Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

NYIRKAI JÓSLAT 1.

2010.08.24. 02:06 :: Evamaria

Telnek-múlnak a hetek és hónapok, lassan, de biztosan haladunk az év vége felé.
Ha jól belegondolok, Magyarország ebben az esztendőben nem szűkölködik természeti csapásokban, erőszakos bűncselekményekben és a nyomorban sem.
Mi ennek az oka?
Miért van az, hogy emberek százai veszítik el otthonukat különböző módon?
Van, akinek az árvíz (özönvíz) pusztítja el az eddigi élete munkáját, és van, akinek a bank veszi el a feje fölül a lakását, mert az ügyfél nem tudja fizetni a hónapról-hónapra jelentősen emelkedő jelzáloghitel-törlesztőrészletet.
Munkalehetőség alig van az országban, az ipart és a gazdaságot teljesen tönkretette az elmúlt 20 év kormányainak vezetősége.

Szeretett hazámban voltak gyárak, melyekben nagyon jó minőségű termékeket állítottak elő. Volt cipőgyárunk, konzervgyárunk, bútorgyárunk, cukorgyárunk, ruhagyárunk, szalag és zsinórgyárunk, de büszkélkedhettünk a mosógépeinkkel, porszívóinkkal és a televízióinkkal is. Nem egyszer használatos, minősíthetetlen, gagyi szemetet gyártottunk. A magyar ruhák és cipők évekig nyűhetetlenek voltak, a műszaki cikkeink pedig akár 20 évig is működtek.
Aztán volt mezőgazdaságunk is! Isteni finom zöldséget, gyümölcsöt és jó minőségű gabonát termeltek (termelnének ma is) földjeink, hiszen a világon az egyik legjobb minőségű termőföldet tudhatja magáénak Magyarország.
Mindenünk megvolt!
Tudtunk szeretni, tiszteletet adni embertársainknak, nevettünk, a gyerekek játszótéren játszottak, és az iskolákban a tanárok és diákok közös erővel szuper jó programokat szerveztek, amelyben csak úgy pezsgett a közösségi szellem. Terveztük a jövőt és így, vagy úgy minden ember boldogult.
Ez a múlt, ami persze nem volt tökéletes, de legalább az én korosztályombeli embereknek van mire jó szívvel visszaemlékezni.
Nézzük a jelent!
Az emberek szíve tele van gyűlölettel, haraggal, irigységgel. Az önzőség, a korrupció és a kapzsiság élen jár az országban.
Akinek még van munkahelye és alkalmazottként dolgozik éhbérért, azt naponta megalázza és a „kirúgás” lehetőségével fenyegeti a munkaadó.
Saját bőrömön tapasztaltam és tapasztalom, hogy a munkáltató milyen alantas módszereket használ arra, hogy a dolgozókat rettegésben tartsa és uralkodjon felettük. Nem is tudom, hogy a magáncég, vagy a közalkalmazotti szféra a rosszabb munkáltató? Talán a közalkalmazotti munkahely a leggyomorforgatóbb, mert ott sokkal látványosabb a gyűlölet, az ármány, az emberek jellemtelensége, és a vezető „lelki terrorista” hajlamairól még nem is beszéltem. Vannak vezetőbeosztásban lévő emberek, akik nap, mint nap úgy erősítik személyiségtudatukat és úgy próbálják a beosztott előtt a hatalmukat fitogtatni, hogy napjában többször is elismétlik hangosan, hogy „én vagyok az igazgató”. Sokáig nem tudtam eldönteni, hogy az „én vagyok az igazgató” hangoztatása mögött mi áll valójában. Most már nyilvánvalónak tartom, hogy a hatalom és az uralkodás az, ami motiválja a személyt, csakhogy egyetlen dolgot figyelmen kívül hagy az illető: a magaslatokból lehet nagyon pofára esni.
Egy vezető beosztású személynek nem az a feladata, hogy másokon uralkodjon, hanem az, hogy MÁSOKÉRT! És nagyon nem mindegy!

Aztán ott vannak a bankok…
Azt hiszem, senkinek nem kell ecsetelnem azt, hogy jelenleg a bankok hatályos törvényrendeletek alapján milyen látványosan rabolják ki az ügyfeleiket.
Megbotránkozunk azon, ha egy pénzintézetet, vagy pénzszállító kocsit kirabolnak, mert ez bűncselekmény. Büntetendő az uzsorás is.
És a bankok?
A bank nem uzsorakamatra adja a hitelt? Dehogynem! A bankoknál nincs is nagyobb uzsorás jelenleg Magyarországon.
Nem kevés olyan esetről lehet manapság hallani, amely arról szól, hogy a bank árverezi, vagy már el is árverezte a család feje fölül az otthonát, mert nem tudták fizetni a jelzáloghitelt.
Mindezek után érdekli a bankot, vagy bárkit is, hogy mi lesz ezekkel az utcára tett emberekkel, családokkal?

Teljesen világos az, hogy miért akarták/akarják mindig Magyarországot és vele együtt a magyar népet ellehetetleníteni majd elpusztítani a „nálunk nagyobb hatalmak”.
A magyar az ősnép, a kiválasztott.
A mi nyelvünk az ősnyelv, nálunk van az ősi bölcsesség.
Csak néhány szó a magyar nyelvből, amelyek magukban hordozzák a szó és a magyar nép isteni jelentőségét. (A szavakat oda-vissza is olvassuk és értelmezzük!)

Magyarok
Ma – Mag – Ág – Agy – Agya(r) – Ok
Korai – Mag

Magyarok Nyelve
Korai – Mag – Elve

Mindenki
Mind – Én – ki

Az a személyiség
Az a Személy – is – Ég

Az az EGYÉNISÉG
Az az Egy – Én (egyén) – is – Ég

Kettő
Két – Tő

Hírnök
Hír – Nők

Gondolkodom
Gondol – Kód – OM (OM= Teremtő igét, vagyis a Logoszt jelenti, a felfoghatatlan valóságot, minden lét forrását.)

Gondolat
G – Ondó – lat  (ondó= a teremtéssel analóg)

Isten
Te (is) – Én (is)

Teremtő
Te – Terem – Tő – Ő

Szent
Én – Te

Fény
Én

Négy (4)
Én – Egy

Neki mindegy (szoktuk mondani)
Neki – Mind – Egy; Neki – Mind – Ég – Egy

Közösülés
Közös – Ülés (közösség; Istennel való közösséget jelent  Közös – Ég)

Bölcső
Bölcs – Ő

Szerda
Szer – Ad = A Teremtő részt ad magából.

Szeretet
Szer (ami) – Etet; Rész (ami) – Tett

Szerelem
Szer (ami) – Elem; Rész – Elem

Boldog
Dolog

Nőiség
Nő – is – Ég

Örökség
Ő – Örök – s – Ég

Lehetőség
Lehet – Ő – s – Ég

Tizenegy
Tíz – Én – Egy (és csodálkozunk azon, hogy mesterszám?)

Ige
Égi

Valóban ideje lenne már a magyar népnek tudatára ébredni!
Bár hosszú évtizedek alatt az ország vezető személyiségei mindent megtettek azért, hogy az emberek tudatát teljes sötétségben tartsák. Ezeknek a vezetőknek nem volt érdekük, hogy a nép isteni eredetének tudatára ébredjen, hiszen csak addig vezethető és hülyíthető valaki, amíg nem kezd el gondolkodni.
Rajtunk áll – magyarokon – hogy mikor elégeljük meg az országon/országban uralkodó sötét erők hatalmaskodását. Ennek a sok természeti katasztrófának, amelyek  az elmúlt időszakban sújtották az országot, igen komoly oka és mondanivalója van. Soha semmi nem történik véletlenül és csak úgy!
Milyen tragédiáknak kell még történni, hogy gondolkodásra serkentse a magyar embert?

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő nyirkai jóslat holisztikus filozófia Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr232242827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása