Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző

Facebook oldaldoboz

Címkék

kommentek

Naptár

december 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Utolsó kommentek:

Erich 2018.09.24. 05:28:28

Fentebb írták,hogy "mikor ébred már fel az ország". Amig mindenki másra vár addig jobb nem lesz, csak rosszabb. Nem a másikat kell figyelni hanem magunkon dolgozni. Fel tette már valaki magának a kérdést: "Mit tudok magamon önerőből változtatni,hogy holnaptól szebb legyen a világ?" Nem mikor ébred az ország/világ meg stb. Ez egyszemélyes ügy! Feltételezem,hogy aki ezt a blogot irogatja, annak van némi belátása szakrális dolgokba és tudja,hogy miről szól(na) Magyarnak lenni. Ebből kiindúlva tudnia kéne,hogy nem is kellene az egyész országnak felébredni mert ha 2-300ezer ember ezt önmaga megteszi a saját útján akkor "magával ránthatná" az egész országot egy szebb és virágzó jövő fele.

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2018 HALLGASS A SZÍVEDRE!

Meluzina 2018.09.19. 16:10:16

László Andinak tökéletesen igaza van...

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

zeta62 2018.08.17. 14:57:06

Meglátásom szerint nem szabad leragadni Kínánál.
A földrajz megtévesztő lehet: Kína területe jelenleg az Ujgur autonóm terület. A zenélő sivatag tigrise simán lehet ujgur személy, vagy az ujgur nép, amelyik nem mellesleg kizárólag a magyart tekinti rokonának.

Bejegyzés: NYIRKAI JÓSLAT 2015-2018

LászlóAndi 2018.07.01. 15:59:02

Tudom jól, hogy Orbán és csapata nem a tökéletesség fennkölt csillaga, de ha egyszer Orbán elbukik, vagy direkt elbuktatják, vagy megpuccsolják, akkor vele bukik az egész ország! Na akkor lesz beteljesülve a Nyirkai jóslat Magyarország részére! Ezt jobb, ha kicsit végiggondolják mindazok, akikből évek óta ömlik Orbánra az orbángyűlölet!

Egyelőre Orbánnak és csapatának köszönhetjük, hogy a muszlim világ távol van az országtól, és nem vagyunk a nyugat-európai muszlim katasztrófa útján. Ha Orbán megbukik, a bal-liberális (és most már a jobb-libb) oldalnak is egyetlen törekvése az, hogy Magyarországot bevigye a katasztrófába, mert tudjuk, hogy a káoszban lehet a legtöbbet lopni és rabolni!

Aki az Orbánék bukására játszik, az az ország és a magyar nép bukását okozza, tudatlanul, vagy tudatosan!

Nekünk valójában egy szingapúri vezetőre, és egy szingapúri fejlődésre van szükség! Szemünket vessük Szingapúrra példaképnek, mely független ország óriási fejlődést produkált, és ahová nekünk fel kellene zárkóznunk! Szingapúr 40 éve még rosszabb társadalmi, gazdasági, politikai és közbiztonsági állapotban volt, mint bármikor Magyarország, és 40 év alatt ezeken a területeken elhagyta fejlődésben bármelyik nyugat-európai országot! Mint illiberalista állam! Bizony, bizony, ott nincs olyan kificamodott neoliberalizmus, mint nyugat-Európában, mégis sokkal élhetőbb ország, mint bármelyik nyugat-európai ország!

