetők ne feledjék, hogy a tudás mindenkié és megosztása nemcsak feladat, hanem emberbaráti kötelesség is!

SPIRITUÁLIS GYÓGYÍTÓK
Ők a „csodadoktorok”, akik gyakran busás összegért „meggyógyítják” vagy inkább kuruzsolják a beteg embereket. Általában átmeneti javulás tapasztalható is, azonban az esetek nagy százalékában a beteg néhány hónap múlva visszaesik és a tünetek erősebben törnek a felszínre, mint valaha.
Mi az oka ennek? Pusztán csak az, hogy MINDEN BETEGSÉG A LELKI ÉLET ELFOJTÁSÁNAK A KÖVETKEZMÉNYE. Ez annyit jelent, hogy minden egyes betegséggel egy figyelmeztető jellegű üzenetet küld számunkra a lélek. Teszi mindezt egyrészt szimbólumokon (pl. az érintett testrészen) keresztül, másrészt a test fizikai fájdalomérzete által. Amíg az ember nem érti meg betegsége kialakulásának okát, addig minden gyógyulásra tett kísérlet (gyógyszer, gyógynövények, energetikai kezelések) legfeljebb átmeneti javulást eredményez, mely csupán csak tüneti kezelés, végleges gyógyulást nem hoz.
A valódi GYÓGYÍTÓ önzetlen és szeretettel gyógyít a viszonzás gondolata nélkül. Már a puszta jelenlétével is javítja a beteg egészségét, s a közelében levőknek szinte azonnal beindul egy természetes méregtelenítési folyamat a testében (vizelés, orrváladékozás, izzadás, tüsszögés stb.). Az ilyen gyógyító társaságában hamar tünetmentessé válik az ember, ugyanis az egyén a beteg tudatára és érzelmeire gyakorol hatást saját bölcsessége és az isteni szeretet (energia) által.
E gyógyítók legtöbbje Jézus követő és különös ismertetőjelük az, hogy nem kérnek és fogadnak el pénzt a gyógyító munkájukért.
És ha már Jézus… Az évek során megfigyeltem, hogy a „spirituális gyógyításra” szakosodott egyének többsége Jézus csodáló, s a szeretet nevében valamint a Mester által adományozott gyógyító tehetséggel, busás áron „gyógyítanak” és küldenek energiát a betegnek.
Kedves alvótudatú, vakhitű és süket embertársaim!
Jézus nem azt mondta, hogy „csodálj vagy imádj engem”, hanem azt, hogy „KÖVESS ENGEM”!
Követni pedig annyit jelent, mint megérteni az Ő tanításait és cselekedeteit!
Jézus, gyógyító képességet nem adományoz senkinek és nem váltotta meg egyikünk „bűneit” sem! Azt pedig végképp nem tanítja, hogy hazudj és zsigereld ki embertársaidat az Ő nevében! Ne keverjük össze Jézus tanításait az egyházéval!
Senki nem kap ajándékba sem Istentől, sem más felemelkedett Lénytől varázserőt. A lélek saját maga fejleszti ki inkarnációi során az általunk különlegesnek tartott képességeit. Mivel minden ember egyéni teremtői programmal rendelkezik, így csakis arra van „kiválasztva”, hogy a vállalt feladatokat végrehajtsa. Szó sincs arról, hogy Isten bárkivel is kivételt tenne és egyik gyermekének többet adna, mint a másiknak.
A szeretetet, mint fogalmat és energiát, először meg kellene érteni azoknak, akik Istenre és Jézusra hivatkozva szemérmetlenül pénzt kérnek a kuruzsló tevékenységükért!
Nagyon sok önjelölt gyógyítóval és tanítóval találkoztam már, aki a szeretetről áradozik, s közben tele van gyűlölettel, sértettséggel, haraggal, dühvel és úgy ítélkezik mások felett, ahogy még Isten sem teszi.
Kevesen tudják, hogy a test gyógyszerek nélkül is képes meggyógyítani önmagát.
Azt pedig végképp nem akarjuk meglátni, hogy bárki, aki el akar adni valamit a gyógyulásunkhoz (energia, gyógyszer, ilyen-olyan csodakapszula vagy vitamin stb.), az csupán a sebezhetőségünkön nyerészkedik.

