Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző

CIKKAJÁNLÓ


hatfajdalom_lelki_okai.jpg
 
szemelyes_evszamok_2019.jpg
2019-es_evelemzes.jpg
nyirkai_joslat_2018.jpg

Facebook oldaldoboz

Címkék

kommentek

Naptár

november 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Utolsó kommentek:

Vaszanti 2019.05.30. 08:58:57

@Evamaria: Mert van egy rakás "hozzá értő" szkeptikus. Most EISCAT- nak hívják? Szerintem új információkra van szükség. Az emberek azért alszanak, mert az alaszkai HAARP központot felszámolták és el vannak foglalva a mondvacsinált klímaváltozás ügyével, bele se gondolva abba, hogy más erők mozgatják a szálakat. Ha arra várunk, hogy majd felébrednek, szerintem arra ezekkel a feltételekkel esély sincs. Nagyobb nyilvánossággal és új infokkal talán. A GYIK-et olvasva elég szánalmas az emberek hozzáállása.

Bejegyzés: HAARP HALÁLSUGÁR MAGYARORSZÁGON?

Evamaria · http://www.logoszvilag.hu 2019.05.28. 19:20:16

@Vaszanti: Igen, történt változás: rosszabb lett! Sajnos a süket vakoknak hiába beszél az ember. A türelmen és várakozáson kívül nem tudok mást javasolni, mert magam sem értem, hogy miért tűrik még az emberek, hogy egyik oldalukat sózzák, a másikat pedig nyúzzák, moslékot esznek és nem zavarja őket, hogy a légtér tele van chemtrail-es repülőkkel.

Bejegyzés: HAARP HALÁLSUGÁR MAGYARORSZÁGON?

Vaszanti 2019.05.28. 19:11:14

@Evamaria: Azóta ezügyben történt valami változás? Mondjuk felfogják, hogy mi van. Mi a legtöbb amit tehetünk azonkívül, hogy várunk?

Bejegyzés: HAARP HALÁLSUGÁR MAGYARORSZÁGON?

Evamaria · http://www.logoszvilag.hu 2019.05.28. 07:07:51

@Vaszanti: Várni és reménykedni, hátha felébrednek...

Bejegyzés: HAARP HALÁLSUGÁR MAGYARORSZÁGON?

Vaszanti 2019.05.27. 16:15:59

Azóta sem változott a helyzet. Az emberek még mindig alszanak. Ez esetben nem tudom, hogy mit lehet tenni.

Bejegyzés: HAARP HALÁLSUGÁR MAGYARORSZÁGON?

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.03.19. 08:57:38

Azért az marha érdekes, hogy ahogy telnek-múlnak az évek, úgy íródik bele utólag a friss aktuálpolitika - meg az 0rbán féktelen gonoszsága - a jóslatba.

Bejegyzés: NYIRKAI JÓSLAT 2015-2018

Móklis 2018.12.28. 14:45:36

A munkanélküliség valóban egyfajta számkivetettség és kell idő, míg az ember rájön, hogy a valódi értékeit nem veszítette el, csak megváltoztak a körülmények és ez egy jó alkalom arra, hogy új értékeket keressen, ami talán épp a kitörés kulcsa lehet egy új élet felé. És igen, talán ez nem véletlen, hanem egy megnyíló ajtó az új értékrendhez és persze a rendszer taszítása is, mintha ki akarna vetni ország magából, mint értéktelen, hasznavehetetlen tárgyat. Végül is Jézus megmondta, hogy ilyen világ jön, érdekes, hogy a talentumok és a minák példázatát az egyház teljesen félremagyarázza. Hiszen ezekben nem isteni ajándékokkal való gazdálkodásról, hanem egy gonosz, haszonleső úr szolgálatáról van szó, arról, hogy a szegényeket, azokat, akik nem akarnak a haszonlesés szolgálatába állni, kifosztják, és mindent a gazdagok vesznek birtokba, a sikert a sikeresnek elv alapján, szemben az isteni akarattal mely a gyengéket erősíteni az erőseket fékezni törekszik. De talán van kiút, talán létezik valami láthatatlan ösvény, amely átvezet a farkasok között. Még nem találtam meg, de keresem. Nem kis küzdelem ez.

Bejegyzés: MUNKANÉLKÜLISÉG ÉS AMI MÖGÖTTE VAN

Móklis 2018.12.23. 08:53:54

Hát a közmunkaprogram valóban az általam eddig megélt korszak egyik legaljasabb rendszere, és a célja valóban az emberek megalázása, és a tisztességtelen haszonszerzés. A munka alapú társadalom emlegetése az egyik legnagyobb képmutatás egy olyan társadalomban, melyben a jövedelmek egy jelentős része tőkejövedelem, házak, földek bérbeadásából, részvények osztalékából és árfolyamnyereségeiből, stb. keletkezik. A mai társadalom erőszakalapú társadalom, a legtöbb jövedelem az emberek kifosztásából keletkezik, olyan törvények által, melyek miatt az emberek áron alul kénytelenek árulni a tehetségüket a munkaerőpiacon. A munkalapú társadalom a szolgaalapú társadalom fedőneve. Az ébredés egyik alapja az Isteni igazságosság megismerése, ennek egyik eleme pedig az, hogy mindenkinek joga van annyi földhöz, amelynek megműveléséből, vagy bérbeadásából meg tud élni. Ez az isteni társadalmi rend, melyben senkinek sem kell pénzért árulnia a tehetségét, hiszen a megélhetése a földből származik. Ez a szellemi üzenete annak, hogy porból vétettünk, e földi életünket a föld tartja fenn. Az, hogy ettől milyen messzire kerültünk, hogy ez mennyire képtelenségnek tűnik, jól mutatja milyen iszonyatosan sötét korban élünk. (szvsz)
Még nem találkoztam ilyen bloggal (blogokkal), melyből ennyire nyilvánvalóan árad az igazság utáni vágy, egy olyan világ utáni vágy, melyben minden ember szabad.

Bejegyzés: A KÖZFOGLALKOZTATÁS CÉLJA ÉS LÉNYEGE

Móklis 2018.12.17. 12:05:35

Érdekes írás, köszönet érte! A tartalom igazságától függetlenül nagyra értékelem ezt a bátor, szabad gondolkodásmódot. De a tartalom is olyan mélységekbe visz, ami rendkívül izgalmas. Azt ugyan nem tudom honnan származik, hogy enni kellett a jó és gonosz tudásának fájáról. Én jelenleg úgy látom, hogy nem szabadott volna enni, a tiltó parancs helyes volt. A kert minden fája az emberé volt kivéve egyet, amit Isten fenntartott magának. Azzal, hogy az ember erről evett, megtapasztalta a gonoszságot, a telhetetlenséget, a gátlástalanságot. (Előtte csak a jót ismerte és az ebben való növekedésnek nem volt gátja, a jó tudásában növekedhetett volna határtalanul.) Ez volt a kapu, ami kizárta a gátlástalanságot a világból, amely megnyílt a parancs megszegése által, így alkothatott az ember fog-almat a bűnről, ami azóta is fog-va tartja. Hiszen a bűn nem más, mint a telhetetlenség, a gátlástalanság, melynek fogságában az ember azóta is lopja, csalja embertársait, megfosztja őket szabadságuktól, hogy egyre növekedhessen mások ro-vására.
Átkot igazából nem kell senkire kimondani, az magától száll mindazokra, akik igazságtalanságot cselekszenek, és azokra, akik behódolnak nekik. És valóban, az átkot senki sem veheti el, az csak az igazság helyreállításával szűnhet meg.
Valóban valami nagy gubanc van itt a magyarság identitástudata körül, amit fontos lenne helyreállítani.

Bejegyzés: TURÁNI ÁTOK

Evamaria · http://www.logoszvilag.hu 2018.12.16. 09:02:29

@SzLH: Ugyanaz, mint az áprilisban tartott választási csalás miatti tüntetéseknek, azaz semmi.

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

SzLH 2018.12.16. 08:55:14

Mi lesz a decemberi tüntetések kimenetele?

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

Kéri Zsófia 2018.12.13. 07:55:53

Lehet mégis igaza lett kedves Evamaria, és még 2018-ban bukik Orbán Viktor és a fidesz, akkora öngólt rúgott magának a mai napon ;)

Bejegyzés: 2019-ES ÉVELEMZÉS NUMEROLÓGIA ÉS TAROT KÁRTYA ALAPJÁN

Erich 2018.09.24. 05:28:28

Fentebb írták,hogy "mikor ébred már fel az ország". Amig mindenki másra vár addig jobb nem lesz, csak rosszabb. Nem a másikat kell figyelni hanem magunkon dolgozni. Fel tette már valaki magának a kérdést: "Mit tudok magamon önerőből változtatni,hogy holnaptól szebb legyen a világ?" Nem mikor ébred az ország/világ meg stb. Ez egyszemélyes ügy! Feltételezem,hogy aki ezt a blogot irogatja, annak van némi belátása szakrális dolgokba és tudja,hogy miről szól(na) Magyarnak lenni. Ebből kiindúlva tudnia kéne,hogy nem is kellene az egyész országnak felébredni mert ha 2-300ezer ember ezt önmaga megteszi a saját útján akkor "magával ránthatná" az egész országot egy szebb és virágzó jövő fele.

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2018 HALLGASS A SZÍVEDRE!

Meluzina 2018.09.19. 16:10:16

László Andinak tökéletesen igaza van...

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

zeta62 2018.08.17. 14:57:06

Meglátásom szerint nem szabad leragadni Kínánál.
A földrajz megtévesztő lehet: Kína területe jelenleg az Ujgur autonóm terület. A zenélő sivatag tigrise simán lehet ujgur személy, vagy az ujgur nép, amelyik nem mellesleg kizárólag a magyart tekinti rokonának.

Bejegyzés: NYIRKAI JÓSLAT 2015-2018

LászlóAndi 2018.07.01. 15:59:02

Tudom jól, hogy Orbán és csapata nem a tökéletesség fennkölt csillaga, de ha egyszer Orbán elbukik, vagy direkt elbuktatják, vagy megpuccsolják, akkor vele bukik az egész ország! Na akkor lesz beteljesülve a Nyirkai jóslat Magyarország részére! Ezt jobb, ha kicsit végiggondolják mindazok, akikből évek óta ömlik Orbánra az orbángyűlölet!

Egyelőre Orbánnak és csapatának köszönhetjük, hogy a muszlim világ távol van az országtól, és nem vagyunk a nyugat-európai muszlim katasztrófa útján. Ha Orbán megbukik, a bal-liberális (és most már a jobb-libb) oldalnak is egyetlen törekvése az, hogy Magyarországot bevigye a katasztrófába, mert tudjuk, hogy a káoszban lehet a legtöbbet lopni és rabolni!

Aki az Orbánék bukására játszik, az az ország és a magyar nép bukását okozza, tudatlanul, vagy tudatosan!

Nekünk valójában egy szingapúri vezetőre, és egy szingapúri fejlődésre van szükség! Szemünket vessük Szingapúrra példaképnek, mely független ország óriási fejlődést produkált, és ahová nekünk fel kellene zárkóznunk! Szingapúr 40 éve még rosszabb társadalmi, gazdasági, politikai és közbiztonsági állapotban volt, mint bármikor Magyarország, és 40 év alatt ezeken a területeken elhagyta fejlődésben bármelyik nyugat-európai országot! Mint illiberalista állam! Bizony, bizony, ott nincs olyan kificamodott neoliberalizmus, mint nyugat-Európában, mégis sokkal élhetőbb ország, mint bármelyik nyugat-európai ország!

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

Erich 2018.04.30. 08:24:15

Arra reagálnék,hogy a "szeressük egymást" az nem biztos,hogy new age bla-bla. A spiritualitásban "okosok" azt mondják,hogy bármilyen negatív erő ellen felesleges ellenállni mert csak megerősödik, helyette át kell magunkon engedni a megértéssel,elfogadással stb.
Ghandit is amikor az utcán jól elverte egy banda, kérdezték tőle késöbb,hogy miért nem akar feljelentést tenni? azt válaszolta: "Miért tennék? Ők ezt így látták jónak,hogy megverjenek."
Na de ezt a beletörődést és elfogadás dolgot Szőke Lajos is hangoztatja. (Nem tudom ismered-e)

Bejegyzés: SPIRITUÁLIS HAZUGSÁGOK ÉS SZEMFÉNYVESZTÉSEK