Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző

Numerológia


Mire számíthatsz 2019-ben a személyes évszámod alapján?

2019_szemelyes_ev.jpg

Facebook oldaldoboz

Címkék

kommentek

Naptár

március 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek:

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.03.19. 08:57:38

Azért az marha érdekes, hogy ahogy telnek-múlnak az évek, úgy íródik bele utólag a friss aktuálpolitika - meg az 0rbán féktelen gonoszsága - a jóslatba.

Bejegyzés: NYIRKAI JÓSLAT 2015-2018

Móklis 2018.12.28. 14:45:36

A munkanélküliség valóban egyfajta számkivetettség és kell idő, míg az ember rájön, hogy a valódi értékeit nem veszítette el, csak megváltoztak a körülmények és ez egy jó alkalom arra, hogy új értékeket keressen, ami talán épp a kitörés kulcsa lehet egy új élet felé. És igen, talán ez nem véletlen, hanem egy megnyíló ajtó az új értékrendhez és persze a rendszer taszítása is, mintha ki akarna vetni ország magából, mint értéktelen, hasznavehetetlen tárgyat. Végül is Jézus megmondta, hogy ilyen világ jön, érdekes, hogy a talentumok és a minák példázatát az egyház teljesen félremagyarázza. Hiszen ezekben nem isteni ajándékokkal való gazdálkodásról, hanem egy gonosz, haszonleső úr szolgálatáról van szó, arról, hogy a szegényeket, azokat, akik nem akarnak a haszonlesés szolgálatába állni, kifosztják, és mindent a gazdagok vesznek birtokba, a sikert a sikeresnek elv alapján, szemben az isteni akarattal mely a gyengéket erősíteni az erőseket fékezni törekszik. De talán van kiút, talán létezik valami láthatatlan ösvény, amely átvezet a farkasok között. Még nem találtam meg, de keresem. Nem kis küzdelem ez.

Bejegyzés: MUNKANÉLKÜLISÉG ÉS AMI MÖGÖTTE VAN

Móklis 2018.12.23. 08:53:54

Hát a közmunkaprogram valóban az általam eddig megélt korszak egyik legaljasabb rendszere, és a célja valóban az emberek megalázása, és a tisztességtelen haszonszerzés. A munka alapú társadalom emlegetése az egyik legnagyobb képmutatás egy olyan társadalomban, melyben a jövedelmek egy jelentős része tőkejövedelem, házak, földek bérbeadásából, részvények osztalékából és árfolyamnyereségeiből, stb. keletkezik. A mai társadalom erőszakalapú társadalom, a legtöbb jövedelem az emberek kifosztásából keletkezik, olyan törvények által, melyek miatt az emberek áron alul kénytelenek árulni a tehetségüket a munkaerőpiacon. A munkalapú társadalom a szolgaalapú társadalom fedőneve. Az ébredés egyik alapja az Isteni igazságosság megismerése, ennek egyik eleme pedig az, hogy mindenkinek joga van annyi földhöz, amelynek megműveléséből, vagy bérbeadásából meg tud élni. Ez az isteni társadalmi rend, melyben senkinek sem kell pénzért árulnia a tehetségét, hiszen a megélhetése a földből származik. Ez a szellemi üzenete annak, hogy porból vétettünk, e földi életünket a föld tartja fenn. Az, hogy ettől milyen messzire kerültünk, hogy ez mennyire képtelenségnek tűnik, jól mutatja milyen iszonyatosan sötét korban élünk. (szvsz)
Még nem találkoztam ilyen bloggal (blogokkal), melyből ennyire nyilvánvalóan árad az igazság utáni vágy, egy olyan világ utáni vágy, melyben minden ember szabad.