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ
Már említettem, hogy manapság nem nagy kereslet van a spirituális tevékenységet végző alkalmazottakra, ennélfogva ilyen jellegű szakmai önéletrajz megfogalmazásán sem kell törni a fejünket. Így marad a kulimunkakörökre való jelentkezés, amely sokakat a csalódottság, elkeseredettség és az eredménytelenség sivatagába vezet.
Miért van az, hogy a „rabszolgatartó” munkáltatók sokszor válaszra sem méltatják az ember jelentkezését?
A szakmai önéletrajz nem hivatalos dokumentum, hanem reklámanyag, melyben magunkat kell eladni úgy, hogy képességeink és készségeink leírása alapján felfigyeljen ránk az önéletrajzot olvasó.
Tulajdonképpen olyan szakmai reklámanyagot kell összehazudni a jelentkezőnek, ami megfelel, a sokat ígér, de semmit sem tart be inkorrekt munkáltatóknak, s amellyel kitűnik az álláskeresők tömegéből.
Álláshirdetésre való jelentkezésünk elsődleges buktatója a szakmai önéletrajzon lévő fénykép.
A fényképen is van az embernek kisugárzása, ami sokatmondó a jelölt energetikájával kapcsolatosan. Egy haladott szellemiségű ember taszítja a nála jóval alacsonyabb rezgésszinten lévőt... (pl. a szakmai önéletrajz olvasóját).
Bizonyára sokan emlékeznek rá, hogy régen több munkáltató kézzel írottan is kérte a szakmai önéletrajzokat, ugyanis grafológiai vizsgálatnak vetették alá a jelöltek kézírását. Az íráselemzés az egész személyiséget feltérképezi, és sokat elárul az ember jelleméről, szándékáról és érzelmi stabilitásáról.
Ma a kézíráselemzés túl macerás és költséges a munkáltatók számára.
Azonban ne higgyük, hogy felhagytak az álláskeresők kielemzésével!
numerológia kicsinyített.jpgNapjainkban a numerológia a használt elemzőmódszer. Az ember születési dátumából még egy alvó tudatú HR-es is képes következtetéseket levonni. A születési adatot az ember KÉPLETének is nevezzük. Vizsgáljuk meg a kifejezést!
KÉPLET – ÉLET, tehát az ember KÉPLETE nem más, mint az ÉLETE.

A KÉPLETÉBEN, mint látjuk, benne van az egész ÉLETE!
Megjegyzem, hogy a munkáltatók által felületesen létrehozott elemzések nem korrektek és javarészt hibásak.
Felvetődik a kérdés, hogy ha nem teljesek az elemzések, akkor miért csinálják?
Azért mert a lényeg mégis bennük van: a számok elárulják többek közt azt is, hogy az ember mennyire érzelem által irányított, befolyásolható és manipulálható. A munkáltatók jellemzően olyan dolgozókat keresnek, akik nem gondolkodnak, nem rendelkeznek akarattal, vezethetők és két forintért szó nélkül bármire képesek.
A leírtakat figyelembe véve, ne csodálkozzanak azok a spirituális ösvényen járó becsületes és tiszta szándékú embertársaim, akik nem kapnak munkát a rabszolgatartó, inkorrekt cégeknél, vagy a közalkalmazotti szférában!
A legtöbb munkáltatónak nem érdeke, hogy holisztikusan gondolkodó és segítőkész embert foglalkoztasson, ugyanis komoly veszélyt jelenthet számára. Egy haladott szellemiségű ember hamar átlátja a tisztátalan szándékot és Isten őrizz attól, hogy felébressze alvótudatú társait…

SPIRITUÁLIS HIVATÁS/MUNKA
Gyógyító Isteni befolyás kiáramlása kicsinyített.jpg
Az alábbi sorok elsősorban azokhoz a testvéreimhez szólnak, akik valóban hivatásuknak érzik a spiritualitást és már maguktól is rájöttek, hogy tulajdonképpen
minden tevékenység, amivel az ember teremtő/alkotó munkát végez, s közben lelkisége kiteljesedik, spirituális munkának nevezhető, legyen az főzés, takarítás, könyvelés, könyvírás, adminisztrálás, cégvezetés stb.

 


