Ébredj Magyarország!

Az "ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!" felkiáltás azoknak a magyaroknak szól, akiknek a tudata jelenleg alvó vagy "ébren" alvó állapotban van. E blogbejegyzéseknek az a célja, hogy az embereket a világmindenség felfogására inspiráljam és szellemi növekedésükben az akaratukkal egyező módon részt vegyek . Az ember a gondolkodás teremtménye! A holisztikus filozófia elveit felhasználva törekvésem arra irányul, hogy minden olvasót gondolkodásra késztessek. A lényeg az, hogy kifejezésben egy másfajta, a hagyományostól eltérő gondolkodásmód körvonalait bontakoztassam ki a személyiségekben. Ez egy olyan szemléletmód, amely elősegíti a jelenségek eredendő komlexitásának megértését, valamint az embert és a környezetét holisztikusan (egységesen) szemléli, vagyis mindennek a mindennel való kapcsolatát és összefüggését veszi figyelembe.

Szerző

Facebook oldaldoboz

Címkék

Személyiség és sorselemzés

                                                                         szemelyiseg_es_sorselemzes.JPEG

                                                                                          Bővebben

kommentek

Naptár

február 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

VERSENYKÉPES FIZETÉS

2018.01.14. 16:46 :: Evamaria

versenykepes_fizetes4.jpg

A mai álláshirdetések mézesmadzagja és egyben a legnagyobb hazugsága a „versenyképes jövedelem” ígéret, mely a hirdetések vége felé olvasható. 
A munkáltatók 90 %-a csupán megszokásból vagy divatból ígér versenyképes javadalmazást a meghirdetett állás szövegében. 
Nézzük mi a valóság (debreceni tapasztalatok alapján)!

Szólj hozzá!

Címkék: munka hazugság karrier gondolatébresztő munkanélküliség összefogás jövedelem munkalehetőségek állásinterjúk álláshirdetések álláslehetőségek Fidesz Magyarország szakmai önéletrajz versenyképes fizetés

2018 A SÖTÉTSÉG ÉVE

2017.11.21. 15:25 :: Evamaria

2018ra_elorejelzes.jpegA 2018-as esztendővel elérkezünk ahhoz az évhez, amelyet több prófécia is megjelöl a magyar nép életében bekövetkező gyökeres változás időszakaként.
Az egyik ilyen legnépszerűbb előrejelzés a Nyirkai Jóslat, mely szerint: 
„lángra lobban az ország, a lángot vér oltja”, 
„magyar magyart gyilkol” és „a nép fele elpusztul”.

3 komment

Címkék: numerológia hazugság jóslat gondolatébresztő igazság titok rejtély számmisztika türelem háttérhatalom bizalmatlanság kettősség kétség nyirkai jóslat 2018 Magyarország Hold Tarot kártya Nostradamus próféciái 2-es szám női energiák

ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ BUKÁSA

2017.07.16. 17:40 :: Evamaria

Többen kérdezik tőlem, hogy mi várható a közeljövőben Magyarországon és milyen kilátásai vannak Orbán Viktornak a 2018-as választáson.  Az egyre nagyobb érdeklődésre való tekintettel a születési képlete alapján elkészítettem a jelenleg még regnáló miniszterelnök személyiségelemzését és belekukkantottam a sorsútjába is.
Elöljáróban csak annyit: Ahogy jelenleg állnak a dolgok Magyarországon közel sem vagyok biztos abban, hogy Orbán Viktor eljut a választásig, de ha mégis, akkor a „jelek szerint” nagy bukásra számíthat. 
Ami pedig Magyarországot és a lakosságát illeti, igen nehéz időszaknak nézünk elébe, mert a rabszolgaságból a szabadsághoz vezető út szenvedéssel, megpróbáltatásokkal és áldozatokkal van kikövezve. 
Ezzel az írásommal nemcsak Orbán Viktor személyiségére és közeljövőjére szeretnék rávilágítani, hanem valamelyest a világot irányíró háttérhatalom okkult tevékenységére is.  Hisszük, nem hisszük, a numerológia, az asztrológia és a mágia igen fontos kelléke a politikának és a világhatalomra törekvőknek.

2018_a_sotetseg_eve.jpeg

12 komment

Címkék: numerológia jóslat gondolatébresztő szabadkőműves számmisztika összefogás okkult háttérhatalom okkultizmus nemzettudat nyirkai jóslat egységtudat Fidesz Orbán Viktor Magyarország Soros György Tarot kártya ezer forintos

A KÖZFOGLALKOZTATÁS CÉLJA ÉS LÉNYEGE

2017.03.29. 11:26 :: Evamaria

kozfoglalkoztatas_2017.jpgItt a tavasz, az újjászületés ideje így a legújabb közfoglalkoztatott álláslehetőségeket megragadva indulhat sokaknak az „új élet”, mely megaláztatást, depressziót és nyomort eredményez a magyar lakosság jelentős százalékának.

Szólj hozzá!

Címkék: munka karrier gondolatébresztő kereszténység munkanélküliség összefogás közmunka hivatás háttérhatalom nemzettudat szakmák munkalehetőségek állásinterjúk munkaügyi központ munkanélküliség okai közfoglalkoztatás álláshirdetések álláslehetőségek Magyarország szakmai önéletrajz NFSZ

SPIRITUÁLIS HAZUGSÁGOK ÉS SZEMFÉNYVESZTÉSEK

2017.03.09. 09:20 :: Evamaria

ebredj_m.jpgAz elmúlt évtizedben jelentősen megnövekedett a spirituálisan gondolkodó emberek száma. A világ és a közvetlen környezet eseményei valamint a magánélet nehézségei szemléletváltásra készteti az emberiséget.
Általában a spirituális érdeklődést egy komolyabb betegség vagy valamilyen érzelmi esetleg anyagi válság végleges megoldásának szándéka idézi elő.
A holisztikus szemlélet egyik fő alapelve, hogy mindennek oka van, semmi sem történik véletlenszerűen, ezért az ezoterikus körökben úgy tartják, hogy „tárd fel az okot és megszűnik a problémád”. Az okok feltárása azonban mélyen beviszi az elvont világ útvesztőjébe a keresőt. A hit és az értelem összekovácsolása valóban segítséget jelent az ember számára, de sajnos jelenleg csupán a vakhit és kevés értelem jellemző sokakra.

Szólj hozzá!

Címkék: hazugság szeretet gondolatébresztő igazság ezoterika okkult hivatás misztikus okkultizmus holisztikus filozófia Magyarország spirituális tanítók spirituális gyógyítók fénymunkások

KLAVIATÚRA FORRADALMÁROK

2017.01.17. 11:29 :: Evamaria

klaviatura_forradalmarok.jpgNem tudom ki, hogy van vele, de nekem már nagyon kezd elegem lenni azokból az okoskodó, gyakran önmagukat fel nem vállaló, gyáva és képmutató klaviatúra forradalmárokból, akik olyan fantasztikusan élesen látják, hogy Magyarországon a társadalmi és gazdasági rendszer haldoklik, a megélhetési politikusok milliárd számra lopják a közpénzt, ám a cselekvés annak érdekében, hogy ez ne így legyen messze áll tőlük.

1 komment

Címkék: jóslat gondolatébresztő munkanélküliség összefogás közmunka háttérhatalom nemzettudat külföldi munkavállalás nyirkai jóslat munkanélküliség okai holisztikus filozófia Magyarország CHEMTRAIL vegyi csík spirituális tanítók spirituális gyógyítók

2017 A KEZDET ÉVE

2016.11.05. 14:16 :: Evamaria

2017_ebredj_magyarorszag.pngA 2016 sokak számára az elengedés, lezárás/befejezés és az ezzel járó szenvedés és megpróbáltatás éve volt.
Ebben az esztendőben a kilences (2+0+1+6=9) szám nem éppen könnyed és egyszerű energiáját tapasztalhattuk meg erőteljesen a világban. Nagy kihívást jelentett ez azoknak, akik nehezen viselik a veszteségeket, félnek a változástól és az újrakezdéstől.
Nézzük, mely energiák segítik és nehezítik az életünket 2017-ben!
Az alábbi elemzés (előrejelzés) a numerológia és a Tarot kártya alkalmazásával készült.

Szólj hozzá!

Címkék: numerológia jóslat gondolatébresztő számmisztika 2017 háttérhatalom nemzettudat Magyarország Izrael Tarot kártya Bilderberg 1-es szám

ÚJ VILÁGREND

2016.10.30. 12:34 :: Evamaria

ebredj_mo_szerk.jpg

Már nem titok, hogy mi a szándéka annak a hatalomnak, amely tönkreteszi a Földet és leigázza a népeket: egy új világrend létrehozása, mely a hatalomról, pénzről, rabszolgaságról és a gyűlöletről szól.
Egy csoport/szervezet, mely egyre nyíltabban vállalja eszméit és ördögi tervét lassan sikerre is viszi, ha nem tesz ellene valamit az emberiség.
Mindegy minek nevezzük ezt a háttérhatalmat Bilderberg csoport, szabadkőműves páholy, vagy éppen illuminátus rend – azt kéne már észrevenni, hogy ez az egész egyetlen szörny, aminek sok feje van.

Szólj hozzá!

Címkék: munka vallás gondolatébresztő munkanélküliség szabadkőműves világvége összefogás népírtás új világrend háttérhatalom uzsorakamat nemzettudat külföldi munkavállalás munkalehetőségek egységtudat uzsorázás Magyarország Bilderberg CHEMTRAIL vegyi csík spirituális tanítók spirituális gyógyítók

A HÁTTÉRHATALOM X-AKTÁJA

2016.04.17. 14:09 :: Evamaria

                A BILDERBERG CSOPORT ÜZENETE AZ EMBERISÉGNEK? 

bilderberg_csopsz.jpgBizonyára sokan javában ízlelgetik már a 2016-os év energetikáját, melyet nem igazán a könnyedség jellemez. Sajnos ez az esztendő még bőven tartogat keserű perceket az emberiség számára, mert márciustól a Mars bolygó is igen erőteljesen hatást gyakorol az évre és nehezít az amúgy
sem könnyű „terheken”.
Bármilyen hihetetlen, de a szenvedések és megpróbáltatások az ember fejlődését segítik elő. Tudom, sovány vigasz ez azoknak, akiknek éppen romokban hever az élete.
Nemcsak egyénileg történik a változás, hanem a társadalmi rendszer is átalakulóban van. Igaz, hogy a rogyadozó „piramist” igyekeznek az „építők” fenntartani, de ahogy az emberiségnek fel kell a mély alvásból ébredni, úgy az egy világhatalomról álmodóknak is ideje kivenni a biliből a kezüket. Háttérhatalom, Bilderberg csoport, Illuminati, Szabadkőműves – teljesen mindegy, hogy minek nevezzük e hanyatló rendszer gazdáit, a lényeg az, hogy jelenleg az emberiség leigázására, majd teljes uralására készülnek.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő népírtás háttérhatalom nemzettudat egységtudat Magyarország Hitler HAARP X-akták Bilderberg CHEMTRAIL vegyi csík

EURÓPA HÁBORÚJA

2016.01.25. 16:24 :: Evamaria

Hónapok óta tart Európa megszállása – döbbenet, hogy még mindig mennyire vakok, süketek és közömbösek az emberek!
A politikusok továbbra is csak lopnak, csalnak, hazudnak, marakodnak és egymásra mutogatnak, miközben a terroristák migráns jogcímen megszállják azt a földrészt, amelyen élünk.
Már régen nem titok, hogy a nemzetek kizsákmányolása mögött egy szervezett háttérhatalom áll, melynek csupán egyetlen célja van: a világhatalom megszerzése.
E terv csak úgy valósulhat meg, ha minden országot térdre kényszerítenek, aki pedig ellenszegül (pl. Oroszország és Kína), azt igyekeznek démonizálni az általuk irányított médiákon keresztül.
Új világrendről beszélnek, ami az „egyről” szól, csakhogy nem az isteni egység megteremtésének szándéka van e „rend” mögött, hanem a sátáni. A világrendjük alatt az egy világkormány, az egy világhadsereg, az egy világbank, és az egy világvaluta, azaz a bolygó központosítása értendő.
Gyűlöletet, viszályt szítanak az emberek és a nemzetek közt; sarkosítják a társadalmat (szegények, gazdagok); meghamisítják a történelmet; az emberi szellemi értékeket az oktatásukkal, a vallásaikkal és a médiájukkal megfertőzik, majd megsemmisítik, hiszen minél tudatlanabb valaki, annál alázatosabb rabszolga.
Köntös fogalmakat használnak, ilyen például a humanizmus, pacifizmus és a demokrácia, amelyek mögött valójában a nihilizmus eszméje áll. A demokrácia kifejezést egyenesen imádják, hiszen e mögött rejlik a káoszteremtés, valamint az emberek kizsákmányolásának és elnyomásának számtalan lehetősége.
Tényleg nem látjuk, hogy az emberiség „vírusa” Izrael és Amerika?

Szólj hozzá!

Címkék: iszlám háború dzsihád jóslat gondolatébresztő szabadkőműves háttérhatalom nyirkai jóslat 2016 egységtudat Magyarország Hitler Nostradamus próféciái 9-es szám Vérkút

2016 A FINÁLÉ ÉVE

2016.01.08. 18:28 :: Evamaria

2016_9_ev.jpgÉv elején sokan kíváncsiak arra, hogy mit tartogat számukra az új esztendő.
A jövő mindenkinek személyre van szabva, azonban van néhány olyan okkult tudomány, amely által bepillanthatunk a közeljövőbe. Ilyen tudományterület például a számmisztika vagy más néven a numerológia is.
Hitünktől és tudatosságunktól függetlenül a számok energiája (is) jelentős hatást gyakorol életünkre. Minden évnek megvan a maga számenergiája, amely így, vagy úgy hatással van mindenkire.
Az aktuális esztendő emberiségre vonatkozó numerológiai energiáját az évszám redukálásával számolhatjuk ki.
(Jelen esetben 2016: 2+0+1+6 = 9)
Hogy egyénileg ki, hogyan éli meg a 2016-os év numerológiai hatását, az a személyes évszámunktól is függ.
(A személyes évszámot születésnaptól, következő év születésnapig számoljuk: pl. 2015.08.01: 2+0+1+5+0+8+0+1=17; 1+7=8, tehát ezúttal a nyolcas szám az, melynek energiája 2016.07.31-ig szintén befolyásolja az egyén életét).
Személyes évszámunk azt mutatja meg, hogy adott évben mi várható számunkra, azaz milyen rezgéseket tudunk kihasználni a születési energiánkon és a napi rezgéseken kívül.
A 2016 nem tartozik a könnyed évek közé, ám mégis különleges és felejthetetlen lesz sokak számára.
Az alábbi elemzés leginkább azokra a népekre vonatkozik, akiknél az időszámítás a Gergely naptár szerint történik.

Szólj hozzá!

Címkék: numerológia gondolatébresztő számmisztika katasztrófák 2016 Magyarország Tarot kártya 9-es szám

NYIRKAI JÓSLAT 2015-2018

2015.12.06. 18:30 :: Evamaria

turani_atok2_rovas_szv.jpgNem szokásom mások munkáját publikálni, de ezúttal kivételt teszek. Nyilván nem véletlen, hogy eljutott ez a jóslatelemzés hozzám - megjegyzem igen rejtélyes körülmények között érkezett levélben.
A Nyirkai Jóslat legújabb értelmezéséről van szó, mellyel több helyen is egyet értek.

Remélhetőleg az alábbiak segítenek abban, hogy
ÉBREDJen MAGYARORSZÁG!!!!!

6 komment

Címkék: jóslat gondolatébresztő világvége nemzettudat nyirkai jóslat Magyarország

TURÁNI ÁTOK A SÁHNÁME SZERINT

2015.11.20. 12:17 :: Evamaria

turani_atok2_rovas_szv.jpgA turáni átok egyik legismertebb verzióját egy korábbi írásomban már összefoglaltam (Turáni Átok).
Ezúttal egy jóval régebbi, ám kevésbé ismert történetet osztok meg, melynek igazságáról döntsön mindenki lelkisége szerint.
Jelenleg úgy tűnik, hogy széthullóban van Magyarország, hiszen népünknek nincsen egységtudata, az emberek szívét és elméjét pedig a tudatlanság hatja át. Nagyon nehéz 3-4 évnek nézünk elébe, azonban a szenvedések és megpróbáltatások után vége lesz ennek a sötétségnek, és a megfelelő személy(ek) vezetésével lényegesen megváltozik az élet, nemcsak hazánkban, hanem a Föld többi részén is, s új világrend veszi kezdetét. (Ez nem a szabadkőműves háttérhatalom „új világrendjét” jelenti!)
Az alábbi történetből megérthető, hogy mi az egyik lehetséges oka a magyar és az európai népek közt lévő folyamatos viszálynak és az is kiderül, hogy milyen módon szüntethető meg ez az ellenségeskedés.

Szólj hozzá!

Címkék: átok gondolatébresztő nyirkai jóslat turáni átok holisztikus filozófia Magyarország Nostradamus próféciái Sáhnáme

SIKERT HOZÓ SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ

2015.07.19. 16:52 :: Evamaria

siker_oneletrajz_cover_neked.jpg
Írásaimban már többször is foglalkoztam a hazánkat érintő munkanélküliséggel.
Írtam többek közt a kialakulásának okairól, a munkaügyi központok és a hozzájuk tartozó szervek haszontalanságáról, valamint a munkáltatók jellemtelen viselkedéséről és irreális követelményeiről (melyről ITT lehet olvasni).
Egy másik bejegyzésem a „másképp gondolkodó”, holisztikus, valamint spirituális szemléletű embereknek szólt, és azoknak, akik már nemcsak dolgozni és pénzt keresni akarnak, hanem azt a munkát végezni, amit szívesen, jó kedvvel – hivatástudatból – csinálnak és mindemellett meg is élnek belőle.
Ezúttal azonban azokhoz az érdekeltekhez szólok, akik hajlandók végre tenni is azért, hogy változzon az életük, és ki mernek lépni abból a birkanyájból, melynek tagsága nem tartogat új lehetőségeket, s az úti célja sem vezet sehova.

Szólj hozzá!

Címkék: munka gondolatébresztő munkanélküliség hivatás munkalehetőségek állásinterjúk álláshirdetések álláslehetőségek Magyarország szakmai önéletrajz

DEVIZAHITEL, FORINTOSÍTÁS, avagy NÉP-ÁTVERÉS

2015.05.05. 14:57 :: Evamaria

v_mint_vegidok_nyers2_irott.jpgMagyarország lakosságának jelentős részét érinti a devizahitel forintosítása. Sokan azt remélték, hogy ez a kormány által létrehozott „nagyvonalú” törvény most aztán leveszi az emberek válláról az uzsoraterhet és eljön a Kánaán.
Nos, amint a bankok által kiküldött elszámolásokból láthatjuk ez nem így van. Nem segítettek az embereken, hanem még nagyobb nyomorba döntötték őket.

Szólj hozzá!

Címkék: lakáshitel gondolatébresztő devizahitel uzsorakamat forinthitel bankhitel svájci frank alapú hitel uzsorázás Magyarország forintosítás

"ZENÉLŐ SIVATAGOK TIGRISE" - NYIRKAI JÓSLAT

2014.11.13. 14:46 :: Evamaria

Tigris.jpg

Magyarország jövőjével kapcsolatosan több jóslat is íródott, azonban most csak két – talán a legismertebb – prófécia néhány sorára hívom fel az Olvasó figyelmét.
Egyik ilyen jövendölés a Nyirkai Jóslat, amelyben a „zenélő sivatagok tigrisének” kiléte és eljövetele egyre inkább foglalkoztatja a spirituális úton járó, „másként gondolkodó” embereket.

8 komment

Címkék: jóslat gondolatébresztő nyirkai jóslat Magyarország Nostradamus próféciái

SPIRITUÁLIS TANÍTÓK, GYÓGYÍTÓK ÉS FÉNYMUNKÁSOK MUNKALEHETŐSÉGEI

2014.07.03. 17:34 :: Evamaria

A materialista tudatból való felébredés egyik jellegzetessége az, hogy nő a spirituálisan gondolkodó fény-ösvényt kereső emberek száma. Az ébredés elején az egyén szeretné környezetével megosztani az új és sokszor csodának vélt élményeit, amivel gyakran azt éri el, hogy a hozzá legközelebb álló szerettei is azt gondolják róla, hogy meghülyült. Ezt követően – ha nem akar a pszichiátriára kerülni – megtanul hallgatni és a régi elveket, valamint baráti kört hátrahagyva új társaságot keres, a spirituális élmények megosztási vágya pedig lassan átváltozik „segíteni akarássá”, majd tanítói szándékká.
A segíteni akarás mögött legtöbbször az éppen tudatra ébredő testvéreink támogatása áll, csupán azt nem vesszük észre, hogy már nem a saját tapasztalatainkat osztjuk meg, ezzel segítve a keresőt, hanem – olykor erőszakosan – rá akarjuk kényszeríteni a másik emberre azt a hitet és utat, ami nem biztos, hogy az övé.
Tudjuk, hogy a pokolhoz vezető út is jó szándékkal van kikövezve nem beszélve arról a fajta szeretetről, ami sok „segítőt” motivál a jó indulatának megnyilvánításában.

2 komment

Címkék: munka karrier gondolatébresztő munkanélküliség hivatás állásinterjúk álláshirdetések álláslehetőségek holisztikus filozófia szakmai önéletrajz spirituális tanítók spirituális gyógyítók fénymunkások

MUNKANÉLKÜLISÉG ÉS AMI MÖGÖTTE VAN

2014.03.03. 14:11 :: Evamaria

Eu válság szerk.jpgÉvek óta figyelem a magyar álláslehetőségeket és a helyzet napról napra siralmasabb.
Inkorrekt, hiteltelen szavú munkáltatók keresnek bepalizható, éhbérért is munkát vállaló embereket, valamint „muszájból” meghirdetett állásajánlatokkal kápráztatják el a keresőket.

Országunk a rendszer/gengszterváltás óta egyre csak lejjebb süllyed a posványban, a szervezett háttérhatalom a libériás inasai segítségével pedig mindent elkövet annak érdekében, hogy egy magyarságát felejtő népet kreáljon belőlünk.

Az európai uniós tagság mit hozott számunkra? Még nagyobb nyomort, mint ami volt és tetejébe az adósrabszolgaságot!
Az EU-s pályázati lehetőségekkel azt sugalmazták, hogy munka és gondolkodás nélkül is lehet országot építeni. A spekulációknak teljes teret adtak, s így törvényes keretek között lehet kirabolni az embereket, ezzel példázva azt, hogy a munkából nem lehet megélni.

9 komment

Címkék: munka vallás karrier gondolatébresztő munkanélküliség diákmunka közmunka hivatás gazdálkodás szakmák külföldi munkavállalás munkalehetőségek állásinterjúk munkaügyi központ munkanélküliség okai tevékenységi körök álláshirdetések álláslehetőségek holisztikus filozófia DEHUSZ jogi szakma biztosítási szakma oktatási szakma művészi hivatás szakmai önéletrajz

ISON (VAGY SION?) ÜSTÖKÖS

2013.11.26. 19:17 :: Evamaria

Ison üstökös sz.jpgElszánt kutatók és számtalan magukat spirituális embernek nevező egyének töméntelen időt és rengeteg energiát áldoznak a „közelgő” világvége témájának. Nem az a probléma, hogy a világvége kérdése foglalkoztatja őket, hanem az a sok beteges torz agyszülemény, amit hirdetnek, és amivel félelmet keltenek az emberekben.
Ismerjük a 2012. december 21-re jósolt világvége sztorit és tudjuk, hogy nem történt semmilyen apokaliptikus összeomlás azonban vannak, akik még mindig nem adják fel és folyamatosan ontják magukból a rémhíreket. A mai ember elméje hihetetlenül kreatív a pánik keltés és egyéb negatív minőségű energiák megteremtésére. Sajnos nemcsak megteremtjük ezeket a negatív programokat, hanem be is fogadjuk őket és engedjük, hogy hatással legyenek az életünkre.
Néhány nap múlva különleges látványban lesz része annak, aki felnéz az égre (ha az nem lesz borult), ugyanis láthatja az Ison (ejtsd: ájszn) üstököst. Az Isonról is megszülettek már a rémhírek és az agyonra műveltek tudni vélik, hogy nekünk most már tényleg annyi.
Az alábbiakat gondolatébresztésnek szánom és nem félelemkeltésnek. Holisztikus gondolkodásra hívom az érdeklődőket azonban az összefüggések megtalálást, valamint a következtetések levonását az Olvasóra bízom!

1 komment

Címkék: vallás egyház apokalipszis jóslat gondolatébresztő kereszténység világvége 2013 november Ison/Sion üstökös Ison üstökös Sion-hegy Sion-rend Nostradamus próféciái

HAARP ÉS CHEMTRAIL, AVAGY NÉPÍRTÁS MAGYARORSZÁGON

2013.10.07. 11:20 :: Evamaria

A márciusban közreadott „HAARP halálsugár Magyarországon” című írásom többekből vegyes gondolatokat és heves érzelmeket váltott ki. Kaptam hideget, meleget és a leveleket olvasva örömmel konstatáltam, hogy a látszat ellenére ÉBRED MAGYARORSZÁG, sőt a külföldön élő magyar testvéreink legtöbbjét is érdekli, hogy mi történik kis hazánkban.
Lassan, de biztosan haladunk az év vége felé és bizonyára vannak, akik úgy vélik, hogy semmilyen pozitív irányú változás nem történt/történik, hiszen a nép ugyanolyan nyomorban – ha nem nagyobban – van, mint egy évvel ezelőtt. A munkanélküliség napról napra nő, a devizahitel csapdájában lévők egyre többen veszítik el az otthonukat, és sajnos az éhező emberek száma sem lett kevesebb.  A politikusok továbbra is csak marakodnak, a pártok viszályt szítanak, és ha felnézünk az égre azt is láthatjuk, hogy a chemtrail-csíkkokból sincsen hiány a fejünk fölött, ugyanúgy permeteznek bennünket a mérgező vegyi anyagokkal, mint eddig.  Mindezeket summázva valóban úgy látszik, hogy még az eddigieknél is lejjebb süllyedtünk a posványban.

3 komment

Címkék: gondolatébresztő népírtás Magyarország HAARP 2013 november CHEMTRAIL vegyi csík Ison/Sion üstökös

SVÁJC SEMLEGESSÉGE VAGY INKÁBB "SZENTSÉGE"

2013.09.22. 16:28 :: Evamaria

Köztudott, hogy Svájc politikailag, katonailag, gazdaságilag és a nemzetközi együttműködés területén is semleges ország. E semlegességre vonatkozó tételt már az általános iskolában rögzítik a gyerekek agyában. A tanuló pedig nem kérdez, mert nem szabad, hiszen, amit a tanár mond az megkérdőjelezhetetlen „igazság”.
A legnagyobb baj azonban az, hogy a felnőtt ember sem kérdez, csak méltatlankodik a szerencsétlennek vélt sorsa miatt, szidja a világot és a politikai rendszert.

Szólj hozzá!

Címkék: egyház gondolatébresztő kereszténység Svájc Svájci Gárda

TÁRSKERESŐ PÁRKERESŐK

2013.06.25. 09:45 :: Evamaria

Évek óta látogatója vagyok különböző közösségi oldalaknak és azt tapasztalom, hogy hihetetlenül megnövekedett a társkereső emberek száma.
Sokan keresnek valakit vagy valamit, ám valójában még azzal sincsenek tisztában, hogy egyáltalán keresnek, azt pedig végképp homály fedi, hogy mit. Ez a problémának csak az egyik része, a másik az irreális gondolkodás és a hazugságok tömkelege.
A férfiak keresik az „álomnőt”, a hölgyek pedig a herceget várják fehér luxusautóval (a ló ma már nem divat, csak a lóerő).
Az elmúlt néhány év alatt megfigyeltem több korosztály párkeresési módszerét és azokat a feltételeket, amelyek szerint sokak keresik életük nagy szerelmét. Az eredmény döbbenetes.

3 komment

Címkék: szex szerelem szeretet társkereső gondolatébresztő párkeresés

HAARP HALÁLSUGÁR MAGYARORSZÁGON?

2013.03.16. 15:37 :: Evamaria

Ilyen, de még ehhez hasonló március 15-re nem emlékszem. Behavazott, megdermedt Magyarország és alattomos módon menekülő politikusok...
Holisztikusan gondolkodóként eltűnődtem a „hókatasztrófa” és az országunk nemzeti ünnepe között lévő esetleges összefüggéseken.  
Mivel tudom, hogy véletlenek nincsenek, és mindennek oka van, így mögé néztem egy kicsit a történéseknek és több gondolatébresztő kérdés is felmerült bennem.
A további összefüggések megtalálását és a következtetések levonását az olvasóra bízom!

20 komment

Címkék: gondolatébresztő háttérhatalom Magyarország HAARP 2013 március 15 CHEMTRAIL vegyi csík

ÚJ VILÁG(VÉGE) 2013 - BAN

2013.02.11. 16:52 :: Evamaria

A 2012. december 21-re jósolt világvége és a velejáró tűzeső, a hirtelen dimenzióváltás, valamint a több napos sötétség ugyan elmaradt, de az emberi elme fáradhatatlan és már ki is lett találva a „pusztulás” újabb időpontja.
Néhányan úgy vélik, hogy egy láthatatlan erő fajunk „leigázására vagy démonizálására” készül, melynek ebben az évben jön el az ideje. 
E pokolinak kikiáltott nap 2013. június 6.

1 komment

Címkék: gondolatébresztő holisztikus filozófia Sátán 666 2013.06.06

SORS KÖNYV

2012.09.18. 09:02 :: Evamaria

sors konyv_1.jpg„Ahogy a NAGYKÖNYVBEN meg van írva…”
Minden ember életében adódik olyan pillanat, amikor szívesen beleolvasna abba a bizonyos nagykönyvbe, – ha egyáltalán létezik  – amelyben a sorsa meg van írva.
A sikerek fényében és a kudarcok sötétségében élő emberek gyakran szeretnék megismerni sorsukat legfőképpen azért, hogy cselekedeteik, s jövőjük megtervezéséhez támpontokat találjanak, valamint azért is, hogy a sorscsapásnak vélt események hatása alól kivonják magukat.
Ismerős a mondás? „Ha előre tudom, hogy elesek, előtte leülök (vagy el sem indulok).”
„Ha én ezt előre tudom…”

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő ezoterika összefogás misztikus nemzettudat holisztikus filozófia Magyarország

HOLISZTIKUS FILOZÓFIA

2012.07.18. 12:18 :: Evamaria

Az Aranykor eljövetele hatalmas fordulatot jelent az emberiség számára.   A változás nem egyik napról a másikra következik be, a folyamat már régen tart, csak a szemünk előtt most válik láthatóvá.
A Vaskorban megtanultunk nem gondolkodni, hiszen ennek a korszaknak az volt az egyik leckéje, hogy az ember megtapasztalja a sötétséget.
A sötétség a fény hiánya.
A fény a magasabb rendű létezés tartalmi hasonlata.
Minden változásnak a gondolkodás az alapja, hiszen minden érzelmet és cselekedetet egy gondolat előz meg.
Sajnos a mai ember – most még – nem akar gondolkodni, ezért nem is veszi észre, hogy egy társadalmi elit, amelyet nevezhetünk szervezett köz és magánhatalomnak, adósrabszolgaságba kényszerítette (devizahitel), kizsákmányolja (adók, közterhek), butítja (oktatási intézmények, média, egyház, gyülekezetek) és végül elpusztítja (gyógyszeripar, környezetszennyezés, háború).
Egyetlen megoldás van arra, hogy az emberiség kiszabaduljon a sötétség börtönéből és visszaszerezze szabadságát: HOLISZTIKUS GONDOLKODÁS!
Az Aranykor hozza magával az új eszméket és egyre ismertebbé válik az a filozófia irányzat, amelyet a Vaskor mindenkori képviselői szerettek volna eltitkolni és gyökerestől kiirtani.

Szólj hozzá!

Címkék: aranykor vaskor holisztikus filozófia

ARANYKOR MAGYARORSZÁGON

2012.01.10. 10:23 :: Evamaria

Mit jövendölnek Magyarországnak az ősi szent iratok, próféciák, jóslatok?

Az utóbbi 20 évben Magyarország fénysebességgel rohan egy olyan szakadék felé, amely akár az örök vesztét is okozhatná hazánknak. Ki kell ábrándítanom a szakadékba zuhanásunkra várakozó törekvőket, mert ez a tragédia nem fog bekövetkezni!
Hazánk történelmére visszatekintve (még akkor is, ha az nagyrészt el van torzítva) láthatjuk, hogy már többek is kísérletet tettek országunk és népünk elpusztítására, vagy „jó esetben” csak rabszolgaságba kényszerítésére, ám ezek a próbálkozások sem voltak eredményesek.

18 komment

Címkék: apokalipszis jóslat gondolatébresztő aranykor világvége 2012 vaskor nyirkai jóslat holisztikus filozófia Magyarország 2012 december 21 Nostradamus próféciái Vishnu Purana

2012. év BELÉPÉS AZ ARANYKORBA

2011.12.06. 20:50 :: Evamaria

Még néhány hét és véget ér a 2011-es év.
Ilyenkor év vége felé az ember summázza a mögötte álló hónapokat és remélhetőleg bizakodva, várja az új esztendőt, hátha hoz egy kis boldogságot számára.
Ha az elmúlt éveket megnézzük, akkor nem sok „jóval” dicsekedhet sem a világ, sem pedig Magyarország.
Senki előtt sem titok, hogy nemcsak az országunk áll a szakadék szélén, hanem maga az egész világ ínséges időket él meg.
Ezt az időszakot, amely az emberi gondolkodás és cselekvés teljes lealacsonyodásának az abszolút mélypontja – amelynél már nincs mélyebb alászállás – VASKORNAK nevezzük.
Az ókori naptárak négy világkorszakról írnak:

ARANYKOR

EZÜSTKOR

RÉZKOR

VASKOR

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő aranykor világvége nihilizmus vaskor holisztikus filozófia Magyarország Nostradamus próféciái

Devizahitel - mit tesz Ön azért, hogy ne így legyen?

2011.11.14. 10:30 :: Evamaria

Napjainkban sajnos örökzöld témának számít a devizahitel, ami a magyar lakosság kizsákmányolásának egyik fajtája.
Én személy szerint nemcsak azért forszírozom ezt a témát, mert érintett vagyok, hanem azért is, mert visszataszítónak és igazságtalannak tartom azt az etikátlan, tisztességtelen viselkedést, amit a bankok megengednek magunknak.
Azonban mielőtt a pénzintézeteket és a kormányt elkezdenénk köpködni, nézzünk egy kicsit magunkba!

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő devizahitel nihilizmus nemzettudat bankhitel egységtudat Magyarország

Devizahitel, avagy az uzsorázás katedrára illő tanítása

2011.10.20. 20:31 :: Evamaria

A héten megszületett a döntés, hogy ezentúl sokkal szigorúbb büntetés jár annak, aki uzsorakamatra ad/adott kölcsönt.
A törvény szerint egyetlen alkalommal is elég az uzsora-bűncselekményt elkövetni ahhoz, hogy az uzsorást börtönnel büntessék. 3 év szabadságvesztéssel büntethető az uzsorázás és 5 évvel, ha azt valaki bűnszövetségben vagy üzletszerűen követi el.Orbán Viktor miniszterelnök az Országvédelmi Terv részeként közölte, hogy a kormány zéró toleranciát és hajtóvadászatot hirdet az uzsorás bűnözők ellen. (A kormány sok mindennel kapcsolatosan zéró toleranciát mutat…)
Szerintem az uzsorások felelősségre vonását azonnal el is lehet kezdeni mindjárt a „legnagyobbakkal”: a bankokkal.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő devizahitel uzsorakamat forinthitel bankhitel svájci frank alapú hitel uzsorázás Magyarország

TURÁNI ÁTOK

2011.10.20. 09:14 :: Evamaria

                               Avagy az elátkozott Magyarország?

Népünk emberi tulajdonságait vizsgálva az a következtetés vonható le a tanulmányozó által, hogy a magyar ember irigy, tolvaj, bosszúálló, két/sokszínű, korrupt, rosszindulatú, egoista, pénzéhes személy, s ennek egyenes következménye az, hogy Magyarország lakosságából hiányzik a szeretet és az összetartás.
Ne szépítsük a dolgot, ez a megállapítás jelenleg valóban helytálló országunk polgárainak többségére nézve.
A mai magyar lakosság nagy része valóban személyiségközpontú, önző érdeket képviselő egyénekből tevődik össze. Az emberek elméjét, s vele együtt a gondolkodását és érzelemvilágát teljesen elvakította a pénz, és a hatalomvágy. Nagyon sokan odáig süllyedtek, hogy e két dologért bármire képesek. Már nem számít a vérrokonság szülő vagy testvér, és nincs jelentősége a barátságnak vélt érzelemnek sem. Gyerek gyilkolja a szülőt, szülő öli a gyermekét, a barát (álbarát) pedig az első adandó alkalommal elárulja a legjobb barátjának nevezett személyt.

Szólj hozzá!

Címkék: augusztus 20 vallás átok gondolatébresztő kereszténység ezoterika turáni átok holisztikus filozófia Magyarország Vicarius Filii Dei

A DEVIZAHITELRŐL MINDEN ÉRDEKELTNEK!

2011.08.11. 21:18 :: Evamaria

Magyarországot a népével és az anyanyelvével együtt mindig el akarta taposni valaki. Próbálkozott a tatár, török, habsburg, német és az orosz is.
Minél civilizáltabbá vált a társadalom, annál kifinomultabbak lettek az érvek és a módszerek arra, hogyan lehetne Magyarországot a népével együtt ellehetetleníteni, vagy akár elpusztítani.
Mindig megjelent egy „jótevő”, aki sikeresen meggyőzte (pénzzel és hatalmi pozícióval) az ország irányítóit arról, hogy kicsik vagyunk és gyöngék, ezért szükségünk van a segítségre és a védelemre.
A kapzsi és hatalomra éhes honatyák pedig bármire képesek azért, hogy, még ha bábként szolgálnak a hatalmaskodók kezében, akkor is egyfajta uralkodói státuszt tölthessenek be az országban.

8 komment

Címkék: lakáshitel gondolatébresztő devizahitel uzsorakamat bankhitel svájci frank alapú hitel Magyarország

Ezoterikus kifejezések enciklopédája

2011.07.21. 14:53 :: Evamaria

Könyvkiadáshoz kiadót keresek!

 

A könyv címe:                                 LOGOSZ VILÁG  
                                  
MISZTIKUS ÉS OKKULT ENCIKLOPÉDIA

 

Amikor elkezdtem a spirituális világgal foglalkozni nagyon sok könyvet és tanulmányt olvastam, melyek e területet próbálták világosabbá tenni a kereső ember számára. Kezdetben problémát jelentett számomra, hogy az írásokban olyan kifejezésekkel is találkoztam, amiket még soha nem hallottam, ugyanakkor az értelmező szótárakban sem voltak megtalálhatók.

1 komment

Címkék: vallás filozófia szótár gondolatébresztő ezoterika okkult misztikus enciklopédia bioenergetika teozófia holisztikus filozófia

2012 VILÁGVÉGE?

2011.05.11. 23:34 :: Evamaria

Napról napra közelebb kerülünk a Maja naptárból közismertté vált világvégét előre jelző 2012. december 22. napjához.
A világvégét már sokszor próbálták megjósolni előre, azonban még mindig itt vagyunk…

Szólj hozzá!

Címkék: apokalipszis jóslat gondolatébresztő világvége 2012 katasztrófák nyirkai jóslat Magyarország

NYIRKAI JÓSLAT 2.

2010.08.29. 18:29 :: Evamaria

Egyre ismertebbé válik Magyarországon az a jóslat, amelyet 1946-47 körül Lápkumánja táltos szellemétől kapott hét magyar táltos.
A Nyirkai Jóslat Máté Imrének, a rábaközi táltos hagyományok őrzőjének Yotengrit című könyvéből származik (második kötet).
A jóslat tartalmazza az 1946-47-től hazánkban és néhány európai országban már megtörtént jelentős esemény leírását. Mint minden jóslatot, úgy ezt is, a beteljesülés után a legkönnyebb értelmezni. Utólag már jobban körvonalazódik és érthetőbbé válik az ember számára, hogy pontosan mit jelentett a jövendölés, amit kapott.

13 komment

Címkék: jóslat gondolatébresztő nyirkai jóslat holisztikus filozófia Magyarország

NYIRKAI JÓSLAT 1.

2010.08.24. 02:06 :: Evamaria

Telnek-múlnak a hetek és hónapok, lassan, de biztosan haladunk az év vége felé.
Ha jól belegondolok, Magyarország ebben az esztendőben nem szűkölködik természeti csapásokban, erőszakos bűncselekményekben és a nyomorban sem.
Mi ennek az oka?
Miért van az, hogy emberek százai veszítik el otthonukat különböző módon?
Van, akinek az árvíz (özönvíz) pusztítja el az eddigi élete munkáját, és van, akinek a bank veszi el a feje fölül a lakását, mert az ügyfél nem tudja fizetni a hónapról-hónapra jelentősen emelkedő jelzáloghitel-törlesztőrészletet.
Munkalehetőség alig van az országban, az ipart és a gazdaságot teljesen tönkretette az elmúlt 20 év kormányainak vezetősége.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő nyirkai jóslat holisztikus filozófia Magyarország

TUDAT, TUDATOSSÁG, ÖNTUDAT

2010.08.20. 15:13 :: Evamaria

Ezoterikus körökben gyakran hallható a tudat, tudatosság és az öntudat fogalma.
A szóhasználattal nincsen semmi probléma mindaddig, amíg a megfelelő értelemben használják ezeket. A tapasztalatom azonban az, hogy gyakran fogalmuk sincs az embereknek arról, hogy mit beszélnek. Egyszerűen csak elegánsnak és kissé tudományosnak tartják (jó szöveg is), ha ezzel a témakörrel kapcsolatosan nyilatkoznak, mert úgy vélik, hogy így okosabbak majdhogynem átlagon felüliek a többi emberhez képest.
Lehet plagizálni is a más munkáját és saját kútfőből termő elvek, vagy eszmékként publikálni, azonban mégis lesz egy kis hiba ezzel: mivel az idegen tollakkal ékeskedő egyén nem elég tudatos, és a tudatszintje valahol a primitív és az átlag ember gondolkodási módjában nyilvánul meg, ezért fogalma sem lesz arról, hogy mit és miről beszél.

Szólj hozzá!