Bejegyzés: A KÖZFOGLALKOZTATÁS CÉLJA ÉS LÉNYEGE

Móklis 2018.12.17. 12:05:35

Érdekes írás, köszönet érte! A tartalom igazságától függetlenül nagyra értékelem ezt a bátor, szabad gondolkodásmódot. De a tartalom is olyan mélységekbe visz, ami rendkívül izgalmas. Azt ugyan nem tudom honnan származik, hogy enni kellett a jó és gonosz tudásának fájáról. Én jelenleg úgy látom, hogy nem szabadott volna enni, a tiltó parancs helyes volt. A kert minden fája az emberé volt kivéve egyet, amit Isten fenntartott magának. Azzal, hogy az ember erről evett, megtapasztalta a gonoszságot, a telhetetlenséget, a gátlástalanságot. (Előtte csak a jót ismerte és az ebben való növekedésnek nem volt gátja, a jó tudásában növekedhetett volna határtalanul.) Ez volt a kapu, ami kizárta a gátlástalanságot a világból, amely megnyílt a parancs megszegése által, így alkothatott az ember fog-almat a bűnről, ami azóta is fog-va tartja. Hiszen a bűn nem más, mint a telhetetlenség, a gátlástalanság, melynek fogságában az ember azóta is lopja, csalja embertársait, megfosztja őket szabadságuktól, hogy egyre növekedhessen mások ro-vására.
Átkot igazából nem kell senkire kimondani, az magától száll mindazokra, akik igazságtalanságot cselekszenek, és azokra, akik behódolnak nekik. És valóban, az átkot senki sem veheti el, az csak az igazság helyreállításával szűnhet meg.
Valóban valami nagy gubanc van itt a magyarság identitástudata körül, amit fontos lenne helyreállítani.

Bejegyzés: TURÁNI ÁTOK

Evamaria · http://www.logoszvilag.hu 2018.12.16. 09:02:29

@SzLH: Ugyanaz, mint az áprilisban tartott választási csalás miatti tüntetéseknek, azaz semmi.

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

SzLH 2018.12.16. 08:55:14

Mi lesz a decemberi tüntetések kimenetele?

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

Kéri Zsófia 2018.12.13. 07:55:53

Lehet mégis igaza lett kedves Evamaria, és még 2018-ban bukik Orbán Viktor és a fidesz, akkora öngólt rúgott magának a mai napon ;)

Bejegyzés: 2019-ES ÉVELEMZÉS NUMEROLÓGIA ÉS TAROT KÁRTYA ALAPJÁN

Erich 2018.09.24. 05:28:28

Fentebb írták,hogy "mikor ébred már fel az ország". Amig mindenki másra vár addig jobb nem lesz, csak rosszabb. Nem a másikat kell figyelni hanem magunkon dolgozni. Fel tette már valaki magának a kérdést: "Mit tudok magamon önerőből változtatni,hogy holnaptól szebb legyen a világ?" Nem mikor ébred az ország/világ meg stb. Ez egyszemélyes ügy! Feltételezem,hogy aki ezt a blogot irogatja, annak van némi belátása szakrális dolgokba és tudja,hogy miről szól(na) Magyarnak lenni. Ebből kiindúlva tudnia kéne,hogy nem is kellene az egyész országnak felébredni mert ha 2-300ezer ember ezt önmaga megteszi a saját útján akkor "magával ránthatná" az egész országot egy szebb és virágzó jövő fele.

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2018 HALLGASS A SZÍVEDRE!

Meluzina 2018.09.19. 16:10:16

László Andinak tökéletesen igaza van...

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

zeta62 2018.08.17. 14:57:06

Meglátásom szerint nem szabad leragadni Kínánál.
A földrajz megtévesztő lehet: Kína területe jelenleg az Ujgur autonóm terület. A zenélő sivatag tigrise simán lehet ujgur személy, vagy az ujgur nép, amelyik nem mellesleg kizárólag a magyart tekinti rokonának.

Bejegyzés: NYIRKAI JÓSLAT 2015-2018

LászlóAndi 2018.07.01. 15:59:02

Tudom jól, hogy Orbán és csapata nem a tökéletesség fennkölt csillaga, de ha egyszer Orbán elbukik, vagy direkt elbuktatják, vagy megpuccsolják, akkor vele bukik az egész ország! Na akkor lesz beteljesülve a Nyirkai jóslat Magyarország részére! Ezt jobb, ha kicsit végiggondolják mindazok, akikből évek óta ömlik Orbánra az orbángyűlölet!

