Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző: Evamaria

ebredj_m.jpg

         Logosz Világ Blog

Elérhetőség

Bejegyzések

CIKKAJÁNLÓ

mi_lesz_veled_magyarorszag_2024pr.png
2023_ev_elemzese_numerologia.png

aramemeles_2022_sc.jpg

birka_szavazas_2022ben.jpg

covid_vakcinahalal.png

orbanvirus2021.jpg

bankcsod_hitelmoratorium_miatt.jpg

koronavirus_szimbolikaja.jpg

   virus_lelki_oka_2020.jpg

nyirkai_joslat_2018.jpg

YouTube csatorna

 

 

Címkék

kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

2017.07.16. 17:40 :: Evamaria

Többen kérdezik tőlem, hogy mi várható a közeljövőben Magyarországon és milyen kilátásai vannak Orbán Viktornak a 2018-as választáson.  Az egyre nagyobb érdeklődésre való tekintettel a születési képlete alapján elkészítettem a jelenleg még regnáló miniszterelnök személyiségelemzését és belekukkantottam a sorsútjába is.
Elöljáróban csak annyit: Ahogy jelenleg állnak a dolgok Magyarországon közel sem vagyok biztos abban, hogy Orbán Viktor eljut a választásig, de ha mégis, akkor a „jelek szerint” nagy bukásra számíthat. 
Ami pedig Magyarországot és a lakosságát illeti, igen nehéz időszaknak nézünk elébe, mert a rabszolgaságból a szabadsághoz vezető út szenvedéssel, megpróbáltatásokkal és áldozatokkal van kikövezve. 
Ezzel az írásommal nemcsak Orbán Viktor személyiségére és közeljövőjére szeretnék rávilágítani, hanem valamelyest a világot irányíró háttérhatalom okkult tevékenységére is.  Hisszük, nem hisszük, a numerológia, az asztrológia és a mágia igen fontos kelléke a politikának és a világhatalomra törekvőknek.Ősidők óta minden uralkodónak volt legalább egy olyan „különleges képességekkel” rendelkező tanácsadója (varázsló, táltos, sámán, orákulum, asztrológus, jövőlátó stb.), akihez bizalommal fordult, s kinek adott a szavára. 
Ez most is így van, hiszen kormányfők, politikusok, bankárok és más vezető beosztásban lévő emberek keresnek fel asztrológust, asztromágust és egyéb tehetségeket azért, hogy megtudják milyen lehetőségeket és életeseményeket tartogat számukra a közeljövő. 
A pénz és a hatalom iránti sóvárgás azonban ezt a területet is megfertőzte, ugyanis ma már a kérdezők nemcsak tudni akarják a jövőbeli eseményeket, hanem különböző energetikai módszerekkel befolyásolni és irányítani is kívánják azokat.
A hatalomra törekvők sötét oldalt szolgáló mágusai pedig megtesznek mindent a káosz növelésének és fenntartásának érdekében. Nem középszintű spirituális egyénekről van szó, hanem komoly okkult tudással rendelkező mestermágusokról, akik soha nem lépnek a nyilvánosság elé, ugyanis hírnévre nem, csupán pénzre és a Sátán elismerésére szomjaznak.
Nem lenne az okkult tanácsadásban és a mágiában semmi kivetnivaló, ha a beavatott a világ haladásán és jobbításán munkálkodna s nem az emberiség butításában és pusztításában segédkezne. 
Már régen nem titok, hogy a Fidesz állandó asztrológia tanácsadót tart fenn havi több százezer forintért. Ez az információ azonban csak egy odadobott csont a médiának és az ellenzéknek, amin lehet rágódni valamint figyelemelterelés arról, ami a valóságban történik. 
Sokkal komolyabb okkult munka folyik Fideszéknél a vezér hatalmának fenntartása érdekében, mint a csillagok állásának figyelése és a közeljövő fürkészése. Ennek a háttérben zajló okkult tevékenységnek pedig már nem havi százezrek, hanem több millió forint és egyre több emberáldozat az ára…
Példaként most csak egy olyan energetikai módszert mutatok be, amely az Orbán-hatalom erősítésére és fenntartására irányul, s ami haladott spirituális személy(ek) közreműködésére utal.

Mi az? 
Minden ember szereti, a nap minden percében mozgásban van (adják-kapják, azaz áramlik), és manapság sokaknak kevés vagy egyáltalán nincsen belőle?
Ez az 1000 Ft-os bankjegy!
No, és kinek az arcképe van az ezresen? 
Igen, elvileg Magyarország utolsó apostoli királya Mátyás látható a bankjegyen. De vegyük csak szemügyre jobban azt az arcot!
orban_ezer_forintos.jpg
Akárhogy is nézem, az arckép kísértetiesen hasonlít Orbán Viktorhoz. S mit tesz Isten egészen „véletlenül” a kék ezres abban az évben lett országos fizetőeszköz, amikor Orbán először hatalomra került (1998).
Napjainkban már nem sokat ér ezer forint, de ez esetben nem is az értéke számít, hanem a bankjegyen lévő szimbólumok és a számok energiáinak rejtett mondanivalója.
Az egyes szám a kezdet, a hatalom és az uralkodás energiáját hordozza magában, melyet a három nulla triplán megerősít.
A kék szín szintén a hatalom és az akarat energiáját sugalmazza.
A pénz hátoldalán látható visegrádi Királyi Palotában lévő kútnak, amely Herkules harcát és győzelmét jelképezi a Lernai Hidra felett, megint csak megvan a maga szimbolikus jelentése és energetikai hatása. 
Milyen energiákat közvetít a magyar nép kollektív tudattalanjába az 1000 Ft-os?
Mindenekelőtt tudni kell, hogy maga a pénz – címlettől függetlenül – mindenki számára egy jól látható energiaközvetítő eszköz. Ahogy a testben a tápanyagokat a vér szállítja a sejtekhez, ugyanúgy juttatja el a pénz is az energiát a társadalom minden egyes sejtjéhez.
Orbán az ezresen (álcázva, álruhában) apostoli király képében tetszeleg sugalmazva ezzel a népnek uralkodói mivoltát, hatalmát és mindenek felettiségét. 
A leggyakrabban használt és energetikailag a leginkább hatalmat jelképező országos fizetőeszköz által (is) igyekszik tudatosítani a magyar lakossággal, hogy „a pénz hatalom és a király én vagyok”. Így gyakorlatilag olyan energiát áramoltat folyamatosan, amivel szinte bevési a nép tudatába, hogy ő Magyarország egyelten vezetésre alkalmas uralkodója, aki korlátlan és megdönthetetlen hatalommal rendelkezik. 
Egyrészt nevetséges, hogy Orbán Mátyás Király képében parádézik, másrészt viszont briliáns energetikai manipuláció, mely egyfajta bizonyítéka annak, hogy a tudatlan emberek elméjét milyen módszerekkel lehet észrevétlenül befolyásolni és irányítani. 
(Maga az alapötlet azonban nem új, mert ezt az energetikai módszert már régen alkalmazza az amerikai egy dollároson a szabadkőművesség!)

A pénz hatalom… 
Gazdag emberekről alkotott materialista képből fakad az a hamis és felszínes elképzelés, hogy a „pénz hatalom”.
Ez a hit a hatalomra törekvő embernek erőt ad ugyanis ez egy önmagát erősítő elv mely alapján a személy azt feltételezi, hogy pénzzel az élet jobban irányítható. Az így gondolkodók tudattalanul kevésnek és értéktelennek tartják magukat. Fogalmuk sincs arról, hogy az e fajta hatalom csupán illúzió s mulandó! 
A hatalom iránti sóvárgással egy időben megjelenik a kapzsiság. A kapzsi ember mohó vággyal kapkod minden után, hogy növelje és birtokolja a megszerzett javait. Ez egyfajta hiány-megnyilvánulás – általában a gyermekkorban átélt szeretethiányáé.
A kapzsiság a személy tragikus és szerencsétlen próbálkozása arra, hogy betöltse azt az űrt, amit a szeretethiánya okozott életében, így pótszerekhez folyamodik, melyek közül a pénz (hatalom) az egyik legnyilvánvalóbb.
A pénzimádó ember énközpontú, egocentrikus és nincsen tudatában annak, hogy a pénz jó szolga, de rossz gazda.

Közeleg a 2018-as választás, s ez alkalomból felhívom az Olvasó figyelmét egy fontos momentumra!
A Fidesz-kampány idején Orbán a beszédeiben gyakran használ misztikus képeket és analógiákat valamint előszeretettel idéz a Nyirkai Jóslatból. Ne tévesszen meg senkit a csillagok állására és a Nyirkai Jóslatra való hivatkozásai!
Csakhogy tiszta legyen azok előtt is, akik nem ismerik a próféciát:
Tény, hogy szó van a jóslatban Orbánról és az udvartartásáról, de nem igazságos, becsületes és főleg nem apostoli királyként, hanem csupán „Kiskanász”, azaz disznópásztorként, aki
„Szívében király, álmaiban császár. 
Szépen szól, rondán cselekszik. 
Zsákja feneketlen.”
„Koronát áhít.”

A szolgáiról pedig így szól a jóslat:
„Sehonnai bitang árulók ínségbe, romlásba döntik a nemzetet.”

Nem tudom, ki, hogy van vele, de szerintem egy disznópásztorból soha nem lesz apostoli vagy szakrális király. A trónbitorlás, a nép sanyargatása és szándékos pusztítása azonban főben járó bűnnek számít még a héber és a mai keresztény (kereszténydemokrata) vallásban is.

ORBÁN VIKTOR született: 1963.05.31.
Az elemzést nyilvánosan megadott személyes adatok alapján készítettem el. Az elemzett személy soha nem volt (és nem is lesz) a kliensem, tehát semmiféle diszkréció és titoktartás nem kötelez vele szemben.

orban_viktor_bukasa.jpgOrbán Viktor vezető típus, erős akaratú uralkodó jellem. 
Vezetőként képességeit a világ jobbítására kellene használnia és inspirálni másokat, hogy a legtöbbet és legjobbat hozzák ki magukból. 
Minden adottsága megvan ahhoz, hogy példaértékű jó miniszterelnök legyen, azonban énközpontúsága ezt nem teszi lehetővé.
Mára születési energiáinak majhogynem a legalját éli, büszke, egoista emberré vált, aki mindenkitől felsőbbrendűnek tartja magát. 
Mivel jó ideje vezéregyéniségének abszolút a negatív minőségű energiáit éli, így agresszív, önző, diktatórikus módszerekkel irányító, öntelt „ki, ha nem én” miniszterelnök vált belőle, akit tisztelni nem lehet csak legfeljebb félni tőle. Érzelmileg és anyagilag nagy manipulátor, szereti félelemben tartani a körülötte levőket, főleg másokon és nem másokért uralkodik. 
Az érzelmei rabja, saját kétség és félelemérzéseinek csapdájában vergődik. 
Ikrek jegyben születettként kétféle természete van, ami állandóan hadakozik benne s ezért folyamatos idegfeszültségben él, melyet kivetít környezetére. 
Spirituálisan fejlett lelkét személyisége olyan szinten anyagba láncolta, hogy az nem tud a magasztos értelemben kibontakozni. Istennek vagy valami világmegváltónak (királynak) képzeli magát és ebben a tudatban él. 
Személyisége a sötét erőt szolgálja, igazi fekete mágus, beszédével és szónoklataival mesterien kábítja el hallgatóközönségét (környezetét, szolgáit és a népet).
A kétség, az aggódás és a félelem folyamatosan jelen van az életében, egyszer határozott, máskor bizonytalan gyakran nem mérlegel, meggondolatlanul hoz döntéseket és cselekszik. 
A mozgás lételeme, a nagyváros, az állandó zaj, a rohanás és a nyugtalanság embere. Feszültséggel teli (mindig ideges) személy, aki megállásra képtelen, beszédközben erősen gesztikulál, mozdulatai idegesek. 
Ne tévesszen meg senkit a nyugalmat és vagányságot sugalmazó zsebre dugott kéztartása! E testtartással egyrészt visszafogja a gesztikulálást másrészt a jó neveltségének hiányát és a pökhendiségét jelzi, valamint jele annak is, hogy nincs önbizalma. A zsebben tartott kezek kifejezik azt is, hogy pénzember – kezeivel állandóan szorosan tartja a ruházatán azt a részt, amelyet feneketlen jelzővel lehet illetni.
Nem egyenes ember, teljesen másként beszél, mint, ahogy cselekszik. Egy időben többféle világszemléletet, nézetet, eszmét képvisel (pl. a Parlamentben a kereszténydemokratákkal koalíciózik, a zsidókkal való találkozáskor kipa van a fején, a választási kampány idején a Nyirkai Jóslatból idéz…)
Nem átlagember, intelligens, jó kommunikációs készséggel rendelkezik, nagyon jól ki tudja magát fejezni, ám folytonos beszéde csak frázistömkeleg, ravaszkodás és hazudozás. Improvizáló képességével a negatív irányzatait, törekvéseit pozitívvá alakítja (pl. reklámszövegekkel: „Magyarország jobban teljesít; Magyarország erősödik; Senkit sem hagyunk az útszélén” stb.).
Komoly megszállottsággal és prédikálással próbálja meggyőzni magát valamint embertársait elképzelései és cselekedetei helyességéről.
Tanítói és mindentudó szerepbe képzeli magát, mert úgy hiszi, hogy csak ő tudja mi a helyes gondolkodás és cselekvés továbbá szilárd meggyőződése, hogy kizárólag ő teheti jobbá az emberek és az ország életét. 
Kiváló közvetítő, mely esetében jelenleg már csak a negatív energiák közvetítésére korlátozódik.
Logikája kitűnő, könnyen tanul, találékony, nagy képzelőerővel rendelkezik és intuitív. Képzelőerejével különös meglátásai vannak, igyekszik önálló, új eszméket teremteni.
Fizikai munkát nem végez, leginkább az elméje, az írás és a beszéd a munkaeszköze. 
Társak nélkül képtelen az önmegvalósításra. Egyedül semmit sem tud megvalósítani, csak elvekben kreatív, javarészt cselekvőképtelen.
Érzelmileg és intellektuálisan képes feltüzelni/fellelkesíteni az embereket, a munkát viszont mindig más végzi el helyette. Csak addig működik együtt másokkal, amíg haszna van belőle. Karrierista és kapzsi, mindig többre vágyik és semmivel sem elégszik meg. Sok minden érdekli, de semmihez sem ért igazán viszont megvan győződve arról, hogy mindent jól tud, és alaposan ismer. 
Leginkább felületes, csak a látszat számít neki a dolgok mélyét és lényegét nem látja. 
Fontos számára a siker, az elismerés és a népszerűség, szereti ha sztárolják. Mivel a látszat embere, ezért nem számít neki, hogy mit gondolnak róla vagy tömegesen gyűlölik, a lényeg, hogy a jelenlétében elismerjék, csodálják, és az egekig magasztalják. 
Másokkal szemben határozott, nem tűr ellentmondást és nincs benne tolerancia, ezért kapcsolataiban sok konfliktus adódik.
Állandóan elégedetlen, nem lehet neki megfelelni. Merev, kritikus, nem tud alkalmazkodni.
Érzelmi labilitása kizárja a mély átérzést vagy a másokkal való együttérzést. Vannak ugyan érzelmei, de ezeket igyekszik nem kimutatni. 
A lényeg (ország, nép, emberek) maga nem érdekli, csak az eszköz és az út fontos számára, amely az önös céljához vezeti. Ha ad (pl. rezsicsökkentés, nyugdíjasoknak étkezési utalvány stb.), azt soha nem jó szándékból teszi, hanem célszerűségből – az önzetlenséget nem ismeri. 
Szereti a pompát. Számára az egyetlen érték a pénz, mindent ebben mér (nem ő az egyetlen ilyen ember az országban). Az anyagi javak gyűjtésével a szeretethiányát és kisebbrendűségi komplexusát próbálja orvosolni.
Tudni akar mindent, de csak a kézzel fogható tények világa és leginkább a pénz és a hatalom érdekli. 
Nem kutatja az okokat és összefüggéseket, mert figyelmét csak az anyagi világ látható dolgai kötik le. Néz, de nem lát, így a különlegeset és a valódi értékeket nem veszi észre és nem érti meg.
Minthogy a felületesség és az elmélyülés hiánya a legfőbb jellemvonása, ezért leginkább olyan hivatás betöltésére alkalmas, amely lelki mélységet, pontos munkát, kitartó szorgalmat, alaposságot nem igényel.
Akaratos és erőszakos személy. 
A „Magyarország jobban teljesít és erősödik” jelmondatok (hazugságok) azt tükrözik, hogy önös személyiség-tudatával erőszakosan törekszik a változásra és a haladásra a hatékonyság pedig a rögeszméjévé vált.
Mivel Orbánnak csak a saját haladása fontos, ezért a maga boldogulását tekinti jó teljesítménynek és erősségnek, melyet kivetít az országra.
Akármilyen szorgalmasan is harácsol, a félelmei miatt az elért eredményeit nem tudja élvezni és hosszú távon megtartani.

Úgy vélem, hogy a fentiekből egyértelműen kitűnik, hogy nem véletlenül választotta Orbán Viktort a szabadkőműves háttérhatalom bábnak!
E szervezet módszerei közé tartozik, hogy már fiatalon felkutatják az ígéretes tehetséges embereket, akiknek támogatják tanulmányait és karrierjét majd hatalomra segítik őket, hogy azok „Paprikajancsi és Kiskanászként” szolgálják rendszerüket.
A szabadkőművesség egyik jellemző irányzata a kettős beszéd, melyet elsősorban a politikusok és a jogászok használnak. Ez alattomosabb, mint a hazugság, ugyanis a kettős beszédű szándékosan vezeti félre és manipulálja embertársait (népet, emberiséget) azért, hogy e szervezet megdönthetetlen világhatalomként működjön.
Néhány politikai vezetőnek (diktátornak) elkészítettem a személyiségelemzését. Az eredmény engem is meglepett, mert az elemzett politikusok közül 35 % az Ikrek jegyében született (pl: Orbán, Gyurcsány, Trump, Horthy, Kadhafi).
A szabadkőművességben az ikrek (Boáz és Jachin) a kettősséget szimbolizálják.
A háttérhatalom szempontjából Orbán ideális miniszter elnökjelölt volt, hiszen születési energiái alapján született vezető, kiváló kommunikáció és szónoki képességével elbűvöli az embereket, hatalom és pénzéhsége miatt pedig bármire képes. Személyiségének ellentétessége és felületessége miatt a háttérből jól irányítható, lenyűgözi az anyagi világ csillogása a valódi értéket és az igazságot nem tiszteli és nem is látja meg. Nem az EGYSÉGRE és a HARMÓNIÁRA törekszik, hanem a viszálykeltésre, a káoszra és az emberi értékek lebontására.

A BUKÁS
Az elmúlt 8 év alatt a napnál is világosabbá vált a látó és gondolkodó ember számára, hogy Orbán és kormánya alkalmatlan Magyarország irányítására. (Ez nemcsak az Orbán-kormányra jellemző, hanem kivétel nélkül az összes meglévő pártra és politikusra is.)
Semmi sem tart örökké, így Orbán Viktor diktatúrája sem! 
A nép nem azért tűri még mindig a miniszterelnöki pozícióban, mert elégedett a munkájával, hanem, mert jelenleg nincs különb tőle, akit a helyére állíthat.
Bukását a tudatlanságának, a tekintély komplexusának, az önteltségének, és a hiteltelenségének köszönheti.   Egyenesen a vesztébe rohan határtalan pökhendiségével és azzal, hogy lenézi az erőviszonyokat, a társadalmi struktúrákat és a rend fenntartását, nem ismeri a mások iránti tiszteletet, semmi sem fékezi és korlátozza cselekedeteit, a társadalmi rendszerhez pedig egyre inkább képtelen alkalmazkodni.
A Soros György elleni médiaakció nem marad megtorlás nélkül! 
Nem mondom bátor dolog a világot irányító nagyhatalmi elittel szembe szállni, na de mindezt ész nélkül tenni balgaság.
Soros, mint tudjuk alapítványa(i) támogatásával „kitaníttatta” majd hatalomra segítette Orbánt azért, hogy kormányával a háttérhatalmat szolgálja. Mostanra a tanítvány elfelejtve, hogy honnan jött nyíltan alázza és hadat üzen a „mesternek”. Megjegyzem, Soros (és társai) sokkal nagyobb és haladottabb okkulttanácsadó csapattal rendelkezik, mint Viktorunk azt el tudja képzelni…
Orbánnak csak abban az esetben lenne esélye Sorossal szemben, ha a magyar nép mellette állna. Csakhogy a nép, de még a politikus társak nagy része is gyűlöli, s nem fogják támogatni sem a politikáját sem a kormányát. Hiteltelenné vált a magyar nép szemében és a nemzetközi politikában is. Olyan emberek fogják hátba támadni, akikről meg sem álmodja.
Bár jelenleg sziklaszilárdnak tűnik a hatalma, mégis igen gyenge lábakon áll. 
Az elkövetkezendő időszakban nagyon sok nehézséggel, csalódással és árulással fog szembesülni, mely folyamatosan gyengíti hatalmát és idegrendszerét (elmeállapotát) – az Orbán királyság előbb-utóbb összeomlik.

Minden embernek vannak pozitív tulajdonságai, így bármilyen hihetetlen Orbán Viktor is rendelkezik valahol mélyen jóval. Most úgy tűnik, hogy csak az alantas tulajdonságai nyilvánulnak meg és kiveszett belőle minden magasztos természet, amit emberinek lehet nevezni.
Ne feledjük, hogy Orbán Viktor is ember és Isten gyermeke! 
Oka van annak, hogy ő Magyarország miniszterelnöke s ez a kormány vérezteti ki hazánkat. Bizonyára ez a diktatúra (is) szükséges ahhoz, hogy az emberek egységtudatra ébredjenek és kezükbe vegyék saját életüket, majd változtassanak a nemzet sorsán is.  
Az Orbán diktatúrából Ébredj Magyarország!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg
 

 

24 komment

Címkék: numerológia jóslat gondolatébresztő szabadkőműves számmisztika összefogás okkult háttérhatalom okkultizmus nemzettudat nyirkai jóslat egységtudat Fidesz Orbán Viktor Magyarország Soros György Tarot kártya ezer forintos

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatraebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr6212628735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cami55 2017.07.18. 17:55:45

tipikus kakukkfioka.

laci_52 2017.07.19. 05:35:28

Először is: ez nem diktatúra!

Másodszor: ha Orbán nem jut el a választásig, hogyan bukik meg? Lemond? Nem hiszem! Leváltja a parlament? Ez sem valószínű! Forradalom lesz? A forradalomhoz forradalmi helyzet kell(ezt nem ismerte fel Che Guevara, ez okozta a bukását!), ami most nincsen kis hazánkban!

Harmadszor: ki fogja legyőzni a választáson? A Jobbik? Nem elég erős hozzá! Valamelyik másik ellenzéki párt?
Akkora a széthúzás köztük, hogy így nincs esélyük.

Nyugodjunk bele, hogy jövőre normális demokratikus választáson kapjuk a nyakunkba még négy évre Orbánt.

Nem állítom, hogy ez jó is lesz nekünk...

Mátyás Tóth 2017.07.30. 08:23:24

@laci_52: Kedves Laci ! Totál igazad van ,minden úgy van ahogy látod : itt nincs semmilyen olyan helyzet ami változást hozna nincs ütőképes ellenzék van viszont olcsó trükkökkel félrevezetett egyszerű tájékozatlan ,sajnos de ki kell mondani buta manipulálható elég nagy tömegű népréteg !(Oktatás nem véletlenül megy abba az irányba amerre )jövőre még az is nagy szó lenne látva az ellenzéki marakodást ,hogy ennek a fityesz bandának jövőre ne legyen kétharmados többsége legalább a hatalmát ne tudja bebetonozni még
jobban ..

Judit Kohaupt 2017.08.14. 14:43:28

Herkulesre ,szerintem már nem számíthatnak a zsidók ,mivel az egyetlen védelmüket is tőrbe csalva legyilkolták ,mint mindenkit, akik az útjában állnak amióta a világ világ ,legalább is itt a földi életükben,leszületésükben , így a mostani idő ciklus végezete felé.
Ez az ember egy eredeti elmeháborodott, és aki tiszta az már látta 2007-ben is ,de 2010 re minden éles látású embernek ezzel tisztában kellett lennie ,mert addígra már minden látszott és csak egy strucc fejű nem vette észre ,hogy nincs elszámoltatás ,csak staféta bot csere ,csiki -csuki ,ide oda adogatása,CIONISTA BÁBSZÍNHÁZ !!! A Magyarok igaz vezetője Vona Gábor ,aki nem véletlen született Augusztus 20 -án ! Itt lesz a rossz szellem visszapalackozva és így bukik el a sátán Magyarországi patásördöge !!!
orbán viktor egy törpe diktátor ,aki teljességgel meztelen évek óta, és csak a vakok látják királyi szerepben ,míg a tisztánlátó emberek egy meztelen szörnyeteget látnak ,legalább is egy förmedvény lényt ,akit talán nem is ember szült ,hanem valami lelketlen lénytől származik !!!
Bukni fog és takarodó neki végérvényesen és lehet király a sitten ,na ott IGEN !!!
Pusztúljon a sötétség és virradjon Magyarországra a FÉNY ,ragyogja be minden szegletét és teremtményét !!! Magyarokkal az EgyTeremtőIstenAtya a JÓSÁGOS és IstenAnyja és JézusUrunk !,így ki lehet ellenünk ? , SENKI !!!
Pusztúljon a sátán(orbán) és minden megnyílvánulása Magyarországról ,Mária Égi Királynőnk IstenAnya országából és törjön be a FÉNY, melyet JézusUrunk hoz el !!! JÖJJÖN EL AZ ARANYKOR !!!
MAGYARORSZÁG KIRÁLYNŐJE BOLDOGASSZONYUNK ,ÍGY orbán a pátásördög MEHET AHOVA CSAK AKAR !!!

hegyi1944 2017.08.25. 17:13:56

Nem akarom elnyújtani a hozzászólásomat , de annyit szeretnék írni illetve válaszolni tisztelt szerkesztő úrnak,hogy addig örüljön míg Orbán van hatalmon és nem a
szocik! mert ők tényleg hazaárulók és nem a nép érdekeit
védik hanem a saját zsebükről fognak gondoskodni! Még nincsenek hatalmon de már most marakodnak a koncon!Nem
hiszem hogy OV-r annyira hülye lenne hogy egy olyan országot adna át amit ö felhozott!!

Evamaria 2017.08.25. 17:25:52

@hegyi1944: Kedves Hozzászóló!
Először is a "szerkesztő" nem úr, hanem nő.
Másodszor pedig teljesen mindegy, hogy Orbán vagy a szocik - az egyik 19 a másik egy híján 20.
Mert Orbán és csapata nem a saját zsebére dolgozik?
Ha figyelmesen elolvasta volna a cikket, akkor látná, hogy egyértelműen megfogalmaztam, hogy a JELENLEGI PÁRTOK ÉS POLITIKUSOK KÖZÜL KIVÉTEL NÉLKÜL MINDEGYIK ALKALMATLAN AZ ORSZÁG IRÁNYÍTÁSÁRA.
És igen... Orbán valóban "felhozta" eddig soha nem látott módon a szegénységet és a nyomort az országban. Mást nem is köszönhetünk neki csak Magyarország kivéreztetését és az adós-rabszolgaságot.

EgyEdző 2017.08.26. 19:16:21

Látom, a hozzászólásomat kimoderálták, mert nem ütötte meg az önök szintjét...
Kár, mert ugyanazt a módszert alkalmaztam, amit önök...
Megsemmisíteni, lenullázni bárkit bármikor lehet. Az eredményeit elérni vagy felülmúlni... - na ahhoz kellene sok minden, ami a megsemmisítőkből általában rendre hiányzik.

Evamaria 2017.08.28. 16:16:11

@EgyEdző: A moderált hozzászólása az intelligens ember szintjét nem üti meg! Megjegyzem, ez a blog a gondolkodásra és változtatásra képes emberekhez szól és nem a tudatlan párt és politikus cuppantósokhoz.
Ez nem az a fajta oldal, ahol cinikusan és főleg a másik ember ismerete nélkül sértegetjük egymást.
Vegyük személyesre a dolgot? (Mert ön arra vette a moderált hozzászólásában.)
Bár én nem minősítem a személyiségét olyan cinikusan, "setéten" és alpári módon, ahogy azt ön tette a hozzászólásában, ugyanis nem ereszkedem le arra a szintre, amin a szavai íródtak.
Szellemi harcot fegyvertelen emberrel nem vívok!
Miért szól hozzá tudatlanul és mindenféle ismeret nélkül olyan témához, amihez nem ért?!
Semmitmondó nick mögé bújik úgy írja a gáncsoskodó, kötekedő kommentjeit... Ez aztán a korrektség és az intelligencia!
Ön is jó pofizott (szellemeskedett) nekem, ezért had viszonozzam a kedvességét: Ha már "EgyEdző"-ként annyira benne van az edzésben, akkor javaslom az elméjének, látásának és a hallásának az edzését valamint pallérozását is, ugyanis a "felszálló fekete füstből", mely körülveszi a fejét úgy látom, hogy igencsak nagy sötétségben él! És ehhez még "varázsgömb" sem kell!

SZIM 2017.10.27. 18:39:52

Minden kedves blogozó társamat szeretettel üdvözlök!

SZIM 2017.10.27. 18:40:34

Engedelmetelkkel,én idéznék itt egy írt gondolatot,amire rátaláltam valahol.
Ez egy videó volt és a hozzászólások között ez a H.Sz. :

"Ha tudod hogy van háttérhatalom, akkor azt is tudod, hogy a háttérhatalom fizet téged is. Ha magyar forintot használsz, akkor bizony a háttérhatalomnak dolgozol. Ugye nem érted. A magyar forintot, egy magán személy állítja elő, és a magán bankokon keresztül megvásárol mindent, és mindenkit. Mivel ő adja a pénzt, ezért a munkabért is ő adja, tehát kilóra megvásáról. Ha az állam gyártaná a pénzt, akkor az állam adná a béredet, és nem kellenének bankok, vagyis csak egy bank kellene, ami csak az állam tulajdonában van. Mivel a parlamentnek is a magán személy adja a bért, tehát ő fizeti a munkáját a képviselőknek, ezért olyan törvényeket hoznak, amik e magánszemély érdekeit szolgálják, és így az egész ország kifosztását érik el. Ugyan ez a helyzet a kormány minden tagjával. mivel a Kárpát medence a leggazdagabb terület, Szófián, ezért a kifosztását csak átveréssel, csellel lehetett megoldani. Pont ez a pénzügyi csel, az amivel elérik a teljes kifosztást. Levetítve, több millió forinttól fosztanak meg ezzel havonta. Tehát aki gyártja a pénzt, annak van egy magán szervezete, magán parlamentje, magán kormánya, magán rendőrsége, katonasága, magán bírósága, ügyészsége, magán katonasága, és mindezt úgy hiszed, hogy a magyar államé, tehát a tiéd. Akit meg fizetnek, az rabszolga, de erre sem jöttél még rá, pedig egy szabad ember nem kap bért, hiszen nincs rá szüksége, mert a saját munkája fedezi minden költségét, tehát egy szabad ember nem használ pénzt. Az élethez nem kell pénz, mert minden ingyen van. Remélem most már érzékeled, hogy át vagy verve, és ha ezen nem változtatsz, akkor nem fogsz szófián maradni, és ezt veheted kézpénznek, ha annyira kell neked a pénz, és rabszolga akarsz lenni. A pénzzel lopsz, még akkor is, ha egy kiló kenyeret veszel, csak nem tudod hogyan lopsz. A pénz átadásával, és átvételével körbe-körbe mész, és teszel egy hosszú utat, életet, és mindig ugyan oda érsz, nem haladsz előre. Az egész életed felesleges, amíg a pénz körében, a tolvajok körében, amíg bármilyen körben vagy. Itt nem Orbán személye a fontos, hanem az, hogy meg vagy véve kilóra, ahogy Orbán is, csak az ő ázsiója drágább, többért veszik meg, mint téged."

Ha lesz rá igény,akkor a video linkjét is közreadom.

SZIM.

Geonczeol Gyula Felvidek 2017.11.14. 06:19:00

Az iras arrol szol Hogy Soros visszavag. Es akkor kezdodik a szabadsagharc. De az iras nem mondja ki lesz a vezeto. A magyar nep egyetlen eselye gyozni sorossal szemben. Mindenkeppen el akarjak venni a jegybankot, mert ha nem ok ellenorzik kiderul, Hogy nincs rajuk szukseg. Tehat valojaban arrol van szo Hogy orban atadta a gazdasagi miniszternek a jegybankot aki raadasul kepzett kozgazdasz es aki a makro gazdasagot rendbe Tette. Hogy a mikrogazdasag mar ne rendezodhessen Jon a Soros tamadas. A magyar nep pedig meg kell ertse, Hogy ez mar a borerol szol

Judit Kohaupt 2018.01.22. 17:03:03

Én is így gondolom ,csak én még tovább érzem a dolgokat és ,nekem csak az jön le ,hogy itt itt nincs semmiféle orbán-soros összeveszés ,sőt a színfalag mögyött egyben vannak és voltak mindíg is ,sőt netanjahu is támigatja 100%-ban ami ,nagy előny számára ! Legfeljebb arról lehet szó hogy egy tudtajon egymás fejét csapkodják az evezővel mert sűllyed a tutaj és a súlytól,feleslegtől meg kell szabadúlni ,és ett a kűzdelmet látjuk a végkifejletében .habár a céljuk egy és ugyan az ,legfeljebb azon belül nem egyeznek teljesen . Bubkni tuti ,hohy bukik ,hosz a fának is lehullik egyszer csak a levele és éppen idelye ! 2018 ,ha összeadjuk ,lebontjuk duppla egyes ,ami kezdet és vég is egyben ,a nép számára viszont duppla felemelkedés ,az én olvasatomban .

KillerFrost 2018.04.10. 17:46:47

Kedves Evamaria!
Bevallom eddigi 25 evem alatt nem sokat foglalkoztam a politikaval, ugy voltam vele, hogy engem ez nem erdekel, nem ertek hozza, viszont a jelenlegi kormany undorito tevekenysege felett mar en sem tudtam szemet hunyni. Egyre jobban beleastam magam a kulonbozo botranyokba, korrupcios ugyekbe - amit utolag kicsit banok is, hiszen csak meg jobban elment a kedvem az elettol kicsiny orszagunkban...``Utazasom" soran talaltam ra a blogodra, megpedig erre a cikkre, amit nem egyszer, nem ketszer olvastam el. Bevallom, hogy erre az irasra egy apro remenysugarkent tekintettem es tenyleg biztam benne, hogy itt lesz valami valtozas. Barhova mentem, barmilyen uj barati tarsasagba, munkahelyre meg a csaladon belul is kb mindenki egyet ertett, hogy ennek a bunozo bandanak mennie kell. Aztan jott a hodmezovasarhelyi eset, ami meg nagyobb remenyt adott es bar a hatalmas ellenzeki osszefogas elmaradt, azert biztam benne, hogy legalabb a 2/3 nem lesz meg. Ilyen undorito gyuloletkelto felelemre felepitett kampannyal? Alhirekkel, hazugsagokkal, agymosassal es normalis program nelkul??!! Aztan eljott a szavazas napja ahol rengetegen reszt vettek, minden oraban orultunk hogy mennyivel nott a reszveteli arany - hiszen sok helyen irtak, hogy a magas reszvetel az ellenzeknek kedvez. (es igen, az ellenzek kozott is boven vannak olyanok akiknek nem adnam a kezebe az orszag sorsat, viszont ugy voltam vele, hogy valahogy muszaj megakadalyozni, hogy ezek ujra hatalomra keruljenek). Sosem fogom elfelejteni azt a pillanatot amikor tobb oranyi varakozas utan az egyik elo musorban csak igy a semmibol felugrott a kep az eredemenyekrol. 134 narancssarga kis kockat lattam es nem hittem a szememnek. Meglett a 2/3 amitol mindenki rettegett. Hogy lehetseges ez?? Milyen orszagban elunk? Ennyire hatasos volt ez a ``kampany”?? Nem hiszem el, hogy ilyen sok megtevesztheto es/vagy megvasarolhato ember van Magyarorszagon. Ma kedd van es mindenhol azt olvasom, hogy ez az elsopro nyereseg lehetetlen, raadasul feny derult tobb csalasra is a valasztas soran. Allitolag ujraszamlalas lesz de ketlem, hogy barmilyen pozitiv eredmenyre lehet szamitani. Bejelentettek, hogy megszunik a Magyar Nemzet, a Lanchid radio…es ez meg csak a kezdet…Nagyon sokan ketsegbe vagyunk esve. Foleg olyan fiatalok akik tenyleg szeretnenek a sajat hazajukban boldogan elni. Kivancsi lennek a velemenyedre errol es megkoszonnem ha tudnal valami tanaccsal szolgalni, hogy hogyan tovabb ebben a remenytelen helyzetben :( Koszonom, Lilla.

Evamaria 2018.04.10. 18:28:48

@KillerFrost: Kedves Lilla!
Szerintem sokunknak leesett az álla a 2/3-os "győzelmen"!Én személy szerint biztos vagyok abban, hogy ez az eredmény lehetetlen, nem igaz!
Az utóbbi hetekben már lehetett érezni, hogy valamire készül a Fidesz és szinte biztos voltam benne, hogyha nyer, akkor az nem tisztességes győzelem lesz.
Elárulok neked valamit! Az elmúlt 2 hónapban már nem bírtam a kíváncsiságomat uralni és megkérdeztem a tarot kártyától a választás eredményét. Sajnos a kártya egy az egyben mutatta Orbán győzelmét. De van jó hírem is! Kétszer kérdeztem ezügyben a kártyát és mind a 2x szinte ugyanaz jött ki (2. kérdezés tegnap történt).
Bár csalás útján most nyert, de a királysága hamarosan összeomlik. A kártya hihetetlen nagy összeomlást és katasztrófát jelez Orbánnak és a pártjának. Magyarországnak pedig egy új élet kezdetét, változást, sorsfordulót.
Orbán jelenleg egyetlen dologtól fél: elveszik tőle a hatalmat.
No és kiktől retteg? A fiataloktól!Magából indul ki... tudja, hogy mire képesek a fiatalok. Ha a fiatalok összefognak és egységet alkotnak, akkor biztosra veszem, hogy a magyar nép melléjük áll.
Orbánt és bandáját sokan gyűlölik (pl. a jelzáloghitelesek, akiket földönfutóvá tettek, az egészségügyi dolgozók, a diákok, a tanárok, a munkanélküliek, a külföldre kényszerült hazánk fiai, akik itthon nem tudtak megélni...)
Ezt az embert választással/szavazással nem lehet eltávolítani a jelenlegi pozíciójából. Ahhoz, hogy megszabaduljon tőle a nép sokkal drasztikusabb megoldás szükséges (ami be is fog következni).
Csupán egyetlen kérdés aggaszt: Ki legyen helyette? Erre a kérdésre pedig senki nem tudja a választ, hiszen ma nincsen olyan ember a politikában, akire azt lehet mondani, hogy az országunk és népünk érdekeit képviseli.

Kéri Zsófia 2018.04.11. 14:36:51

Sajnos a mostani helyzet fényében, se Putyin sem Orbán nem bukott el, sőt hatalmasabbaknak tűnnek mint valaha. Persze ezt csak a választási eredmények mutatják,jól tudjuk az egész illegitim, de mégis,olyan mint egy rémálom amiből nem tudok fölébredni :( Hogyan éljünk így? Mi lesz a gyermekeimmel? Nagyon el vagyunk keseredve...

Kéri Zsófia 2018.04.14. 18:29:03

Az utolsó hozzászólásom óta,amiért elnézést kérek,kicsit nyafogósra sikeredett, újra és újra elolvastam néhány cikket itt, s Nyirkai jóslatot is többször. Közben támadt egy gondolatom, egy megérzés. Talán a Gondviselés azért hagyta, hogy így történjen ahogy történt, mert gondoljunk csak bele: mi lett volna itt, ha a fidesz veszít. Vajon ők hogyan reagáltak volna? Tudjuk,hogy ők nem egy békés demonstrációt vittek volna véghez, tudjuk,hogy 2006-ban a fidesz emberei mit műveltek. A nyirkai jóslat végén közlik, hogy nincs semmi sem kőbe vésve. Elképzelhető, hogy így kerüljük el, hogy az ország lángra lobbanjon, a tüzet vér oltsa, magyar magyart gyilkoljon. Lehet így a legjobb, mert a bukásukban biztos vagyok, nem kell más mint megvárni, hogy látványosan szétrohadjanak. Talán a mai békés megmozdulás valóban békés lesz és bízom benne, hogy a hatalmas tömeg csak verbálisan, de hatalmas erővel fog elindítani valami változást, ami ezt a szétrohadását a hatalomnak elősegíti. Talán ez a fajta arculat váltás, erősebb egy véres forradalomnál, amiket eddig mindig levertek, szétlőttek, megnyomorítottak. Talán. Én mindenesetre imádkozom, hogy így legyen!!!!!! És most indulunk az Operához. =)

LászlóAndi 2018.07.01. 15:59:02

Tudom jól, hogy Orbán és csapata nem a tökéletesség fennkölt csillaga, de ha egyszer Orbán elbukik, vagy direkt elbuktatják, vagy megpuccsolják, akkor vele bukik az egész ország! Na akkor lesz beteljesülve a Nyirkai jóslat Magyarország részére! Ezt jobb, ha kicsit végiggondolják mindazok, akikből évek óta ömlik Orbánra az orbángyűlölet!

Egyelőre Orbánnak és csapatának köszönhetjük, hogy a muszlim világ távol van az országtól, és nem vagyunk a nyugat-európai muszlim katasztrófa útján. Ha Orbán megbukik, a bal-liberális (és most már a jobb-libb) oldalnak is egyetlen törekvése az, hogy Magyarországot bevigye a katasztrófába, mert tudjuk, hogy a káoszban lehet a legtöbbet lopni és rabolni!

Aki az Orbánék bukására játszik, az az ország és a magyar nép bukását okozza, tudatlanul, vagy tudatosan!

Nekünk valójában egy szingapúri vezetőre, és egy szingapúri fejlődésre van szükség! Szemünket vessük Szingapúrra példaképnek, mely független ország óriási fejlődést produkált, és ahová nekünk fel kellene zárkóznunk! Szingapúr 40 éve még rosszabb társadalmi, gazdasági, politikai és közbiztonsági állapotban volt, mint bármikor Magyarország, és 40 év alatt ezeken a területeken elhagyta fejlődésben bármelyik nyugat-európai országot! Mint illiberalista állam! Bizony, bizony, ott nincs olyan kificamodott neoliberalizmus, mint nyugat-Európában, mégis sokkal élhetőbb ország, mint bármelyik nyugat-európai ország!

Meluzina 2018.09.19. 16:10:16

László Andinak tökéletesen igaza van...

SzLH 2018.12.16. 08:55:14

Mi lesz a decemberi tüntetések kimenetele?

Evamaria 2018.12.16. 09:02:29

@SzLH: Ugyanaz, mint az áprilisban tartott választási csalás miatti tüntetéseknek, azaz semmi.

H3rold 2021.03.20. 12:32:16

Hát ez nem jött be.

Evamaria 2021.03.20. 12:34:05

@H3rold: Ha nem csaltak volna a választáson, akkor simán bukott volna az Orbán-banda.
süti beállítások módosítása