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

Erich 2018.04.30. 08:24:15

Arra reagálnék,hogy a "szeressük egymást" az nem biztos,hogy new age bla-bla. A spiritualitásban "okosok" azt mondják,hogy bármilyen negatív erő ellen felesleges ellenállni mert csak megerősödik, helyette át kell magunkon engedni a megértéssel,elfogadással stb.
Ghandit is amikor az utcán jól elverte egy banda, kérdezték tőle késöbb,hogy miért nem akar feljelentést tenni? azt válaszolta: "Miért tennék? Ők ezt így látták jónak,hogy megverjenek."
Na de ezt a beletörődést és elfogadás dolgot Szőke Lajos is hangoztatja. (Nem tudom ismered-e)

Bejegyzés: SPIRITUÁLIS HAZUGSÁGOK ÉS SZEMFÉNYVESZTÉSEK

Kéri Zsófia 2018.04.14. 18:29:03

Az utolsó hozzászólásom óta,amiért elnézést kérek,kicsit nyafogósra sikeredett, újra és újra elolvastam néhány cikket itt, s Nyirkai jóslatot is többször. Közben támadt egy gondolatom, egy megérzés. Talán a Gondviselés azért hagyta, hogy így történjen ahogy történt, mert gondoljunk csak bele: mi lett volna itt, ha a fidesz veszít. Vajon ők hogyan reagáltak volna? Tudjuk,hogy ők nem egy békés demonstrációt vittek volna véghez, tudjuk,hogy 2006-ban a fidesz emberei mit műveltek. A nyirkai jóslat végén közlik, hogy nincs semmi sem kőbe vésve. Elképzelhető, hogy így kerüljük el, hogy az ország lángra lobbanjon, a tüzet vér oltsa, magyar magyart gyilkoljon. Lehet így a legjobb, mert a bukásukban biztos vagyok, nem kell más mint megvárni, hogy látványosan szétrohadjanak. Talán a mai békés megmozdulás valóban békés lesz és bízom benne, hogy a hatalmas tömeg csak verbálisan, de hatalmas erővel fog elindítani valami változást, ami ezt a szétrohadását a hatalomnak elősegíti. Talán ez a fajta arculat váltás, erősebb egy véres forradalomnál, amiket eddig mindig levertek, szétlőttek, megnyomorítottak. Talán. Én mindenesetre imádkozom, hogy így legyen!!!!!! És most indulunk az Operához. =)

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

polpetti 2018.04.12. 16:09:29

Vicces, hogy ez a jóslat mindig változik, még az is, ami a múltban történt.

Bejegyzés: NYIRKAI JÓSLAT 2015-2018

ARANYGYÉMÁNTMAG (törölt) 2018.04.12. 16:08:37

CSODÁLATOS LEGESLEGTISZTÁBB ÉLÉT MELEG SZERETETTÉVEL ÉS BÉKESSÉGÉVEL:

A ZENÉLŐ SIVATAG TIGRISE NEM KÍNA.
HANEM EGY ÉLŐ EMBER.
ÉGY MAGYAR NŐ.
AKI VÉGIG ÉLTE EZT A KORSZAKOTT.
VÉGIG CSINÁLTA AZ ÉGI DOLGOKAT - FÖLDI DOLGOKAT.
CSINÁLJA ÉS TESZI FELADATÁT.

MINDIG A MAGYARSÁG ÉRDEKÉBEN.
HISZEN NEM LETT VOLNA AKKOR A BALATONÖSZÖDI BESZÉD KISZÍVÁRGÁSA - HISZEN ÚK ŐSANYA MEGTETTE AMIT ÍGÉRT.
MINDIG ODA ADJA ANNAK AZ IRÁNYÍTAST ANNAK AKI TUDJA MIT KELL TENNIE.
NEM EMBERI ÉSSZEL GONDOLKODIK.
HANEM A LEGESLEGTISZTÁBB - ÉLET MELEG SZERETETTÉNEK LEGESLEGNAGYOBB NAGY ÉDESANYA - A LEGNAGYOBB LEGCSODÁLATOSABB ÉLET MELEG SZERETETT LEGNAGYOBB FORRÁS SZERETETTÉVEL.
AKI MEGÉRTETTE - HOGY MINDIG ÚGY KELL CSELEKEDNIE - HOGY AZ NEM LÁTVÁNYOS.
DE KÉSÖBB AZ LÁTVÁNYOSAN MUTATKOZIK MEG A FÖLDI DOLGOKBAN.

MOST IS DOLGOZIK MENTI AZ EMBERRKET ÉS A LELKEKET.

MERT ÚJ TISZTA ÉLET MELEG SZERETETÉTT SEGITI MEGVALÓSÍTANI MINDEN TESTBEN ÉS LÉLEKVE.

Bejegyzés: NYIRKAI JÓSLAT 2015-2018

Kéri Zsófia 2018.04.11. 14:36:51

Sajnos a mostani helyzet fényében, se Putyin sem Orbán nem bukott el, sőt hatalmasabbaknak tűnnek mint valaha. Persze ezt csak a választási eredmények mutatják,jól tudjuk az egész illegitim, de mégis,olyan mint egy rémálom amiből nem tudok fölébredni :( Hogyan éljünk így? Mi lesz a gyermekeimmel? Nagyon el vagyunk keseredve...

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

Evamaria · http://www.logoszvilag.hu 2018.04.10. 18:28:48

@KillerFrost: Kedves Lilla!
Szerintem sokunknak leesett az álla a 2/3-os "győzelmen"!Én személy szerint biztos vagyok abban, hogy ez az eredmény lehetetlen, nem igaz!
Az utóbbi hetekben már lehetett érezni, hogy valamire készül a Fidesz és szinte biztos voltam benne, hogyha nyer, akkor az nem tisztességes győzelem lesz.
Elárulok neked valamit! Az elmúlt 2 hónapban már nem bírtam a kíváncsiságomat uralni és megkérdeztem a tarot kártyától a választás eredményét. Sajnos a kártya egy az egyben mutatta Orbán győzelmét. De van jó hírem is! Kétszer kérdeztem ezügyben a kártyát és mind a 2x szinte ugyanaz jött ki (2. kérdezés tegnap történt).
Bár csalás útján most nyert, de a királysága hamarosan összeomlik. A kártya hihetetlen nagy összeomlást és katasztrófát jelez Orbánnak és a pártjának. Magyarországnak pedig egy új élet kezdetét, változást, sorsfordulót.
Orbán jelenleg egyetlen dologtól fél: elveszik tőle a hatalmat.
No és kiktől retteg? A fiataloktól!Magából indul ki... tudja, hogy mire képesek a fiatalok. Ha a fiatalok összefognak és egységet alkotnak, akkor biztosra veszem, hogy a magyar nép melléjük áll.
Orbánt és bandáját sokan gyűlölik (pl. a jelzáloghitelesek, akiket földönfutóvá tettek, az egészségügyi dolgozók, a diákok, a tanárok, a munkanélküliek, a külföldre kényszerült hazánk fiai, akik itthon nem tudtak megélni...)
Ezt az embert választással/szavazással nem lehet eltávolítani a jelenlegi pozíciójából. Ahhoz, hogy megszabaduljon tőle a nép sokkal drasztikusabb megoldás szükséges (ami be is fog következni).
Csupán egyetlen kérdés aggaszt: Ki legyen helyette? Erre a kérdésre pedig senki nem tudja a választ, hiszen ma nincsen olyan ember a politikában, akire azt lehet mondani, hogy az országunk és népünk érdekeit képviseli.

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

KillerFrost 2018.04.10. 17:46:47

Kedves Evamaria!
Bevallom eddigi 25 evem alatt nem sokat foglalkoztam a politikaval, ugy voltam vele, hogy engem ez nem erdekel, nem ertek hozza, viszont a jelenlegi kormany undorito tevekenysege felett mar en sem tudtam szemet hunyni. Egyre jobban beleastam magam a kulonbozo botranyokba, korrupcios ugyekbe - amit utolag kicsit banok is, hiszen csak meg jobban elment a kedvem az elettol kicsiny orszagunkban...``Utazasom" soran talaltam ra a blogodra, megpedig erre a cikkre, amit nem egyszer, nem ketszer olvastam el. Bevallom, hogy erre az irasra egy apro remenysugarkent tekintettem es tenyleg biztam benne, hogy itt lesz valami valtozas. Barhova mentem, barmilyen uj barati tarsasagba, munkahelyre meg a csaladon belul is kb mindenki egyet ertett, hogy ennek a bunozo bandanak mennie kell. Aztan jott a hodmezovasarhelyi eset, ami meg nagyobb remenyt adott es bar a hatalmas ellenzeki osszefogas elmaradt, azert biztam benne, hogy legalabb a 2/3 nem lesz meg. Ilyen undorito gyuloletkelto felelemre felepitett kampannyal? Alhirekkel, hazugsagokkal, agymosassal es normalis program nelkul??!! Aztan eljott a szavazas napja ahol rengetegen reszt vettek, minden oraban orultunk hogy mennyivel nott a reszveteli arany - hiszen sok helyen irtak, hogy a magas reszvetel az ellenzeknek kedvez. (es igen, az ellenzek kozott is boven vannak olyanok akiknek nem adnam a kezebe az orszag sorsat, viszont ugy voltam vele, hogy valahogy muszaj megakadalyozni, hogy ezek ujra hatalomra keruljenek). Sosem fogom elfelejteni azt a pillanatot amikor tobb oranyi varakozas utan az egyik elo musorban csak igy a semmibol felugrott a kep az eredemenyekrol. 134 narancssarga kis kockat lattam es nem hittem a szememnek. Meglett a 2/3 amitol mindenki rettegett. Hogy lehetseges ez?? Milyen orszagban elunk? Ennyire hatasos volt ez a ``kampany”?? Nem hiszem el, hogy ilyen sok megtevesztheto es/vagy megvasarolhato ember van Magyarorszagon. Ma kedd van es mindenhol azt olvasom, hogy ez az elsopro nyereseg lehetetlen, raadasul feny derult tobb csalasra is a valasztas soran. Allitolag ujraszamlalas lesz de ketlem, hogy barmilyen pozitiv eredmenyre lehet szamitani. Bejelentettek, hogy megszunik a Magyar Nemzet, a Lanchid radio…es ez meg csak a kezdet…Nagyon sokan ketsegbe vagyunk esve. Foleg olyan fiatalok akik tenyleg szeretnenek a sajat hazajukban boldogan elni. Kivancsi lennek a velemenyedre errol es megkoszonnem ha tudnal valami tanaccsal szolgalni, hogy hogyan tovabb ebben a remenytelen helyzetben :( Koszonom, Lilla.

Bejegyzés: ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

Evamaria · http://www.logoszvilag.hu 2018.04.02. 19:42:03

@mr ?????: Kedves mr???!
Én pedig teljesen egyetértek veled!

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2018 HALLGASS A SZÍVEDRE!

mr ????? 2018.04.02. 19:39:56

Kedves Evamaria!

Egyetértek azzal,amit a blogban leírtál. Én a NEM MENNI opciót tartom (ha nem is a legjobb),de a tiszta lelkiismeret szempontjából megfelelő döntésnek.
Orbán és bandája nagy kárt okozott az országnak, mint az előző kormányok is. Én a többi párttól sem feltételezek sok jót.
A parlament szerintem már rég óta egy "comedy club"/színház. A választási kampány csak egy színjáték,amit a gondolkodó ember észre vesz. Oszd meg és uralkodj taktika az egész!

A Nyirkai jóslatban van egy rész,ami erre utal:

"Forgácsolódik a nemzet, sem az országló,sem a pártütő nem érti föladatát. Nem nyilat tör,hanem gátol. Amaz meg dölyfösen országol."

Remélem idejében felébred a Magyarság ebből a "Divide et impera" betegségből és összefogunk végre!

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2018 HALLGASS A SZÍVEDRE!

Evamaria · http://www.logoszvilag.hu 2018.03.19. 19:39:22

@Aramis Patmosz: Kedves Aramis Patmosz!
Biztos vagyok abban, hogy Orbán és pártja már régen megbukott, hiszen sokan látják, hogy mivé lett az ország és az életszínvonal az elmúlt 8 év alatt (na nem mintha addig dúskáltunk volna a bőségszarujában). A többség utálja, mint a ... de mivel tudjuk, hogy ez a választás nem a korrektségről és becsületességről szól, így feltételezem, hogy a szavazás eredménye nem az emberek valódi akaratát fogja tükrözni. Itt most nem a szavazó polgárok döntenek, a választás eredménye úgy vélem, hogy már megvan.
Tehát, hogy tiszta legyen: Nemcsak úgy érzem, hanem tudom, hogy megbukik (már régen megbukott), de a tisztességtelenséget naponta bizonyító csűrhe most mitől lenne becsületes és miért ne venné meg a hatalmat?! Ebben az országban jelenleg minden megvehető, kicsalható és az emberek többsége korrupt...
Tudjuk, hogy a népnek kenyér és cirkusz kell, amit meg is kap az Erzsébet utalvánnyal és a téli rezsicsökkentéssel, valamint a különböző választási hazugságokkal.
A "legkisebb fiú", ahogy Te írod, ugyanarról a tőről fakad, mint az eddig lehetőséget kapott pártok és vezetőik. Az egyik 19 a másik egy híján 20, ahogy mondani szokták...
Ha a történelemben visszatekintünk (még ha javarészt hazugság is), akkor egyértelmű, hogy itt már békés megoldás nem létezik. Számomra kristálytiszta, hogy teljesen mindegy, hogyan nevezik a pártokat és kik a vezetőik, egyikük sem fogja soha az életben az országunk és népünk haladását szolgálni.
Ha megnézed a Nyirkai Jóslatot, akkor láthatod, hogy a Kiskanász újra mászása után nem ír új/másik hatalomra jutóról, tehát a jelenlegi disznópásztortól szavazás útján nem hiszem, hogy el lehet venni a hatalmat (legfeljebb csak gyengíteni). Őszintén szólva nem hittem, hogy ennyi ideig tűri a nép ennek a törpe diktátornak a kapzsiságát és gyomorforgató viselkedését. Bizonyára annak is oka van, ha még hatalmon marad, de ebből arra következtetek, hogy neki és bandájának jut az a megtiszteltetés, hogy megismerheti a nép haragját és elsöprő erejét.

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2018 HALLGASS A SZÍVEDRE!

Aramis Patmosz 2018.03.19. 18:22:21

Kedves Evamaria!
Úgy látom, Te is bizonytalan vagy, hiszen 10 nap eltéréssel más és más a véleményed. 03.07-én még azt írod:
" Én még mindig úgy érzem, hogy megbukik...", ám 17-én már ezt: "Ahogy elnézem most még "kicsalja" (megveszi) magának a hatalmat kerül, amibe kerül..."

