Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

TÁRSKERESŐ PÁRKERESŐK

2013.06.25. 09:45 :: Evamaria

Évek óta látogatója vagyok különböző közösségi oldalaknak és azt tapasztalom, hogy hihetetlenül megnövekedett a társkereső emberek száma.
Sokan keresnek valakit vagy valamit, ám valójában még azzal sincsenek tisztában, hogy egyáltalán keresnek, azt pedig végképp homály fedi, hogy mit. Ez a problémának csak az egyik része, a másik az irreális gondolkodás és a hazugságok tömkelege.
A férfiak keresik az „álomnőt”, a hölgyek pedig a herceget várják fehér luxusautóval (a ló ma már nem divat, csak a lóerő).
Az elmúlt néhány év alatt megfigyeltem több korosztály párkeresési módszerét és azokat a feltételeket, amelyek szerint sokak keresik életük nagy szerelmét. Az eredmény döbbenetes.

Egyre több huszonéves férfi 40 év feletti nő társaságát keresi mondván, hogy a korabeli lányokat csak a pénztárca vastagsága érdekli, az udvarlásra és a romantikára nem tartanak igényt, a házimunka pedig ismeretlen a számukra. Biztosan van ennek is igazságalapja, de valójában e mögött vagy anyakomplexus, vagy az érettebb korosztály szexualitásban való jártasságának megtapasztalása áll.
A harmincas férfiak egy része is igen érdekesen áll hozzá a nagybetűs élethez.
Van az „anyuci pici fiacskája”, aki kora ellenére még mindig a szüleivel lakik és nagyon kényelmes, hogy a mama egyrészt kiszolgálja, másrészt irányítja is az életét. És van a karrierista, aki agyonra tanulja magát és a sok diploma egyre inkább korlátozza a gondolkodásban.
A negyvenes évjárat sem semmi…
Unalmas, ellaposodott, érzelem nélkülivé vált házasság, amit az ember már a háta közepére sem kíván és ahelyett, hogy korrektül megbeszélné párjával a kapcsolatukban felmerülő problémákat, inkább napközben a közösségi oldalakon keres szeretőt. A gerinctelenebbje még azt sem ismeri el, hogy baj van a párkapcsolatában, sőt bizonygatja, hogy mennyire szereti a feleségét és a családját, s közben más ágyában keresi a testi gyönyört okozó boldogságot. Sokaknak leesne az álla, ha kiderülne, hogy titokban hol és mit keresgél a kedvese.
A leggusztustalanabb azonban az, amikor valaki a gyerekre hivatkozva nem tesz pontot látszatpárkapcsolatára. Nagy gyávaságra és jellemtelenségre vall a gyermek háta mögé bújni a vagyon megtartása, az őszintétlenség és az önismeret hiánya miatt.
Mindez még mindig semmi!
Kialakulóban van a férfi nemnek egy igen problémás fajtája, melynek létszáma rohamosan növekedni látszik. Leginkább a 20-30 éves korosztályt fertőzte meg az a „betegség”, melyet úgy is lehet nevezni, hogy virtuális exhibicionizmus. Ez az „elmebaj”azonban már nemcsak a magamutogatásról szól, hanem arról, hogy web kamera előtt önkielégítést végez a hímnemű egyed, és ehhez olyan nőt keres, aki végignézi vagy hasonlóképpen közreműködik.
Akivel lehetett elbeszélgettem erről a netes maszturbálásról, mert szerettem volna megérteni, hogy mi ebben a jó. Valójában a mai napig nem birok rájönni, hogy a mindennapokban egyébként teljesen normálisnak és intelligensnek látszó emberek miért aljasodnak le idáig. Biztosra veszem, hogy nemcsak a szexuális felfogásukkal, hanem a férfiasságuk megélésével és kiteljesítésével is komoly probléma van. Nem tudom, hogy aberrált vagy perverz az effajta személy, szerintem mindkettő. Ezek az egyének gyakran kritizálják és szidják a melegeket, s közben ők sokkal betegebbek agyilag, mint azok, aki a saját nemükhöz vonzódnak.
Természetesen a nők is megérik a pénzüket…
Oka van annak, hogy a férfiak nagy részének már nem sok köze van a férfiassághoz, és ha nem kezdjük el őket segíteni a hím minőség megélésében, akkor hamarosan a péniszük csak fallikus jelkép lesz számukra és a vizelet ürítésén kívül másra nemigen lesz alkalmas.
A nők karrieristákká váltak és versengenek a férfiakkal. Meg akarják mutatni, hogy mindenkor vannak olyan okosak, erősek és kitartóak, mint a hímnemű egyének. A mai fiatal lányok cigarettáznak, isznak, trágárul beszélnek és sokak gyakran még azt sem tudják, hogy kivel szexeltek az éjjel.
Az anyaság gondolata pedig napjainkban 30 éves kor körül kezdődik és a gyerek kihordásával és megszülésével szinte be is fejeződik, ugyanis az utódot javarészt a bölcsőde, az óvoda, az iskola, az utca, a tévé és a számítógép (sz – ÁMÍTÓ – gép) neveli fel.
És ha a nők többsége őszinte akar magához lenni, akkor elismeri, hogy érzelmeiket és szexuális cselekedeteiket valóban gyakran befolyásolja a férfi anyagi helyzete és az életben elért sikerei.

HÁZASSÁG
esküvő2kicsi.bmpEgy házasság létrejöttében kulcsfontosságú (lenne) a szerelem.
Normális esetben a férfi és a nő azért lép a házasság „szent” kötelékébe, mert lángol köztük a szerelem és úgy döntenek, hogy mindaddig kitartanak „jóban-rosszban” egymás mellett, amíg a halál el nem választja őket.

A házasság misztériuma szinte ismeretlen a mai ember számára.
Napjainkban a házasságkötések nagy része hazugságokra épül és érzelem nélküli. Sok menyasszonyt és vőlegényt láttam már, akikről a saját esküvőjükön nem a boldogság sugárzott, hanem az életuntság.
Némelyik ember olyan arcot vág a menyegzőjén, mintha a vesztőhelyre menne. És valóban… valahol már érzi, hogy tényleg a vesztébe rohan.
A templomban a felek szent fogadalmat tesznek és biztosítják egymást a hűségükről is. Aztán néhány év múlva (de lehet, hogy ennyi idő sem kell hozzá) meg lehet nézni, hogy hány esküdöző ember szegi meg az „Isten előtt” tett fogadalmát és keresi az alkalmat, hogy az unalmas párkapcsolatát néhány órára feledtesse egy kis szenvedélyes hancurral.

tantra_szex_ma.jpg

TÁRSKERESŐ (szolgáltatás)
Sajnos a mai „modern” világból hiányoznak a kulturált és az egyszerű ember által is megfizethető szórakozóhelyek.
Ezek helyett vannak bárok, melyeket nevezhetünk akár bordélyoknak is, és partik, amelyekre csak a fülsüketítő zene, az italkimérés és a drog a legjellemzőbb. A fiataloknak manapság az jelenti a szórakozást, ha részegre isszák magukat vagy valami hallucinogén anyag segítségével módosult tudatállapotba kerülnek.
A 30-40 és az efölötti korosztály számára pedig létrejöttek a társkereső oldalak/szolgáltatások.
Igen színes a paletta a párjukat keresőknek, hiszen lehet itt már az elit és az ezoterikus fajtából is válogatni.
A társkereső oldalak három dologhoz nyújtanak motivációt: a pénzhez, a szexhez és az álmodozáshoz.
Üzlet azoknak, akik létrehozzák a társkereső szolgáltatókat.
Alkalmi szexuális együttléthez juthatnak azok, akik találnak a regisztráltak között olyan személyt, akivel kielégíthetik állati ösztönszerű vágyaikat.
Mesevilág pedig azoknak, akik ha csak egy kis időre is, de azzá válhatnak, amiről álmodoznak.
Rendkívül érdekes, hogy az internetes társkeresőkben szinte mindenki diplomás, intelligens és gazdag emberként keresi a párját. Az igazság azonban akkor kezd kibontakozni, amikor a „leg...leg…leg…” személy még egy tisztességes bemutatkozó levelet sem tud megírni, vagy ami talán még rosszabb az illető sokat beszél, de semmit sem mond.
Hamar fény derül arra is, hogy – bizonyára a sok tanulástól – az intelligencia területén is vannak jócskán hiányosságok.
Nagyon sokan nem tudják, hogy az intelligencia sem a könyvekből, sem az iskolapadokban nem tanulható.
Na és a szépség…
Sokak arctalanul dicsérik kinézetüket és értelmüket, s az egekig magasztalják személyiségüket.
Nem is tudom, hogy nevetséges, vagy inkább szánalmas az, amikor valaki saját fotóként egy manöken fényképét mutogatja. Ezek az ”idegen tollakkal” ékeskedő emberek már szinte el is hiszik, hogy a képen ők láthatók és így kiválóan tudják hülyíteni a hasonló értelemmel rendelkező egyéneket.
Felteszem a kérdést, hogyha annyira tökéletes valaki, mint ahogy azt sok ember állítja magáról, akkor hogyhogy nem találja a boldogságot?
Vajon elgondolkodott már az effajta „tökély” azon, hogy mi vet gátat szerelmi élete beteljesülésében?
Azért vannak komolyabb szándékú társukat keresők is, akik őszintén felvállalják önmagukat és valóban életük nagy szerelmét keresik, csak lehet, hogy nem a megfelelő módon és helyen teszik ezt.
A többség fotó alapján értékeli az embert pedig a fénykép (f – ÉNy – KÉP) csak egy információ a személy megjelenéséről. Ez a külcsín, melyet gyakran összetévesztenek a belbeccsel.
Napjainkban a párválasztás alapja a pénz, az életben elért sikerek, a hazugságok és az ember testének a „szépsége”.
A szeretet, az egymás iránti tisztelet, az emberi értékek elveszni látszanak. A nagy ház, a márkás autó, a talmi csillogás, a műköröm, a műmell, vagyis a műember az, amiben sokak a gazdagságot és a szépséget látják.

lelektars_ikerlang_ikerfeny.jpg

VAN  KIÚT!
A társtalanságból kifelé vezető út elsősorban önismerettel van kikövezve. Önismereten ezúttal nemcsak az emberben jelen lévő isteni ÉN megértését, hanem a személyiség tulajdonságainak ismeretét is értem.
Általában olyan társat keresünk, aki vagy visszatükrözi személyiségünket, vagy aki javítani tudja azt. Az egyik fajta szerelem a tükröt keresi, a másik a hiányzó részt.
Mindkét esetben azonos szükséglet van az érzelem mélyén: hiányosnak érezzük magunkat, és ezt a hiányt valaki más által akarjuk betölteni.
Bizonyára mindenkinek ismerős ez a mondat: „Keresem a másik felem.”
Ezzel a hibás gondolattal folyamatosan programozza a személy magának, hogy ő csak félember. Így a fél keres egy másik felet és még, ha meg is találja, nem sok esély van arra, hogy életük végéig egészet (egységet) fognak alkotni. Egy idő után ellaposodik, unalmassá válik a kapcsolat vagy az életközösség, s ebből következik, hogy a fél ismét elkezd keresni egy másik felet. Sem magunkat, sem másokat nem félemberként kell értékelni, hanem egészként! Az „egy pár” két egészből áll és azért TÁRSulnak, hogy közösen létrehozzanak valamit (pl. családot).
Sokan érzik és tudják, hogy az a párkapcsolat, amelyben jelenleg tengetik életüket, működőképtelen.
Az egyedülállók pedig a magányból keresik a kiutat és nem gondolkodnak el azon, hogy például miben egyedül állóak ők a világon?
Gyakran akkor is magányos az ember, amikor nagy társaság veszi körül.
Az összes emberi élmények közül talán éppen a magányosság idején látjuk úgy, hogy nem vagyunk fontosak a nagy és mozgalmas világnak, s az sem fontos nekünk. Összeomlik azoknak a dolgoknak a jelentősége, amelyek eddig fontosnak látszottak, s amikben hittünk.
Ha a magányt nem önsajnálatra és sopánkodásra használjuk, hanem arra, hogy elmélyülten méltányoljuk életünk jelentőségét, akkor a magányosság a felszabadulás útja lehet számunkra.
És a szex…
A mai ember életében létfontosságú szerepet tölt be, de csak állati szinten és még ettől is van lejjebb.
Még az állatitól is alantasabb szexuális megnyilvánulás a pornográfia, az alkalmi szex (mindegy, hogy kivel), a swinger partik/klubok, a fajtalankodás (állattal való közösülés) stb.
Amikor nincsen a két ember közt lelki és szellemi kontaktus, akkor a kapcsolat szintén hiányossá válik, a felek pedig boldogtalanokká.  A lelki és szellemi egyesülés hiánya váltja ki az egymástól való elhidegülést.
Van, aki titokban és van, aki nyíltan keresi a boldogságot. Amíg az ember nem hajlandó szembenézni önmagával és az önismeret útjára lépni, addig csak álmodozik és illúziókat kerget egy számára üres világban. Közben telnek az évek és egyszer csak azon kapja magát a kereső, hogy egy szerencsétlen, megkeseredett, békétlen és boldogtalan egyénné vált.  Pedig ő mindent megtett azért, hogy boldog élete legyen. Ez a „minden” azonban egyenlő a semmivel, hiszen végig azt kereste, ami nem létezik.
Az „álomnőt és az álomférfit” keresőknek az alábbi idézetet megfontolásra érdemes gondolatnak szánom:
„Színes álmok gyakran hazudnak,
s kik hisznek benne fájón csalódnak.
Jegyezd meg jól, ne kívánj túl sokat
S tanuld meg becsülni azt, amit az élet ad.”

Új korszak és vele együtt új világrend vette kezdetét. Igaz, hogy a szervezett háttérhatalom, a vérszívó politikusok és egyéb élősködő személyek egy másfajta új világrendet képzelnek el, mint ami valójában ellőttünk áll, azonban e csalódásnak a feldolgozása már az érintettek dolga lesz.
Az emberek vágynak a szeretetre és a boldogságra, s ezek elérése érdekében egész életükben görcsösen keresik azt az illuzórikus valamit, ami csak a képzeletük szüleménye. A szeretetet és a boldogságot magukon kívül keresik, másoktól adományként várják, holott bennük van. Csak az az ember tud igazán szeretni és boldog lenni, aki nem mástól várja, hanem önmagában hordozza azt.  Adni csak abból lehet, amiből sok van!
Ne feledjük, hogy a szerelmet, a szeretetet és a boldogságot nem lehet pénzért megvenni. Az anyagi jólét ugyanúgy, mint a szépség is, mulandó.
Olyan értékeket igyekezzünk keresni és felhalmozni (pl. megértés, elfogadás, bölcsesség stb.), ami állandó, hiszen ez az igazi kincs és ezt nem lehet elvenni senkitől.
A társkeresési elveink és a szexualitáshoz való hozzá állásunk radikális változtatásokat igényel.
A komolyan szerelemre/szeretetre és társra vágyó embereknek a mélyalvásból fel kell ébredni. Ezt az ébredést igyekszem elősegíteni azzal, hogy a párkapcsolat és a szexualitás lényegét lelki vonatkozásban és holisztikus gondolkodásmóddal itt igyekszem kifejteni:
http://logoszvilag.blog.hu/2013/06/11/aranykori_szerelem_es_szexualitas#more5355473

ÉBREDJ SZERETETRE ÉS SZERELEMRE MAGYARORSZÁG!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

 

3 komment

Címkék: szex szerelem szeretet társkereső gondolatébresztő párkeresés

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr205376958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

becsajozok.hu · http://becsajozok.hu 2015.01.01. 23:36:35

Egyetértünk! Szerintem is az önismeret a kiút!

Angela Krupinski 2017.05.19. 08:39:44

Minden sorral nagyon egyetértek, és mint érintett, minden esetre tudnék több gyakorlati példát mondani, és még több variációit felsorolni a netes társkeresésnek.

Azt gondolom viszont, az önismeret félsiker, az első lépés a sikerhez vezető úton. Az út végén pedig akár az a felismerés is várhat ránk, hogy nekünk/nekem személy szerint nem életfeladatom, hogy párkapcsolatban éljek. Erre is fel kell tudni készülni, és tudni kell ezzel együtt is megtalálni a módját, hogy boldogan és szeretetben éljünk.

Nagyon tetszik a blog, igazi értékteremtő az elértéktelenedett világban. Jó érzés szembesülni azzal, hogy még vannak áldásai is a sokat szidott Internetnek. Gratulálok!

Evamaria 2017.05.19. 09:00:52

@Angela Krupinski: Köszönöm szépen az elismerő szavait!
Teljesen igaza van abban, hogy van akinek nem életfeladata a párkapcsolatban való élés és sajnos ezt sokan nem tudják elfogadni. Beleerőszakolják magukat olyan életközösségbe, ami pokollá teszi az életüket és közben sírnak, hogy milyen boldogtalanok. Ezek az emberek el sem tudják képzelni az életüket egyedül: párkapcsolatfüggők. Nem bíznak önmagukban, félnek az élettől és a magánytól miközben fogalmuk sincs a magányosság értelméről.
süti beállítások módosítása