Sokszor összetévesztjük a hivatást a karrierrel.
Hivatás
unk gyakorlása közben azonosulunk azzal, amit alkotunk/teremtünk, s szeretettel, jókedvvel, odaadással és lelkesen végezzük munkánkat. Ez egy olyan teremtés, ami kifejezi az alkotó SZELLEM – LÉLEK – TEST harmóniáját, tehát istenségét.
A karrier mulandó, nincsen benne teremtő akarat. A karrierista ember nem az egység megteremtésére törekszik, csupán a pénz, a hatalom és a hírnév miatt csatlakozik be a teremtésbe. A karrieristának hiányos a hivatástudata, mert törekvése nem az egész megteremtésére irányul, hanem csak az egész egy részének a létrehozására.
Az Aranykorral eljött a hivatástudat gyakorlásának ideje is!
Bizonyára sokaknak ismerős az az állapot, amikor nem nyílnak a lehetőségek kapui. Tudjuk, érezzük, hogy csak egy karnyújtásnyira van a cél, ám valami miatt mégis egy helyben toporgunk.
Hiába a „nagy tudás/bölcsesség” és a különlegesnek tartott képességek, mégsem haladunk egyről a kettőre, úgy érezzük, hogy megrekedtünk és sikertelenek vagyunk.
Jelenleg a haladott szellemiségű tanítók illetve gyógyítók nagy része állástalanul tobzódik és az állóvízből való kilépési lehetőségre vár. Előfordul, hogy néha elbizonytalanodnak munkásságukat illetően, és a megélhetés érdekében a rabszolgajellegű „tucatmunkát” is elvállalnák, azonban erre sincs lehetőségük.
Mi ennek az oka?
Van több oka is, de az egyik az, hogy sokan még azt sem tudják, hogy mit akarnak. A spirituális munkára vágyó ember azzal tölti ideje egy részét, hogy megpróbálja kitalálni és megfogalmazni, hogy mit szeretne dolgozni. Sokszor, amiről azt hiszi, hogy akarnia kell, az tévútra vezet (lásd irodai vagy egyéb munkakörökre való jelentkezés, melyet a munkáltatók figyelmen kívül hagynak).
A másik ok az, hogy kiteljesedésüknek még nem jött el az ideje.
Jelenleg túlnyomó részben a sötét erő tanítói és gyógyítói munkálkodnak leckét adva az embereknek arra vonatkozóan, hogy tanulják meg felismerni és megkülönböztetni az igazat a hamistól. A spirituális gőgben szenvedő tanítókban, gyógyítókban és a jó pénzért segítőkben vegyük észre, hogy ők is csak emberek és végül is tiszteletreméltó bennük az, hogy ha még a következményekkel nem is számolva, de a „szemétmunkát” elvégzik, s az élet színpadán eljátsszák a csaló szerepét. Aki sokat jár jósokhoz, terapeutákhoz, ilyen-olyan gyógyítókhoz az előbb-utóbb rájön magától, hogy ez mind csak szemfényvesztés és káprázat, majd amikor megcsömörlik a hazugságoktól, elkezdi keresni az igazságot.
Számtalan „igehirdetőt, mágust, spirituális nagymestert, látót, asztrológust” és egyéb ezoterikus mesterséget űző egyént láttam már – és még fogok is – elveszni a süllyesztőben.
Aztán van még egy fontos dolog, ami gátat vet az önmegvalósításunknak: ez pedig a magunkban való kétség, kételkedés.
Valószínűleg ismerősek a kérdések:
Ha annyira sokat tudó és bölcs vagyok, miért szenvedek hiányt, miért nem élek bőségben?
Hogyan tudnék másoknak segíteni, ha magamon sem tudok?
A kérdésekből arra következtetünk, hogy még tanulnunk kell valamit, mert még nem állunk készen a hivatásunkra.
Ez a tudat megakadályozza az eddig tanultak összeolvadását, nem engedi, hogy a szinkronicitás megtörténjen az életünkben, és az állandó keresés állapotában tart.
Úgy tűnik, mintha a spirituális kutatás rabja lenne az ember. Olyan, mintha minden imádság és minden általunk használt technika ellenére, mégis távolságot szeretnénk tartani Isten és önmagunk között.
Elképzelhető, hogy olyan régóta keressük a megfoghatatlant, hogy már csak azt tudjuk, hogyan keresni kell, de együttműködni nem merünk vele!
Mi a teendő?
Ezt a kérdést sokan feltették már nekem, és csak azt tudom most is mondani, amit eddig: a TÜRELEM nagy erény!
Tudom, hogy ebből van már nagyon kevés az embereknek, hiszen a bankhiteleket, a csekkeket és a boltban/piacon kínált termékeket türelemmel nem lehet kifizetni.
Higgyük már el végre, hogy valóban GONDUNKAT VISELI Ő, azaz a GONDVISELŐ.
Biztosan tudom, hogy azok a testvéreim, akik már az ösvényen járnak és önzetlenül munkálkodnak, hamarosan olyan élethelyzetbe kerülnek, amikor végre kibontakoztathatják tudásukat és kiteljesíthetik önvalójukat.
Ahhoz, hogy tiszta országban élhessünk és dolgozhassunk, előbb ki kell takarítani a mocskot és a szemetet… Amíg ez nem történik meg, addig is tegye minden törekvő azt, amit úgy érez, hogy jelenleg tennie kell, és amiben örömét leli. Ne hagyja senki, hogy a környezete befolyásolja munkálkodását azzal, hogy haszontalannak és semmirevalónak nevezik a tevékenységét!
Igazhitű és tudatos embernek nincs szüksége mások egyetértésére és jóváhagyására ahhoz, hogy a hivatását végezze!
Ébredj hivatástudatra Magyarország!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

2 komment

Címkék: munka karrier gondolatébresztő munkanélküliség hivatás állásinterjúk álláshirdetések álláslehetőségek holisztikus filozófia szakmai önéletrajz spirituális tanítók spirituális gyógyítók fénymunkások

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr196465021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor Szász 2017.12.06. 06:42:31

Szívesen segítettem sok embernek. Nincs munkám mert, ha sikerül munkát találni pár hónapután elküldenek. Ez megy öt éve. Jelenleg is munkát keresek több mint másfélhónapja. Van valami jó ötleted mít csináljak.

Evamaria 2017.12.06. 06:45:58

@Sándor Szász: Ismerős élethelyzet. Igen, van ötletem (saját tapasztalat). Írj e-mailt az evamaria@logoszvilag.hu címre!
süti beállítások módosítása