Egyelőre Orbánnak és csapatának köszönhetjük, hogy a muszlim világ távol van az országtól, és nem vagyunk a nyugat-európai muszlim katasztrófa útján. Ha Orbán megbukik, a bal-liberális (és most már a jobb-libb) oldalnak is egyetlen törekvése az, hogy Magyarországot bevigye a katasztrófába, mert tudjuk, hogy a káoszban lehet a legtöbbet lopni és rabolni!

Aki az Orbánék bukására játszik, az az ország és a magyar nép bukását okozza, tudatlanul, vagy tudatosan!

Nekünk valójában egy szingapúri vezetőre, és egy szingapúri fejlődésre van szükség! Szemünket vessük Szingapúrra példaképnek, mely független ország óriási fejlődést produkált, és ahová nekünk fel kellene zárkóznunk! Szingapúr 40 éve még rosszabb társadalmi, gazdasági, politikai és közbiztonsági állapotban volt, mint bármikor Magyarország, és 40 év alatt ezeken a területeken elhagyta fejlődésben bármelyik nyugat-európai országot! Mint illiberalista állam! Bizony, bizony, ott nincs olyan kificamodott neoliberalizmus, mint nyugat-Európában, mégis sokkal élhetőbb ország, mint bármelyik nyugat-európai ország!

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

Erich 2018.04.30. 08:24:15

Arra reagálnék,hogy a "szeressük egymást" az nem biztos,hogy new age bla-bla. A spiritualitásban "okosok" azt mondják,hogy bármilyen negatív erő ellen felesleges ellenállni mert csak megerősödik, helyette át kell magunkon engedni a megértéssel,elfogadással stb.
Ghandit is amikor az utcán jól elverte egy banda, kérdezték tőle késöbb,hogy miért nem akar feljelentést tenni? azt válaszolta: "Miért tennék? Ők ezt így látták jónak,hogy megverjenek."
Na de ezt a beletörődést és elfogadás dolgot Szőke Lajos is hangoztatja. (Nem tudom ismered-e)

Bejegyzés: SPIRITUÁLIS HAZUGSÁGOK ÉS SZEMFÉNYVESZTÉSEK

Kéri Zsófia 2018.04.14. 18:29:03

Az utolsó hozzászólásom óta,amiért elnézést kérek,kicsit nyafogósra sikeredett, újra és újra elolvastam néhány cikket itt, s Nyirkai jóslatot is többször. Közben támadt egy gondolatom, egy megérzés. Talán a Gondviselés azért hagyta, hogy így történjen ahogy történt, mert gondoljunk csak bele: mi lett volna itt, ha a fidesz veszít. Vajon ők hogyan reagáltak volna? Tudjuk,hogy ők nem egy békés demonstrációt vittek volna véghez, tudjuk,hogy 2006-ban a fidesz emberei mit műveltek. A nyirkai jóslat végén közlik, hogy nincs semmi sem kőbe vésve. Elképzelhető, hogy így kerüljük el, hogy az ország lángra lobbanjon, a tüzet vér oltsa, magyar magyart gyilkoljon. Lehet így a legjobb, mert a bukásukban biztos vagyok, nem kell más mint megvárni, hogy látványosan szétrohadjanak. Talán a mai békés megmozdulás valóban békés lesz és bízom benne, hogy a hatalmas tömeg csak verbálisan, de hatalmas erővel fog elindítani valami változást, ami ezt a szétrohadását a hatalomnak elősegíti. Talán ez a fajta arculat váltás, erősebb egy véres forradalomnál, amiket eddig mindig levertek, szétlőttek, megnyomorítottak. Talán. Én mindenesetre imádkozom, hogy így legyen!!!!!! És most indulunk az Operához. =)

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

polpetti 2018.04.12. 16:09:29

Vicces, hogy ez a jóslat mindig változik, még az is, ami a múltban történt.