Ma reggel kaptam a linket, ami alapján először "tévedtem" az oldaladra, azóta olvasom a bejegyzéseidet, és most 16ó 40 van. Eddig szinte minden gondolatoddal egyetértek, (kedvelem és osztom), kivéve ennek a bejegyzésnek a végkövetkeztetését: "Mindenkinek saját magának kell eldönteni, hogy megy szavazni vagy nem. Mivel nincsen vezetésre alkalmas jelölt, így teljesen megértem azokat, akik inkább otthon maradnak, és nem asszisztálnak a gengszterválasztáshoz.
Orbán Viktor és pártja előbb-utóbb úgyis elbukik és hasonló sorsa lesz az összes megélhetési politikusnak és kizsákmányoló söpredéknek..."
Véleményem szerint nem bízhatunk mindent az időre (és a "felsőbb hatalmakra), hanem magunknak is tenni kell valamit, --- ha már ébren vagyunk. (Segíts magadon, Isten is megsegít!) Különösen azért nem, mert még négy év rablást, államterrort nem bír ki az ország és a nép kiheverhetetlen vérveszteség nélkül. A Nyirkai Jóslat "záradéka" is nyitva hagyja a lehetőséget egy békésebb megoldásra. Magad is leírtad többször, hogy a türelem és blöcsesség...stb. Ki kell próbálni az utolsó olyan verziót is, amelyiknek még nem volt alkalma bizonyítani se pro, se kontra. Rosszabb nem lehet, mint az, hogy ezek maradnak, viszont van némi esély, hogy betartanak valamiket az ígéreteikből, feltéve, hogy akkora támogatottságuk lesz, amellyel elegendő erőt is tudnak felmutatni. Nem vagyok egy elszállt Jobbik-fan, és nagyon el tudok képzelni sokkal "jobbikat" is, --- de nincs. Ebből kell főzni. Ha csak a negyedét lesznek képesek megvalósítani (a hatalmas ellenszélben, az aláaknázott terepen), a kiválóan megírt , bárki számára elérhető, ezért utólag tételesen is számonkérhető programjukból, már annak is örülnünk kell. Nekem nem kell bemutatni,(és fikázni) a Jobbikot. Belülről ismerem. de, és éppen ezért bizton állítom, messze-messze nem olyan züllött, korrupt, mint az eddigi országvesztők. Mindegyik háromszor volt hatalmon (mint a mesebeli három próba), de mindegyik, mindannyiszor visszaélt vele. A "legkisebb fiú" is megérdemel legalább egy esélyt! Mutassa meg mire képes, mennyire őszinte, --- legalább addig, míg a "szakrális vezető" kinövi a gyerekcipőt", és színre lép. Most még egyébként sem alkalmas (érett) az idő erre. Hamar megfeszítenék Barabbás helyett. (Lásd, mit művelnek Márky-Zay Péterrel jobbról is balról is.) Nem annyira érzelmi, hanem sokkal inkább logikai alapon Vonával értek egyet, hogy az LMP-vel és a Momentummal koordinálva próbálja meg a nem is annyira lehetetlent. És, ha van némi szerencsénk is, akkor a Jóslat záradékából a kedvezőbb verzió fog megvalósulni: "Minden jövendölés ókumálás (következtetés), a múltat meg jelent összekötő vonás folytatásán, a jövő felé. Megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztatható..." --- Hát ehhez tegyük hozzá ami tőlünk telik!

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2018 HALLGASS A SZÍVEDRE!

Evamaria · http://www.logoszvilag.hu 2018.03.17. 16:28:23

@Syberia5: Ahogy elnézem most még "kicsalja" (megveszi) magának a hatalmat kerül, amibe kerül, hiszen az adófizetők pénze abból meg semmi sem drága. Lehet, hogy áprilisban még diadalittasan integet az általa irányított médiákban, de mint tudjuk magas lóról lehet jól pofára esni. Az ő sorsában ezek szerint nem a csendes bukás van megírva, hanem a véres vereség...

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2018 HALLGASS A SZÍVEDRE!

Evamaria · http://www.logoszvilag.hu 2018.03.07. 06:41:08

@dundyvega: Én még mindig úgy érzem, hogy megbukik... az emberek nagyon gyűlölik. Sok dolgot hallani arról, hogy az embereket hogyan kényszerítik arra, hogy a Fideszre szavazzanak.
Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy hol van a Király, szerintem jelenleg még nincsen Magyarországon.Bízom benne, hogy most már hamarosan megjelenik, mert nagy szüksége van az országunknak és népünknek rá.

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2018 HALLGASS A SZÍVEDRE!

dundyvega 2018.03.07. 06:23:45

Akkor mégse lesz bukás, ahogy a lenti cikkedben jövendölted?

tudatraebresztes.blog.hu/2017/07/16/orban_viktor_es_a_fidesz_bukasa

Mikor ébred fel már népünk, és veszi kezébe ismét a sorsát? A nyirkai jóslat hamarosan megjelenik a méltó uralkodó, akire önként bízzák majd rá az emberek a hatalmat, aki felvirágoztatja Magyarországot. Hol van ez az ember, hol van a király?

Bejegyzés: VÁLASZTÁS 2018 HALLGASS A SZÍVEDRE!

Evamaria · http://www.logoszvilag.hu 2018.02.10. 17:18:40

@Azumi: Köszönöm a megfontolásra érdemes hozzászólásodat!

Bejegyzés: "ZENÉLŐ SIVATAGOK TIGRISE" - NYIRKAI JÓSLAT

merI 2018.02.10. 17:15:28

ARMAGEDDON UTÁN = SPIRITUÁLIS KOR 2050KÖRÜL KB:
magyarország első királya akit Kölnben koronáz a pápa az osztrákkal meg a bajorral a mutáns maradékból.

Fején vaskorona,
mely a vállát nyomja,
egyszer elárult már,
egyszer visszavonta.
Pannonföldre lépett
Keletrôl az ördög,
s a nép megválasztja,
kit nemrég megdöntött.

MAGYAROSZÁG MÁSODIK KIRÁLYA:

Ötven esztendô lejártán új világ lesz,
a magyarok végre kézbeveszik sorsuk.
Nem a pénz lesz az úr, hanem a munka,
a törvény az uzsorásokat sújtja.
Az ország még sokáig nem lesz gazdag,
de többé senki sem hal éhen,
a néppel új királyt is választatnak,
s kezdôdik elölrôl minden, mint régen

2080-ra együtt lesznek a magyarok:

Az Erdôn túl él az ország jobbja,
de számában kisebbik része,
földjét az erôsebb elrabolja,
ezeregyszázból nyolcvan évre.
Már csupán nyelvében él, de él még,
s gyarapszik, míg Erdôn innen fogynak,
az ô küzdelmük hozza el a békét
és egységet minden magyaroknak.

Keresztény Birodalom lesz Angliától -Oroszországig később kínáig.

Akétezredik év után hamar
nagy lesz az ország és erôs,
visszatér hazájába mindegyik magyar,
s magyar földben nyugszik minden ôs.
De a magyar föld része lesz a nagynak,
erôs királyság, melynek nincs határa,
a keresztények farkasai már nem ugatnak,
Krisztus ellenségeit a föld kizárja.

NAGY KIRÁLY ÉS AZ UFÓK:2100 UTÁN!!!!

Jön majd egy ember, a második
millenium után, ki felette áll
minden torzsalkodásnak: Ô lesz az itt,
ki Pannonföldrôl Istenhez kiált,
és Isten meghallgatja imádságait.
Ô lészen az, kinek uralkodása folytán
Pannnónia ismét erôs lesz és gazdag,
nagyobb lesz, mint akármely szultán,
az ô szavára minden országban adnak,
s önként kezére bíznak minden hatalmat.

Jön új nemzedék, mely erôs lesz,
és nem szégyenli többé, hogy magyar,
a vének nemzedéke önmagán erôt vesz,
s nemcsak önmagának túr és kapar.
Erkölcsében megújul majd az ország,
és végre büszke lesz minden fia,
mert ámulatba ejti egész Európát
ezerszáz évnek elteltével Pannónia.

Zöld, keresztény világ lesz ufótech-el, szabadsággal és egyenlőséggel, akkor lesz ufótech, addig csak egymást írthatjuk.

A második ezredév után
Pannónia váratlan erôre kap,
királyok gyûlése lesz Budán,
de császáruk magyar marad.
Kelet s nyugat központja lesz,
egy évszázadra legyôzhetetlen,
szembeszállni velük nem érdemes:
uralkodik a Lélek és a Szellem.

Bejegyzés: 2018 A SÖTÉTSÉG ÉVE