Bejegyzés: NYIRKAI JÓSLAT 2015-2018

ARANYGYÉMÁNTMAG (törölt) 2018.04.12. 16:08:37

CSODÁLATOS LEGESLEGTISZTÁBB ÉLÉT MELEG SZERETETTÉVEL ÉS BÉKESSÉGÉVEL:

A ZENÉLŐ SIVATAG TIGRISE NEM KÍNA.
HANEM EGY ÉLŐ EMBER.
ÉGY MAGYAR NŐ.
AKI VÉGIG ÉLTE EZT A KORSZAKOTT.
VÉGIG CSINÁLTA AZ ÉGI DOLGOKAT - FÖLDI DOLGOKAT.
CSINÁLJA ÉS TESZI FELADATÁT.

MINDIG A MAGYARSÁG ÉRDEKÉBEN.
HISZEN NEM LETT VOLNA AKKOR A BALATONÖSZÖDI BESZÉD KISZÍVÁRGÁSA - HISZEN ÚK ŐSANYA MEGTETTE AMIT ÍGÉRT.
MINDIG ODA ADJA ANNAK AZ IRÁNYÍTAST ANNAK AKI TUDJA MIT KELL TENNIE.
NEM EMBERI ÉSSZEL GONDOLKODIK.
HANEM A LEGESLEGTISZTÁBB - ÉLET MELEG SZERETETTÉNEK LEGESLEGNAGYOBB NAGY ÉDESANYA - A LEGNAGYOBB LEGCSODÁLATOSABB ÉLET MELEG SZERETETT LEGNAGYOBB FORRÁS SZERETETTÉVEL.
AKI MEGÉRTETTE - HOGY MINDIG ÚGY KELL CSELEKEDNIE - HOGY AZ NEM LÁTVÁNYOS.
DE KÉSÖBB AZ LÁTVÁNYOSAN MUTATKOZIK MEG A FÖLDI DOLGOKBAN.

MOST IS DOLGOZIK MENTI AZ EMBERRKET ÉS A LELKEKET.

MERT ÚJ TISZTA ÉLET MELEG SZERETETÉTT SEGITI MEGVALÓSÍTANI MINDEN TESTBEN ÉS LÉLEKVE.

Bejegyzés: NYIRKAI JÓSLAT 2015-2018

Kéri Zsófia 2018.04.11. 14:36:51

Sajnos a mostani helyzet fényében, se Putyin sem Orbán nem bukott el, sőt hatalmasabbaknak tűnnek mint valaha. Persze ezt csak a választási eredmények mutatják,jól tudjuk az egész illegitim, de mégis,olyan mint egy rémálom amiből nem tudok fölébredni :( Hogyan éljünk így? Mi lesz a gyermekeimmel? Nagyon el vagyunk keseredve...

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

Evamaria · http://www.logoszvilag.hu 2018.04.10. 18:28:48

@KillerFrost: Kedves Lilla!
Szerintem sokunknak leesett az álla a 2/3-os "győzelmen"!Én személy szerint biztos vagyok abban, hogy ez az eredmény lehetetlen, nem igaz!
Az utóbbi hetekben már lehetett érezni, hogy valamire készül a Fidesz és szinte biztos voltam benne, hogyha nyer, akkor az nem tisztességes győzelem lesz.
Elárulok neked valamit! Az elmúlt 2 hónapban már nem bírtam a kíváncsiságomat uralni és megkérdeztem a tarot kártyától a választás eredményét. Sajnos a kártya egy az egyben mutatta Orbán győzelmét. De van jó hírem is! Kétszer kérdeztem ezügyben a kártyát és mind a 2x szinte ugyanaz jött ki (2. kérdezés tegnap történt).
Bár csalás útján most nyert, de a királysága hamarosan összeomlik. A kártya hihetetlen nagy összeomlást és katasztrófát jelez Orbánnak és a pártjának. Magyarországnak pedig egy új élet kezdetét, változást, sorsfordulót.
Orbán jelenleg egyetlen dologtól fél: elveszik tőle a hatalmat.
No és kiktől retteg? A fiataloktól!Magából indul ki... tudja, hogy mire képesek a fiatalok. Ha a fiatalok összefognak és egységet alkotnak, akkor biztosra veszem, hogy a magyar nép melléjük áll.
Orbánt és bandáját sokan gyűlölik (pl. a jelzáloghitelesek, akiket földönfutóvá tettek, az egészségügyi dolgozók, a diákok, a tanárok, a munkanélküliek, a külföldre kényszerült hazánk fiai, akik itthon nem tudtak megélni...)
Ezt az embert választással/szavazással nem lehet eltávolítani a jelenlegi pozíciójából. Ahhoz, hogy megszabaduljon tőle a nép sokkal drasztikusabb megoldás szükséges (ami be is fog következni).
Csupán egyetlen kérdés aggaszt: Ki legyen helyette? Erre a kérdésre pedig senki nem tudja a választ, hiszen ma nincsen olyan ember a politikában, akire azt lehet mondani, hogy az országunk és népünk érdekeit képviseli.

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

KillerFrost 2018.04.10. 17:46:47

Kedves Evamaria!
Bevallom eddigi 25 evem alatt nem sokat foglalkoztam a politikaval, ugy voltam vele, hogy engem ez nem erdekel, nem ertek hozza, viszont a jelenlegi kormany undorito tevekenysege felett mar en sem tudtam szemet hunyni. Egyre jobban beleastam magam a kulonbozo botranyokba, korrupcios ugyekbe - amit utolag kicsit banok is, hiszen csak meg jobban elment a kedvem az elettol kicsiny orszagunkban...``Utazasom" soran talaltam ra a blogodra, megpedig erre a cikkre, amit nem egyszer, nem ketszer olvastam el. Bevallom, hogy erre az irasra egy apro remenysugarkent tekintettem es tenyleg biztam benne, hogy itt lesz valami valtozas. Barhova mentem, barmilyen uj barati tarsasagba, munkahelyre meg a csaladon belul is kb mindenki egyet ertett, hogy ennek a bunozo bandanak mennie kell. Aztan jott a hodmezovasarhelyi eset, ami meg nagyobb remenyt adott es bar a hatalmas ellenzeki osszefogas elmaradt, azert biztam benne, hogy legalabb a 2/3 nem lesz meg. Ilyen undorito gyuloletkelto felelemre felepitett kampannyal? Alhirekkel, hazugsagokkal, agymosassal es normalis program nelkul??!! Aztan eljott a szavazas napja ahol rengetegen reszt vettek, minden oraban orultunk hogy mennyivel nott a reszveteli arany - hiszen sok helyen irtak, hogy a magas reszvetel az ellenzeknek kedvez. (es igen, az ellenzek kozott is boven vannak olyanok akiknek nem adnam a kezebe az orszag sorsat, viszont ugy voltam vele, hogy valahogy muszaj megakadalyozni, hogy ezek ujra hatalomra keruljenek). Sosem fogom elfelejteni azt a pillanatot amikor tobb oranyi varakozas utan az egyik elo musorban csak igy a semmibol felugrott a kep az eredemenyekrol. 134 narancssarga kis kockat lattam es nem hittem a szememnek. Meglett a 2/3 amitol mindenki rettegett. Hogy lehetseges ez?? Milyen orszagban elunk? Ennyire hatasos volt ez a ``kampany”?? Nem hiszem el, hogy ilyen sok megtevesztheto es/vagy megvasarolhato ember van Magyarorszagon. Ma kedd van es mindenhol azt olvasom, hogy ez az elsopro nyereseg lehetetlen, raadasul feny derult tobb csalasra is a valasztas soran. Allitolag ujraszamlalas lesz de ketlem, hogy barmilyen pozitiv eredmenyre lehet szamitani. Bejelentettek, hogy megszunik a Magyar Nemzet, a Lanchid radio…es ez meg csak a kezdet…Nagyon sokan ketsegbe vagyunk esve. Foleg olyan fiatalok akik tenyleg szeretnenek a sajat hazajukban boldogan elni. Kivancsi lennek a velemenyedre errol es megkoszonnem ha tudnal valami tanaccsal szolgalni, hogy hogyan tovabb ebben a remenytelen helyzetben :( Koszonom, Lilla.

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA